Hemligheten med evig ungdom och att må braAlexandra Kahwaji


Jag drömmer ibland, när jag sover. Utav drömmarna har jag lärt mig att en människa inte har någon bestämd ålder, eftersom jag i mina drömmar är olika ung och även de människor som jag drömmer om är olika unga. När jag drömmer är jag fast i drömmen och har glömt mitt vakna liv. Det lär oss att de tankar och känslor som vi har om oss själva och andra påverkar vårat liv. Om jag har ungdomliga tankar och känslor förblir jag evigt ung i sinnet, fastän jag lever i en kropp som åldras.

Samma sak är det med hälsan. Har jag hälsosamma tankar och känslor om mig själv, fastän jag har en sjukdom. Så identifierar jag mig inte med sjukdomen och är inte sjukdomen. Man blir helt enkelt lyckligare av att se sig själv och känna sig själv som evigt ung. Man blir också lyckligare av att ha hälsosamma tankar och känslor om en själv.

Bruce H. Lipton påstår att mänskligheten framtid styrs av tro, istället för DNA och arv. Jag påstår att mänsklighetens framtid styrs av våra tankar, våra känslor och samspelet med vår omgivning. Min förhoppning är att fler människor skall låna ideer från mig och leva ut dom i sina liv och på så sätt påverka sin kropp att bromsa åldrandet och få en hälsosammare kropp, eftersom våra tankar och känslor påverkar vår kropp.

Det är också viktigt att förstå att nutiden är den enda tid man kan leva i. Det är omöjligt att leva i det förgångna och inte heller kan man leva i framtiden. Nutiden är den enda tid som man kan så positiva tankar och känslor och positivt samverka med sin omgivning. Mänskligheten är skapare av sin egen framtid och inte ett offer för DNA och arv. Vad vi gör idag blir morgondagens framtid.

- Hermes Atar Trismegistus

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok