Hermes Atar Trismegistus

Den svenska visdomslärarenHermes Hösten 2015

Hermes Hösten 2015 - ET-forskare?

'När ni undrar efter vägen, var kärleksfull'
- Hermes

http://hermesatar.blogspot.se/ Uppdaterad 2018-April-12

Kärleken är vägen, sanningen och livet.
Ingen kan uttrycka Fadern förutom genom Kärleken
- HermesGe en svältande person mat, till ingen kostnad!
"Ty jag var hungrig och ni gav mig att äta." - Jesus (Matteus 25:35)


"Men den inledande berättelsen om brödundret, hur hänger den samman med nattvarden?

Är inte innebörden att vårt dagliga bröd och fördelningen av jordens livsmedel också hör samman med nattvarden? Är det inte detta som är sakramentets mening, att visa hur allt hör samman, Gud och människa, Jesus och vårt dagliga bröd, gemenskapen med Jesus och brödgemenskapen över hela jorden?

Är inte detta inkarnationens innersta syfte? Handlar då inte berättelsen om det mirakel som inträffar när vi tar emot Jesus, det underverk som inträffar när vi förmås att dela med varandra?"

- KG Hammar

"Okunnighet är naturlig. Man föds ju inte rik på kunskaper. Men man kan beträda en klok sökarväg, lyssna till kunniga men kritiska personer, läsa god litteratur och inte naivt acceptera allt. Att gå en klok sökarväg består i hög grad i att öka sina kunskaper, skärpa sitt förstånd och efter granskning lämna åskådningar som inte har en god grund i erfarenhet och förnuft. Den kritiskt undersökande tanken är sökarinstrumentet nummer ett." - Sven Magnusson 1930-2008


English/American
Hermes Atar Trismegistus teaching in English/American (2019-October-20) Updated

Bäst sedd i 640*480

Albin - the cat resting on the floor

Albin - vila i frid i katthimlen.


Välkommen och må Gud välsigna dig genom evigheten. Syftet med denna hemsida är att förmedla visdom från många källor till alla folk i alla tider - Hermes Atar Trismegistus.
Jag är en andlig livsfilosof, fritänkare och efterföljare till Jesus Kristus.


"Om en sådan katastrof skulle inträffa. Då kommer han omedelbart, genom ånga och rök av den brinnande atmosfären och dämpa den stora branden. Med honom kommer de stora lärarna from andra universum för att hjälpa till att återinföra de harmoniska vibrationerna på Jorden."

"Stora lärare och ambassadörer skall samlas från andra världar, och de skall kalla alla som har en förståelse av mina lärosatser, och alla som allvarlig som söker en kunskap om ljuset. Och jag, Människosonen, skall uppenbara mig i mitten av den ångande dimman ovanför Jorden."

"Och det var en tystnad som bröts av Matteus","När Mästare, skall dessa händelser inträffa på Jorden? "Det", svarade Jesus, "är inte känt av mig, ej hellre är det känt av ambassadörerna från andra universum. Det kommer helt att styras av tillstånden producerat av oljudet. av krigsmaskiner, och vibrationerna från tankarna av onda sinnen av vanliga dödliga. Ingen vet timmen eller dagen, utan katastrofen kommer utan förvarning, som en tjuv om natten."


- Matteus 24:29-30 Översatt av Charles Lathrup Warn - Today as in the Days of Noah 1948, fyra år innan den första UFO-kontaktpersonen!

Dr. Warn vill göra följande uttalande angående hans översättning av samma forntida text använd av kyrkan, fortfarande i daglig använding: "Denna litterära översättning är gjord från det opunkterade texten av Kaldeerna och den Grekiska Codex Sinaiticus. Det är första gången, jag tror att en sådan översättning har blivit publiserad på det engelska språket."

"Därför att vi är en del av den här världen, måste vi särskilja mellan våra handlingar i vårt liv. Vi är tillåtna att noga undersöka våra handlingar för syftet att förstå, men vi måste inte döma eller fördöma. Vi har inte rätten att sitta i domslut över våran broder. Han har kommit sin väg för att lära sina egna lektioner. Precis som vi inte kan närvara i skolan istället för våra barn och förvänta oss att de ska erhålla en utbildning, så kan inte vi delta i livets skola för någon annan. Vi kan erbjuda en hjälpande hand eller ett vägledande ord, men under inga omständigheter borde vi försöka påtvinga våran vilja. Kom ihåg att, han kanske brottas med de lektioner som vi redan har bemästrat, han måste själv bemästra dem. - George Adamski 1959.

"Lita inte på läraren/personen som förkunnar undervisningen. Tror inte på traditioner, eftersom de har delats ner i flera generationer. Tro inte på någonting eftersom det är skrivet i dina religiösa böcker. Tro inte på någonting bara därför det förkunnas av din lärares och äldres myndighet. Men efter observation och analys, när Du finner att allt överensstämmer med skälen och bidrar till det goda och fördelen för en och alla, acceptera det och leva upp till det." ~The Kalama Sutta

"Gör vad som är rätt. Var ren. Förolämpa inte i något ord eller gärning. Lev i ditt hjärta. Sök det högsta medvetandet. Släpp vinna och förlora. Lev i glädje, kärlek, även bland de som hatar. Titta inom dig själv. Var stilla. Var fri från rädsla och bundenhet, känn till den söta glädjen på vägen." ~ Buddha ~ Dhammapada

2018-01-20 Meddelande till utomjordingarna. Jag är sjukpensionär vilket betyder att jag inte jobbar på dagarna. Därför är ni välkommen att besöka mig, där jag bor. Ni kan uppenbara er direkt i min lägenhet. Skicka en mörkhårig tjej och inte en ljushårig tjej som jag kan missta för att vara min döda mor, som jag gjorde dagarna innan jul. Då dök det upp en kvinna som såg ut att vara 60 år i mitt vardagsrum och jag blev rädd eftersom jag trodde att det var min döda mor. Jag blev så rädd att jag drog täcket över ansiktet, där jag låg i TV-Soffan. Efter ett tag tittade jag upp och såg då att kvinnan tittade på TVn som var full av vitt ljus, varför vet jag inte. Men nu när jag förstår att det inte är min döda mor, utan en utomjording eller en jordisk mästarinna, Är hon välkommen att besöka mig igen. Det går bra om hon uppenbarar sig i min lägenhet. Ett annat sätt är att ringa på min dörr. Det enda jag kommer att fråga efter är "lösenordet" och enbart ni utomjordingar vet vilket. Att ni skall kunna "lösenordet" är det enda jag begär för att jag skall acceptera er som vänner från Kosmos. Jag har inte längre något krav att ni som kommer förbi skall hela mig. Men det är bra om ni känner någon som kan hela mig. Jag längtar efter ert sällskap, Om ni väljer att kontakta mig på en neutral plats, så rekommenderar jag COOP Konsum. Där kan ni kontakta mig genom att säga "lösenordet", så bjuder jag hem er på fika.

2018-01-27 Torsdag eftermiddag hade jag varit på COOP Konsum, och handlat. När jag öppnar porten till höghuset, så står det två tjejer och kollar på tavlan över de boende. Den yngre utav tjejerna är mörkhårig och har svarta prickar i ansiktet och jag drar mig till minnes en syn för flera månader sedan. Då jag stod i telepatisk kontakt med en mörkhårig tjej som hade svarta prickar i ansiktet och såg ut att vara mellan 25-30. Den här tjejen bedömde jag att hon var yngre 20-25 och var nog inte samma tjej? Kanske var de släkt med varandra? Jag har då sett en tjej i 40 års åldern med svart hår och svarta prickar på ansiktet på COOP Konsum, De två tjejerna ringde på hos min granne Matilda Modig. Jag vill gärna komma i kontakt med tjejen som hade svarta prickar i ansiktet. Hon såg när jag öppnade lägenhetsdörren och därför vet hon var jag bor. Hon kan besöka mig efter klockan 14:00.

2018-08-17 Fredagen eftermiddag var jag på väg till COOP Konsum, när jag möter en kvinna 45-50 och en tjej 20-25 som kollar in namntavlan i trapphuset. Jag frågar: "Söker ni någon" och tjejen 20-25 som har svarta fräknar svarar att de söker en viss person och kallar mig "Stefan". Samtidigt har kvinnan börjat kolla på sin mobiltelefon och jag finner lämpligast att fortsätta mot COOP Konsum. Så här i efterhand funderar jag om de kan ha varit utomjordingar och är det så vill jag träffa dem igen. De vet vilken tid jag promenerar till COOP Konsum.

2018-10-07 Glenn Steckling Det finns två problems. 1) Jag hör dåligt. På höger öra är trummhinnan spräckt och jag hör nästan ingenting på det örat. På vänster öra har jag hörapparat och hör bara om någon står nära vänster öra och talar högt. 2) Varje rum på hotellet är fullbelagt under kursen, så jag har ingenstans att sova och jag har inga pengar att betala resan mellan Boden och Kisa där Föllingen Hotell är. Lösningen på problemen heter utomjordisk inblandning. Först helande av min hörsel och sedan resa i flygande tefat mellan Boden och Kisa. Vilken dag och vilken tid skall du tala om George Adamski?

New

God Jul

God Jul och Gott Nytt År utomjordingar, ni är välkommen att besöka mig under Jul och Nyår!Mitt mål är att behandla alla politiker och religiösa som följeslagare på livets väg.

Lev detta och din situation kommer att förändras:

"Älska alla och allting och gör Guds vilja och du kommer att erfara himmelriket i ditt liv."

Kärleken är Gud och att älska alla är vägen till evigt liv

"Älska så mycket du kan, på alla sätt du kan, på alla platser du kan, under alla tider som du kan, för så många människor som du kan, för så länge som du kan."

-Kevin Williams, ett förändrat John Wesley citat


Innehåll: (Sist uppdaterat: år-månad-dag).

Världens ljus 1 - Jesus Kristus av Hermes Atar Trismegistus (2019-02-02)

Sanningen om människan

Mina andliga upptäckter

Jesus Kristus lära

Gott och ont

Hur lever man ett idealt liv? (2017-02-25)

Affirmationer för ett ungt liv (2018-03-18)

Kärleken inkarnerar Gud i världen (2018-04-08)

Inkarnera Gud (2019-07-06) Uppdaterad

Kärleken (2015-01-02)

Kärlek och Glädje (2018-04-08)

Ordet blev Kött (2018-04-08)

Problemet med materiens makt över anden?

Köttet eller Anden

Placebo Jesus (2018-04-09)

Varje Dag

JAG ÄR affirmationer (2018-04-08)

Sinnescentrering

Utomjordiska lärare (2018-08-08)

Den underbara nåden (2019-03-22) Uppdaterad

Fältet

Enhet med Gud (2018-04-09)

Guds Kärleks Magnet

Tänka gudomligt?

Det gudomliga livet (2018-12-13)

Ske din vilja Gud och inte min

Jesus Kristus är en kärleksvibration

Läkedom och Befrielse (2018-10-13)

Hela de sjuka - T.L. Osborn

Leva som Gud vill

Guds vilja

JAG ÄR Gudomlig (2018-02-06)

Den ljusa glädjekroppen (2017-05-17)

Drömmen om det eviga livet?

Ett bra liv

Hur du mår bra

Min väg till Gud (2016-04-05)

Guds Liv (2017-01-06)

Vilka egenskaper har den levande Guden?

Vi är kallade till att leva ett andligt liv

Källan

Mitt Uppvaknande (2018-11-14)

New Hemligheten bakom mänsklig utveckling

Bli upplyst! - Bli en Buddha! (2018-11-15)

Stimuli (2017-10-14)

Jag kan se!

En Ny Era (2017-01-01)

Andlig Utveckling

Genombrottet? (2017-12-03)

Gör tre saker i ditt liv! (2017-03-28)

Andligt Tänkande (2014-03-11)

Andligt Liv

Guds och mina tankar är ett - ibland

Gudomligt Tänkande?

Guds Rike? (2017-12-21)

Våra tankar och känslor bestämmer vårt liv (2019-07-17) Uppdaterad

Ur hans innersta... (2016-07-18)

Uppleva (2017-10-12)

Hur målar du världen?

Gud i oss (2017-05-06)

Min Gud

Jag är i Nirvana! (2013-12-28)

Mina andliga upptäckter (2019-10-06) Uppdaterad

Kristus andliga medvetande

Jesus Kristus - befriaren och helaren

Hemligheten med Jesus Kristus Liv

Min ideologi

Vi är vandrande ideala tankar

Livet nära döden - Kenneth Ring

Slutet på denna tidsålder! (2016-01-16)

New Mina svart/vita syner

De gamla livsmästarnas lära (2004-12-19)

Det bästa ur Baird T. Spaldings bokserie på svenska (2012-09-09)

Det universiella medvetandet (2000-11-06)

Ungdomens Källa (2018-04-08)

Förnyelse genom Förnyaren (2017-07-23)

Manipulering av Åldrandet (2016-12-30)

1998 års Svenska Fritänkare blev...

1998 års religiöse fritänkare blev...

...allt är inte Gu(l)d som glimmar (Gamla och Nya Religioner)

Är Kärlek och Ljus sanningen om människan?

Kärlek, Glädje, Tro och Goda Gärningar (2019-08-27) Uppdaterad

Konsten av självkontroll

Skillnaden mellan min religion och världsreligionerna (2015-07-21)

Den luciferiska läran

Hermes Atar Trismegistus visdom (2017-11-30)

De goda nyheterna enligt Hermes (2013-01-18)

Vad tror du på Hermes? (2015-09-28)

Kanadas regering ändrade uppfattning om UFOs 1952

George Adamski - filosof och lärare (2019-05-29) Uppdaterad

Ombord på rymdskepp (2007-06-06)

Boken Ombord på Rymdskepp av George Adamski

Var Jesus en utomjording eller Guds son?

Budskapet från Rymden - Daniel W. Fry

Utvecklingens Kurva - Daniel W. Fry

Människans Ursprung? (2019-02-07)

The Aliens? The Extraterrestrials? The Contactees?
Utomjordingarna? Kontaktpersonerna?
(2019-10-05) Uppdaterad

Hermes Fri Energi Länkar (2019-10-13) Uppdaterad

Närkontakt av första graden (2019-10-05) Uppdaterad

Hejsan övervakande utomjordingar (2018-07-15)

ovanliga människor (2019-09-07) Uppdaterad

Drömmar (2019-10-01) Uppdaterad

Hermes Free Program - Hermes Gratis Program (2017-10-21)

Ett bättre Sverige (2000-02-22)

Bli befriad från schizofreni (2018-10-31)

Min drömtjej- Kontaktannons av Hermes Atar Trismegistus

Babes&Girls (2017-05-30)

Det sanna livet är den enda sanna religionen (2015-09-26)

Fel och motsägelser i Bibeln (2016-11-04)

Låt oss ta det här om helvetet igen? - staffa52

Jesus Kristus och vi Kristna

Den troendes auktoritet

Kristusmedvetandet för Kristna (2009-04-27)

Kristus Anden inom oss vill leva livet (2009-11-05)

Den stora hemligheten med Kristus livet (2009-09-08)

Namnkristen eller Jesus sanna lärjunge?

För Gud är allting möjligt och för de Kristna är ingenting omöjligt!

Kärlekens väg

Jesus Kristus lärjungars ljuskropp

Ljus i mörkret

Min andliga väg av Hermes Atar Trismegistus (2013-09-26)

Vad andra anser om Hermes Atar Trismegistus och hans hemsida

Mina Framsteg 2017 (2018-01-23)

Gurun Jesus (2017-09-30)

Mina önskningar angående framtiden 2018 (2018-06-17)

Mina önskningar angående framtiden 2019

Meningen med livet (2018-06-11)

Framtiden blir bara ljusare

Min utträdesansökan ur Nya Korskyrkan

Hermes Atar Trismegistus åsikter om (2019-04-01) Uppdaterad

Spridda tankar

Vad jag är lycklig över (2016-04-28)

Glädje (2017-05-31)

Statusen på min hälsa (2019-10-05) Uppdaterad

De verkliga X-filerna (2019-04-01) Uppdaterad

Hermes bokhylla (Sök efter begagnade böcker) (2018-12-13)

Hermes Cyber Portal (2015-05-14)


Viktig information om andlig tro och tvivel är du endast ett musklick ifrån:

Religionssidan

Den Jesus som aldrig funnits

Studier av vissa religiösa "sekter"

Religions Nyheter

Birger Skoglunds Sverige Profetia

Peter Ljunggren: Gud hyser inte agg mot Sverige

Sverige i vågskålen

Johannes Amritzer (2018-04-16)

PTL Ministries

Bo Lenells: Det är obibliskt med samfund

Peter Ahlman från The Last Reformation Sweden

Camilla Ahlman från The Last Reformation Sweden

Marcus och Hanna Bloom

Peter Ljunggren

Apostlagärningarna 29

Kanal 10 web-tv

Trosgnistan Mission

Arken

Dagen

Tidskriften Flammor

Nya Korskyrkan

Pingstkyrkan

Frimodig kyrka - Kyrkoval 2017

SOLA SCRIPTURA

Clapham Institutet

Islam på väg att bli större än kristendomen

Svenska  Gnostiska Biblioteket

Jerry Gustavsson

Human Awareness

Max Magnus Norman

Curt Jonsson

Paranormal.se

Ashtar Command

HumorbrevetSvenska Partiledare:

Per Bolund

Isabella Lövin

Grön Ungdom

Jonas Sjöstedt

Ung vänster

Stefan Löfven

Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund

Jimmie Åkesson

Ungsvenskarna

Annie Lööf

Centerpartiets Ungdoms Förbund

Ebba Busch Thor

Krist Demokratiska Ungdoms Förbundet

Nyamko Sabuni

Liberala Ungdoms Förbundet

Ulf Kristersson

Moderata Ungdoms Förbundet

LaRoucherörelsen i Sverige

Goda grunder för optimism: Ett nytt paradigm för 2017!

ValmyndighetenÖkända Svenska Partiledare:

Per Böglund - Mupp Partiet

Isabella Lebbin - Mupp Partiet

Skön Ungdom

Jonas Skönstedt - Vänstrar partiet

Tung vänster

Stefan Bögden - Sexualdemokraterna

Sveriges Supande Ungdom

Jimmie Påkesson - Sexdemokraterna

Ungsexarna

Annie Slöö - Centralpartiet

Centrum Patriarkernas Ungdoms Förbund

Lebba Bäst Mor - Kris Demokraterna

Kristus Demonstranterna

Nyfomanus Saligus - Lebberalerna

Lebberala Knulldoms Förbundet

Ulf Kristus offer son - Nörderaterna

Moderna Underkastelse FörbundetVladimir Putin and Dmitry Medvedev

What Vladimir Putin wants with Russia and the World

Russia Today

Sputnik

Donald Trump and Mike Pence

Donald Trump Tweets

VIPS-analys torpederar kuppförsöket mot Trump

Universella Freds och Miljö Arbetar Partiet (2019-04-10) Uppdaterad

Ismernas baksida

Motargument

Supermiljöbloggen

Välrenommerade vetenskapsmän i Italien går emot klimathysterin

Kompasskurs

Mikael Carlsson

Peter Springare

Dick Sundevall

Katerina Janouch

New Internettroll

New 9 tecken på att du träffat på ett internettroll

Johan Appelberg: Låt nazisterna få demonstrera

Muslimska ledare: kristna måste beskyddas

Ett ekomodernistiskt manifest

Placera Pengar

Transatlantic Trade and Investment Partnership

Storbråk om finanskrisrapportElöverkänsligas Riksförbund

Tandvårdsskadeförbundet

Kostdemokrati

Ide-akuten

Elektrokit

Conrad

Elfa

Ecotec

Autemashop

Hobbyelektronik

link to guestbook!


smile


'Du ser dig själv och vad du ser, skall du bli. Den som erhåller insikt blir 'inte längre en kristen, utan en Kristus' -- Filips evangelium, 67.26-27 (Gnostisk tolkning)Tillbaka till engelska länksidan
Förslag
Läs och skriv i min gästbok