Mina Framsteg 2017odiozhita perez

Odiozhita Perez - Barbara Alvarez

Jag har insett att livets mening är att behandla sin nästa med kärlek och empati och att varje dag utföra goda gärningar. Jag försöker göra goda varje dag, genom att vara snäll. Men det är inte alltid jag lyckas. Den mesta tiden under dagen, använder jag till att vara uppkopplad till Internet samt skriva på min hemsida och jag har som mål att skapa världens enklaste religion som alla, även ateister och agnostiker kan vara medlem i. För närvarande är jag enda medlemmen.

För 2000 år sedan vandrade en person på vår jord som hade kärlek och empati för sin nästa och hans namn var Jesus Kristus och i evangelierna kan du läsa om hur mycket han älskade sina medmänniskor. Efter Jesus Kristus himmelsfärd, fortsatte hans lärjungar att ha kärlek och empati för sin nästa. Vilket du kan läsa om i apostlagärningarna och breven Jag har också gjort några upptäckter som den stora Ungdomlighetens hälsosamma liv och andra små upptäckter som Genombrottet? så att du kan leva i Guds rike?.

Jag har slutat att läsa andra religiösa skrifter förutom de som är skrivna av Jesus Kristus följeslagare, vilket kan läsas i Nya Testamentet. För dig som intresserad av religion kan jag rekommendera att ha en enkel religion genom att läsa ett kapitel från evangelierna morgon och kväll samt ett kapitel ur resten av Nya Testamentet morgon och kväll. Gör gärna JAG ÄR affirmationer och sinnescentreringen. Därför att de är de enda religiösa ritualer som jag funnit är bra förutom att läsa Nya Testamentet. Ett annat tips är att be hjärtats böner högt , eftersom mästarna och utomjordingarna vill höra vilka önskemål man har.

Själv önskar jag inget annat än att få min hörsel tillbaka och att jag ska slippa att ha andningsproblem när det gäller kläder.

New Jag önskar också att ha hemlig kontakt med utomjordingarna samt resa med utomjordingarna till deras baser och hemplaneter, för att sedan skriva en bok om mina upplevelser och mina andliga upptäckter.

- Hermes Atar Trismegistus

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok