Mina andliga upptäckterAlizee

AlizeeJag har haft utomkroppsliga upplevelser och utav det, så drar jag slutsatsen att människan består av två delar. Kroppen som går åter till jord vid dödsögonblicket och den odödliga livsanden som reser till de himmelska sfärerna för att återfödas efter en tid. Vad jag nu har upptäckt är att så länge man lever, så verkar livsanden genomtränga kroppen och därför kan inte kroppen ses som materiell utan en levande andlig kropp. Detta kallas för Kristusmedvetandet som betyder den smorde och syftar på smörjningen av kungen med olja.

Vad jag också upptäckt är att människans kropp är skapad för att hon skall driva på den tekniska utvecklingen med sina händer. Det verkar finnas en plan med mänskligheten som går ut på att människan hela tiden flyttar fram gränserna för vad hon kan göra inom alla områden. Det kallas för mänsklighetens framsteg.

Jag har funnit meningen med mitt liv och det är att upptäcka och beskriva andliga sanningar på min hemsida. Jag har grundat en ny religion kallad Kärlek, Glädje och Goda Gärningar eftersom jag fann att alla gamla religioner har sin tro baserad på religiösa skrifter som inte kan ändras vilket betyder att de är slavar under den heliga skriften, vilket får till följd att de förutom att utföra goda gärningar, även utför onda gärningar när de följer skriften till punkt och pricka.

Jag namngav min religion Kärlek, Glädje och Goda Gärningar, därför att jag hade upptäckt att varje människa oavsett trosuppfattning innerst inne vill uppleva Kärlek, Glädje och vill leva ett liv där man utför Goda Gärningar.

New För min personliga del, så har jag upptäckt att jag går framåtlutad när jag umgås med rösterna och tänker på problem. Jag är rakryggad, då jag inte umgås med rösterna och inte har några problem.

- Hermes Atar Trismegistus

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok