Leva som Gud vill

Kavya Suresh

Kavya SureshVarje människa som föds in i världen, bidrar under sin uppväxt med innerlig glädje som fångar uppmärksamheten från vuxna. Att umgås med barn är rena medicinen för den som vill vara för evigt ung i sinnet. När barnet växer upp till ungdom vaknar den sexuella kärleken till liv och man kan tänkas bli ihop med den man älskar mest. Ungdomen är det vackra livet och man tror att man skall leva för evigt.

Men efter ungdomen börjar åldrandet sätta in och man funderar på att skaffa barn med sin partner. När barnen föds blir man förälder och kan följa barnen hela den glädjefyllda tiden under uppväxtåren. När barnen är vuxna blir samspelet med föräldrarna på samma nivå och det håller i sig ändå tills föräldrarna blir gamla och behöver hjälp. Då ser barnen efter sina föräldrar tills de dör.

Så har det alltid varit, men så kommer det inte att förbli. Tack vare de senaste medicinska framstegen kan man nu åldras och samtidigt förbli frisk till den dagen cellerna inte längre kan dela sig och man dör. Jag tänker närmast på C-60 som tillsammans med Fettsyror gör det möjligt att åldras med mindre sannolikhet att drabbas av hjärt och kärlsjukdomar, sjukdomar i hjärnan och cancer. Ett medel som allmänt motverkar åldrandet är Niagen. Ett medel som ger mer energi är Midogen.

Att leva länge och samtidigt vara olycklig är ingen höjdare. Då är det bättre att leva lycklig och ha ett kort liv. Det första man bör göra som människa är att fråga sig - Vad gör mig lycklig och hur kan jag göra andra lyckliga? Sedan gör man det som man blir lycklig av och som andra blir lyckliga av så ofta man kan.

Mitt uppvaknande

- Hermes Atar Trismegistus

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok