Len från Loomjenny

Jenny


Genom hela ert liv löper en tråd som kallas kärlek, kommer ni utanför denna tråd eller missbrukar dess mening finns det tyvärr inget hopp för er fortsatta existens, men däremot, när ni lärt er vad kärlek egentligen innebär kan ni ta nästa steg. Allra först måste ni lära er att älska era medmänniskor och allt levande, ja hela er planet, kan ni inte klara av detta, så är än en gång allt hopp ute. Men vad gör ni, jo ni missbrukar ett av de viktigaste budorden i universum, ni krigar för vinnings skull, ni torterar och lemlästar er nästa, ni misshushållar med den enda natur ni har, ni förpestar hela er atmosfär med allt vad gift ni kan uppbringa, och varför, jo för något så ynkligt som pengar och makt, det finns många existenser i universum, men ingen av dom har sjunkit så lågt att dom ens skulle försöka att skada någon annan för egen vinnings skull.

Vad tror ni era barn och barnbarn skall leva av när hela er planet är förstörd, av pengar och makt, nej, dom skulle förbanna er för vad ni gjort, dom måste få en chans att överleva i en ren och vacker värld. Och handen på hjärtat, skulle de inte vara en större glädje att få lämna över en välmående planet till era efterkommande än en enda stor sophög, det går faktiskt att leva litet enklare, tro mig, jag vet.

- Len från Loom alias Ante Jonsson rymdkontakt Jenny. Texten återfinns i boken: De dolda ikonerna - uppdraget av Ray & Rebecca vilket är rekommenderad läsning för alla som tror på kanalisering av utomjordiska intelligenser.

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok