Framtiden blir bara ljusarePrinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine21 December 2013 - Nu går Sverige mot ljusare tider igen. 2014 kommer att bli ett vågmästarår på många sätt. Det största hotet mot mänskligheten i form av växthuseffekten kommer att undanröjas genom att nya energiuppfinningar kommer ut på marknaden och ersätter kol, olja och gas när det gäller uppvärmingen av bostäder som Andrea Rossi's E-Cat. Elforsk har släppt en rapport om den nya tekniken

Inom den svenska politiken väntar jag mig att det blir systemskifte och röd-grön valseger. Svenska folket har fått nog av nedmonteringen av vård, skola och omsorg. Valet till Europaparlamentet är viktig eftersom tokarna inom Europeiska Unionen vill ha ett Europas Förenta Stater medans jag vill ha ett frivilligt sammarbete mellan Europas länder. Där ländernas regeringar har så mycket makt som möjligt och Europeiska Unionen har så lite makt som möjligt. Jag kommer att rösta på vänsterpartiet i både valet till Riksdagen och valet till Europaparlamentet.

Inom den internationella politiken hoppas jag att man kan lägga politiska ideologier åt sidan och satsa pengar på stora infrastrukturprojekt. Vi borde bygga ihop världen genom att bygga vägar och järnvägar i länderna för transport av gods, så att världens ekonomier blomstrar. Dessutom borde vi plantera så många träd som möjligt. Där det finns risk för jorderosion och där öknar existerar och återplantera träd i regnskogarna.

Det enda hotet mot världsfreden är hur Ryssland reagerar på det Europeiska missilförsvaret . Det är billigt att skriva garantier att det inte är riktat mot Ryssland, istället för en konfrontation mellan NATO och Ryssland. En konfrontation i mellanöstern är dessvärre trolig mellan Israel och Iran. Om inte Iran slutar upp med att anrika uran till att konstruera en atombomb. Något världskrig tror jag inte blir följden, eftersom Israel inte är medlemmar i NATO, utan de får nöja sig med support från den eviga vännen USA.

Lokala krig får vi nog leva länge med i Mellan Östern och Afrika. Medans resten av världen åtnjuter fred. Stormakterna kommer att lita på diplomatiska lösningar i tvister mellan länderna, eftersom kärnvapenkrig skickar länderna tillbaka till stenåldern.

Sedan Jens Garnfeldt började med sina möten i kanal 10, måndag till onsdag. Har det talats om väckelse i Sverige, men någon stor tillströmning till frikyrkorna har inte jag inte sett. Jag misstänker att människorna i Sverige inte längre är intresserad av organiserad kristen tro på grund av vissa ideer som att neka hbtq-personer medlemskap och deras Israelvänliga hållning. Själv grundade jag en Internet religion 2012 som heter Kärlek, Glädje och Goda Gärningar. Fastän det gått 1 1/2 år, så är jag fortfarande ensam medlem. Jag tror att det beror på att världen håller på att bli individualiserad. Där människor inte vill organisera sig, utan går på sammankomster där man har samma intressen utan att bekänna sig till ett politisk parti eller ett religiöst samfund.

- Hermes Atar Trismegistus

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok