DrömmarIhana Dhillon

Ihana DhillonI början på juli 2015 hade jag en märklig dröm. Jag drömde att jag var på en skönhetstävling med tjejer, som såg ut att vara mellan 20 och 30 år. De tävlande var alla klädda i regnbågens färger och jag funderade på om jag skulle hälsa på dom. Det vågade jag inte, utan jag hälsade på publiken som satt på läktaren istället. Då såg jag att tjejerna blev ledsna för att jag inte hälsade på dom.

Min tolkning är att tjejerna i regnbågsdräkterna var utomjordingar och att de blev ledsna över att jag inte tog kontakt med dom. Publiken som jag hälsade på var naturligtvis vanliga människor.

En vecka senare hade jag en dröm, där jag såg två tjejer på andra sidan vägen vid den amerikanska flaggan. Jag vinkade åt dom och de kom över vägen för att prata med mig.

Min tolkning är att jag skall försöka kontakta tjejer på stan och att dom i sådana fall vill komma förbi mig där jag bor.

I mitten av december 2015 hade jag en underbar dröm. Jag drömde att jag och en annan kille samtalade tillsammans med Priyanka Chopra på en skola. Medans killen försökte stöta på Priyanka Chopra, så tog jag mig en tur på skolan för att se om det fanns några intressanta tjejer. Och det fanns det gott om.

När jag vandrade omkring gick det plötsligt upp en tjej med svart, skulderlångt hår och tog mig i handen och tillsammans vandrade vi i korridoren. Jag såg aldrig ansiktet på tjejen med det svarta håret och jag undrade varför. Sedan kom jag fram till bordet där Priyanka Chopra och killen satt och samtalade. När Priyanka Chopra såg mig började hon samtala med mig, istället för killen och vi samtalade så länge att hon missade 20 minuter av handbollsmatchen hon skulle spela.

Min tolkning är att Priyanka Chopra är symbolen för vanliga tjejer och att mitt undermedvetna på så sätt vill påminna mig om att vanliga tjejer är öppna för en pratstund. Samtidigt förstår jag att tjejen som jag aldrig fick se ansiktet på. Är symbolen för utomjordiska tjejer och att de i sådana fall vill bli ihop med mig.

Lördagsmorgon 2 juli 2016, hade jag en underbar dröm. Jag drömde att jag låg och sov i min gamla lägenhet på Ringvägen 27C, 1 tr, när jag blev väckt av en för mig okänd katt. Efter att ha gullat och kramat om katten, steg jag upp för att spela lite musik. Men det blev det inget av, för plötsligt, så var jag inte ensammen i lägenheten. Utan en fin tjej, som såg ut att vara 20, uppenbarade sig. Jag förstod direkt att hon var en utomjording eller en jordisk mästarinna. Jag ville ge henne en kyss och krama om henne. Men det fick jag inte. Däremot fick jag hålla henne i handen och det var jag nöjd med. Hon var vacker och hade kopparfärgad hy, precis som om hon var solbränd. Medans jag höll henne i handen, slutade drömmen och jag vaknade.

Min tolkning av drömmen är att katten representerade ett bättre liv och att den fina tjejen representerade min önskan att ha vänskap med utomjordingar eller att ha en flickvän.

Lördagsmorgonen 11 mars 2017 hade jag en underbar dröm. Jag drömde att jag var ute i närheten av ett järnvägsspår. När plötsligt en vacker tjej, som såg ut att vara 25-30, kom upp vid min vänstra sidan. Vi gick och pratade lite grann och sedan ville jag hålla henne i handen. Vilket jag fick och jag frågade henne om hon finns i verkligheten och då sa hon. -"Jag är redan där." och så slutade drömmen.

Min tolkning av drömmen är att jag vill bli ihop med en utomjordisk tjej och att denna utomjordiska tjej som var svarthårig och bred i överkroppen också vill vara ihop med mig. Järnvägsspåret symboliserar naturligtvis vägen framåt och att mitt liv snart kommer att vara enkelt och gå som på räls.

Tisdagsmorgonen den 23 maj 2017 hade jag en underbar dröm. Jag drömde att jag blev kontaktad av utomjordingar i villan där mina föräldrar bodde på Duvgatan 15. En vacker ung mörkhårig tjej ville bli ihop med mig och jag fick hålla henne i handen som ett tecken på att vi var ihop. De skulle snart resa från Boden. Men först skulle jag vara tvungen att förnya min Zyprexa medicin, så jag gick till apoteket för att förnya min medicin. Jag fick 20 mg Zyprexa för kvällen och sjuksköterskan testade blodtrycket på mig. Jag hade 92 i undertryck. Vilket var bättre än tidigare. Det var många utomjordingar som sökte en partner eftersom de skulle lämna Boden snart. Det var lätt att känna igen en del utomjordingar, eftersom de hade sneda ögon och runt ansike. I slutet av drömmen kom min bror och försökte prata allvar med mig. Men det var redan försent, jag hade bestämt mig att resa med utomjordingarna. Jag var överväldigad av deras stora kärlek.

Söndagsmorgonen den 23 juni 2017 drömde jag att en utomjording väckte mig när jag låg och sov i dubbelsängen på Duvgatan 15. Det märkligaste var att när jag ställde mig upp för att se mig själv i spegeln, så såg jag en mörkhårig tjej i underkläder stå brevid mig. Hon var snygg och såg ut att vara mellan 25-30. Hon skulle jag vilja träffa om hon finns i verkliga livet.

Vecka 42 drömde jag om två olika utomjordingar. En där en tjej som var mellan en halv meter och en meter lång samt hade ett rent jordisk utseende, men märkliga kläder. Hon skulle jag vilja träffa om hon finns i verkliga livet. Den andra drömmen utspelade sig på Duvgatan 15 och där var jag och min mor i matsalen då jag kände en närvaro. Från vardagsrummet kom det fram en tjej som såg ut att vara 40 och hade vitt/grått hår och var trevlig att prata med. Hon skulle jag vilja träffa om hon finns i verkliga livet.

Söndagsmorgon 26 november 2017 hade jag en underbar dröm. Jag och min mor var i matsalen på Duvgatan 15, när plötsligt champagnekorken for upp av sig själv och jag förstod direkt att det var någon som hade gjort det. Jag sa: "avslöja dig själv" och då såg vi plötsligt en utomjordisk tjej i åldern 20-25 som hade svart hår och guldbruna ögon sitta på soffan. Hon pratade först med min mor, så att jag bara såg hennes irisar, men när hon vände sig mot mig, såg jag att hennes pupiller var genomskinliga med guldgulfärgad botten.

Jag satte mig brevid henne och fick hålla henne i handen och jag var överlycklig för att äntligen träffat en tjej som utan tvivel var en utomjording. Hon skulle jag vilja träffa om hon finns i verkliga livet.

Natten mot Måndagen 5 mars 2018 hade jag en utomkroppslig dröm. Jag försökte somna om, då jag plötsligt kände att utomjordingarna la händerna på min kropp och uppenbarligen bad för mig. Jag kände att jag var sömn paralyserad och inte kunde röra mig. Till slut tog de bort händerna från mig och jag kunde stiga upp från mig själv. Jag fick nu en utomkroppslig upplevelse och såg tre utspända tigerskinn röra sig mot dörren. Jag sa att jag gärna ville möta en utomjording och då fick jag se en mörkhårig ung tjej som jag fick krama om. Gissa om hon hade bra kroppsvibrationer? Jag minns hennes ansikte, så jag vet hur hon ser ut om jag skulle träffa henne i verkliga livet.

Natten mot Torsdag 5 april 2018 drömde jag om en utomjordisk tjej i helsvarta kläder som var 25-30 och var kraftigt byggd, lång och bred som om hon var vältränad. Hon hade vackert, axellångt, mörkblont vågit hår och var trevlig och prata med. Hon skulle jag vilja träffa om hon finns i verkliga livet.

New På förmiddagen torsdagen 13 september 2018 hade jag en märklig dröm. Jag följde efter en mörkhårig tjej, när plötsligt en vacker, leende, mörkhårig tjej, 20-25 stod emellan oss. Jag frågade varifrån hon kom och hon berättade att hon var en utomjording som ville träffa mig i verkliga livet och att hon nu levde på ett rymdskepp som skulle nå jorden inom några månader. Det ser jag fram emot...

- Hermes Atar Trismegistus

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok