Dör människor i onödan av Coronaviruset?

Zev Zelenko

Dr. Vladimir (Zev) Zelenko M.D.Ja, det hävdar New York läkaren Zev Zelenko. Han har tagit fram ett recept för att bota patienter som insjuknat i coronaviruset och som tillhör riskgrupper eller med andnöd.

Hans ide är att använda malariamedicinen Hydroxiklorokin som transport molekyl för Zink in i cellerna. Inuti cellen förhindrar Zink, virus förökning.

Men svenska läkare är skeptiska till att använda Hydroxiklorokin och Azitromycin eftersom de är både svårdoserade och kan ge allvarliga biverkningar. Som tur är finns det minst två naturliga ämnen som fungerar likadant som Hydroxiklorokin (Plaquenil) utan allvarliga biverkningar.

COVID-19


Den ena är Quercetin (250mg 2 gånger/dygn) en gul flavonoid som både har antivirala egenskaper och fungerar som Zink transport molekyl. Det andra är Epigallokatekingallat EGCG som finns i grönt te 6 koppar/dygn) som också fungerar som Zink transport molekyl och både Quercetin och Epigallokatekingallat EGCG har den extra fördelen med att hämma 3CL-protease ett enzym som används av SARS coronavirus för att infektera friska celler För coronapatienter rekommenderas 30-60 mg Zink/dygn.

När kroppen är upptagen av en virusinfektion, kan även en bakteriell infektion tillstöta. Därför är det viktigt att behandla både virus och bakterie infektioner med Kolloidalt Silver. Kolloidalt Silver dödar mer än 650 olika typer av virus, bakterier, svampar och encelliga parasiter. Det fungerar också som vattendesinfektionsmedel. Ta 3 teskedar till 1½ liter vatten. Rör om och låt stå i 15 minuter. Sedan är vattnet klart att dricka. Michael Zazzio förkastar Emma Frans påståenden om kolloidalt silver.

Zev Zelenko har behandlat 405 COVID-19 patienter och bara 2 har avlidit. Det skall jämföras med 30 000 insjuknat och 3 000 avlidit i Sverige.

- Hermes Atar Trismegistus, Fritänkare Mitt motto är: Behandla så tidigt som möjligt och överlev.

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok