Meningen med livetAngelica BengtssonMeningen med livet är att inte vara olycklig och leva tills man blir 120 år. Det är ingen höjdare. Meningen med livet är att vara lycklig och göra andra människor lyckliga och som de flesta människorna vid 80-90 års åldern.

Då vinner man två saker: 1. Världen blir lycklig och 2. Världen blir inte överbefolkad. Att världen inte blir överbefolkad är viktigt, eftersom annars bryter det ut krig över naturtillgångarna. Krig kan också bryta ut om det inte finns tillräckligt med mat på grund av naturkatastrofer. Världens ledare har fyra saker att ordna 1. Minska utsläppen av Koldioxid. 2. Odla upp all åkermark. 3. Rent dricksvatten till alla. 4. Ge all överskottsmat till världens hungrande människor.

New Vad vi gör av vår vakna tid är viktigt för mänskligheten och jordens utveckling. Vi har ett val. Antingen ägnar vi vår vakna tid, när vi inte arbetar, äter eller städar åt att se på nöjesprogram, internet och mobiltelefonen eller så använder vi vår tid åt att lösa problem som finns i världen. Alla människor kan bli problemlösare om man bara ägnar tid till att tänka och testa olika ideer. Jag som har studerat El-Tele 2 år och Styr och Reglerteknik 34 veckor. Har nytta av den utbildningen när jag gör mina fri energi experiment. Att utvinna fri elektrisk energi är teoretiskt omöjligt eftersom det inte verkar finnas någon energikälla. Det är enklare att utvinna ljus, värme och elektricitet ur atomerna som Andrea Rossi gör med sin E-Cat QX och E-Cat SK samt Randell L. Mills med sin Sun Cell Jag blev inspirerad av Isabella Lövin och hennes tal till nationen. Hon sa: "Om inte vi, så vilka? Om inte nu, så när? Låt oss börja, det finns ingen tid att förlora. Vår stund på jorden är NU."

- Hermes Atar Trismegistus

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok