Livet nära döden

Kenneth RingOmegastudien - meningen med nära-dödenupplevelsenNära döden upplevelser börjar vanligtvis med en ut ur kroppen upplevelse, där personen ifråga kan se återupplivlingsförsöken, sedan dras personen mot ett ljus i slutet av en mörk tunnel. När personen kommer fram till ljuset börjar centralupplevelsen. Här nedan följer exempel på centralupplevelser:

Janis: Och jag blev tillfrågad om jag var redo att stanna kvar. Och jag visste inte om jag ville det. Jag visste inte om jag ville det. Och jag blev tillsagd att jag måste bestämma mig. Jag måste fatta ett beslut...[Senare] innan jag fattade beslutet...gick jag igenom mitt liv [Berätta om det.] Den här återblicken på mitt liv susade förbi. "Psssssssst"[hon gör ett kort väsande ljud] - precis så [där] Ja, en 35-mm film, liksom "klick, klick" spelades upp på bråkdelen av en sekund framför mig. [I någon speciell ordning?]

O, ja. Helt kronologiskt. Helt exakt. Det bara passerade revy. Hela mitt [Återupplevde du dom här händelserna eller såg du bara på som en åskådare?] Jag var mest, liksom en åskådare...det fanns inga känslor. Jag bara tittade på det och såg hela mitt liv passera revy. Och när hela mitt liv hade spelats upp - i svart vitt - zooom! - och det svart-vita tog slut och blev färg och började handla om sådant som inte har inträffat än. Saker som jag inte fattade då men som inträffat sedan dess!"

Tom: Den andra mycket underbara upplevelsen...är att man inser att man plötsligt står i kontakt med absolut, total kunskap. Det är svårt att beskriva... Man kan tänka på en fråga... och omedelbart veta svaret på den. Precis så enkelt. Och det kan vara något som man inte vet någonting om, som man inte ens har förutsättningar för att förstå, och ljuset ger en det omedelbara korrekta svaret och får en att fatta det...

Jag behöver väl inte säga att jag fick svar på många frågor, jag fick mycket information, en del mycket personlig, en del åt det religiösa hållet... en av dom religiösa frågorna handlade om livet efter detta och den frågan blev defentivt besvarad genom själva upplevelsen... Det finns absolut inte någon tvekan i mitt sinne att ljuset är svaret. När man träder in i det där ljuset... atmosfären, energin, det är total, ren energi, det är total kunskap, det är total kärlek, ren kärlek - allt det här är definitivt livet efter detta om du så vill.

Joseph: Mitt i en av cirklarna fanns den mest underbara varelse. Det var varken en man eller en kvinna, utan bådadera. Jag har varken förr eller senare sett någonting så vackert, kärleksfullt och fullkomligt behagligt som denna varelse . En enorm, strålande kärlek strömmade fram ur den. Ett fantastiskt ljus lyste genom varje por i dess ansikte. Ljuset strålade utåt. Det var bländvitt och uppblandat med med något som jag bara kan beskriva som en gyllene schattering.

Jag fylldes av en intensiv känsla av glädje och förundran. Jag blev helt uppfylld av en obeskrivlig mängd kärlek.Jag hade den överväldigande känslan att jag stod inför källan till mitt liv och till och med inför min skapare. Trots den oerhörda vördnad det ingav mig, förnam jag att jag kände den här varelsen ytterst väl. Av hela mitt hjärta ville jag omfamna den och uppgå i den, som om vi var en - ty trots att den varken var min mor eller far var den bådadera.

Nancy Clark: Med den gåva du nu fått, träd fram och berätta för massorna att det finns ett liv efter döden; att ni skall få uppleva min ALLOMFATTANDE KÄRLEK! KÄRLEK är nyckeln till universum; ni måste lära er att leva i fred och harmoni med varandra på jorden medan ni har chansen. Detta är en mycket svår uppgift för dig, mitt barn, ett stort företag men du kommer att göra det. Du är älskad.

Boken får rosaljus rosaljus rosaljus rosaljus rosaljus rosaljus rosaljus rosaljus rosaljus av 10 upplysningljus.

Sök Kenneth Ring hos http://www.bibliotek.se


tillbaka till länksidan
E-mail
läs och skriv i min gästbok