Hemligheten bakom mänsklig utveckling

Mikaela Shiffrin

Mikaela ShiffrinHemligheten bakom mänsklig utveckling är att göra det du är bra på. Antingen genom att studera till drömyrket eller om du inte kommer in på drömyrket så kan du ha det som hobby.

Jag har studerat olika religioner sedan 1988 och skriver ner mina slutsatser på min hemsida sedan 1998.

2001 fick jag diagnosen Paranoid Schizofreni och går på tung medicinering sedan dess. En biverkan som medicineringen gör är att jag blir trött av att läsa mycket på dataskärmen. Jag kan gå in i väggen på grund av för mycket läsande på skärmen. Istället brukar jag läsa ur böcker och konstruera elektronikkretsar efter patentskrifter. Jag har mycket glädje av mina utbildningar 2 år El-Tele och 34 veckor Styr och Reglerteknik när jag konstruerar elektronikkretsar.

Om du inte kan arbeta inom ditt drömyrke så rekommenderar jag att arbeta med människor så att du utvecklas mänskligt. Finner du inget arbete med människor, så välj ett yrke där du inte är helt slut när du kommer hem från jobbet. Då kan du umgås med människor och djur så att du utvecklas mänskligt. Det är viktigt att varje dag umgås med människor och djur så att ni får dela Kärlek, Glädje, Tro och Goda Gärningar med varandra och ni får föra utvecklande samtal och utbyta känslor. Det är viktigt att du inte fastnar i sociala medier med din mobiltelefon eller dator, eftersom de aldrig kan ersätta ett möte med människor och djur. Sedan kan du ägna den tid som blir över på veckan till din hobby.

Om du har råd och inte är allergisk så kan du skaffa dig hund om du vill ha motion eller två katter om du vill ha sällskap. Varför du skall ha två katter beror på att de har varandra att leka med när du inte är hemma.

Jag som har studerat religion kan säga att det viktigaste i livet är att vara kärleksfull och ha empati. Att se människan bakom politisk, religiös, och filosofisk uppfattning. Varje människa vill må bra och önskar att de inte har några problem. Alla människor uppgift här på jorden är att hjälpa andra levande varelser så länge hon lever. Att dela med och motgång med andra människor. Mänskligheten står inför 3 stora problem som vi måste lösa tillsammans: Klimatfrågan, Sjätte massutrotandet och Kärnvapenhotet.

Klimatfrågan är en energifråga. Med vad skall man ersätta fossila bränslen som kol, olja och naturgas med? Svaret blir ny energiteknik och jag tänker då närmast på Andrea Rossi E-Cat SK, Brilliant Light Power SunCell och Fjärde Generationens Kärnkraftverk.

Andrea Rossis E-Cat SK förbrukar 400 watt elenergi och ger ut värme 20 KW medeleffekt och 35 KW toppeffektsom kan driva en värmemaskin . E-Cat SK kan användas till att värma industrilokaler och om den kopplas till en värmemaskin med en elgenerator, fristående laddstationer för elbilar. För högre effekter kan flera E-Cat SK parallellkopplas.

Randall L. Mills SunCell kan levera värme med en minsta effekt på 10 KW och maximalt 10 MW och om den kopplas till en värmemaskin med en elgenerator, fristående laddstationer för elbilar. För högre effekter kan flera SunCell parallellkopplas.

Fjärde Generationens Kärnkraftverk har den fördelen att man kan transmutera långlivat kärnavfall på 100 000 år till kortlivat kärnavfall på 1000 år och samtidigt levera elenergi till energikrävande industriell verksamhet på grund av den stora uteffekten på max 1200 MW.

När energifrågan är löst, kan man plantera mer skog för att suga upp mer koldioxid från luften och göra om skog till natureservat där djur och natur trivs.

Kärnvapenhotet är verkligt, så länge som kärnvapenmakterna har kvar sina kärnvapen. Vad som behövs är en övervaknad och jämlik kärnvapen nedrustning mellan kärnvapenmakterna. Kärnvapenen måste förbjudas eftersom kärnvapenkrig innebär mänsklighetens undergång.

- Hermes Atar Trismegistus

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok