Stimuli

Amala Paul

Amala PaulEureka! - Jag har funnit det! Tänk att man kan lösa ett problem i drömmen! Det är vad jag gjort den lyckliga morgonen tisdagen 14 mars, 2017. Då insåg jag att vägen till ett framgångsrikt liv på det andliga området inte ligger i att läsa religiösa skrifter eller att kunna religiösa verser utantill. Utan hur vi reagerar på yttre och inre stimulanser. Det är genom att alltid vara kärleksfull, oavsett vilket sinnestillstånd personen vi möter, befinner sig i som vi hjälper vår nästa genom kärlekens vibrationer och samtidigt håller oss själva friska i sinnet.

Kärlek är inte bara vackra ord som man säger till sin älskade, utan en universiell vibration som härstammar från Gud. Kärleken har makten att förändra en människas liv till det bättre. Kärleken får också en människa att vakna upp till de absoluta sanningarna om livets odödlighet och dess skönhet. Det är genom att konstant älska världen som vi utvecklas som människor och gör sinnet identiskt med Gud. När vi läser religiösa skrifter, utan kärlekens filter, kan vi lära oss vilka dumheter som helst. Som tanken att världen är ond, vilket naturligtvis inte stämmer med verkligheten. 99.9% av världens befolkning är goda och skötsamma människor och hittar du ingen god människa, var en!

Goda Människor

Vägra följa John2001 fick jag diagnosen Paranoid Schizofreni och går på tung medicinering sedan dess för att dämpa symptomerna med andningsproblem och lukthallucinationer. Den starka medicineringen har lett till att jag är trött på dagarna och för att motverka det så dricker jag läsk som innehåller koffein och socker. Jag har prövat på att dricka lightdricka, men det fick jag dåligt minne av. Kaffe har jag provat och likaså koffeintabletter. Men inget har har gjort mig lika pigg som läsken som jag dricker en flaska av om dagen. Nackdelen är att jag gått upp i vikt och jag väger nu 110 kg.

Idag har jag gjort en fantastisk upptäckt. Jag har lärt mig att när jag insjuknade i Paranoid Schizofreni 1996, så skapade jag en annan personlighet, eftersom jag upplevde att mitt liv med min riktiga personlighet var för svår. Den nya personligheten blev inåtvänd och jag började höra röster inne i mitt huvud och började tala med olika personlighetsdrag, när jag samtalade med människor. Mina kristna kompisar tror därför att jag är besatt av onda andar. Jag brukade samtala med rösterna i mitt huvud dagligen, så jag kände mig aldrig ensammen, utan har alltid sällskap och lyckligtvis var rösterna inte kommenderande utan kommenterarande.

Jag har varit varit som en öppen dörr för både negativa och positiva röster. Men nu är det slut med det, eftersom jag lärt mig att se världen genom mitt verkliga jags ögon. Jag har lärt mig att möta det svåra och genomlida det för några ögonblick, istället för att låtsas som det regnar och skapa ett alternativt jag som inte vill kännas vid det svåra. Jag har också upptäckt att man blir i sinnet vad man älskar att vara och man blir påverkad av det man ger sin uppmärksamhet till. Därför undviker jag att se på våldsfilmer och spela dataspel eftersom det ger ingen tillfredställelse. Jag vill hellre vara kompis med människor och skriva ner mina upptäckter på min hemsida. - Hermes Atar Trismegistus

Mawra Hocane

Mawra HocaneEn märklig känsla av lycka och tillfredsställelse kommer att värma ditt hjärta, när allt du gör eller säger är ärligt och rent och i linje med universum och dess godhet. Önska andra välgång. Lämna bakom dig goda minnen. Livet händer för oss varje ögonblick. Gör det mesta av det. Alltid massor av kärlek . Må du aldrig uttömma stjärnan inom dig. Må du alltid lysa! - Mawra Hocane

Vaigha

VaighaLivet är fullt av skönhet. Lägg märke till det. Lägg märke till humlan, det lilla barnet, och leende ansikten. Lukta regnet, och känn vinden. Lev ditt liv till fulla potentialen, och kämpa för dina drömmar.

New Tro i ditt hjärta att någonting underbart är på väg att hända. Älska ditt liv. Tro på dina egna krafter. Tro på din egen potential. Tro på din egen godhet.Vakna upp varje morgon med förundran över att vara levande och lev den här dagen väl.

- Vaigha

Det viktigaste en människa kan göra, förutom att älska sin nästa är att finna och utföra sin livsuppgift, att leva det liv som man innerst inne önskar. För att komma på vad som är sin livsuppgift, rekommenderar jag att köpa två pocket av boken: Vägra följa John. Varför du skall köpa två pocketböcker av Vägra följa John? Beror på att den är så pass bra att du vill ge bort ett exemplar till någon som behöver läsa den.

Jag lever inte det liv jag innerst inne vill. Jag önskar att jag hade fler tjejkompisar i Boden där jag lever, men jag drar mig för att fråga om de vill hänga med på en fika, på grund av min dåliga hörsel. Men jag blir snart tvungen att ändra mig, eftersom jag har stagnerat i min utveckling.

Om jag fick önska så vill jag träffa en utomjordisk tjej som kan hela min dåliga hörsel, mina andningsbesvär och lukthallucinationer. Sedan vill jag träffa en annan utomjordisk tjej som är filosofiskt lagd och som vet den rätta EuroJackPot raden och på så sätt kan finansiera en världsvid föreläsningsturne där jag och hon delger våra upptäckter, filosofi och kunskaper till vanligt folk och inträdet kommer att vara gratis på grund av pengarna som vi vunnit. Efter det vill jag bli ihop med en tjej som delar mina värderingar och resa till andra planeter som upprätthåller samma liv som här på jorden. - Hermes Atar Trismegistus

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok