Genombrottet?

Iswarya Menon

Iswarya MenonKärlek: För mig är villkorslös kärlek, det viktigaste av allt i livet. Att älska sina medmänniskor, trots deras fel och brister. Men om en människa gör fel, så ska man påpeka det i ett vänligt samtal på tu man hand. Berätta vad människan gör för fel och föreslå att hon kan göra det på ett annat sätt. Det är viktigt att påpeka de fel som en människa gör, annars finns risken att hon fortsätter att göra dom om och om igen. Naturligtvis innebär villkorlös kärlek att älska alla varelser, även djur och natur. Men de kan vara svårare att tillrättavisa om de gör fel. För mig som Jesus Kristus efterföljare önskar jag naturligtvis att alla människor skall få erfara hans gudomliga kärlek eftersom den är den högsta formen av villkorslös kärlek.

Kärleken: Jag vill bli ihop med en trevlig tjej som bor i Boden, eftersom jag inte tror på distansförhållanden. Men om den trevliga tjejen kommer från Indien eller Rymden, kan hon bo hos mig i min lägenhet.

Livet: Det viktigaste är inte att leva så länge som möjligt, utan vad man gör av livet, så länge man lever.

Problem: Alla människor möter små som stora problem i sin vardag. Jag rekommenderar att försöka lösa problemen så fort de uppstår, annars kan de bli till en tyngd i själslivet. Det bästa sättet att lösa problem är att vända sig till en känd kristen förkunnare och be om förbön för dina problem, samtidigt som du själv ber högt ärliga böner till Jesus Kristus och utomjordingarna, på kvällen innan du går och lägger dig. Då samverkar den kände kristna förkunnarens böner med dina egna böner. Om du är sjuk, be då om att få en böneduk av den kända kristna förkunnaren.

Minnen och utveckling: Man kan se varje människa som ett kärl som är fyllt av ideer, tankar, ord och handlingar och minnen av tidigare erfarenheter samt den nutida känslan i kroppen. Man kan må dåligt om framtiden ser hopplös ut och man kan må dåligt om man påminns om jobbiga minnen. Jag upplevde båda sätten 2001, när jag gick på psykologisk utredning.

I början på sommaren 2001 fick jag lukthallucinationer och andningsbesvär mot kläder tvättade i oparfyrmerade tvättmedel och framtiden såg så jobbig ut att jag funderade på självmord. Men hösten 2001 fick jag hjälp genom injektion av Cisordinol 0.75ml/150mg varannan vecka och jag tillhör den tredjedelen som verkligen blir hjälpt av medicinen. Men fortfarande kan jag må dåligt om jag prövar på kläder tvättade i parfyrmerade tvättmedel. Då får jag andningsbesvär och det känns jobbigt.

Det märkliga är att jag jag fick splittrad personlighet redan 1996, men klarade av att studera till år 2000 då jag gick till psykmottagningen för första gången för att söka hjälp mot mina problem.

Idag är jag på tung medicinering vilket gör att jag gått upp 30 kg i vikt och sover 12 timmar per dygn, men jag har så gott som inga symptom på psykisk sjukdom och jag mår bra tack vare att jag är Jesus Kristus följeslagare.

New För att utvecklas som människa måste man våga bryta mönster genom att handla på ett nytt sätt. Gör en lista över vad du vill uppnå i ditt liv och hur du ska göra för att nå dit. Jag har fyra mål med mitt liv. Det första att få utomjordiska kompisar, resa med dom till deras baser och hemplaneter, återvända till jorden och skriva en bok om mina upplevelser. Det andra är att få jordiska kompisar. Det tredje är att bli ihop med en trevlig tjej i Boden och om hon kommer från Indien eller Rymden, kan hon bo hos mig, jag har plats. Det fjärde är att sprida min lära över hela jorden och Kosmos.

Tystnaden och Gud: Jag får mina bästa ideer när det är tyst och jag skriver på min dator eller funderar hur jag skall lösa ett problem. Jag har kommit till den slutsatsen att människor som följer en religion ofta är slavar under skriften, uttydare av skriften och traditioner. Men för mig som är fritänkare är det av yttersta vikt att ifrågasätta skriften, uttydare av skriften och traditioner. Annars kan man bli lurad. Jag har också upptäckt att det viktigaste är att bli en efterföljare till Jesus Kristus eftersom man då får uppleva himmelrikets intåg på jorden och det sker genom att egot dör och man hjälper andra. Tyvärr är alltför många kristna slavar under Paulusism, där det viktigaste är att vara frälst och där gärningar inte spelar någon roll, vilket gör att dagens kristna är slavar under Paulusism istället för Jesusism, där ens egoistiska liv måste dö för att Guds högre tankar och vägar ska manifestera sig i ditt liv och du blir en ambassadör för Guds rike på jorden.

Mitt Uppvaknande: Jag har insett att varje människa måste utveckla sig själv för att inte stagnera. Vi behöver ta reda på vad vi mest av allt önskar göra i livet som inte skadar andra varelser. Skriv ner på en lapp vad du önskar uppleva innan du dör och fundera sedan vad du kan göra för att uppnå dina mål, utan att skada andra levande varelser. Jag har kommit till den slutsatsen att jag insjuknade i Paranoid Schizofreni därför jag inte tackade ja till att vara Jesus Kristus efterföljare och att jag inte hade funnit en tjej som kunde vara min livskamrat. Då hade jag utvecklats som människa.

Så mitt bästa råd för dig som är ensammen är att göra två saker. Det första är att tacka ja till att bli Jesus Kristus efterföljare och leva så att egot dör, när man tar tid till att hjälpa andra. Det andra är att dejta individer som du kan tänkas leva med under resten av ditt liv. Att dela sitt liv med Jesus Kristus och med en livskamrat är det viktigaste man kan göra som människa. Framtiden blir vad man gör den till och en människa blir vad hon upplever tillsammans med andra varelser. Det är nyckeln till mänskligt utveckling. Då är det lätt att se att Data eller TV-spel inte utvecklar individen, eftersom det inte finns något utbyte av kärlek och känslor med andra individer som exempelvis med sällskapsspel.

En vis person begränsar också sin tid framför Datorn och Mobiltelefonen till ett minimum och väljer att låta egot dö genom att umgås så mycket som möjligt med andra individer. Om du inte litar på människor och inte är allergisk mot djur, så skaffa dig en hund eller två katter och överös dem med kärlek. Varför du skall ha två katter är att de kan ha varandra att leka med, när du är borta på jobbet. Det är också viktigt att du utbildar dig till ett jobb som du verkligen trivs med och helst av allt träffar andra människor, som du kan utbyta kärlek, känslor, tankar och nya ideer.

Blir du förälder har du ett speciellt ansvar för att vara närvarande för dina barn. Om du tycker att barnen tar upp allt för mycket tid, så kontakta någon i din bekantskapskrets som har tid att umgås med dina barn eller en ensam pensionär som gillar att vara med barn och gör pensionären till barnens lekkompis mot en blygsam ersättning.

Redan nu inser ni säkert att jag har en religion som är motsatsen till Paulusism, eftersom min religion betonar goda ideer, goda tankar, goda ord och goda gärningar och mänsklighetens utveckling genom villkorslös kärlek och utbyte av kärlek, känslor och tankar människor emellan medans Paulusism erbjuder ett evigt himmelrike bortom döden genom tron på Jesus Kristus.

- Hermes Atar Trismegistus

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok