Gurun JesusJesus lärjungar

Jesus lärjungar blev människofiskareLördagen 30/9-2017 blev jag en följeslagare till Jesus Kristus och överlämnade mitt liv i Jesus händer. Jag har efter modigt övervägande beslutat att Jesus blir min Guru, istället för den indiska Gurun Sri Balasai Baba.

Att ha Jesus som lärare istället för att läsa New Age litteratur , ger den fördelen att man får en direktkontakt med Kärlek, Glädje, Inre Frid och Kraft. När man har Jesus som lärare, umgås man med den man som genom sitt liv grundade världens enklaste och sannaste religion. Det finns ingen sannare religion än Jesuism. Kristendomen grundades av Paulus och är en falsk religion där man vinner ett evigt liv efter döden genom att vara troende och där gärningarna inte spelar någon roll.

Att vara en Jesus följeslagare är lättare än att inte vara det. Jesus sade i Matteus 11:28-30 Kom till mig, alla ni som arbetar och bär på tunga bördor så skall jag ge er vila. Ta på er mitt ok och lär av mig, ty jag är mild och ödmjuk i hjärtat. Då skall ni finna ro för era själar. Ty mitt ok är milt, och min börda är lätt."

Johannes 4:14 Men den som dricker av det vatten jag ger honom skall aldrig någonsin törsta. Det vatten jag ger skall i honom bli en källa, som flödar fram och ger evigt liv."

Johannes 6:35 Jesus svarade: "Jag är livets bröd. Den som kommer till mig skall aldrig hungra, och den som tror på mig skall aldrig någonsin törsta.

Johannes 8:12 Jesus talade åter till dem och sade: "Jag är världens ljus. Den som följer mig skall inte vandra i mörkret utan ha livets ljus."

Johannes 10:9 Jag är dörren. Den som går in genom mig skall bli frälst, och han skall gå in och gå ut och finna bete.

Johannes 10:14-15 Jag är den gode herden, och jag känner mina får, och mina får känner mig, liksom Fadern känner mig och jag känner Fadern, och jag ger mitt liv för fåren.

Johannes 11:25-26 Jesus sade: "Jag är uppståndelsen och livet. Den som tror på mig skall leva om han än dör, och var och en som lever och tror på mig skall aldrig någonsin dö. Tror du detta?"

Johannes 14:6 Jesus sade till honom: "Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig."

Johannes 15:5 Jag är vinstocken, ni är grenarna. Om någon förblir i mig och jag i honom, bär han rik frukt, ty utan mig kan ni ingenting göra.

- Hermes Atar Trismegistus


tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok