Ljuskroppens hälsosamma liv

Mawra Hocane

Mawra Hocane"Det första steget är helt och fullt att kontrollera alla yttre aktiviteter av tanke, själ och kropp, med tanken alltid överst det att du odlar för vanan av perfektion, Gud vana, Kristus-av-Gud vanan. Gör detta oavsett var du är, varje gång det kommer till dig under din arbetstid eller vilotid. Ta för vana att se denna perfekta närvaro som ditt riktiga själv, denne Kristus-av-Gud närvaro. Gå sedan lite längre. Se ett gudomlig vitt ljus, bländande renhet och briljans som kommer ut från centrumet av ditt väsen. Se det lysande ut med sådan briljans och härliget att den utgår från varje cell, fiber, vävnad, muskler och organ i hela kroppen. Nu se den sanna Kristus av Gud stående fram, triumferande, ren, perfekt och evig. Inte Kristus av mig, men din egen sanna Kristus av Gud, Guds enfödde son, Den enda sanna sonen av Gud, den triumferande och all övervinnande Gudomen. Stiga fram och göra anspråk på detta som din gudomliga rätt och det är din.

"Varje gång du säger "Gud", vet mycket väl att du presenterar Gud, och du kommer att göra världen en större tjänst än genom att presentera mig som Kristus av Gud. Det är mycket större och ädlare att se sig själv som Kristus av Gud, Du själv presenterar Gud för världen och skådar Gud som dig själv.

"Du sitter tillbaka och ber till mig att be för dig. Det är underbart att du presentera mig till världen som Kristus av Gud och erkänner Guds egenskaper som presenteras genom mig, bara så länge du inte göra en idol eller bild av mig och sedan ber till den idol. I det ögonblick du gör ett avbild av mig och ber till den bilden, fördärva du mig och er. Det är bra att se idealet som jag eller någon annan presentar, sedan gör detta ideal ditt eget. Då är vi inte isär eller separat från Gud, sådan man besegrar världen. Ser du inte större sak att ske genom att stå ett med oss i Gud?

"Om du odlar detta med kärlek, vördnad, hängivenhet och dyrkan, blir det en vana och snart är det hela dig, ditt dagliga liv och existens. På kort tid du har fört fram gudomlighet. Du är än en gång den gudomliga Kristus, den förstfödde av Gud. Du är ett med primär ande, energi. Faktiskt känner, se och ta tag i detta stort ljus; acceptera, förklara, och vet positivt att det är ditt; och på en kort tid, kommer din kropp faktiskt sända ut detta ljus.

"I alla åldrar och varje tillstånd, genom hela den stora oändlighet, har detta överlägsna ljus har funnits, det är överallt. Detta ljus är liv.

"När någonting görs klart, blir vi upplyst om det. Ljuset lyser fram i vårt medvetna begrepp. Snart livets ljus lyser för din vakande öga, som det har gjort för alla stora. Många av dessa stora som skildras som att de står ut i ett stort flammande ljus. Fast än du inte kan se det här, detta ljus är verkligt och är liv, som strålar ut från kroppen."

- Life and Teaching of the Masters of the Far East volume 3, page 134-136

Ingen tänder ett ljus och ställer det på en undangömd plats eller under skäppan, utan man sätter det på ljushållaren, så att de som kommer in ser skenet. Ditt öga är kroppens lykta. När ditt öga är friskt får också hela din kropp ljus, men när det är sjukt ligger också din kropp i mörker. Se därför till att ljuset i dig inte är mörker. Om hela din kropp har ljus och ingen del ligger i mörker, då får den ljus helt och hållet, som när ljuset från en lampa lyser på dig med sitt klara sken." (Lukas 11:33-36)

New Det är genom att uppfatta att man är Kristusmedvetandet och ett stort Kärleks och Glädjefyllt ljus som kroppen blir förvandlad och om man samtidigt avsäger sig sexuell njutning ökar kroppens frekvens och du kan hela dig själv från sjukdomar.

- Hermes Atar Trismegistus

Divine Life

The lightbody!

Relaxing Smile - The sign of enlightmenttillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok