Manipulering av ÅldrandetElsa

ElsaCellbiologen Bruce H. Lipton har kommit fram till att det är cellmembranet och inte våra gener som styr vår biologi. Cellmembranen styrs i sin tur av vårat undermedvetna och vårat undermedvetna styrs i sin tur av vad vi accepterar som sanning genom det liv vi lever. Våra tankar och känslor spelas in av vårat undermedvetna.

Jag har upptäckt att varje människa vill erfara Kärlek och Glädje och jag har därför grundat en ny religion som går ut på att maximera Kärlek och Glädje i livet.

New Jag har levt 50 år (2016) och jag har märkt att jag åldrats i ansiktet, så ett av mina nyårslöften för 2017 blir att försöka manipulera åldrandet genom att läsa dessa affirmationer, morgon och kväll. De är inspererade av Baird T. Spalding evigt ung affirmationer som är beskrivet i volume 1, page 30-31 av Life and Teaching of the Masters of the Far East. Men jag har tagit mig friheten att förbättra dom, eftersom jag upptäckte att de kunde göra så att man kom i kontakt med andevärlden.

Affirmationer innan du skall sova:Jag inser nu att jag har ett evigt ungt sinne som är fyllt med gudomlig kärlek och gudomlig glädje som jag delar med min nästa. Den gudomligt odödliga livsanden som är mitt sanna jag, har möjligheten att föryngra min kropp och det sker när jag delar djup gudomlig kärlek och djup gudomlig glädje med min nästa. Jag har ett vackert gudomligt andligt sinne, ögon, näsa, öron, mun, hud, kropp, vilket nu i natt är fullkomlig.

Affirmationen innan du stiger upp:Tack vare dessa affirmationer, har den gudomligt odödliga livsanden under natten påverkat sinnet till att bli yngre och ännu mera fyllt av gudomlig kärlek och gudomlig glädje. Den gudomligt odödliga livsanden har också påverkat min kropp till att föryngras. Och jag har fått ett vackrare och ungdomligare sinne, ögon, näsa, öron, mun, hud, kropp, vilket nu idag är fullkomlig.

- Hermes Atar Trismegistustillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok