The High Bridge Incident av Connie och Howard Menger


Utomjordisk livsform, Howard och Connie Menger

Utomjordisk livsform, Howard & Connie Menger


Howard Mengers historia som kontaktperson började så tidigt som 1932 vid 10 års ålder. När han gick mot sin favorit plats i skogen, såg han en vacker kvinna i 25 års åldern sitta på en sten. Kvinnan tilltalade Howard vid namn och berättade många saker som Howard inte förstod. Hon lovade att komma tillbaka i framtiden.

Det var 1942 nästa kontakt hände medans Howard var i Armen. Vid Camp Cook i Kalifornien. Howard hörde hans namn från en man i Khaki uniform, fastän hans läppar inte rördes. Senare fick Howard reda på att mannen hade använt telepati när han kontaktade Howard. Mannen sträckte fram sin hand och hälsade på Howard.

Mannen i Khakiuniformen sade: "Långt innan Konkvistadorerna tog vi kontakt med Atzekerna. Vi hjälpte Atzekerna på många sätt och det är missflyt att erövrarna kom med krig istället för med god vilja och vänskap, för det var många saker som Atzekerna kunde ha lärt dem. Istället hemlighöll Atzekerna kunskaperna och dessa hemligheter försvann med civilisationen."

Utomjordisk kvinna rör kontrollerna på bältet

Utomjordisk kvinna rör kontrollen vid bältet


Just innan Hiroshima, hade Howard en ny kontakt, läran var som följer. Faktiskt, Howard, det finns ingen död. Endast den fysiska kroppen, eller skalet, dör, och även det är inte riktigt förintat. Själen lever i evighet, lär sig av sina misstag, alltid förbättrar. Det goda som är gjort räknas tillgodo för själen. Misstagen glöms."

Kom ihåg att mordet på en man eller massförintelse är en och samma sak. Ondska räknas inte på grund av brottets natur. Den onda inriktningen vilket går mot våran oändliga Faders lag kommer att vrida samma lagar mot ditt eget folk. Men våran oändliga Fader varken straffar, förstör eller sätter något hinder i våran väg. Människan själv skapar sådant och skyller Gud på hans otur. Han även frågar Skaparen att straffa andra för deras felaktigheter.

Människan måste lära sig vad han är, var han kommer ifrån, och vad hans riktiga syfte är på denna planet.


Utomjordisk kvinna börjar bli osynlig

Utomjordisk kvinna börjar försvinna


I juni 1946, ett år efter kriget fick Howard en stark inpuls att besöka sin barndomslekplats i High Bridge, New Jersey. Han for dit och såg en stor eldkula, som sedan blev en klockformad tefat som reflekterade solen som en spegel när det hade landat. Ut steg två män och sedan en kvinna och kvinnan var verkligen en stor överraskning för Howard.

- "Är du verkligen kvinnan..kvinnan på stenen?"
- "Ja , det är jag, samma kvinna, Howard."
- "Men, du har inte åldras något."
- "Jo, men det har jag. Gissa, Howard, hur gammal jag är?"
-"Jag är mer än 500 år gammal, sa hon, nu kan du korrigera vem som helst som säger att en kvinna berättar små lögner."
- "Men du har inte förändrats!"
- "Självklart inte.!"


Hennes lära var som följer:
Hon sade att i forntiden levde människan i hundratals år på denna planet, när atmosfären var liknande den som nu finns på hennes planet. Det var inte enbart atmosfären på hennes hemplanet, skyndade hon att tillägga, utan hur folket levde, tänkte och åt, som var orsaken för sådan långlevnad.

"När vi lever enligt dom lagar som våran skapare har,så är vi välsignad av gåvan långlevnad, men det är inte den största, Det är enbart en bi-produkt av våran välsignelse."


40 fot UFO 1956

40 fot tefat på väg att landa i
High Bridge, New Jersey våren 1956


I sena augusti 1956 hade Howard ett möte med en leviterande mästare. Mästaren överförde hans budskap till Howard i form av mentala bilder istället för att tala.

Min son, vi har inte sett den överlägsna intelligensen på det sätt att den har en bestämd form eller utseende. Gud är inte en man, Att kalla Gud en människa är att begränsa Gud. Gud är allt.

Människan är begränsad, men Gud är obegränsad, oändlig, uttrycker sig genom mänskligheten, alla former. Människorna är studerande gudar, som går igenom en skola av uttryckanden på denna planet och många andra, sökande kunskap och visdom. så att han kan tjäna sina bröder och systrar och den oändliga fadern av skapelsen.

Mänskligheten utvecklas konturnerligt uppför stegen mot perfektion och fast en tillbakagång kan ske under vikten av många fel, så är målet att nå toppen och enheten med den oändliga fadern. Själen spelar in varje händelse, all tankar, misstag från den tiden den blir en själ. En mänsklig själ, som det är med de lägre formerna av liv, så som hundar, katter, kor, hästar osv, är summan av den totala processen av utvecklandet av medvetandet.


Tefat och kupolbyggnad på månen

Howard Mengers foto av ett tefat och en kupolbyggnad på månen.


Allt skapat har en medvetenhet och det medvetandet utvecklas till själens punkt, där den uttrycker sig i högre former, mänskligheten den högsta, Detta betyder inte nödvändigtvis att en sak utvecklas från en annan, utan det finns många cykler av evolution. Oändligt ande är perfekt och använder en begränsad kropp i en given dimension ägd av en själ, registeraren (nära releterad till sinnet) vilket gör tänkandet, använder den begränsade hjärnan som instrumentet av motttaglighet i samband med de fem sinnena.

Döden är inte slutet på medvetandet, utan en fortsättning av en annorlunda typ av upplevelse lämnande vissa "sinnen" bakom på det fysiska planet, blivande medveten om en mera upplyst medvetenhet.

Du upptäcker att du fortfarande tänker utan instrumentet hjärnan. Min son, jag säger dig att det finns ingen död för om det fanns, skulle du inte vara här nu, för du har alltid varit, alltid vara, du är, som det är med universum, så är det med den oändlige fadern av skapelsen.....en kontuernuelig återvinning av universiell energi, aldrig förstörd endast förändrad.


Rymdman framför tefat

Rymdman framför Adamski tefat


Boken The High Bridge Incident av Howard och Connie Menger är delad i tre delar. Del ett innehåller huvud kapitlen från boken From outer space to you av Howard Menger - 1959 Del två innehåller huvud kapitlen från boken: A Song of Saturn av Connie Menger - 1968 och del tre är om Howard Mengers forskning och ideer.

Venusian 1956

Howard Mengers Venusianska vän 1956

Jag ger boken

Greencandle Greencandle Greencandle Greencandle
Greencandle Greencandle Greencandle Greencandle
av 10 ljus.


New Håkan Blomkvist - Howard Menger avliden

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok