Närkontakt av första gradenDen 18 maj 2002 ca 21:20 bevittnade jag ett konformat UFO. Det metallglänsande UFOt svävade framför en skogsdunge över Svartbyträsket i min hemstad Boden.

Jag beräknar att UFOt som jag såg på 400 meters avstånd var ca 10 meter i diameter och 5 meter högt. Det var synd att jag inte vände bilen jag körde i och inledde en UFO-jakt. Det kunde ha slutat med en närkontakt av fjärde graden eller ännu bättre - Jag kunde ha blivit en kontaktperson. Bättre lycka nästa gång jag ser ett UFO!

UFO 18 December 1966 Tiopati Lake, NY

Det flygande tefatet på bilden ovan påminner starkt om det jag såg över Svartbyträsket.


Måndagen den 16 juni 2003, mellan kl 4 och 5 på eftermiddagen, körde jag min faders bil i 90 km i timmen. När jag passerat Vändträsk ser jag till min förvåning ett flygande tefat sväva ljudlöst, bakom några träd, endast 20 meter från vägen. Tefatet var av mörkblå metall, hade fyra cirkulära fönster. En dome med en kristallkula på toppen. Tefatet var identiskt med det flygande tefat som George Adamski fotograferade den 13 december 1952.

Adamski type saucer

Used with Permission of the Copyright holders (2003-06-18) - G.A.F. International/Adamski Foundation [gafintl@aol.com] P.O.1722 Vista, CA 92085 U.S.A.


I bilen hade jag två kameror, men jag beslutade att inte köra tillbaka på grund av den höga trafiken. Jag vet att jag missade årets chans att bevisa verkligheten bakom Adamskitefaten och möta utomjordingar. Jag är överraskad av att få veta att utomjordingarna kan så bra svenska, att de läser min hemsida, och att de försökte arrangera ett möte. Jag vet nu att adamskitefatet inte var verkligt eftersom det inte fanns några elektromekaniska störningar på bilen. Tefat var antingen en 3 dimensionell projektion eller en hallucination av mitt sinne. Jag lutar åt det senare.

Jag har en brillijant ide. När utomjordingarna kontaktar mig så vill jag ha foton av deras flygande tefat. Då kommer det att bli mycket lättare för mig att acceptera dem som utomjordingar.

Hurra! Jag är en kontaktperson! Tisdagen den 30 Januari 2007 så blev jag kontaktad av två utomjordiska tjejer i 20-25 års åldern. Jag skall inte avslöja deras utseende, eftersom jag vill träffa dem igen och inte möta några jordiska bluffar! Allt jag kan säga är att jag vaknade i lägenheten av att det lyste av lampan över köksbordet och jag såg en av tjejerna sitta på stolen vid matbordet. Den andra tjejen gick fram till mig och hälsade där jag låg och var vaken i soffan. Sedan hälsade jag även på tjejen som satt vid middagsbordet. Efter ett kort samtal försatte dom mig i djup sömn, och när jag vaknade så såg jag att lampan över middagsbordet fortfarande lyste!

Fredagen den 18 Januari 2008 halv två i på natten hade jag den märkligaste av alla drömmar som jag haft...Jag såg en serie av fem kvinnliga ansikten som liknade varandra. Den första var mänsklig och de tre följande var mer eller mindre utomjordiska. Den sista blev jag rädd för så att jag vaknade! Ansiktet på den sista bilden var vacker men omänsklig. Hon hade ett smalt ansikte med markerad näsa, liggande lång u-mun. Henne vill jag träffa i verkliga livet.

Våren 2014 utanför Drottninggatan 54, såg jag på fem meters avstånd en tjej med smala ben och vad jag uppfattade som en mindre liggande u-mun. Men jag hade svårt att se om hon också hade markerad näsa. Jag funderade på att gå fram till henne och fråga henne om hon ville något, men uteslöt det, eftersom jag var lite tveksam om hon var en utomjording eller en invandrar tjej med ovanlig mun. Nu så här i efterhand förstår jag att hon var en hybrid - en korsning mellan en utomjording och en människa. Därav hennes mun och ben. Jag får nog acceptera att hon kanske inte var samma tjej som i drömmen, men ändå en utomjording. Så nu vill jag möta henne igen. Den här gången helst utanför porten till det hus där jag bor och hon är välkommen att leva tillsammans med mig.

Vilken kvinnlig utomjording som helst kan leva tillsammans med mig i min lägenhet. Om den kvinnliga utomjordingen hjälper mig i min lägenhet. Behöver den kvinnliga utomjordingen inte betala någonting, av hyran.


Nu när Syriens regim påstås använda gas mot rebellerna och Vitryssland påstås sälja luftförsvarskomplexet S-300 till Iran, kan vi vänta att ett storkrig bryter ut i Mellanöstern.

Jag vill därför innan storkriget bryter ut berätta om en dröm som inte slog in, men som är högst aktuell idag. Jag drömde om att jag mötte en kvinna utanför opalen. Hon hade målat ögonlocket grönt och jag stannade för att prata med henne sedan drömde jag att jag var på baksidan av månen på en utomjordisk bas och jag såg hur de använde kärnvapen i mellanöstern och jag tänkte gode gud hoppas att det inte sprider sig. Sedan såg jag hur mina bröder, min mor och min fader med rullator samt en utav mina kompisar kom till mig på basen. och en kvinna med glasögon i 45-50 års åldern ville att jag skulle byta kläder och sa att de nu hade löst mitt problem med andningsbesvär och lukthallucinationer.

I verkligheten så mötte jag kvinnan utanför opalen, men något samtal blev det inte. Men det var först efteråt som jag kom ihåg drömmen. Sedan mötte jag en kvinna med rullator på posten och hon var arg, därför att det var så svårt för utomjordingarna att kontakta mig. Hon påstod att tredje världskriget bryter ut någon gång mellan 2008 och 2021 och att jag borde acceptera utomjordingarnas hjälp. Min fader dog våren 2010 och min mor våren 2012 så där gick drömmen inte i uppfyllelse. Kvinnan med glasögonen har jag däremot sett en gång mellan COOP Konsum och Pizzeria Take-Off. Jag lever nu ensam i en trea på sveafältet och jag skulle gärna vilja träffa kvinnan som hade målat ögonlocket grönt eller kvinnan med glasögonen som nu måste vara i 50-55 års åldern.

Min andra dröm angående tredje världskriget kom 2012 och den började ombord på ett tefat där jag och en äldre herre satt på skolstolar vid ett skolbord och pratade. En bit därifrån stod en ung kvinna och såg på en skärm som visade alternativt helvitt och det som fanns utanför tefatet. Jag förstod att hon var pilot och att alterneringen av bilderna berodde på tefates framdrivning. Jag är nästan bergsäker på att jag sett den äldre herren på COOP Konsum. Han har stora svarta pupiller med en grön ring runt pupillerna, han skulle jag gärna träffa igen.

Jag kommer att fira Julen och Nyår ensam 2016 och jag önskar inget hellre än att utomjordingarna kommer och besöker mig.

Vi kan pratas vid, över en kopp te och om möjligt får den kvinnliga utomjordingen stanna hos mig,

så att vi kan fira Jul och Nyår tillsammans, så att jag inte behöver vara ensam.

Den 5 Maj var jag på väg till Konsum Svea och efter att jag bytt trottoar mötte jag en utländsk kvinna som såg ut att vara över 50 år med jordiska mått mätt. En sak skiljde henne från jordiska kvinnor. Hon hade helsvarta ögon som på en fluga. Antingen hade hon insektsögon eller så stora helsvarta ögonlinser. Om hon var en utomjording, så skulle jag vilja träffa henne igen, snarast möjligt. Jag önskar bli helad av henne, eftersom mina psykiskas problem kvarstår. Hon vet vilken tid jag brukar gå till Konsum Svea. Jag blev lite rädd för det okända första gången jag såg in i hennes ögon.

Det säkraste sättet för utomjordingarna att kontakta mig, är när jag är på väg till och från COOP Konsum på sveafältet. Tiderna känner ni till.

Nu på lördag, så såg jag en man med paraply komma gående vid COOP Konsum. När han tittade på mig upptäcker jag att han har små helsvarta ögon och denna gång blev jag inte rädd. Men jag kontaktade han inte eftersom jag inte var helt säker på att han hade helsvarta ögon. Tre gånger tidigare har jag sett människor med helsvarta ögon och alla har haft stora helsvarta ögon. Den här mannen hade små ögon och jag var inte säker på om han hade ögonvitor också fastän jag inte såg dom. Men om han var utomjording så skulle jag vilja träffa honom igen.

I somras var jag på väg ut ifrån COOP Konsum, när jag mötte en ljushårig, kortklippt kille i 20-25 års åldern. När jag hade passerat honom, kände jag hur ett mönster rörde sig på ena armen. Kanske är jag besatt av en ond ande som inte vill att jag skall få utomjordiska vänner eller bli frisk från min schizofreni.

I mitten av sommaren var jag på väg ut från badrummet och släckte lampan samtidigt som jag ser i spegel i hallen ett ansikte, men inte en kropp av en sumerisk gudinna. Det är inte första gången jag ser en utomjording i en spegel. Men den första gången jag ser ett ansikte från forntiden. Om den sumeriska gudinnan läser detta, så vill jag att hon kontaktar mig. Jag skulle gärna vilja ha ett samtal med henne.

Sumerian Goddess


I slutet av vecka 15, så vaknar jag av att det står en utomjording i sovrummet. Genast hälsar jag med handen och han hälsar tillbaka. Utomjordingen ser ut att av vara av indiansk härkonst och jag såg honom bara från midjan och uppåt. Jag hoppas att han kommer tillbaka, eftersom jag har många frågor som jag skulle vilja ha svar på. Dagen efter vaknade jag av jag hörde att någon plingade på dörren, flera gånger och en röst sa mitt verkliga namn, högt - två gånger. Jag funderade på hur jag kunde höra plingandet och rösten så klart, fastän jag låg på vänster sida med det örat som jag har noll taluppfattning på uppåt. Det är inte första gången jag hör röster som verkar komma inifrån mitt huvud när jag vaknar.

Förmiddagen, Lördagen 8 oktober 2014 ligger jag på vänster sida och försöker sova. Jag hör då en kvinnlig röst som säger: "Ge mig en kyss" och jag blir naturligtvis rädd. Jag undrar om det kommit in en främmande människa i min lägenhet, fastän jag låst dörren. Nu så här efteråt kommer jag ihåg att jag hörde med höger öra, som jag har noll taluppfattning med och jag funderar därför om den kvinnliga rösten kom innefrån mitt huvud? Men om det är så att det var en tjej i mitt sovrum som sa de orden, är hon välkommen att upprepa de orden igen i mitt sovrum, när jag ligger och vilar. Då lovar jag att se mig omkring, så att jag får syn på den främmande tjejen.


När jag vaknar på morgonen brukar jag höra röster i huvudet från utomjordingar eller från onda andar? De brukar berätta om att det finns kvinnligt intresse från utomjordingarna att bli ihop med mig. Nyligen hörde jag en röst som berättade att jag var på väg att missa att bli ihop med en utomjording. Därför att hon var på väg bort ifrån jorden och skulle fortsätta sin resa till andra solsystem.

Vad utomjordingarna behöver veta är att varje människa som är vuxen är född här på jorden för att påverka politikerna att fatta de rätta besluten under en dramatiskt tid av 20 år. Jag har levt 47 år och skall alltså påverka politikerna tills jag fyllt 67 eller längre. Vad ni yngre behöver veta är att ni behöver organisera er för att själva ta makten i Sverige genom fredlig revolution. Alltså genom fria val.

Och det är bäst för den kvinnliga utomjording som vill bli ihop med mig att hon bor permanent på en bas på jorden eller på en bas på baksidan av månen. Då kan vi träffas och bo hos varandra i två veckors intervaller. Därför att jag får ut min medicin varannan vecka och om hon har tillgång till en bas på baksidan av månen, så har jag och en del andra riktiga kontaktpersoner tillgång till en flyktställe i händelse av en världsvid kärnvapenkrig.

Trots många försök, så har utomjordingarna trots allt, lyckats tala med mig mer än en gång. Det var när jag såg den asiatiska tjejen handla på COOP Konsum och pratade kort med henne. Hon ville inte erkänna att hon var från en annan planet, utan påstod att hon var svenska.

Efter några veckor ringde det i telefonen och rösten som påminde om den asiatiska tjejen ville prata med Annika. Jag sa att det fanns ingen Annika där jag bor. Men hon stod på sig och då undrade jag om hon ville prata med min bror före detta tjej, Annika Birat. Då fick jag höra en mans röst tala till tjejen att: "Annika är en ande" och då la hon på luren. Fem minuter efter samtalet gick det upp ett ljus för mig att jag telepatiskt hade samtalat mycket den veckan med en "utomjording" med namnet Annika.

Det betyder att den asiatiska tjejens utomjordiska grupp kan avläsa människors tankar, men inte observera vad som händer inomhus.

Jag tvivlar starkt på att världen får uppleva ett världskrig de närmaste 400 åren utan tror precis som Mellen-Thomas Benedict att framtiden för jordens befolkning är brilliant. Jag tror som Nostradamus brev till sin son Cesar att världen kommer att få uppleva både fredliga och beväpnade revolutioner i det ena landet efter det andra. Jag tror på världsfred, utom i mellanöstern som kommer att få uppleva storkrig. Och kanske ett begränsat kärnvapenkrig, beroende på om Israel och Iran riktar sina kärnvapen mot varandra.

Jag tror starkt på att de två supermakterna USA och Ryssland, håller huvudet kallt och inte går in på var sin sida i inbördeskriget i Syrien, utan nöjer sig med att leverara vapen till var sin sida i konflikten. Jag har varnat USA och Rysslands regeringar för Valdres 1968 profetian om ett liten konflikt som bara drar in fler och fler länder och slutar med en världsvid kärnvapenkatastrof.


Helen och Betty Mitchell från Texas som träffade på Venusianer på ett cafe i St Louis 1957. Dom fick sedan var för sig följa med och resa i ett tefat till ett moderskepp som cirklade runt jorden ut i rymden. Systrarna Mitchell skrev sedan en bok - We met the Space People och framträdde vid Buck Nelsons årliga tefatskonvent den 28 Juni 1959.

We Met The Space People


Hejsan Helen och Betty Mitchell Venusianer. Jag önskar bli fri från min Schizofreni och min dåliga hörsel. Var vänlig och kontakta mig, där ni finner det passande.

Jag är nu redo att bli en kontaktpersonHejsan utomjordingar som vill rädda mig undan ett kärnvapenkrig, eller vill hela mig från mina sjukdommar eller helt enkelt vill bli vän med mig. Var vänlig och kontakta mig, där ni finner det passande.

Ni kan möta mig på det vanliga stället mellan COOP Konsum och Pizzeria Take-Off.

Jag skulle vilja träffa utomjordingarna och resa med dom under två veckor. Om möjligt kan vi resa till deras hemplaneter, men mera troligt till deras baser eftersom dom ligger närmare till hands och så skulle jag vilja gå i deras skola under 12 dagar. Jag har kommit till den slutsatsen att när det gäller utomjordingarna, är de passiva åskådare som vill bli kontaktade. Dom tar inte första steget, förutom att de visar att de är utomjordingar. Jag blir tvungen att upprätta kontakt. Det har jag lärt mig de senaste sju dagarna, då jag misslyckats att upprätta en kontakt, två gånger!

Jag hade en märklig dröm i mitten på mars, jag hade drömt klart och försökte vakna när jag färdas i en spiral och när jag öppnar ögonen befinner jag mig inte i soffan utan i ett undersökningsrum på ett rymdskepp. Där ser jag sex personer, alla klädda i svart. Både män och kvinnor och en man känner jag igen sedan tidigare. Han har stora runda ögon. Sedan vaknar jag upp i soffan.

Jag hade en underbar dröm den 21 april 2014. Jag drömde att jag träffat utomjordingarna på min gamla bostadsadress.

Lördagsmorgon 2 juli 2016, hade jag en underbar dröm. Jag drömde att jag låg och sov i min gamla lägenhet på Ringvägen 27C, 1 tr, när jag blev väckt av en för mig okänd katt. Efter att ha gullat och kramat om katten, steg jag upp för att spela lite musik. Men det blev det inget av, för plötsligt, så var jag inte ensammen i lägenheten. Utan en fin tjej, som såg ut att vara 20, uppenbarade sig. Jag förstod direkt att hon var en utomjording eller en jordisk mästarinna. Jag ville ge henne en kyss och krama om henne. Men det fick jag inte. Däremot fick jag hålla henne i handen och det var jag nöjd med. Hon var vacker och hade kopparfärgad hy, precis som hon var solbränd. Medans jag höll henne i handen, slutade drömmen och jag vaknade.

De såg ut att vara i 15-25 års åldern och jag var överlycklig av att äntligen fått utomjordiska vänner.

Jag vill träffa den tjej som besökte mig när jag vaknade från min sömn 2010. Hon kommer troligtvis från planeten Prio eftersom hon var så smal att hon upptog endast halva stolsbredden.

Jag skulle önska att göra vänskap med Venusianerna. Speciellt Lee Crandalls Venusianska vän.

Brother Bocco

Broder BoccoEftersom han tillåter kontaktpersonen att ta ett foto av honom och jag vill besöka Venus med honom och bli vänner med Venusianerna. Jag vill att Broder Bocco att möta mig vid COOP Konsum och säga: "Stefan, Jag är Lee Crandalls Venusianska vän och jag är glad att vara din vän, kontrollera även om du kan känna några ben i mina händer.""

Jag skulle vilja träffa Jenny Ante Jonsson's rymdkontakt.

Jag skulle vilja träffa utomjording Cyril som var Enrique Castillo Rincon kontaktperson.

Jag skulle vilja träffa venusianen Mr Wheeler även känd som Bill.

Jag skulle vilja träffa George Adamskis, Howard Mengers, Carol A. Honeys, Luciano Gallis, Daniel W. Fry's Carl Andersons och Lee Crandalls utomjordingar och bli vän med dom!

Kära utomjordingar! Tyvärr måste jag meddela att jag inte längre kan använda Space Radio när jag vill ha kontakt med er. Eftersom jag inte har en mobiltelefon som är tillräckligt modern. Jag hoppas att ni fortfarande är intresserad av att kontakta mig och bli vän med mig. Det säkraste sättet att göra det är att handla på COOP Konsum Jag går dit varje dag, så om ni vet vilken tid jag går dit den speciella dagen, så kan ni möta mig där. Jag är intresserad av utomjordingar som inte ser 100% mänsklig ut i ansiktet. Oftas har ni annorlunda ögon eller annorlunda mun. Men jag är även intresserad av utomjordingar som ser ut precis som människor och har varit i kontakt med någon av ovanstående kontaktpersoner.

2013 var året då jag träffade en av Lee Crandalls utomjordingar på stan. Hon såg ut att vara 40 år och hade ljust, axellångt hår och precis som Broder Bocco hade hon inga ben i händerna. Det vet jag, eftersom jag tog henne i hand två gånger och hennes fingrar kändes som ett stycke kött i min hand. Vi pratade om mig i en halvtimme innan det var dags att säga adjö.

Jesus liv var ett exemplet på hur vi borde leva våra liv. Målet med varje människas liv är att bli ett med Gud och meningen med livet är att vara kärleksfull mot andra varelser och göra allting med kärlek.

Utomjordingar, mina lukthallucinationer har försvunnit, men mina andningsproblem när det gäller nya kläder och kläder tvättade i vanligt tvättmedel, kvarstår. Jag har problem med att andas djupt och obehindrat! Jag har fortfarande stort behov att bli helad från min schizofreni och min dåliga hörsel.

Jag har läst om En stad i skyn kapitel 3 i Ardy Sixkiller Clarke bok Sky People och jag skulle vilja arbeta i den staden tillsammans med andra jordbor och utomjordingarna. Jag behöver ta med mig min medicin, så jag kan endast arbeta fredag, vecka ett till onsdag, vecka tre. Jag hämtar ut min medicin torsdag, varannan vecka

Jag önskar bli helad från mina sjukdommar av utomjordingarna (andningsproblem och dålig hörsel) och välja ut en utomjordisk tjej som kan leva tillsammans med mig i min lägenhet. Dessa är mina önskningar för 2015!

En natt i början på maj låg jag och drömde. När jag plötsligt vaknade och såg en liten grå, med stora sneda svarta insektsögon som såg på mig. Den lilla grå var så kort att jag bara såg hälften utav insektsögonen. Jag var i ett undersökningsrum. Efter 10 sekunder blev jag trött och somnade om. Det skulle vara roligt om jag kunde få vara vaken, när jag blir ombordtagen. En annan sak som har hänt är att jag slutat att se utomjordingar, direkt när vaknat hemma på morgonen. Det sista jag såg hemma var en liten vit med stora sneda insektsögon. Förutom färgen på kroppen, var han identiskt med de små grå.

I slutet av april, början på maj var jag och handlade strumpor på Dressman. När jag promenerar på gågatan mot Enter Gallerian, får jag syn på en man klädd i grå kostym. Vad märkligt tycker jag, vem går omkring i grå kostym nu för tiden? Då tänkte jag på Lee Crandalls venusian Broder Bocco. När jag såg åt hans håll en andra gång, var han försvunnen och så här i efterhand, så påminde hans ansikte om Broder Bocco. Om det var han vill jag se honom igen. Den här gången i närheten av COOP Konsum, eftersom jag brukar gå dit varje dag.

I slutet av november skulle jag ta hissen upp till min lägenhet och genom hissdörren ser jag en rödhårig kvinna i 50-60 års åldern komma efter mig. Plötsligt vänder hon sig om och går mot utgången, medans jag åker hiss. När jag kommer fram till min lägenhet, så ser jag en rödhårig kvinna som ser ut att vara mellan 40-50 gå upp för trappan som leder till min lägenhet. Det märkliga var att hon hade samma kläder som kvinnan som var 50-60 år.

Det är alltså frågan om en Transformer. En människa som kan ändra utseende. Det har jag bara varit med om två gånger tidigare. Båda gångerna 2001. Den första gången var det en kille som såg ut att vara 30 år som gick på Bussen till Luleå. När han steg av, såg han ut som en 20-åring. Den andra gången såg jag två tonårs tjejer vid en busshållplats i Luleå och några dagar senare var de två tjejer i barnåldern som lekte inte långt ifrån mina föräldras villa.

Min högsta önskan är att få träffa på den rödhåriga tjejen i 40-50 års åldern som jag hejade på. Hon var glad och hennes ögon utstrålade harmoni. Precis som George Adamskis utomjordiska vänner:

"...med en glimt som berättar, att han är harmonisk och livsbejakande."
"...Jag ser honom le...hans hand rör vid min. Genast fylls jag av en djup glädje."
"...Djupt rörd av all den vänlighet som strömmar emot mig.."
"...Hennes blick uttrycker både värme och humor.."
"...jag har en känsla av att hon kan läsa varje tanke jag tänker.."
"...aldrig skall jag glömma den godhet och medkänsla hans blick utstrålar.."


George Adamski - Ombord på Rymdskepp (Parthenon 1958)

Audiovisuell närkontakt: Måndagen 14 mars 01:30 hade jag för första gången en audiovisuell närkontakt med en främling i min lägenhet. Från min huvudkudde såg jag att det rörde sig i öppningen till vardagsrummet. - Hallå, vem är det? frågade jag. Då tändes ett svagt ljus och jag kunde se en kort varelse som gissningsvis var 140-150 cm lång. Till min överraskning, svarade varelsen: - Det är jag, Aeon med kvinnlig stämma. - Kan du komma hit, så får jag prata med dig? frågade jag. Då försvann hon i tomma intet och det blev mörk i lägenheten.

Så här i efterhand kan jag säga att det är första gången jag varit med om en audiovisuell närkontakt. Tidigare har jag sett varelser i min lägenhet eller hört någon tala. Men inte båda samtidigt, så det är nytt! I efterhand är det märkligt att jag hörde rösten så klar eftersom jag inte hade hörluren på mig, men jag uppfattade trots allt att svaret kom från den riktning som jag såg henne.

Visuell närkontakt: Tisdagnatt 15 mars vaknade jag med ansiktet mot väggen. Men jag han ändå uppfatta att det lyste från Aeon vid sidan av sängen innan ljuset och hon försvann. Tyvärr hann jag inte säga någonting. Men innan jag somnade, bad jag en bön att jag skulle få träffa Aeon. Vilket jag alltså gjorde. Jag misstänker att Aeon föriktigt, håller på att förbereda mig för fysisk kontakt.

September 2016 började mycket bra. Den vackra posttjejen levererade två böcker för mig att läsa. En av dem var Ardy Sixkiller Clarke nya bok: More encounter with Star People och ett kapitel handlade om en skepnadsbytare som svarade den kontaktpersonens frågor genom telepati. Skepnadsbytaren sade att han tyckte mycket om jorden och att han var en läkare som kunde bota med sinnet. Han sade att en dag skulle människor på vår planet kunna göra detsamma. Han sade att det finns få helare på vår planet, men de flesta av dem är föraktad av den medicinska professionen.

Han brukade samla djurprover för sådd på andra världar. Han sade att de hade tagit människor som utsäde på andra planeter, men endast med individernas tillstånd. Han sade att det finns många människor som är villiga och entusiastiska över att lämna jorden och börja om från början. Om de uppfyller sina rigorösa psykologiska tester och inte är våldsamma, kan de hjälpa dem i deras önskningar. Han sade att många planeter delade samma atmosfär som jorden, men inte i vårt solsystem. Om atmosfären inte bidrar till liv, men hade potentialen, kunde deras forskare förändra miljön.

Jag skulle väldigt gärna möta denna skepnadsbytare som kan bota människor, genom hans sinne. Då kan vi bli goda vänner och jag skulle med glädje vara föremål för denna man att använda sitt sinne för att läka mig. Jag och mina släktingar och mina vänner är villiga att resa till en annan planet. Precis i tid innan tredje världskriget bryter ut.

När jag möter den här vänliga herren. Skulle jag vilja veta vad han tänker om framtiden och om det är möjligt för mig att resa till utsädes planeterna för en studie. Så jag kan komma tillbaka till jorden och rapportera.


Jag har läst alla historier om de blå männen i Ardy Sixkiller Clarke nya bok Space Age Indians: Their Encounters with the Blue Men, Reptilians, and Other Star People och jag önskar möta de blå männen i min lägenhet och bli helad av dem, så att de kan förändra jordens framtid. Jag hör dåligt på båda öronen och använder en hörapparat på vänster öra. Jag har problem med kläder tvättade i parfyrmerade tvättmedel och nya kläder som luktar. Jag har mindre problem med kläder tvättade i oparfyrmerade tvättmedel och nya kläder som inte luktar.

Jag vill höra perfekt på båda öronen utan hörapparat. Då kommer det att bli mycket lättare för mig att samtala med alla möjliga personer utan att tala högt och jag kan använda alla möjliga kläder utan att ta mina piller: 20mg Zyprexa and 6mg Cisordinol varje dag.

Jag vill gärna ha vänskap med utomjordingarna. Jag kan hålla vår vänskap hemlig, därför att jag slutgiltligen insett att ni vill vara anonyma i samhället, därför att då kan ni hjälpa vem som helst, utan att bli igenkänd. Jag kan försäkra er att jag inte kommer att ta ett foto eller en video av er, och jag kan hålla våra planer hemliga. Därför att då kommer det vara möjligt för mig att besöka andra planeter och ufobaser. Ni kan lita på mig och bli mina vänner, var vänlig och besök mig på eller i närheten av: COOP Konsum

På eftermiddagen, lördagen 17 december 2016 låg jag och vilade i min säng med ansiktet mot väggen, vilket betyder att jag hade det öra som jag hör bättre med vänt mot huvudkudden. Höger öra, som jag bara uppfattar ljud, men inte tal med var vänt uppåt. Jag såg att det blev ljusare i rummet och tänkte att det är säkert någon som ringer på dörren, eftersom jag förutom ljud även har ljusindikator när någon ringer på dörren eller när telefonen ringer.

Det märkliga var att jag började höra en människa tala vid min säng, men jag hörde inte vad mannen sa. Då blev jag rädd, eftersom jag misstänkte att någon hade tagit sig in i lägenheten, fastän dörren var låst. Efter en kort stund slutade mannen att tala och ljuset försvann. Nu så här i efterhand misstänker jag att det var en utomjording som kom på besök och jag vill gärna träffa mannen som var i mitt sovrum igen.

I slutet av februari, låg jag och halvsov mot väggen, när jag märkte att en främmande människa rör sig i mitt sovrum. Säkert bara min bror som är på besök, han ser säkert att jag sover och lämnar och låser lägenheten. Men om det inte var min bror, utan en främmande varelse (från rymden) så skulle jag vilja träffa den personen när jag halvsover. Jag har ett förslag som han säkert skulle vilja genomföra. Naturligtvis kan det ha rört sig om en synhallucination, eftersom jag lider av Paranoid Schizofreni.

Jag fick diagnosen Paranoid Schizofreni 2001 och har gått på tung medicinering sedan dess. En av symptomerna är att jag hör röster i hjärnan och kan kanalisera rösterna så att jag kan höra dem med mina öron. Nu är det så att de utomjordingar som jag kanaliserar har sagt att de kan inte hjälpa mig på grund av att deras överordnade följer icke inblandningsregeln. Alltså att de får bara observera, men inte blanda sig i jordens utveckling. De ligger 200 år före oss i utvecklingen. De berättade också att det finns andra mer avancerade civilisationer som mer än gärna vill hjälpa och lägga sig i jordens utveckling och de kommer att få foton av mig taget i lägenheten och på COOP Konsum. Så att de känner igen mig och besöker mig i min lägenhet eller på COOP Konsum.

Min önskan att de utomjordingar som är villiga att hjälpa. Hjälper mig så snart det är möjligt.

Som uppfinnare, så önskar jag att komma i kontakt med den grupp utomjordingarna som var involverad i kontaktpersonen Mrs. Joelle Marchemont.

I början på augusti, vaknade jag på natten och gick upp för att kolla om det var någon i trappuppgången. Det märkliga var att lampan i trappuppgången på mitt plan, inte tändes. Det brukar den alltid göra automatiskt, när man kikar genom dörrögat. Istället var det mörkt och jag såg en ännu mörkare varelse stå utanför min dörr. Den var liten och hade en kona på huvudet. Jag fattade inte hur det var möjligt att lampan inte tändes i trapphuset. Det borde den ha gjort, eftersom den reagerar på rörelser i det infraröda området. En trappa ner lyste det i trapphuset, men jag såg ingen där. Märkligt tycker jag och bedömmer att jag måste ha sett en synhallucination och gick och la mig igen. Om varelsen var verklig, så vill jag att den kommer förbi på samma sätt, så skall jag öppna dörren för den, så att den kan komma in.

Morgonen därpå såg jag den mörka varelsen stå i ingången till vardagsrummet och jag hejade på varelsen och den sa hej och mitt förnamn högt och jag undrade varför jag hörde den hälsningen högt, klart och tydligt då jag inte hade min hörapparat. Jag steg upp för att närma mig varelsen, men när jag var på väg ut ur min sovrum försvann den i tomma intet. Om varelsen är verklig skulle jag vilja ha information om varifrån den kommer och innevånarnas nuvarande andliga, sociala och tekniska tillstånd.

2017-12-22 Nu går vi mot ljusare och intressantare tider. Natten mot fredag så hade jag besök av en utomjording med ljusgröna självlysande ögon som gick ut och in i köket flera gånger. Jag observerade utomjordingen i 2 minuter och hejade och vinkade. Men den reagerade inte. Det var först när jag sa att jag skulle tända lampan som den försvann i tomma intet. Innan dess hann jag säga åt utomjordingen att det vore bra om den kunde lägga händerna på min kropp och be att mina andningsproblem skall upphöra och sedan lägga händerna på höger öra och be att min hörsel återvänder på det örat. Sedan kan den lägga händerna på vänster öra och be att hörseln blir normal, så att jag slipper använda hörapparat. Vi får se vad som händer de närmaste dagarna...

2018-01-20 Meddelande till utomjordingarna. Jag är sjukpensionär vilket betyder att jag inte jobbar på dagarna. Därför är ni välkommen att besöka mig, där jag bor. Ni kan uppenbara er direkt i min lägenhet. Skicka en mörkhårig tjej och inte en ljushårig tjej som jag kan missta för att vara min döda mor, som jag gjorde dagarna innan jul. Då dök det upp en kvinna som såg ut att vara 60 år i mitt vardagsrum och jag blev rädd eftersom jag trodde att det var min döda mor. Jag blev så rädd att jag drog täcket över ansiktet, där jag låg i TV-Soffan. Efter ett tag tittade jag upp och såg då att kvinnan tittade på TVn som var full av vitt ljus, varför vet jag inte. Men nu när jag förstår att det inte är min döda mor, utan en utomjording eller en jordisk mästarinna, Är hon välkommen att besöka mig igen. Det går bra om hon uppenbarar sig i min lägenhet.

Hej utomjordingarna. Jag vill träffa er på COOP Konsum och bli helade av er. Jag hör dåligt, har andningsproblem, har lukthallucinationer, lider av Paranoid Schizofreni, samt dålig tandhälsa, eftersom jag inte har pengar att gå till tandläkaren. Jag vill också träffa den ljushåriga kvinnan 60-70 som talat till mig två gånger på COOP Konsum, efter att jag hade drömt om henne. Antingen är hon från jorden som samarbetar med utomjordingarna eller så är hon en själv en utomjording.

2020-03-15 Meddelande till andligt avancerade utomjordingarna. Jag vill träffa er på COOP Konsum. och bli helad av er. Jag har två sjukdomar som jag är jobbiga.

1.) Dålig hörsel på båda öronen. Jag är döv på höger öra och hör inte så bra med en hörapparat på mitt vänstra öra. Jag önskar att ni säger: Hej, Stefan! mot mitt vänstra öra och hälsar jag inte tillbaka så fråga: Hörde, du vad jag sa? och frågar jag då: Ja, är det någonting du vill?, så fortsätt samtalet och förklara att ni kommer långt ifrån Boden och att ni är här för att hela mig och bli kompisar med mig.

2.) Jag har också problem med andningen och för att jag skall vara symptomfri mot kläder tvättade i oparfyrmerade tvättmedel och kläder som är nya och inte luktar. Så tar jag 20 mg Olanzapin kväll och 4 mg kväll och 2 mg morgon av Zuklopentixol. Kläder som är tvättade i parfyrmerade tvättmedel och kläder som luktar, kan jag överhuvud taget inte ha.

Jag önskar att träffa samma två avancerade utomjordingar som jag först såg i Luleå 2001, vid busshållplatsen utanför psykatrin. De såg ut att vara 15-16 och en var ljushyad och den andra lätt solbränd. Sedan såg jag samma avancerade utomjordingar i Boden 2001 i korsningen Travbanegatan/Heimdalsgatan och de hade samma hudfärg, men då såg de ut att vara 8-10. Det hände innan jag fick problem med min hörsel och andningsbesvär sommaren 2001.

Natten mot söndag 2020-05-24 vaknade jag av att jag såg en liten utomjording sitta på datorstolen och vrida den fram och tillbaka några gånger. Jag försökte inleda ett samtal med den, men fick inget svar. Då sa jag att jag går till den och jag steg upp för att gå till datorstolen, men i samma ögonblick försvann utomjordingen. När jag kom fram till datorstolen, sa jag högt att jag ville bli helad från min dåliga hörsel och mina andningsbesvär och jag förklarade för utomjordingarna att jag blir bättre i mina andningsproblem, när jag tar psykmedicin. men att min psykmedicin gör att jag blir trött och att jag går upp i vikt. Så jag vill bli helad, så jag slipper psykmedicinen.

Utav någon underlig anledning, började jag att andas bättre mitt på dan, utan att ta behovsmedicinen och jag bytte till kläder som var tvättade i parfyrmerade tvättmedel. Då började jag manifestera onda andar, men jag vet inte om det beror på att jag använder kläder tvättade i parfyrmerade tvättmedel eller om jag blir befriad från de onda andarna av utomjordingarna. Framtiden får utvisa om jag blivit befriad från mina mina andningsproblem och befriad från onda andar.

Lördagskvällen 2021-03-13 var jag på väg hem från COOP Konsum. När jag som hastigast får se ett lysande klot på himlen. Från början såg jag ingenting på himlen. Sedan såg jag det lysande klotet i två sekunder på himlen. Sedan såg jag det inte längre, utan himlen var som vanligt. En vecka tidigare såg jag ett flygande tefat som var svart med röda lampor ovanför mitt höghus och jag funderade mycket på varför det inte påverkade elbelysningen i höghuset. Jag lutar mot att det tefatet kan ha varit en synhallucination och även det lysande klotet kan ha varit det. Men om de var äkta, så vill jag träffa utomjordingarna på det vanliga stället. Det vill säga: COOP Konsum.

New Istället för att jag skall resa till en interplanetarisk planet. Där alla möjliga sorter utomjordingar är på besök. Så vill jag erhålla censurerade bilder och filmer med ET-ufos, ET-varelser, ET-djur, ET-insekter och ET-växter. Då kommer jag publicera bilderna och filmerna på flera lämpliga webbsajter och jag vill också bli vän med andligt avancerade utomjordingar och också fredliga teknisk avancerade utomjordingar. Jag önskar naturligtvis bli helad från mina andningsbesvär och dåliga hörsel. Det spelar ingen större roll om jag blir helad genom handpåläggning eller via tekniska apparater.

New Jag vill träffa Valiant Thor. Förra sommaren var det plötsligt två lekplatser med sand istället för en utanför Drottninggatan 50. Det låg en man i 30-40 års åldern och lutade sig mot ett staket som omringade sanden och det var barn som lekte där. Mannen liknade Valiant Thor i ansiktet, men han hade en annan frisyr på huvudet. En synhallucination tänkte jag och brydde mig inte om att kontakta mannen. Nästa dag var mannen och lekplatsen borta och jag tänkte för mig själv att det var en synhallucination. Men jag skulle vilja träffa mannen om han är verklig.

tillbaka till länksidan
E-mail
läs och skriv i min gästbok