Vad tror du på Hermes?Alizee

AlizeeJag tror att människan är en individ som består av tre delar - ande, själ och kropp. Anden är gudomligt medvetande och överflödande liv. Själen som består av mentala förmågor och kan antingen vara ett med Anden och få ett överflödande liv eller ett med kroppen och njuta av kroppens fem sinnen: Syn, Hörsel, Lukt, Smak och Känsel.

Själen mottar ideer och tankar från Gud och sedan ger ut dessa i form av kärlek, glädje och leende.

2001 fick jag diagnosen Paranoid Schizofreni och det viktigaste för mig sedan dess är att inte fuska med medicinen. För då får jag problem. Jag får Cisordinolinjektion 0.75ml/150mg varannan vecka samt 20mg Zyprexa och 6mg Cisordinol tabletter varje dag och då slipper jag andningsproblem mot kläder tvättade i oparyrmerat tvättmedel och mot nya kläder som luktar.

Varje dag försöker jag att göra enbart det jag mår bra av och det kan vara att skriva på min hemsida, min blogg, och Facebook. Jag brukar också njuta av livet så mycket som möjligt och det genom att lyssna på bra musik, läsa bra böcker, vara med kompisar och äta god mat. Det enda jag saknar är en flickvän. På det området är jag kräsen och vill inte bli ihop med vilken tjej som helst, utan en tjej som delar mina intressen vad det gäller religion, filosofi och politik. Det är en fördel om den tjejen är en utomjording, eftersom det kan bli svårt för mig att hitta en jordisk tjej med samma intressen som mig.

- Hermes Atar Trismegistus

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok