Glädje

Ihana Dhillon

Ihana DhillonNew Jag har upptäckt att meningen med livet är att känna glädje och göra andra människor glada. Jag tycker synd om andra människor som är skriftslavar och lagiskt följer religiösa dogmer, politiska idelogier och filosofiska läror. De har svårt att inse att de kan orsaka andra människor lidande genom sitt handlande, dessutom ser de världen i svart/vitt. Där de själva har den enda rätta läran och alla som inte följer deras idelogier har fel.

Jag kan känna glädje av att göra ingenting och när jag är tillsammans med mina kompisar. Är det som glädjen flyter fram ur min inre källa, ren och klar. Min religion som jag själv konstruerat går ut på att hitta det bästa sättet att vara glad och lycklig på. För mig personligen går det till så att jag umgås med Jesus Kristus när jag har behov av helande och han kan från sin himmel nå alla människor på vår jord.

2001 fick jag diagnosen Paranoid Schizofreni och jag har sedan dess haft andningsproblem med kläder tvättade i parfyrmerat tvättmedel (oparfyrmerat tvättmedel, har jag inga problem med så länge jag tar min behovsmedicin 2 mg Cisordinol på dagen). Jag har också problem med nya kläder som luktar. Men då brukar jag i min nöd vända mig till Jesus Kristus och då brukar han möta mig så att jag blir van de nya kläderna. Jesus Kristus är fantastisk. När jag i min nöd ropar till honom, brukar han inte enbart möta mina kroppsliga besvär, utan han brukar också befria mitt humör, så att jag erfar glädje och lycka.

Jag är lite avundsjuk på min broder Nils, eftersom han alltid är glad och har nära till skratt. Men jag börjar mer och mer likna min bror, mycket tack vare att jag umgås med Jesus Kristus , men jag är inte en bibelkristen , utan bekänner mig till New Age . De kristna har problem med den fruktansvärda synden och känner sig skyldiga, då de begått någon synd enligt syndakatalogen i Bibeln . Då brukar de kristna be Gud om förlåtelse fastän Jesus sa att vi skulle förlåta de som vi anser begått något fel mot oss. Då får vi själva förlåtelse. (Matteus 6:12)

I min religion finns det ingen syndakatalog, utan man får bete sig hur som helst, så länge man inte skadar andra Fysiskt eller Psykiskt . Man får njuta av hur mycket sex som helst, så länge båda individerna är med på det och man praktiserar säker sex genom att använda kondom , så att man inte blir smittad med någon könsjukdom . Även om man inte är gift. Vidare får man njuta av god mat äta och dricka vad som helst utom alkoholhaltiga drycker som gör att du blir våldsam, men man skall undvika mat och dryck som leder till matförgiftning eller annan sjukdom . Att vara en vegetarian är en fördel, eftersom inget djur behandlas illa och en vegetarisk livsstil förbrukar mindre naturresurser, när maten produceras .

Och man skall inte döma andra människor, utan genom villkorslös kärlek ha överseende med andra människors fel och brister . Som man behandlar andra människor kommer man själv att bli behandlad.

Varje människa som föds här på jorden, har en livsuppgift att utföra och det kan helt enkelt vara att utbilda sig till det arbete som man tycker om. Ett barn behöver växa upp med ansvarstagande vuxna i sin närhet, så att barnet tidigt får bra förebilder . Det är en fördel om barnet får växa upp i ett tryggt hem, med båda föräldrarna närvarande. När sedan barnet börjar i skolan är det viktigaste inte att lära sig olika ämnen, utan att skaffa sig goda vänner och lekkamrater.

Valet till gymnasiets yrkeslinjer är ett av de viktigaste valet en människa kan göra. Jag valde 2 år El-Tele 1982-1984 och efter några år 34 veckor Styr och Reglerteknik 1987. Något som jag har haft mycket glädje av i min hobby verksamhet. Då jag konstruerar elektronikkretsar utifrån patentskrifter . Jag har också läst in ämnen på Komvux under 1990-talet.

Eftersom jag fick psykiska problem blev det inte aktuellt för mig att börja läsa på högskola eller universitet och på grund utav att jag äter psykmedicin som gör mig trött kommer jag aldrig mer att studera på någon skola eller arbeta. Jag är nöjd med att skriva på min hemsida och bygga elektronikkretsar om dagarna då jag inte promenerar, eller umgås med vänner. För er som kan både arbeta och studera, har jag följande råd.

Det enda jag saknar är en flickvän.

- Hermes Atar Trismegistus

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok