Hejsan övervakande utomjordingarleonisbel

Leonisbel León MontañezJag upptäckte först att jag hade övervakande utomjordingar i min bostad, sedan min mor varit spårlöst försvunnen i några minuter. Jag letande igenom hela bostaden, men min mor var försvunnen. När jag sedan tittar in i vardagsrummet en andra gång, får jag se min mor ligga och sova som vanligt i soffan.

En annan gång berättade min mor hur hon hade vaknat upp i ett främmande rum som var litet. Det var en säng och en hel sida full med böcker. Hon gick upp och ur rummet. Sedan var hon plötsligt i hallen i bostaden.

I slutet av hennes levnad berättar hon om ett besök av en främmande kvinna som talade lugnande till henne i bostaden, fastän dörren till bostaden var låst från insidan. Samma dag som hon dog berättade hon för mig att hon hade sett Hjalle som dött två år tidigare.

Hjalle berättade på sin dödsdag att han sett sina föräldrar. Om man är äldre och plötsligt ser avlidna släktingar bör man förbereda sig på sin egen död.

Själv har jag råkat ut för böcker som varit försvunna, återfunnits senare på ställen där jag redan letat.

Jag hade en märklig dröm i mitten på mars, jag hade drömt klart och försökte vakna när jag färdas i en spiral och när jag öppnar ögonen befinner jag mig inte i soffan utom i ett undersökningsrum på ett rymdskepp. Där ser jag sex personer, alla klädda i svart. Både män och kvinnor och en man känner jag igen sedan tidigare. Han har stora ögon. Sedan vaknar jag upp i soffan.

Jag har också försvunnen tid. En gång när jag var på väg från min mors bostad till min egen. Såg jag på klockan att den var sex på morgonen. Nästa steg tittar jag på klockan igen och då visade den sju på morgonen. Alltså promenerade jag en meter på en timme. Eftersom det inte var första gången jag har saknad tid, så funderar man vad som hänt.

Varför jag skriver dessa rader beror på att jag vill ha en öppen kontakt med de utomjordingar som besöker mig i min lägenhet ibland. Jag hoppas att de tål jordens gravitation, annars får de ta på sig ett gravitations bälte och justera gravitationen till ett lämpligt värde och har de inte ett gravitations bälte får de uppfinna ett.

New Några dagar före julafton 2017 fick jag besök av en kvinna som i ansiktet påminde om min mor. Enda skillnaden var att hon såg yngre ut i ansiktet som en 60-åring. Min mor dog 16/4-2012 84 år gammal. Jag var trött, så jag reagerade med att dra täcket över mitt huvud och somnade. Vaknade och kollade och hon stod och kollade in TVn. Sedan somnade jag om och när jag vaknade, så var jag åter ensam i tv-rummet och lägenheten. Om den varelse som liknade min mor var en utomjording, så begick hon ett misstag. Istället för att skicka någon som föreställde min mor, borde de skickat någon som jag inte känner igen och inte på kvällen då jag är trött. Då blir det lättare för mig att inse fakta att någon utomjordisk ras försöker kontakta mig. Eller är de jordiska mästare?

New 2018-07-15 Meddelande till lägenhetsbesökarna. Ett dygn för en vecka sedan när jag skulle byta från natt till dag kläder, försvann plötsligt bönedukarna från Svein-Magne Pedersen som jag brukade ha i strumporna. Jag kollade igenom sovrummet men kunde inte finna dom. Nästa dag, såg jag att de låg på min New King James Bible fastän jag hade letat där dagen innan. Idag såg jag att vattenflaskan i kylskåpet var på vänster sida fastän jag alltid lägger den i mitten. Någon har makten att flytta saker i min lägenhet, fastän jag alltid har lägenhetsdörren låst. Jag misstänker tekniskt avancerade utomjordingar och om det är möjligt med tanke på annorlunda bakterie och virusflora, så vill jag möta dom i lägenheten. De kan uppenbara sig direkt i min låsta lägenhet utan att ringa på dörrklockan. På detta sätt kan vi hålla vår gemenskap hemlig.

Boden 15 juli 2018. Min och UFO-Sveriges högsta önskan är att utomjordingarna gör en överflygning i samband med uppsläpp av ufoballonger efter klockan 19:00 Lördagen 20 oktober 2018 utanför Föllingen Hotell. Utomjordingar: Ni kan göra en 25 sekunders överflygning där ni stannar bakom ufoballongerna och gör fallande lövet manövern för att sedan visa er upp och ner och sedan rättvänd ge er av. På detta sätt hinner ni visa er verklighet för deltagarna av helgkursen i ufologi innan flygvapnets JAS 39 Gripen hinner i kapp er.

- Hermes Atar Trismegistus

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok