Andligt TänkandeStephanny Fernandez

Stephanny FernandezJag är mycket glad över att ha lämnat Nya Korskyrkan. Det gör att jag kan vara 100% ärlig med det jag skriver, eftersom jag inte längre behöver anpassa texten efter Bibeln eller göra texten Jesuscentrerad. Jag kan nu skriva precis som jag tänker och det som ligger mig närmast hjärtat idag är Andligt Tänkande och det betyder andliga tankar om planeten Jorden och dess innevånare.

Mänskligheten skulle vinna mycket på att ha 100% positiva tankar om Jorden och dess innevånare. Men det utesluter inte 100% positivt handlande, när det finns ett behov att fylla. Man kan ha en 100% positiv människosyn och hjälpa där det finns behov.

Samtidigt ska man inte vara naiv och tro gott om alla människor. Därför att historien har visat att det finns människor som vill utnyttja andra och de behöver man inte hjälpa. Ett exempel är pengar. Det finns människor som lånar pengar och aldrig betalar tillbaka. De kan man hänvisa till banken.

Det jag menar med andligt tänkande är att se planeten Jorden och dess innevånare som andliga varelser som ser ut precis som Guds goda tankar uppenbarar.

Det är genom Kärlek som man kan få en bättre verklighets uppfattning av en varelse än den varelsen har för egen uppfattning. Detta gäller både utseendet när Kärleken är mycket stark och det inre i människan när man visar varelsen Kärlek. Kärleken är den starkaste kraften i universum och den enda kraften som kan skapa himmelriket på Jorden. Ingen religiös bok kan göra detta, utan Kärleken måste komma inifrån människan.

Orsaken till varför jag lämnade Nya Korskyrkan är flera, men en sak som jag observerade var att de fokuserade på väckelse, istället för Kärlek. Och när de möter oliktänkande som mig själv, så fokuserar de på rätt tro, istället för Kärlek. Det finns säkert församlingar i Sverige där Kärleken kommer främst. Jag tänker då närmast på Pingstkyrkan i Boden som jag var medlem i mellan 1988 och 1992.

New En annan sak som var avgörande för mig att lämna Nya Korskyrkan, var synen på utomjordingar. Nya Korskyrkans ledning tror att planeten jorden är den enda planeten i universum som är bebodd av människor. Och att försöka kontakta utomjordingar är samma sak som att försöka kontakta demoner. Själv är jag övertygad om att utomjordingar finns, eftersom jag har sett och även skakad hand med en människa som saknade ben i handen. Det kändes som att ta ett stycke kött i handen. Jag får väl göra som Ulf Ekman - Konvertera till Katolska Kyrkan, eftersom de tror på utomjordingar.

När Nostradamus levde så skrev han brev till sin son Ceasar och de har blivit bevarade. I ett av breven, nämner han att i framtiden kommer en ny religion att se dagens ljus och den kommer att vara motsatsen till Katolska Kyrkan. Jag predikar en sådan religion och min religiösa bok finns på insidan av människan i form av Kärlek Glädje och Frid som man ger fritt till planeten Jordens varelser utan någon baktanke.

Jag får mina bästa ideer, då jag inte har något ljud i bakgrunden och skriver på min hemsida. Jag misstänker att jag skulle känna Kärlek och Glädje om jag skulle meditera. Tyvärr är jag så pass överviktig att jag inte kan meditera. Så jag får istället ligga på sängen eller sitta på en stol i tystnad.

Fråga: Hur lär man känna Gud och hur uttrycker man Gud?

Svar: Eftersom Gud finns inuti människan i form av Gudsmedvetandet så faller det naturligt att låta sitt sinne vara i stillhet, så att Gud inte störs när Gud uppenbarar sina goda egenskaper för världen. Det kräver att du är stilla i kropp och själ och inte hör något störande ljud eller göra någon oljud, som exempelvis ett mantra.

Var stilla, tyst och acceptera livet som det är och låt Guds goda tankar uppstå i ditt sinne.

Älska dina medmänniskor mer än du älskar Gud i skriften, då gör du rätt.

Salig är den som lockar fram - Kärlek, Glädje och Frid hos människor som saknar det.


De tankar och känslor man omger sig med formar man sitt liv med.

- Hermes Atar Trismegistus

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok