Min väg till GudIsnairi Sanoja

Isnairi SanojaFör att leva ett gudomligt liv, måste du vara ansluten till källan - Gud. Det är lätt att göra om du först på morgonen styra ditt tänkande genom att göra JAG ÄR affirmationer

Jag har upptäckt att kärleken uppenbarar Gud i världen genom att man är kärleksfull. För den som inte är kärleksfull, rekommenderar jag att man ritar en punkt i taket, ovanför huvudkudden. Lägg dig sedan raklång och koncentrera dig på punkten. När du får positiva ideer och tankar, vet att det är Gud. Och när du erfar kärlek i din känslokropp, vet då att du är ett med Gud. Fråga: Hur lär man känna Gud och hur uttrycker man Gud?

Svar: Eftersom Gud finns inuti människan i form av Gudsmedvetandet så faller det naturligt att låta sitt sinne vara i stillhet, så att Gud inte störs när Gud uppenbarar sina goda egenskaper för världen. Det kräver att du är stilla i kropp och själ och inte hör något störande ljud eller göra någon oljud, som exempelvis ett mantra.

Var stilla, tyst och acceptera livet som det är och låt Guds goda tankar uppstå i ditt sinne.

Älska dina medmänniskor mer än du älskar Gud i skriften, då gör du rätt.

Salig är den som lockar fram - Kärlek, Glädje och Frid hos människor som saknar det.


Alla kan bli upplyft och börja tänka positivt, genom att helt enkelt skriva ut en bild av Bhagawan Sree Balasai Baba och lägga den i din strumpa med ansiktet, mot benet. Om du börjar känna dig trött eller börjar skratta eller gråta - Det är normalt.

unique love

"Jag älskar dig. Med min gudomliga kärlek, blir ditt liv enkelt. Var glad!" Bhagawan Sree Balasai Baba


Kontakten sker, inte genom att söka Mästarna eller deras influenser, men genom att söka planet av harmoniska tankar och andligt inflytande som genomsyrar all tid och rum och i vilka de arbetar.

Life and Teaching of the Masters of the Far East volume 4, sidan 40.

Sättet att söka harmoniska tankar är välkänd. Det är genom kärlek! Eftersom Gud är kärlek och upphovsman till harmoniska tankar.

Mina älskade, låt oss älska varandra, ty kärleken är av Gud, och var och en som älskar är född av Gud och känner Gud. Den som inte älskar har inte lärt känna Gud, ty Gud är kärlek. (1 Johannes 4:7-8)

Gud är kärlek och den som förblir i kärleken förblir i Gud, och Gud förblir i honom. (1 Johannes 4:16)

Jag vet vilka tankar jag har för er, säger HERREN, nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att ge er en framtid och ett hopp. (Jeremia 29:11)

- Hermes Atar Trismegistus

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok