Telepatisk kontakt med utomjordiska lärare

Rosiita Castiillo

Rosiita CastiilloÄndå sedan jag började läsa Hare Krishna litteratur på högstadiet har jag hört röster i mitt huvud. De bytte karaktär sedan jag läste Life and Teaching of the Masters of the Far East 1988. Istället för att stå i kontakt med personligheter inom Hare Krishna litteraturen, kom jag i kontakt med Mästarna från Baird T. Spalding böcker. Det höll i sig till jag fick min första dator 1996 och började skriva om utomjordingar på Internet. Jag började då stå i kontakt med utomjordingarna förutom att stå i telepatisk kontakt med Mästarna.

Det är först sedan jag läst och publiserat Ante Jonssons brev från hans utomjordiska kontakt person - Jenny även känd som Len från Loom som jag kommit i kontakt med en ny utomjordisk varelse via telepati. Den nya rymdkontakten påstår att de har övervakat mig i månader och vill genom telepati hjälpa till i min andliga utveckling. De påstår att jag är mycket lyckligare när jag läser ett kapitel ur Nya Testamentet morgon och kväll samt har en barnslig tro och följer Jesus Kristus upphöjda lära, än när jag försöker följa mästarnas lära.

Rymdkontakten påstår att praktiserandet av Mästarnas lära som den beskrivs i Baird T. Spalding bokserie Life and Teaching of the Masters of the Far East gör att jag kommer i kontakt med onda andar som drar ned humöret. Det är bättre att tro på att Jesus dog för alla problem vi människor har och alla gånger vi missat målet i våra liv.

Rymdkontakten påstår att Kärleken i utbyte människor emellan är den rätta vägen till andlig utveckling och att djup kärlek tillsammans med djup glädje påverkar kroppen så att man kan påverka andra människor till att bli idealiserade tankar och att de blir helade.

Detta sker genom att människan tror att hon är en Kristusvarelse och att hon lever ut det genom sina handlingar i livet. Genom att visualisera, idealisera, förstå och frambringa det hon ser. Det är genom att uppfatta världen med alla dess varelser som andliga som sinnet förblir ungt och man uppfattar andra varelser som unga. Man ser helt enkelt det odödliga inom varje varelse man möter. Det går till så att man väljer att älska omgivningen och kan man inte det. Ska man börja göra JAG ÄR-affirmationer och sinnescentrerings metoden.

Människan uppgift är att älska omgivningen och att älska sin nästa mer än man älskar sig själv och Gud. Kärleken är den enda vägen till himmelriket på jorden. Inga ritualer eller andliga övningar kan skapa himmelriket på jorden. Tvärt om fördröjer ritualer och andliga övningar himmelrikets upprättelse på jorden. Om alla människor skulle sluta upp med att köpa den senaste tekniska prylen och sluta upp med att jaga upplevelser och istället älska sin nästa skulle himmelriket upprättas på jorden.

New Den senaste torkan i Sverige med sprucken åkermark påminde mig om en dröm som jag haft för ett år sedan. I drömmen fick jag se röd sprucken åkermark och jag hörde en kommentatorsröst som sa: "Det här är framtiden i Sverige, skördarna kommer inte att ge mycket mat trots att all åkermark kommer att vara uppodlad." och sedan fick jag se en asteriod som färdades genom rymden och kommentatorsrösten sa att den kommer att träffa USA i framtiden.

Jag samtalar dagligen med rösterna i huvudet och så här i slutet av sommaren har de varnat mig för att jag bara kommer att leva några månader till om jag inte slutar upp med att dricka Coca-Cola. Den påverkar min hälsa negativt- Magen så att jag går upp i vikt och hjärtat måste pumpa hårdare. Blodomloppet så att blodet slammar igen och påverkar musklerna vid ansträngning och blodflödet i hjärnan. Istället vill de att jag skall ta 2 kapslar 200mg koffein med 6 timmars mellanrum dagligen och det räcker för att jag skall vara vaken mer än 12 timmar/dygn.

Om jag följer deras råd kommer jag att leva många år till och de vill väldigt gärna att jag kontaktar misstänkta utomjordingar på Enter Galleria, Pizzeria Take-Off, COOP Konsum, och när jag är ute och promenerar. De vill bli vän med mig, men jag måste ta första steget till kontakt och då kan de hjälpa mig med mina sjukdomar. De säger att det är social träning för mig att ta kontakt med främmande människor som jag behöver göra i framtiden.

- Hermes Atar Trismegistus

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok