George Adamski - Ombord på rymdskepp


Ombord på rymdskepp av George Adamski

Used with Permission of the Copyright holders (2002-02-08) - G.A.F. International/Adamski Foundation [gafintl@aol.com] P.O.1722 Vista, CA 92085 U.S.A.


Läs George Adamskis och Venusianernas underbara filosofi i boken Ombord på rymdskepp.

Boken som får
rosaljus rosaljus rosaljus rosaljus rosaljus rosaljus rosaljus rosaljus
av 10 upplysningsljus är värd en genomläsning, trots att den kom ut på redan 1955 under titeln George Adamski - Inside The Space Ships (Ombord på rymdskepp + Adamskis del av Flygande Tefat har landat).

Utomjordingarnas UtseendeJag konstaterar att båda männen är välväxta, när de går fram mot min plats. Den ene kan vara lite mer än 180 centimeter lång och ser ut att vara något över trettio år. Hans hy är rödbrun, ögonen mörkbruna med en glimt som berättar, att han är harmonisk och livsbejakande. Hans blick är skarp och genomträngande; det svarta håret är vågigt och klippt på vårat sätt. Han har mörk kostym och är utan hatt.

Den andre är lite kortare och ser yngre ut. Jag gissar på han är 170 centimeter lång. Hans ansikte är runt och pojkaktig, hyn ljus och ögonen gråblå. Håret är cendrefärgat. Han har grå kostym och är också utan hatt. Jag ser honom le, när han uttalar mitt namn och när jag hälsar tillbaka sträcker han ut handen och rör vid min. Genast fylls jag av djup glädje. Precis samma tecken fick jag av mannen jag mötte i öknen den oförglömliga 20 november 1952.

Kvinnan, som räckte mig glaset, ser ut att vara ungefär 170 centimeter lång, hennes hy är mycket ljus, hennes guldblonda hår faller i vågor ner över axlarna. Hennes ögon - ja, jag kan endast säga säga att de är "gyllene". Något annat ord som bättre kan ge er en aning om deras vackra glans känner jag inte. Hennes blick uttrycker både värme och humor och jag har en känsla av att hon kan läsa varje tanke jag tänker. Hennes hy är nästan genomskinlig och har en varm lyster, ansiktsdragen är fint formade, öronen små och välformade och de vita tänderna underbart jämna. Hon förefaller att vara att vara mycket ung - inte mycket över tjugo.


Moderskepp från Venus

Used with Permission of the Copyright holders (2002-02-08) - G.A.F. International/Adamski Foundation [gafintl@aol.com] P.O.1722 Vista, CA 92085 U.S.A.


Någon makeup har hon inte och naglarna visar inga spår av nagellack. Detsamma gäller hennes kamrat. Deras läppar är naturligt djupröda och några smycken bär de inte. Båda är skrudade i draperade klädnader, materialet är tunt, slöjliknande och når ner till fotlederna. Kring midjan bär de vackra gördlar i kontrasterande färg och med, som det verkar, invävda ädelstenar. Den blonda kvinnan har guldfärgade sandaler och ljusblå dräkt. Senare får jag veta att hon hör hemma på planeten Venus. Här vill jag kalla henne Kalna.

Den andra kvinnan - jag kallar henne Ilmuth - är längre än Kalna. Hon är brunett och har mörkt hår, som liksom Kalnas faller ner över axlarna. Hennes ögon är helt svarta med bruna stänk; de uttrycker samma värme och vänlighet som Kalnas. Och jag känner att också Ilmuth kan läsa mina innersta tankar. Samma sak har jag för övrigt känt inför alla de människor från andra världar jag fått förmånen att möta. Ilmuths dräkt är grön och hennes fötter är instuckna i sandfärgade sandaler. Jag får veta att hon liksom Firkon är från planeten Mars. Jag vet inte om min beskrivning ger de båda kvinnorna rättvisa, vet bara, att där de står framför mig representerar de en fulländad yttre och inre skönhet.


Utomjordingarnas FilosofiMänniskan är en gudomlig ande som för tillfället bor i en kropp. Hennes livsuppgift är att känna sitt sanna jag som är lika med 'känslokroppen'. "Du måste försöka få människorna på jorden att förstå, att självkännedom är första steget i deras utveckling. Och de första frågorna är: Vem är jag? Längs vilka vägar kan jag utvecklas för att kunna återvända till den enhet jag en gång lämnat? Påpeka för dem att människan har intet att tillägga. Hon behöver endast uttrycka det hon redan är. Men hon måste lära sig förstå vad hon är och ge uttryck åt detta i sitt liv. Ty det är livet, tillämpningen som är viktig."


Used with Permission of the Copyright holders (2002-02-08) - G.A.F. International/Adamski Foundation [gafintl@aol.com] P.O.1722 Vista, CA 92085 U.S.A.När George Adamski träffade Orthon den 20 November 1952 var det upplagt för missförstånd. Orthon kunde inte Amerikanska utan samtalet utspelade sig genom telepati och teckenspråk. George Adamski fick för sig att Orthon kom från Venus. Idag vet vi betydligt mer om Venus, Mars och Saturnus än på 50-talet. Orthon kan leva i en annan dimension på Venus eller mycket troligare på en månbas.

Saucer and domebuilding
Howard Mengers foto av ett tefat och en kupolbyggnad på månen.


George Adamski själv tog flera fotografier av månen och ufon.

Sök Ombord på rymdskepp hos Libris Bibliotekback to linkpage
suggestion
read and sign my guestbook