Guds livAnna LindbergJag och Jesus har slagit följe och jag är nu en av Jesus lärjungar. Det betyder inte att jag accepterar allting som det står i Evangelierna. Utan jag granskar varje påstående Jesus gjorde under logikens lupp och jämför med andra vishetslärare åsikter. Det är helt klart att någon har varit och ändrat i evangelierna, så att människor skräms till lydnad.

Min Gud är ljus och inget mörker finns i honom. Min Gud förlåter alla misstag. Min Gud griper in i skapelsen genom varelsers positiva ideer, tankar, ord och handlingar. Negativa ideer, tankar, ord och handlingar kommer från varelser som inte älskar sin nästa. Min Gud är Kärlekens Gud och tycker att all sorts Kärlek är bra och förändrar omgivningen till det bättre. Kärleken är det bästa här i livet. Alla levande varelser vill erfara Kärlek och Glädje när dom gör det, så mår dom bra och blir fridfulla.

New Om du saknar Kärlek och Glädje i ditt liv rekommenderar jag att du ser på romantiska komedier, så att ditt sinne blir ljust. Sedan kan du om du har råd köpa en hund eller två katter som du kan överösa med Kärlek och Glädje.

Mer information hittar du på min webbsida Mitt uppvaknande.

- Hermes Atar Trismegistus

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok