Immunförsvaret mot Coronacoronaworld


Ett starkt immunförsvar är A och O i kampen mot Coronaviruset.

Därför rekommenderar jag att äta minst 3200 milligram Askorbinsyra/dygn fördelat på mer än 1 gram var 8 timme. C-vitamin kan hjälpa till att bekämpa virusinfektioner på många sätt:

Bromsa eller blockera virusinmatning som sprids i kroppen
Förbättra immunförsvaret och resistens mot virusinfektioner
Hämnar virusmultiplikation i infekterade celler
Inducera självmord (apoptos) av virusinfekterade celler

Ett annat sätt att försvara kroppen mot Coronaviruset är att äta 2 gram L-Lysine morgon och kväll. Aminosyran L-Lysine blockerar enzymer som är viktiga för Coronaviruset spridning och utveckling i kroppen.

Ett tredje sätt att försvara kroppen mot Coronaviruset är att dricka 1 liter hälsofil om dagen. Då sysselsätter ni kroppens försvar mot infektioner samtidigt som ni får i er 10 mikrogram D-vitamin, men för att försvara kroppen mot coronaviruset behövs ungefär 20 mikrogram D-vitamin om dagen som är viktigt för immunförsvaret normala funktion.

Det fjärde sättet att försvara kroppen mot Coronaviruset är att äta minst 20 milligram Zink om dagen. New Zink och New D-vitamin hämnar virusförökning i cellerna och brukar finnas med bland Multivitamin och Mineraler tabletter.

Källor: Dr Matthias Rath och Andrew W Saul

Målet med att äta kosttillskotten är inte att aldrig bli sjuk i corona. Tvärt om är målet att bli sjuk, men med svaga symptom som går över efter 2 veckor. Då blir man förhoppningsvis immun.

Hermes Atar Trismegistus - Fritänkare

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok