Hermes Atar Trismegistus

Den svenska visdomslärarenHermes Hösten 2015

Hermes Hösten 2015 - ET-forskare?

'När ni undrar efter vägen, var kärleksfull'
- Hermes

Hermes Vintern 2020

Hermes Vintern 2021
Kärleken är vägen, sanningen och livet.
Ingen kan uttrycka Fadern förutom genom Kärleken
- HermesGe en svältande person mat, till ingen kostnad!
"Ty jag var hungrig och ni gav mig att äta." - Jesus (Matteus 25:35)


"Men den inledande berättelsen om brödundret, hur hänger den samman med nattvarden?

Är inte innebörden att vårt dagliga bröd och fördelningen av jordens livsmedel också hör samman med nattvarden? Är det inte detta som är sakramentets mening, att visa hur allt hör samman, Gud och människa, Jesus och vårt dagliga bröd, gemenskapen med Jesus och brödgemenskapen över hela jorden?

Är inte detta inkarnationens innersta syfte? Handlar då inte berättelsen om det mirakel som inträffar när vi tar emot Jesus, det underverk som inträffar när vi förmås att dela med varandra?"

- KG Hammar

"Okunnighet är naturlig. Man föds ju inte rik på kunskaper. Men man kan beträda en klok sökarväg, lyssna till kunniga men kritiska personer, läsa god litteratur och inte naivt acceptera allt. Att gå en klok sökarväg består i hög grad i att öka sina kunskaper, skärpa sitt förstånd och efter granskning lämna åskådningar som inte har en god grund i erfarenhet och förnuft. Den kritiskt undersökande tanken är sökarinstrumentet nummer ett." - Sven Magnusson 1930-2008


English/American
Hermes Atar Trismegistus teaching in English/American (2024-June-20) Updated

Bäst sedd i 640*480

Albin - the cat resting on the floor

Albin - vila i frid i katthimlen.


Välkommen och må Gud välsigna dig genom evigheten. Syftet med denna hemsida är att förmedla visdom från många källor till alla folk i alla tider - Hermes Atar Trismegistus.
Jag är en andlig livsfilosof, fritänkare och efterföljare till Jesus Kristus.


"Om en sådan katastrof skulle inträffa. Då kommer han omedelbart, genom ånga och rök av den brinnande atmosfären och dämpa den stora branden. Med honom kommer de stora lärarna from andra universum för att hjälpa till att återinföra de harmoniska vibrationerna på Jorden."

"Stora lärare och ambassadörer skall samlas från andra världar, och de skall kalla alla som har en förståelse av mina lärosatser, och alla som allvarlig som söker en kunskap om ljuset. Och jag, Människosonen, skall uppenbara mig i mitten av den ångande dimman ovanför Jorden."

"Och det var en tystnad som bröts av Matteus","När Mästare, skall dessa händelser inträffa på Jorden? "Det", svarade Jesus, "är inte känt av mig, ej hellre är det känt av ambassadörerna från andra universum. Det kommer helt att styras av tillstånden producerat av oljudet. av krigsmaskiner, och vibrationerna från tankarna av onda sinnen av vanliga dödliga. Ingen vet timmen eller dagen, utan katastrofen kommer utan förvarning, som en tjuv om natten."


- Matteus 24:29-30 Översatt av Charles Lathrup Warn - Today as in the Days of Noah 1948, fyra år innan den första UFO-kontaktpersonen!

Dr. Warn vill göra följande uttalande angående hans översättning av samma forntida text använd av kyrkan, fortfarande i daglig använding: "Denna litterära översättning är gjord från det opunkterade texten av Kaldeerna och den Grekiska Codex Sinaiticus. Det är första gången, jag tror att en sådan översättning har blivit publiserad på det engelska språket."

"Därför att vi är en del av den här världen, måste vi särskilja mellan våra handlingar i vårt liv. Vi är tillåtna att noga undersöka våra handlingar för syftet att förstå, men vi måste inte döma eller fördöma. Vi har inte rätten att sitta i domslut över våran broder. Han har kommit sin väg för att lära sina egna lektioner. Precis som vi inte kan närvara i skolan istället för våra barn och förvänta oss att de ska erhålla en utbildning, så kan inte vi delta i livets skola för någon annan. Vi kan erbjuda en hjälpande hand eller ett vägledande ord, men under inga omständigheter borde vi försöka påtvinga våran vilja. Kom ihåg att, han kanske brottas med de lektioner som vi redan har bemästrat, han måste själv bemästra dem. - George Adamski 1959.

"Lita inte på läraren/personen som förkunnar undervisningen. Tror inte på traditioner, eftersom de har delats ner i flera generationer. Tro inte på någonting eftersom det är skrivet i dina religiösa böcker. Tro inte på någonting bara därför det förkunnas av din lärares och äldres myndighet. Men efter observation och analys, när Du finner att allt överensstämmer med skälen och bidrar till det goda och fördelen för en och alla, acceptera det och leva upp till det." ~The Kalama Sutta

"Gör vad som är rätt. Var ren. Förolämpa inte i något ord eller gärning. Lev i ditt hjärta. Sök det högsta medvetandet. Släpp vinna och förlora. Lev i glädje, kärlek, även bland de som hatar. Titta inom dig själv. Var stilla. Var fri från rädsla och bundenhet, känn till den söta glädjen på vägen." ~ Buddha ~ Dhammapada

2018-01-20 Meddelande till utomjordingarna. Jag är sjukpensionär vilket betyder att jag inte jobbar på dagarna. Därför är ni välkommen att besöka mig, där jag bor. Ni kan uppenbara er direkt i min lägenhet. Skicka en mörkhårig tjej och inte en ljushårig tjej som jag kan missta för att vara min döda mor, som jag gjorde dagarna innan jul. Då dök det upp en kvinna som såg ut att vara 60 år i mitt vardagsrum och jag blev rädd eftersom jag trodde att det var min döda mor. Jag blev så rädd att jag drog täcket över ansiktet, där jag låg i TV-Soffan. Efter ett tag tittade jag upp och såg då att kvinnan tittade på TVn som var full av vitt ljus, varför vet jag inte. Men nu när jag förstår att det inte är min döda mor, utan en utomjording eller en jordisk mästarinna, Är hon välkommen att besöka mig igen. Det går bra om hon uppenbarar sig i min lägenhet.

2020-03-15 Meddelande till utomjordingarna. Jag vill träffa er på COOP Konsum och bli helade av er. Jag hör dåligt, har andningsproblem, har lukthallucinationer, lider av Paranoid Schizofreni, samt dålig tandhälsa, eftersom jag inte har pengar att gå till tandläkaren. Jag vill också träffa den ljushåriga kvinnan 60-70 som talat till mig två gånger på COOP Konsum, efter att jag hade drömt om henne. Antingen är hon från jorden som samarbetar med utomjordingarna eller så är hon en själv en utomjording.

2020-03-15 Meddelande till andligt avancerade utomjordingarna. Jag vill träffa er på COOP Konsum. och bli helad av er. Jag har två sjukdomar som jag är jobbiga.

1.) Dålig hörsel på båda öronen. Jag är döv på höger öra och hör inte så bra med en hörapparat på mitt vänstra öra. Jag önskar att ni säger: Hej, Stefan! mot mitt vänstra öra och hälsar jag inte tillbaka så fråga: Hörde, du vad jag sa? och frågar jag då: Ja, är det någonting du vill?, så fortsätt samtalet och förklara att ni kommer långt ifrån Boden och att ni är här för att hela mig och bli kompisar med mig.

2.) Jag har också problem med andningen och för att jag skall vara symptomfri mot kläder tvättade i oparfyrmerade tvättmedel och kläder som är nya och inte luktar. Så tar jag 20 mg Olanzapin kväll och 4 mg kväll och 2 mg morgon av Zuklopentixol. Kläder som är tvättade i parfyrmerade tvättmedel och kläder som luktar, kan jag överhuvud taget inte ha.

Jag önskar att träffa samma två avancerade utomjordingar som jag först såg i Luleå 2001, vid busshållplatsen utanför psykatrin. De såg ut att vara 15-16 och en var ljushyad och den andra lätt solbränd. Sedan såg jag samma avancerade utomjordingar i Boden 2001 i korsningen Travbanegatan/Heimdalsgatan och de hade samma hudfärg, men då såg de ut att vara 8-10. Det hände innan jag fick problem med min hörsel och andningsbesvär sommaren 2001.

New Jag vill resa med utomjordingarna till närmaste månbas/planet där alla möjliga sorter utomjordingar är på besök. Jag vill också erhålla censurerade bilder och filmer med ET-ufos, ET-varelser, ET-djur, ET-insekter och ET-växter. Då kommer jag publicera bilderna och filmerna på flera lämpliga webbsajter och jag vill också bli vän med andligt avancerade utomjordingar och också fredliga teknisk avancerade utomjordingar. Jag önskar naturligtvis bli helad från mina andningsbesvär och dåliga hörsel. Det spelar ingen större roll om jag blir helad genom handpåläggning eller via tekniska apparater.

Hejsan utomjordingar, nu har jag lärt mig videoinspelning med min digitala kamera. Det betyder att ni är välkommen att flyga med tefat över Boden när det är ljust ute och det inte regnar när jag besöker Konsum Svea. Jag önskar videoinspela er när ni flyger in bakom höghus och bakom träd. Samt att videoinspela er när ni flyger på högkant, både till vänster och höger samt upp och ner och avsluta med fallande löv manövern. Det vore bra om det finns vittnen från flera olika positioner i Boden som ser samma flygande tefat och som helst filmar med mobiltelefonen.

Jag vill träffa Valiant Thor. Förra sommaren var det plötsligt två lekplatser med sand istället för en utanför Drottninggatan 50. Det låg en man i 30-40 års åldern och lutade sig mot ett staket som omringade sanden och det var barn som lekte där. Mannen liknade Valiant Thor i ansiktet, men han hade en annan frisyr på huvudet. En synhallucination tänkte jag och brydde mig inte om att kontakta mannen. Nästa dag var mannen och lekplatsen borta och jag tänkte för mig själv att det var en synhallucination. Men jag skulle vilja träffa mannen om han är verklig.

New Hejsan utomjordingar! Jag har ett förslag till en överenskommelse. Jag vet att ni i hemlighet arbetar och bor på denna planet. Men vad skulle ni säga om ni INTE behövde arbeta och bo i hemlighet? Det enda ni behöver göra är att försvara svenskt luftrum. Jag vet att ni inte vill döda, så eran uppgift blir att skjuta ner inkommande missiler och drönare. Som tack för att ni gör detta, får ni arbeta och bo fritt i Sverige och hjälpa till att driva utvecklingen framåt eller att bara observera svenskarnas tankar och handlande.

God Jul

God Jul och Gott Nytt År utomjordingar, ni är välkommen att besöka mig under Jul och Nyår!

Vintergatan

När kan jag resa med vänliga utomjordingar genom Vintergatan?


New Vet du vad källkritik är? Kan du gissa min sexuella läggning? Vad är sant? Jag har ett homosexuellt rykte sedan slutet av 1980-talet. Betyder det att jag är homosexuell? Det finns en homosexuell kontaktannons i mitt namn på en känd homokontaktsajt, betyder det att jag är homosexuell? Jag har en kontaktannons på min hemsida Min drömtjej- Kontaktannons av Hermes Atar Trismegistus, betyder det att jag är heterosexuell? Vilken källa är sant för dig?


Mitt mål är att behandla alla politiker och religiösa som följeslagare på livets väg.

Lev detta och din situation kommer att förändras:

"Älska alla och allting och gör Guds vilja och du kommer att erfara himmelriket i ditt liv."

Kärleken är Gud och att älska alla är vägen till evigt liv

"Älska så mycket du kan, på alla sätt du kan, på alla platser du kan, under alla tider som du kan, för så många människor som du kan, för så länge som du kan."

-Kevin Williams, ett förändrat John Wesley citat


Innehåll: (Sist uppdaterat: år-månad-dag).

Världens ljus 1 - Jesus Kristus av Hermes Atar Trismegistus (2019-02-02)

Sanningen om människan

Mina andliga upptäckter

Jesus Kristus lära

Du har tro - Använd den!

Tro på det Jesus trodde på

Se upp till Jesus och få andligt liv

Gott och ont

Att göra gott

Hur lever man ett idealt liv? (2017-02-25)

Affirmationer för ett ungt liv (2018-03-18)

Kärleken inkarnerar Gud i världen (2018-04-08)

Inkarnera Gud (2019-11-01)

Gud inom mig

New ingen reaktion på det som varit

Hermes Atar Trismegistus liknelser

Kärleken (2015-01-02)

Kärlek och Glädje (2018-04-08)

Ordet blev Kött (2018-04-08)

Problemet med materiens makt över anden?

Köttet eller Anden

Placebo Jesus (2018-04-09)

Varje Dag

JAG ÄR affirmationer (2018-04-08)

Sinnescentrering

Utomjordiska lärare (2019-11-12)

Den underbara nåden (2023-08-18) Uppdaterad

Fältet

Enhet med Gud (2020-05-23)

Att uttrycka Guds Ande

Guds Kärleks Magnet

Tänka gudomligt?

Det gudomliga livet (2018-12-13)

Perfekt Liv

Ske din vilja Gud och inte min

Uttrycka idealet

Att bejaka Guds tankar och känslor

Jesus Kristus är en kärleksvibration

umgås med Jesus Kristus (2022-01-28)

Med Jesus som läkaren

Läkedom och Befrielse (2024-03-08) Uppdaterad

Hela de sjuka - T.L. Osborn

Leva som Gud vill

Guds vilja

JAG ÄR Gudomlig (2018-02-06)

Självförverkligandet

Jesus Ljus förändrar mänskligheten till det bättre

Den ljusa glädjekroppen (2020-09-15)

Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria

Positiva känslor - sanningen om människan

Livet blir det man fyller det med

Drömmen om det eviga livet?

Ett bra liv

Hur du mår bra

Min väg till Gud (2016-04-05)

Guds Liv (2017-01-06)

Vilka egenskaper har den levande Guden?

Vi är kallade till att leva ett andligt liv

Att utvecklas som människa (2023-11-07) Uppdaterad

Källan

Mitt Uppvaknande (2018-11-14)

Hemligheten bakom mänsklig utveckling

Bli upplyst! - Bli en Buddha! (2018-11-15)

Känn känslokroppen och bli upplyst

Stimuli (2017-10-14)

Jag kan se!

En Ny Era (2017-01-01)

Andlig Utveckling

Genombrottet? (2017-12-03)

Gör tre saker i ditt liv! (2022-04-04)

Andligt Tänkande (2014-03-11)

Andligt Liv

Guds och mina tankar är ett - ibland

Gudomligt Tänkande?

Guds Rike? (2017-12-21)

Våra tankar och känslor bestämmer vårt liv (2019-07-17)

Hemligheten med evig ungdom och att må bra

Ur hans innersta... (2016-07-18)

Uppleva (2017-10-12)

Hur målar du världen?

Gud i oss (2022-07-27)

Min Gud

Jag är i Nirvana! (2013-12-28)

Mina andliga upptäckter (2019-10-06)

Kristus andliga medvetande

Jesus Kristus - befriaren och helaren

Hemligheten med Jesus Kristus Liv

Min ideologi

Vi är vandrande ideala tankar

Livet nära döden - Kenneth Ring

New Blinda människor ser för första gången under nära döden upplevelser

Slutet på denna tidsålder! (2024-01-17) Uppdaterad

Varning! 23 september 2023

Mina svart/vita syner

De gamla livsmästarnas lära (2004-12-19)

Det bästa ur Baird T. Spaldings bokserie på svenska (2012-09-09)

Det universiella medvetandet (2000-11-06)

Ungdomens Källa (2018-04-08)

Förnyelse genom Förnyaren (2017-07-23)

Manipulering av Åldrandet (2016-12-30)

1998 års Svenska Fritänkare blev...

1998 års religiöse fritänkare blev...

...allt är inte Gu(l)d som glimmar (Gamla och Nya Religioner)

Är Kärlek och Ljus sanningen om människan?

Kärlek, Glädje, Tro och Goda Gärningar (2019-08-27)

Konsten av självkontroll

Skillnaden mellan min religion och världsreligionerna (2021-10-08)

Den luciferiska läran

Hermes Atar Trismegistus visdom (2017-11-30)

De goda nyheterna enligt Hermes (2013-01-18)

Vad tror du på Hermes? (2015-09-28)

Kanadas regering ändrade uppfattning om UFOs 1952

George Adamski - filosof och lärare (2019-05-29)

Ombord på rymdskepp (2007-06-06)

Boken Ombord på Rymdskepp av George Adamski

Var Jesus en utomjording eller Guds son?

Budskapet från Rymden - Daniel W. Fry

Utvecklingens Kurva - Daniel W. Fry

Kristus medvetandet och rymdfarande civilisationer

Människans Ursprung? (2020-09-20)

The Aliens? The Extraterrestrials? The Contactees?
Utomjordingarna? Kontaktpersonerna?
(2024-04-29) Uppdaterad

Hermes Fri Energi Länkar (2023-03-25)

Närkontakt av första graden (2022-07-29)

Hejsan övervakande utomjordingar (2018-07-15)

ovanliga människor (2024-06-20) Uppdaterad

Drömmar (2024-05-05) Uppdaterad

Hermes Free Program - Hermes Gratis Program (2017-10-21)

Ett bättre Sverige (2000-02-22)

Torsdagar För Fred (2022-03-18)

Öppet brev till Sveriges partiledare angående NATO

Världsregeringen (2023-07-27) Uppdaterad

Här är SD:s hemliga trollarmé – får order av Åkesson

Bli befriad från schizofreni (2018-10-31)

Min drömtjej- Kontaktannons av Hermes Atar Trismegistus (2021-01-03)

Babes&Girls (2017-05-30)

Det sanna livet är den enda sanna religionen (2015-09-26)

Fel och motsägelser i Bibeln (2016-11-04)

Låt oss ta det här om helvetet igen? - staffa52

Jesus Kristus och vi Kristna

Den troendes auktoritet

Kristusmedvetandet för Kristna (2009-04-27)

Kristus Anden inom oss vill leva livet (2009-11-05)

Den stora hemligheten med Kristus livet (2009-09-08)

Namnkristen eller Jesus sanna lärjunge?

För Gud är allting möjligt och för de Kristna är ingenting omöjligt!

Kärlekens väg

Guds kärlek

Jesus Kristus lärjungars ljuskropp

Ljus i mörkret

Min andliga väg av Hermes Atar Trismegistus (2013-09-26)

Vad andra anser om Hermes Atar Trismegistus och hans hemsida (2023-08-07) Uppdaterad

Mina Framsteg 2017 (2018-01-23)

Gurun Jesus (2017-09-30)

Mina önskningar angående framtiden 2018 (2018-06-17)

Mina önskningar angående framtiden 2019

Mina önskningar angående framtiden 2020

Mina önskningar angående framtiden 2021

Mina önskningar angående framtiden 2022

Mina önskningar angående framtiden 2023

Mina önskningar angående framtiden 2024

Meningen med livet (2023-01-21) Uppdaterad

Framtiden blir bara ljusare

Min utträdesansökan ur Nya Korskyrkan

Hermes Atar Trismegistus åsikter om (2023-03-31) Uppdaterad

Spridda tankar

Vad jag är lycklig över (2016-04-28)

Glädje (2017-05-31)

Statusen på min hälsa (2024-04-29) Uppdaterad

De verkliga X-filerna (2019-04-01)

Hermes bokhylla (Sök efter begagnade böcker) (2023-01-14) Uppdaterad

Hermes Cyber Portal (2015-05-14)


Viktig information om andlig tro och tvivel är du endast ett musklick ifrån:

Den Jesus som aldrig funnits

Jesus gör under än idag!

Religions Nyheter

Birger Skoglunds Sverige Profetia

Peter Ljunggren: Gud hyser inte agg mot Sverige

Sverige i vågskålen

Johannes Amritzer (2022-03-31) Uppdaterad

PTL Ministries

Bo Lenells: Det är obibliskt med samfund

Befriad Nu

Missbrukaren Torbjörn Björk fann Jesus och blev fri

Martin sökte i det ockulta redan som barn

Camilla Ahlman från The Last Reformation Sweden

Marcus och Hanna Bloom

Peter Ljunggren

Peter Ljunggren - Jesus: Ni i mig, och Jag i er

New Varning för kristen animism!

Apostlagärningarna 29

Kanal 10 web-tv

Trosgnistan Mission

Arken

Världen idag

Dagen

Tidskriften Flammor

Nya Korskyrkan

Pingstkyrkan

Frimodig kyrka - Kyrkoval 2021

SOLA SCRIPTURA

Clapham Institutet

Islam på väg att bli större än kristendomen

Svenska Gnostiska Biblioteket

Linus Magnusson kloka levnads ord

Jerry Gustavsson

Human Awareness

Max Magnus Norman

Akiane - Galleri

Curt Jonsson

Paranormal.se

Ashtar Command

Humorbrevet

Experten om varför bananflugor fortsätter invadera våra hem under hösten

Fällan hjälper dig att bli av med bananflugorna – så gör du

Mal, vägglöss, mjölbaggar och kackerlackor. Har du råkat ut för oönskade skadedjur i ditt hem?
De hittar lättare hem till dig nu när det är varmt och fuktigt. Här är 10 sätt att hålla ohyran borta från ditt hem.


New Sverige för UNHCRSvenska Partiledare:

Daniel Hellden

Märta Stenevi

Grön Ungdom

Nooshi Dadgostar

Ung vänster

Magdalena Andersson

Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund

Jimmie Åkesson

Ungsvenskarna

Muharrem Demirok

Centerpartiets Ungdoms Förbund

Fredrick Federley - Syndaren?

Ebba Busch

Krist Demokratiska Ungdoms Förbundet

Johan Pehrson

Liberala Ungdoms Förbundet

Ulf Kristersson

Moderata Ungdoms Förbundet

LaRoucherörelsen i Sverige

ValmyndighetenÖkända Svenska Partiledare:

Daniel Del Hell - Mupp Partiet

Smarta Stenen - Mupp Partiet

Skön Ungdom

No Shit Dad Go Star - Vänstrar partiet

Tung vänster

Magdansörskan Antisverigedemokraterna - Sexualdemokraterna

Sveriges Supande Ungdom

Jimmie Påkesson - Sexdemokraterna

Ungsexarna

Mighty Rockad - Centralpartiet

Centrum Patriarkernas Ungdoms Förbund

Lebba Bäst - Kris Demokraterna

Kristus Demonstranterna

Juckande Person - Lebberalerna

Lebberala Knulldoms Förbundet

Varulv Kristus offer son - Nörderaterna

Moderna Underkastelse Förbundet

Vladimir Putin and Mikhail Mishustin

What Vladimir Putin wants with Russia and the World

Vladimir Putin - 75th session of the UN General Assembly

Sergey Lavrov - Ann Linde brevväxling (2022-03-02) Uppdaterad

Russia Today

Sputnik

Bidens klimatförslag i tio punkter

Joe Biden and Kamala Harris

Whitehouse Facebook

Whitehouse Twitter

Universella Freds och Miljö Arbetar Partiet (2020-12-07) Uppdaterad

Ismernas baksida

Hedersrelaterat våld och förtryck

Motargument

Supermiljöbloggen

Kompasskurs

Mikael Carlsson

Peter Springare

Dick Sundevall

Katerina Janouch

Internettroll

Nio tecken i jakt efter internet-troll

Johan Appelberg: Låt nazisterna få demonstrera

Muslimska ledare: kristna måste beskyddas

Ett ekomodernistiskt manifest

Placera Pengar

Handelsgranskaren.se Vi granskar avtalen du inte visste fannsArbetsmiljöverket

Elöverkänsligas Riksförbund

Tandvårdsskadeförbundet

Kostdemokrati

New Trodde det var ett berg: Underjordisk pyramid kan vara världens äldsta

Information om det nya Coronaviruset

Vanlig förkylning, influensa eller corona?

lubricate your hands with soap for 30 seconds to be sure it kills coronavirus on your hands

Coronavirus: Guidance for Better Mental Health

COVID-19 Mental Health And Addiction Resources

How COVID-19 Has Affected Substance Abuse

Covid-19 had us all fooled, but now we might have finally found its secret

Bombshell plea from NYC ICU doctor: COVID-19 is a condition of oxygen deprivation, not pneumonia… VENTILATORS may be causing the lung damage, not the virus

BREAKING: Researchers claim 100 percent cure rate vs. covid-19 in 100+ patient trial conducted in Ecuador, using intravenous chlorine dioxide

Chlorine Dioxide (CLO2) As a Non-Toxic Antimicrobial Agent for Virus, Bacteria and Yeast (Candida Albicans)

Hydroxychloroquine and COVID-19

Vladimir Zev Zelenko M.D.

A Report on Successful Treatment of Coronavirus

Brazil: Early treatment with Covid Kit including HCQ is effective and safe

The Campaign Against Hydroxychloroquine (HCQ). Clearing the Way for A Big Pharma Vaccine

The Campaign Against Hydroxychloroquine (HCQ) Sustained by Corrupt Medical Professionals with Ties to Big Pharma

Does hydroxychloroquine still have a role to play in this pandemic?

Could taking hydroxychloroquine for coronavirus be more harmful than helpful?

Fact check: Price didn't drive promotion of remdesivir over hydroxychloroquine

Remdesivir and SARS-CoV-2

Ebolamedicin ser ut att funka mot corona – nu ska svenskar testas

Interferon alfa-2b and SARS-CoV-2

A human monoclonal antibody blocking SARS-CoV-2 infection

Lovande resultat för blodplasmastudie - Resultatet: Viruset försvinner på en dag

”Många iva-patienter får redan dexametason”

ICMR—India’s National Research Agency—Investigating Ivermectin & Doxycycline as Potential Treatment for COVID-19

Ivermectin is still not a miracle cure for COVID-19, despite what you may have read

Fenofibrate could reduce COVID-19 infection by 70%

Coronavirus Resource Page

Let's stop the virus! Let's end the hysteria! - Dr. Matthias Rath

A Complete Guide To The Health Benefits of Drinking Tea

Immunförsvaret mot Corona (2020-10-07)

Anders Nystedt om coronavaccin och COVID-19 (2023-10-07) Uppdaterad

Vaccinexpert: Bara vaccin kan stoppa coronapandemin

Dör människor i onödan av Coronaviruset?

Att bota Corona? (2023-10-04) Uppdaterad

Fem naturliga tips vid lindriga infektioner

Myter om coronaviruset, covid-19

Vad alla borde veta om C-vitamin

Colloidal Silver: A Closer Look by Peter A. Lindemann

Silver is A Broad Spectrum Anti-Viral by Paul Maher, MD MPH

Silver mot coronavirus - några kända fakta

Vad är kolloidalt silver?

Är kolloidalt silver farligt?

Ide-akuten

Electrokit

Conrad

Elfa

Autemashop

link to guestbook!


smile


'Du ser dig själv och vad du ser, skall du bli. Den som erhåller insikt blir 'inte längre en kristen, utan en Kristus' -- Filips evangelium, 67.26-27 (Gnostisk tolkning)Tillbaka till engelska länksidan
Förslag
Läs och skriv i min gästbok