Torsdagar För FredJesus och Putin

Krigshöken Biden hetsar Ukraina mot Ryssland


Om Ryssland anfaller Ukraina och NATO hjälper Ukraina med vapen och trupper, så finns det risk att tredje världskriget har börjat:

Ukraina lovar att inte inleda offensiv mot utbrytarrepubliker – Ryssland fortsätter att varna för krigsrisk

Experten: Ryssland vill dominera hela Ukraina och stoppa Natobaser Ska vi då be utomjordingarna om hjälp att förstöra alla kärnvapen, biologiska vapen och kemiska vapen?

Robert Hastings skrev boken "UFOs and Nukes" om UFOs intresse av jordiska kärnvapen. En annan som skrev om kärnvapen och UFOs var Valiant Thor kontaktperson Dr. Frank E. Stranges:

Venusians Space Science

Den svenska kontaktpersonen Henry fick 1978 veta att en grupp utomjordingar som hade 7 undervattensbaser fanns på jorden för två syften: Att skydda sina utomjordiska släktingar på andra planeter och att förhindra att mänskligheten förintar sig själva:

Henrys resa

Om det blir krig mellan Ryssland och NATO i Ukraina, så är jag villig att demonstrera tillsammans med max 7 andra varje torsdag under texten: "Torsdagar För Fred" Det blir bild på Valiant Thor, Internet länkar och kopior av framsidor och baksidor på intressanta UFO böcker. Syftet är informera människor om det väldigt allvarliga läget eftersom tre profetior kan gå i uppfyllelse inom en snar framtid:

Profetian i Valdres 1968

Prophetic Rabbi who Accurately Predicted WW2: ‘War of Gog-Magog this Summer’

Den röda hästen och rysk invasion

Om det blir krig i Ukraina, så skall det bli mycket intressant att se om utomjordingarna lägger sig i kriget och om de kanske till och med landar och visar sig öppet som Miguel profetian från 2008:

Närkontakt i Norrtälje

Vad tänker du göra om Ryssland anfaller Ukraina och sedan Sverige?

- Hermes Atar Trismegistus

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok