Mina önskningar angående framtiden 2018Hermes Hösten 2015

Hermes Atar TrismegistusHälsa: Jag önskar att jag vore fri från mina andningsproblem. När det gäller nya kläder och kläder tvättade i (o)parfymerad tvättmedel samt mina hörselproblem. Jag hör ljud på höger öra, men hör inte vad man säger på det örat. På vänster öra har jag en hörapparat som gör att jag kan höra hjälpligt om man talar högt och tydligt till mig.

New Jag önskar att Utomjordingarna kontaktar mig och helar mig. Om inte Utomjordingarna kan hela mig, så får jag vända mig till Jesus Kristus som är världens mästare och hoppas på att han kan hjälpa mig med mina andningsproblem och hörselproblemen. Annars får jag söka i andra religioner, då närmast hos Avataren Bhagawan Sree Balasai Baba.

New Kärleken: Jag skulle vilja bli ihop med en trevlig tjej som har samma åsikt som mig när det gäller Gud, livsfilosofi och är intresserad av jordens och utomjordingarnas livsfilosofer och mästare. Det är ett plus om den trevliga tjejen som jag vill bli ihop med bor i Boden, eftersom jag inte tror på distansförhållanden. Om den trevliga tjejen kommer från Indien eller Rymden kan hon få bo hos mig.

Religion: Jag vill efter jag har spridit min universella religion på planeten jorden, sprida min religion till utomjordiska civilisationer och arbeta för mitt uppehälle på andra planeter.

Ekonomi: Jag lever för närvarande på marginalen. Mitt hopp står till att utomjordingarna tar mig under sina vingars beskydd och låter mig resa till närmaste planet med liv på eller närmaste ufobas, där jag får vistas under två veckor och lära mig utomjordingarnas seder och bruk. När jag sedan återvänder till Jorden. Så kan jag skriva och ge ut en bok om mina upplevelser och på så sätt tjäna pengar och resa jorden runt och berätta om mina upplevelser och propagera för min tro och mitt politiska parti.

Politik: Om jag blir helad, när det gäller mina andningsproblem och min dåliga hörsel samt blir ekonomisk oberoende, så skulle jag vilja sprida min politiska övertygelse runt om i Sverige, tillsammans med likasinnade och sedan till resten av världen, då jag också skulle vilja träffa Bhagawan Sree Balasai Baba personligen.

Teknik: Där önskar jag att Andrea Rossis E-Cat QX och E-Cat SK och Brilliant Light Powers SunCell kommer ut på marknaden. När det gäller Fri Energi så önskar jag att Edwin V. Gray och Alexander V. Chernetsky teknologier blir återuppfunna, eftersom de löser världens energiproblem.

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok