DrömmarIhana Dhillon

Ihana DhillonI början på juli 2015, hade jag en märklig dröm. Jag drömde att jag var på en skönhetstävling med tjejer, som såg ut att vara mellan 20 och 30 år. De tävlande var alla klädda i regnbågens färger och jag funderade på om jag skulle hälsa på dom. Det vågade jag inte, utan jag hälsade på publiken som satt på läktaren istället. Då såg jag att tjejerna blev ledsna för att jag inte hälsade på dom.

Min tolkning är att tjejerna i regnbågsdräkterna var utomjordingar och att de blev ledsna över att jag inte tog kontakt med dom. Publiken som jag hälsade på var naturligtvis vanliga människor.

En vecka senare hade jag en dröm, där jag såg två tjejer på andra sidan vägen vid den amerikanska flaggan. Jag vinkade åt dom och de kom över vägen för att prata med mig.

Min tolkning är att jag skall försöka kontakta tjejer på stan och att dom i sådana fall vill komma förbi mig där jag bor.

I mitten av december 2015, hade jag en underbar dröm. Jag drömde att jag och en annan kille samtalade tillsammans med Priyanka Chopra på en skola. Medans killen försökte stöta på Priyanka Chopra, så tog jag mig en tur på skolan för att se om det fanns några intressanta tjejer. Och det fanns det gott om.

När jag vandrade omkring gick det plötsligt upp en tjej med svart, skulderlångt hår och tog mig i handen och tillsammans vandrade vi i korridoren. Jag såg aldrig ansiktet på tjejen med det svarta håret och jag undrade varför. Sedan kom jag fram till bordet där Priyanka Chopra och killen satt och samtalade. När Priyanka Chopra såg mig började hon samtala med mig, istället för killen och vi samtalade så länge att hon missade 20 minuter av handbollsmatchen hon skulle spela.

Min tolkning är att Priyanka Chopra är symbolen för vanliga tjejer och att mitt undermedvetna på så sätt vill påminna mig om att vanliga tjejer är öppna för en pratstund. Samtidigt förstår jag att tjejen som jag aldrig fick se ansiktet på. Är symbolen för utomjordiska tjejer och att de i sådana fall vill bli ihop med mig.

Lördagsmorgon 2 juli 2016. Hade jag en underbar dröm. Jag drömde att jag låg och sov i min gamla lägenhet på Ringvägen 27C, 1 tr, när jag blev väckt av en för mig okänd katt. Efter att ha gullat och kramat om katten, steg jag upp för att spela lite musik. Men det blev det inget av, för plötsligt, så var jag inte ensammen i lägenheten. Utan en fin tjej, som såg ut att vara 20, uppenbarade sig. Jag förstod direkt att hon var en utomjording eller en jordisk mästarinna. Jag ville ge henne en kyss och krama om henne. Men det fick jag inte. Däremot fick jag hålla henne i handen och det var jag nöjd med. Hon var vacker och hade kopparfärgad hy, precis som om hon var solbränd. Medans jag höll henne i handen, slutade drömmen och jag vaknade.

Min tolkning av drömmen är att katten representerade ett bättre liv och att den fina tjejen representerade min önskan att ha vänskap med utomjordingar eller att ha en flickvän.

Lördagsmorgonen 11 mars 2017. Hade jag en underbar dröm. Jag drömde att jag var ute i närheten av ett järnvägsspår. När plötsligt en vacker tjej, som såg ut att vara 25-30, kom upp vid min vänstra sidan. Vi gick och pratade lite grann och sedan ville jag hålla henne i handen. Vilket jag fick och jag frågade henne om hon finns i verkligheten och då sa hon. -"Jag är redan där." och så slutade drömmen.

Min tolkning av drömmen är att jag vill bli ihop med en utomjordisk tjej och att denna utomjordiska tjej som var svarthårig och bred i överkroppen också vill vara ihop med mig. Järnvägsspåret symboliserar naturligtvis vägen framåt och att mitt liv snart kommer att vara enkelt och gå som på räls.

Tisdagsmorgonen den 23 maj 2017. Hade jag en underbar dröm. Jag drömde att jag blev kontaktad av utomjordingar i villan där mina föräldrar bodde på Duvgatan 15. En vacker ung mörkhårig tjej ville bli ihop med mig och jag fick hålla henne i handen som ett tecken på att vi var ihop. De skulle snart resa från Boden. Men först skulle jag vara tvungen att förnya min Zyprexa medicin, så jag gick till apoteket för att förnya min medicin. Jag fick 20 mg Zyprexa för kvällen och sjuksköterskan testade blodtrycket på mig. Jag hade 92 i undertryck. Vilket var bättre än tidigare. Det var många utomjordingar som sökte en partner eftersom de skulle lämna Boden snart. Det var lätt att känna igen en del utomjordingar, eftersom de hade sneda ögon och runt ansike. I slutet av drömmen kom min bror och försökte prata allvar med mig. Men det var redan försent, jag hade bestämt mig att resa med utomjordingarna. Jag var överväldigad av deras stora kärlek.

Söndagsmorgonen den 23 juni 2017. Drömde jag att en utomjording väckte mig när jag låg och sov i dubbelsängen på Duvgatan 15. Det märkligaste var att när jag ställde mig upp för att se mig själv i spegeln, så såg jag en mörkhårig tjej i underkläder stå brevid mig. Hon var snygg och såg ut att vara mellan 25-30. Hon skulle jag vilja träffa om hon finns i verkliga livet.

Vecka 42 drömde jag om två olika utomjordingar. En där en tjej som var mellan en halv meter och en meter lång samt hade ett rent jordisk utseende, men märkliga kläder. Hon skulle jag vilja träffa om hon finns i verkliga livet. Den andra drömmen utspelade sig på Duvgatan 15 och där var jag och min mor i matsalen då jag kände en närvaro. Från vardagsrummet kom det fram en tjej som såg ut att vara 40 och hade vitt/grått hår och var trevlig att prata med. Hon skulle jag vilja träffa om hon finns i verkliga livet.

Söndagsmorgon 26 november 2017. Hade jag en underbar dröm. Jag och min mor var i matsalen på Duvgatan 15, när plötsligt champagnekorken for upp av sig själv och jag förstod direkt att det var någon som hade gjort det. Jag sa: "avslöja dig själv" och då såg vi plötsligt en utomjordisk tjej i åldern 20-25 som hade svart hår och guldbruna ögon sitta på soffan. Hon pratade först med min mor, så att jag bara såg hennes irisar, men när hon vände sig mot mig, såg jag att hennes pupiller var genomskinliga med guldgulfärgad botten.

Jag satte mig brevid henne och fick hålla henne i handen och jag var överlycklig för att äntligen träffat en tjej som utan tvivel var en utomjording. Hon skulle jag vilja träffa om hon finns i verkliga livet.

Natten mot Måndagen 5 mars 2018. Hade jag en utomkroppslig dröm. Jag försökte somna om, då jag plötsligt kände att utomjordingarna la händerna på min kropp och uppenbarligen bad för mig. Jag kände att jag var sömn paralyserad och inte kunde röra mig. Till slut tog de bort händerna från mig och jag kunde stiga upp från mig själv. Jag fick nu en utomkroppslig upplevelse och såg tre utspända tigerskinn röra sig mot dörren. Jag sa att jag gärna ville möta en utomjording och då fick jag se en mörkhårig ung tjej som jag fick krama om. Gissa om hon hade bra kroppsvibrationer? Jag minns hennes ansikte, så jag vet hur hon ser ut om jag skulle träffa henne i verkliga livet.

Natten mot Torsdag 5 april 2018 drömde jag om en utomjordisk tjej i helsvarta kläder som var 25-30 och var kraftigt byggd, lång och bred som om hon var vältränad. Hon hade vackert, axellångt, mörkblont vågit hår och var trevlig och prata med. Hon skulle jag vilja träffa om hon finns i verkliga livet.

På förmiddagen torsdagen 13 september 2018. Hade jag en märklig dröm. Jag följde efter en mörkhårig tjej, när plötsligt en vacker, leende, mörkhårig tjej, 20-25 stod emellan oss. Jag frågade varifrån hon kom och hon berättade att hon var en utomjording som ville träffa mig i verkliga livet och att hon nu levde på ett rymdskepp som skulle nå jorden inom några månader. Det ser jag fram emot...

Söndagen 19 maj 2019. Drömde jag att jag var i köket på Duvgatan 15. Dörren till källaren öppnades och en snygg, mörkhårig tjej går fram mot mig. När hon kommer fram till mig, försöker jag krama om henne, men det går sådär. Hon säger att hon vill inte krama om mig. Därför hon inte är äkta utan skapad och att hon kommer fram till jorden, först om 2 år. Vill du träffa mig då? frågade hon. "Ja" säger jag och får veta att hon heter Vanja.

Onsdagen 29 maj 2019. Drömmer jag att en äldre herre 70-80 år kliver ned från ett träd och säger att han är en utomjording med fru och barn. Han vill bli kompis med mig och säger att jag får se om han dyker upp i verkliga livet. Fem gånger tidigare har jag drömt om personer som sedan har dykt upp i verkliga livet.

Fredagen 5 juli 2019 drömde jag att jag vaknade hos mina föräldrar av att det var en utomjording i mitt rum. Båda mina föräldrar vaknade och undrade vad som stod på. Då tog utomjordingen mig i mina händer och sa att jag skulle dö och övergå från ett tillstånd till ett annat och det märkliga var att i drömmen kände jag en värme i hjärttrakten och då började jag gråta och sedan vaknade jag.

Söndagen 7 juli 2019. Drömde jag att jag kom i kontakt med en tjej 30-40 som kallade sig Ingela Bergström som påstod att vi träffats förut och att hon alltid varit intresserad av mig, men att hon nu hade en kille. Hon hade gult läppstift och hon gav mig en puss på munnen och sedan på kinden. Om hon var en utomjording vill jag träffa henne i verkliga livet.

Tisdag morgon 1 oktober 2019. Hade jag en underbar dröm. Jag drömde att jag och POA låg och sov i mitt gamla rum i källaren på Duvgatan 15, när vi såg ett ljus som sken in genom källarfönstret. Plötsligt var vi inte ensamen, utan en äldre ljushårig herre 50-70 hejade på mig och jag förstod att han var en utomjording.

Plötsligt var det flera utomjordingar och en förde en apparat fram och tillbaka över framsidan på POA och en annan utomjording förde en cylinder ner över framsidan och sa: Chackra Systemet Okej och sedan stack han ner en lång topsy genom naveln och kollade hela magen och fick fram en larv som var grön och kallade den för klorofyll. Den tog de bort och så vaknade jag, bättre än någonsin i sinnet!

Lördagen 30 november 2019. Hade jag en dröm där jag träffade massor av utomjordingar. De hade alla kärleksfulla ögon och de log mycket. När jag får träffa dem i verkliga livet, kommer jag att känna igen dom på deras ögon och leende. De tillhör alla samma civilisation i Kosmos.

Onsdag morgon 8 april 2020. Drömde jag att jag och min far låg och vilade på dubbelsängen på Duvgatan 15 när bordslampan plötsligt började lysa av sig själv. Då sa jag: "Visa dig själv" och då fick jag se Jesus som hjälpte mig med mina sjukdomar så att jag blev normal igen och jag böjde mig vid hans fötter och grät hejdlöst och sedan började jag skratta. När jag vaknade och bad till Jesus var jag inte helad i mina sjukdomar. Men jag mådde mycket bättre i mitt psyke och Jesus talade genom min mun att jag kommer att bli psykisk och känslomässigt helad genom drömmar i en tidsperiod av en månad. Sedan kommer Jesus att hela min hörsel och mina kroppsliga sjukdomar.

Fredagen 17 april 2020. Drömde jag att jag och min mor hade varit och besökt släkten i ångermanland och på hemvägen blev vi och bilen kidnappad av två utomjordingar som såg ut som människor. De bjöd oss på tandborstar och elektronik som gick att äta och sedan sa de att det kommer att bli krig. USA kommer att anfalla Ryssland och jag fick se en karta och genast kände jag igen länderna i mellan östern. Utomjordingarna sa var de hade sin bas och jag skall inte berätta det om de skulle dyka upp i verkliga livet. Ofta har jag sett inför min inre syn ett adamskitefat och en röst som sagt: Vi kommer!.

Måndag 20 april 2020 drömde jag att jag och en kompis såg en farkost bland molnen, jag såg att det var en helikopter på grund av rotorbladen, men min kompis såg inte det. När farkosten närmade sig marken var den avlång och hade två hål och ur farkosten hoppade två människor ut och tog fast mig och sa: "Vi är förende planet konferadetionen och vi skall hjälpa dig."

Onsdagen 13 maj 2020. Drömde jag att jag gick i skola igen och på morgonen innan jag skulle gå till skolan, såg jag och Hjalle att det lyste från fönstret. Först trodde vi att det var lysröret ovanför som lyste, men det var trasigt. Så vi rullade upp gardinen och då fick jag se en antenn med en kedja till marken, hos grannen. Det betydde två saker. Att mitt lyse var släkt och att jag behövde länka mig upp till det himmelska samt att utomjordingarna kallade på hjälp. Jag träffade två utomjordingar som jag skakade hand med och jag bjöd in dem att besöka min skola. De tackade ja, men sa också att de kunde resa i tiden och att genom att resa i framtiden kunde se vad vad nutiden orsakade i framtiden och de var bekymmrade och genom att resa till det förflutna kunde de se vad som orsakade nutiden.

Söndagen 31 maj 2020. Drömde jag att en grupp människor följde efter mig och de var inte speciellt vackra, men vänliga. När jag skulle gå under järnvägsbron vid Circle-K var gångbron översvämmad. Då visade en kvinna i gruppen att hon kunde gå på vatten! Jag fick möjligheten att ta ett foto av henne medans hon stod mitt ute på vattnet. Kameran krånglade och det var nära att bakstycket hade gått upp, så att filmen hade förstörts. Medans vi stod där kom en tjej fram och undrade vad som stod på. Hon blev orörlig och sedan teleporterad och i hennes ställe stod en man som sedan sa: "Nä, nu måste jag fortsätta med det jag höll på med." och vände på klacken och gick därifrån.

När kvinnan visade att hon kunde gå på vatten, utan antigravitationsbälte, betyder det att de var andligt avancerade. Att de kunde teleportera och byta ut personer betyder att de också var teknisk avancerade. Jag vill träffa dom i verkliga livet, om de finns.

Söndag 12 juli 2020. Hade jag en underbar dröm. Jag drömde att jag träffade en mörkhårig tjej som såg ut att vara 15 år. Hennes frisyr skall jag inte berätta om eller hur lång hon var. Eftersom jag inte vill träffa någon bluff tjej om hon skulle visa sig i verkligheten. Vi tog varandra i hand och hur länge vi höll varandra i händerna vill jag inte tala om. Men jag förstod att hon var en utomjording och jag var mycket lycklig.

Tisdagen 4 augusti 2020. Drömde jag att jag var på Duvgatan 15 tillsammans med min mor. När jag var i köket träffade jag på en kille 20-25 som åt några piller från en burk: Han undrade om jag ville ha några. Men jag tackade nej och sa att jag hade mina egna piller i form av psykmedicin. Då steg han upp från sin stol och omfamnnade mig där jag satt i min stol. Jag kände att jag var älskad och när han pratade med min mor försökte jag prata telepatiskt med honom. Jag tänkte: -"om du är utomjording, vänd då ditt ansikte mot mig." Det gjorde han inte och så slutade drömmen. Framtiden får utvisa om han helade mig så att jag slipper ta behovs medicinen eller medicin över huvudtaget. Nu så här vid datorn har jag druckit upp vatten från glaset och det smakade annorlunda. Har utomjordingarna gjort något med vattnet?

New Söndagsmorgon 16 augusti 2020. Hade jag en märklig dröm. Jag drömde att jag sov i sängen i min lägenhet och kände närvaro av utomjordingarna vid fotändan av sängen. Efter att ha drömt en lång stund. Så vaknade jag i drömmen och såg tre utomjordingar i mitt sovrum 20-35. En tjej och två killar. Jag skakade hand med tjejen och en av killarna. De var inte speciellt vackra, utan 5-6 och tjejen hade en udda form på näsan. Men annars såg de ut precis som människor. Tjejen berättade att av alla varelser i Kosmos som de kände till var ungefär 80% människor och jag frågade killen om de hade civilisationer och baser på beboliga planeter? Han svarade att de hade baser på ALLA planeter i Kosmos som hade liv och civilisationer på en del planeter med liv. Sedan vaknade jag på riktigt och upptäckte att jag var ensam i sovrummet.

Lördagsmorgon 5 september 2020, drömde jag att jag var på Duvgatan 15 med min mor och far. De ville att jag skulle träffa en psykläkare i form av en 30-40 åring man med långt svart skägg och han höll om mig, så att jag började gråta. Tillsammans gick vi ut på tomten, där jag flög upp i luften och blev bortförd av ett UFO. Jag såg hur utomjordingarna gjorde experiment på mig utan bedövning. Jag blev arg och började gråta. Sedan slutade drömmen. I nästa dröm så skulle jag hämta psykmedicin, för två veckor i form av Zyprexa plåster och jag började gråta hejdlös på grund av att jag erkände att utomjordingarna gjort experiment på mig. Jag förstod att det var de som orsakade att jag hörde röster, är spänd i kroppen och har dåliga hörsel. Allt dessa symtom finns som ett skydd för att jag inte skall minnas den hemska behandlingen av utomjordingarna. Innan jag vaknade såg jag en syn av en utomjording med litet huvud på en bredkropp som hade insektsögon. Jag vet inte om han är vän eller fiende?

Lördagsmorgon 9 januari 2021, drömde jag att jag träffade positiva utomjordingar som var släkt med dom från Itibi-Ra, eftersom de hade små gula smärstillande piller som jag bad om att få. Eftersom min kompis Thomas har ont i höger axeln efter en operation och på grund utav Parkinson som gör att han skakar på den sidan. Morfinet tar inte bort smärtan helt. Utomjordingarna hade ovanliga ögon som påminde om en katts ögon, men de utstrålade en otrolig godhet och jag var märkbart påverkad av deras goda utstrålning.

Tisdagmorgon 30 mars 2021, drömde jag om väldigt positiva och fysiska människor. De var glada över att ha fått träffa mig.

Natten mot lördag 14 augusti, vaknade jag av att en utomjordisk tjej som var vit och saknade hår på huvudet, rörde vid min hand. Jag såg också konturerna av en man som var lika vit. Stå en bit längre bort i mitt sovrum. Naturligtvis försvann både kvinnan och mannen i tomma intet, så de hejade aldrig tillbaka.

Natten mot söndag 15 augusti. Drömde jag att jag var på en skola, full av tonårstjejer. En av tjejerna ville att de andra tjejerna skulle sjunga: "We skall overcome" Jag försöke flytta på henne. Men det gick inte. Hon stod fast som berg i trappan.

Eftermiddagen 13 november fick jag se ansiktet av en utomjordisk tjej med avlångt ansikte och grå ögon. Hon hade ett mänskligt utseende och var 4-5 i utseendet samt 25-35 i ålder. Henne vill jag träffa i verkliga livet.

Förmiddagen 12 december hade jag två utomjordiska drömmar. I den ena fick jag resa till planeten Mars. Men innan två utomjordiska tjejer skulle be för mig, vaknade jag. I den andra utomjordiska drömmen var jag på infarten till Duvgatan 15 tillsammans med en utomjordisk tjej. Vi såg när de två utomjordiska tjejerna från min tidigare dröm kraschade med en bil in i huset mitt emot.

Jag minns att jag noga fick se utseendet på den utomjordiska tjejen 20-30. Hon hade svart hår och make-up kring ögonen. Jag ville bli ihop med henne och hon frågade mig om jag ville bli hennes man. Och det ville jag. Så vi krokade arm och gick mot huset på Duvgatan 15 och då slutade drömmen.

New Förmiddagen 2 januari 2022, drömde jag att jag träffade Blanka Vlasic och vi blev ett par, vilket hon berättade för elever i en skolklass som jag besökte och hon var bra på att kyssas.

- Hermes Atar Trismegistus

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok