Positiva känslor - sanningen om människan

Disha Pandey

Disha Pandey



Venusiarnernas livsfilosofi


Människan är en gudomlig ande som för tillfället bor i en kropp. Hennes livsuppgift är att känna sitt sanna jag som är lika med 'känslokroppen'. "Du måste försöka få människorna på jorden att förstå, att självkännedom är första steget i deras utveckling. Och de första frågorna är: Vem är jag? Längs vilka vägar kan jag utvecklas för att kunna återvända till den enhet jag en gång lämnat? Påpeka för dem att människan har intet att tillägga. Hon behöver endast uttrycka det hon redan är. Men hon måste lära sig förstå vad hon är och ge uttryck åt detta i sitt liv. Ty det är livet, tillämpningen som är viktig."

En människa kan ha både positiva och negativa känslor, men vilka känslor som hon uttrycker är hon identisk med? Paulus ger svaret: Och anpassa er inte efter den här världen, utan låt er förvandlas genom förnyelsen av ert sinne så att ni kan pröva vad som är Guds vilja: det som är gott och fullkomligt och behagar honom. (Romarbrevet 12:2)

Bara ljuset kan besegra mörkret heter en självbiografisk bok skrivet av Sebastian Stakset. Vem kan laga en trasig själ? heter en annan självbiografisk bok skrivet av Peter Ahlman. Båda dessa böcker är exempel på Jesus Kristus makt att förvandla människor som befinner sig i djup mörker.

Själv har jag befunnit mig mörker, eftersom jag inte har förstått vad jag verkligen är. Jag har haft samtal i min hjärna med "Jesus", "Utomjordingar" och "Andar" på grund av att jag har haft problem och inte mått bra känslomässigt. Men genom att bara uttrycka positiva känslor och inte uttrycka negativa känslor, läkte mitt sinne utav sig själv. Det är en märklig känsla att vara ensam och samtidigt må bra känslomässigt. Jag har tidigare försökt vara ensam, men inte mått bra känslomässigt.

Eftersom jag lider av Paranoid Schizofreni har jag fått oväntat hjälp av att ta 4 gram/dygn av aminosyran L-Lysin. För de som äter aminosyran L-Lysine beräknas symptomer på Paranoid Schizofreni minska med upp till 38%. Min Schizofreni behandlas med 20 mg Olanzapin kväll och 4 mg kväll och 2 mg morgon av Zuklopentixol förutom injektion av 0.75ml/150mg Zuklopentixol varannan vecka. Jag mår bra av medicineringen och har nästan inga symptom. Nackdelen är att jag är överviktig och sover mycket.

Att jag sover mycket och dessutom hör dåligt gör att jag inte kan jobba utan är sjukpensionär. Mina vardagar ägnar jag åt att läsa och skriva på Internet, läsa böcker och konstruera elektronikkretsar. Jag mår bra och är lycklig, trots att jag sover mycket och hör dåligt.

- Hermes Atar Trismegistus

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok