ovanliga människor - 2017



Alexandra Kahwaji


I början på Januari var jag och handlade på COOP Konsum. När en lång och vacker ljushårig tjej i 20-25 års åldern var och köpte ost. Hon hostade som om hon var förkyld och hon hade problem med osten som hon skulle köpa, så kassören fick gå en sväng till osthyllan. Jag funderade en stund om jag skulle inleda ett samtal med henne. Men utslöt det på grund av hon hostade. Jag vill inte bli smittad. Medans hon betalade med kreditkort tittade hon på mig intresserad.

Så här i efterhand så har jag ett svagt minne av att rösterna ville att jag skulle samtala med en tjej som köpte ost. Men jag är inte 100% säker. En sak som jag tror är säkert är att jag sett tjejen en gång förut. Hur det än är med den saken, så skulle jag vilja träffa henne igen!

Tredje veckan i Januari var jag och hämtade ut mina böcker som jag beställt på Circle K Boden. När jag går därifrån möter jag två kvinnor, som ser ut att vara 50-60. Kvinnan som går närmast mig, har stora svarta solglasögon som var så utformade att man inte kunde se ögonen från sidan. Det vet jag, eftersom hon hejade på mig när vi möttes och jag hejade tillbaka och undrade samtidigt vem hon är, eftersom jag inte sett hon tidigare, tror jag.

Jag misstänker att hon kan ha varit en utomjording som inte ville avslöja hur hennes ögon ser ut. Därav de specialanpassade solglasögonen. En gång förut har jag sett en kvinna med special glasögon och det var i korsningen mot Brännberg på vägen mellan Älvsbyn och Boden. Men hon hade liggande u-mun. Det hade inte den här kvinnan. Hon hade normal mun. Om hon är en utomjording, så vill jag träffa henne igen!

Fjärde veckan i Januari var jag och tittade på godishyllan på COOP Konsum, i väntan på att Pizzan skulle bli klar på Pizzeria Take-Off. När jag är på väg bort från godishyllan, möter jag en tjej i 40 års åldern. Hon har ljust hår och fräknar i ansiktet. Jag tycker om hennes utstrålning, så jag säger hej åt henne, medans vi har ögonkontakt. Efter att hon gått några meter förbi mig, säger hon hej. Det tolkade jag som att hon var vänlig, men avvaktande. Då går jag mot utgången. Så här i efterhand minns jag var jag sett henne tidigare. Nämligen i en dröm om utomjordingar. Men i den drömmen, så var jag mer intresserad av en ljushårig tjej som hade lugg och var i 25 års åldern. Hon skulle jag vilja möta i riktiga livet. Det var synd att både tjejen med fräknarna och jag gick ifrån varandra, annars hade vi nog haft ett samtal. Men det är intressant att utomjordingarna försöker kontakta mig en gång i veckan. Snart får dom nog napp om det är det de vill?

Sista veckan i Januari var jag och postade ett brev. När jag hade gjort det, såg jag att en tjej som såg ut som Ramona Bachmann var på väg mot ingången av COOP Konsum När hon var brevid mig, tyckte jag att hon sa: - "Hej, Hermes" och en mening till som jag hade svårt för att höra. Det märkliga var att hon inte tittade på mig och att hennes mun inte rördes. Precis som hon pratade via telepati eller att jag råkat ut för en hörselhallucination. Jag såg också att en tjej med långt ljust hår som tittade på mig , innan hon gick in. Sedan gick jag också in på COOP Konsum och där träffade jag på Gösta Åhl som handlade grönsaker. Tyvärr så följde jag inte efter tjejerna. Det kanske var ett misstag. Om dom var utomjordingar så vill jag träffa dom igen och om de var invandrare så kan jag bli kompis med dom.

Fjärde veckan i Februari var jag på COOP Konsum och handlade. När jag fick se en tjej från sidan i 30 års åldern, välja bland lösvikt godiset. Hon ställde sig bakom mig i kön till kassan och jag fick då möjligheten att spana in henne lite närmare. Hon var en skönhet med stora bröst och jag tänkte direkt att hon är det ingen ide att stöta på. Hon har säkert man och barn. Jag har aldrig hört att utomjordiska tjejer har små barn, samtidigt som de är på uppdrag på jorden. Antingen har de inga barn eller så är barnen redan fullvuxna. Hon samtalade ingenting med kassören och hon betalade med kreditkort. Utav allt detta drar jag slutsatsen att hon var en invandrare.

Några dagar senare är jag återigen på COOP Konsum när jag får syn på en tjej i gröna militärkläder. Hon ser ut att vara mellan 20-25 och tack vare att min brors son som också militär vet jag att av alla militärer i Boden, är 20% tjejer vilket gör att samtalen inte blir så grabbiga. Hennes blickar avsöker maten medans hon vandrar i butiken. Men hon plockar inte upp någon matvara i korgen. Då kan inte jag hålla tyst längre, utan frågar henne om hon hittar det hon söker? Det visade sig att hon inte hade planerat vad hon skulle köpa, utan vandrade omkring i butiken och tittade på matvaror på måfå, sedan började hon skämta och vi fick båda ett gott skratt och sedan gick jag mot kassan. Där fick jag ett kort samtal med Ayda Delen som brukar jobba på Pizzeria Take-Off, när hon inte studerar till ämneslärarinna på Luleå tekniska universitet.

I mitten på mars, var jag och Gösta ÅhlBodens Stadsbibliotek. När jag upptäcker en tjej med ljust hår som står utanför ingången till Bodens Stadsbibliotek. När jag och Gösta Åhl går ut därifrån, ser jag att hon pratar i Mobiltelefonen och att hon har stora ljusbruna ögon. Vad synd att hon är upptagen med att pratar i Mobiltelefonen tänker jag, annars skulle jag ha gått fram och hejat på henne och kanske inlett ett samtal. Nu så här i efterhand har jag kommit på vad som var märkligt med hennes ögon. De saknade pupiller, utan hela hennes stora irisar var ljusbruna och ögonen hade ögonvita precis som hos vanliga människor. Så här i efterhand tycker jag att det är synd att jag inte funderade mer om hennes ögon, för då hade jag kommit på att hon hade utomjordiska ögon. Men det är bra att utomjordingarna visar sig för mig och försiktigt vill skapa kontakt. Då är det bara att fortsätta att visa sig för mig, så upptäcker jag förhoppningsvis att de är utomjordingar. Det bästa vore om de frågade mig: Kallas du för Hermes på Internet? Då får vi något gemensamt att prata om.

I helgen var jag på väg till COOP Konsum när en tjej som är lång och har mörkt långt hår kommer efter mig på på trottaren. När jag ställer mig vid övergångsstället, så ställer hon sig någon meter ifrån mig. Vi går över och sedan går hon före mig till COOP Konsum. Väl där inne så tar jag en grön matkorg och hon vill också ha en, så jag ger henne en och hon säger: "Tackar", men klantig som jag är så inser jag inte att det är ett givet tillfälle att inleda ett samtal. Hon kan ha varit en utomjording, men hellre en invandrar tjej, men troligtvis en svenska, eftersom hon inte talade med brytning.

Någon dag senare är jag på COOP Konsum när jag ser en vacker mörkhårig tjej, men hon visar inget intresse för mig och därför visade jag inget intresse för henne. Jag är så gott som 100% säker på att hon var en jordmänniska.

I mitten på april besökte jag COOP Konsum en eftermiddag och jag hade handlat klart och var på väg hem, när jag ser vad som måste ha varit mor och dotter komma in genom porten till varuhuset. Dottern som var en riktig skönhet, ställde sig bland frukten och hon påminde i håret och ansiktet om två olika utomjordingar som jag haft telepatisk kontakt med vecka 14. Då tog jag modet till mig och gick fram och frågade om hon var invandrare eftersom hon hade smink i ansiktet som utländska tjejer brukar ha. Döm om min förvåning när hon sa att hon var svenska, på ren rikssvenska, utan brytning. Jag blev mållös och förundrad och sa att jag hade varit säker på att hon varit en invandrare och önskade henne ett bra liv och hon sa detsamma. Nu så här i efterhand borde jag ha stannat och ställt fler frågor. Om hon var en utomjording eller svenska, spelar ingen roll. Jag önskar träffa henne igen och ställa fler frågor.

Någon dag senare var jag och Gösta ÅhlEnter Gallerian och spanade in tjejer. Jag såg både utländska och svenska tjejer, men ingen som jag tror är utomjording.

Torsdagskvällen 11 maj var jag och ringde på dörren hos min kompis Tomme på Landstingsvägen 5. Men han var inte hemma. När jag var på väg nerför trapporna, så tänkte jag att det var länge sedan jag träffade utomjordingarna. När jag kommer ner till bottenvåningen så står en man i 50 års åldern med ett brev i handen och söker av postlådorna. Han säger "Tack" och jag blir förvånad och tänker att han pratar nog i mobiltelefon med sladd. Så här i efterhand så kom jag på att jag jämt brukar tacka Jesus och utomjordingarna för att de ska befria mig från min dåliga hörsel och andningsbesvär varje kväll då jag ber kvällsbön. När jag går ut genom porten ser jag att hans fru sitter och väntar på honom i en svart bil. Om den mannen var utomjording kan han tilltala mig med namn, nästa gång vi ses. Annars hoppas jag att bli botad av en tonårstjej från en super avancerad civilisation eller av en kvinna från en mindre avancerad civilisation på COOP Konsum.

Jag fick diagnosen Paranoid Schizofreni 2001 och har gått på tung medicinering sedan dess. En av symptomerna är att jag hör röster i hjärnan och kan kanalisera rösterna så att jag kan höra dem med mina öron. Nu är det så att de utomjordingar som jag kanaliserar har sagt att de kan inte hjälpa mig på grund av att deras överordnade följer icke inblandningsregeln. Alltså att de får bara observera, men inte blanda sig i jordens utveckling. De ligger 200 år före oss i utvecklingen. De berättade också att det finns andra mer avancerade civilisationer som mer än gärna vill hjälpa och lägga sig i jordens utveckling och de kommer att få foton av mig taget i lägenheten och på COOP Konsum. Så att de känner igen mig och besöker mig i min lägenhet eller på COOP Konsum.

Min önskan att de utomjordingar som är villiga att hjälpa. Hjälper mig så snart det är möjligt och senast den 19 maj 2017, eftersom då kommer min kompis Per-Ola Berg upp till Boden.

Den 18 maj är jag på COOP Konsum och pantar flaskor men ingen utomjording kontaktar mig. När jag pantat klart så går jag vidare för att handla och möter där en man som ser ut att vara 70-80 och han ler och ser glad ut. Jag tänkte fråga honom om han är kristen men utesluter det.

Tisdagen 23 maj är jag och handlar på COOP Konsum, när jag möter en man som är något längre än mig och ser ut att komma från mellan eller sydamerika. Han har på sig en jacka och en röd skjorta. Han ler ingenting, men jag tycker att det är märkligt att han är så lång för att vara indian (om de nu var det han var). Jag går förbi honom och och fortsätter att handla. När jag kommer till kassan, står han före mig i kön. När han skall betala, så ser jag att han har en blå/vit randig skjorta på sig! Jag blir överraskad och drar mig till minnes, den gången en kvinna hade en grön skjorta som först har hel och nästa gång jag mötte henne så hade den skjortan en öppning upptill och när hon hade handlat klart var den hel igen!

Naturligtvis kan de ha bytt skjorta, men det tycker jag är lite långsökt. Jag vet också att båda var inte var en synhallucination eftersom de båda betalade i kassan och kassören tog emot betalningen. Återstår att jag har hallucinerat när det gäller skjortorna eller att de var magiker eller utomjordingar. Jag kommer att besöka Nya Korskyrkan Lördag 19:00 för att lyssna på Marcus och Hanna Bloom Då är ni välkommen till Nya Korskyrkan! Det jag har lärt mig är att eventuella utomjordingarna vill bli kontaktade och inte tvärt om. Jag måste ta första steget.

Vecka 21 var jag och handlade på COOP Konsum, när två tjejer i 30 års åldern ställde sig bakom mig i kön. Den mörkhåriga sa någonting åt den ljushåriga med så låg röst att jag inte hörde det. När jag skulle fylla plastpåsarna med varor jag handlat, ställde den mörkhåriga brevid mig, men sa ingenting och tittade inte åt mitt håll och log inte. Nu så här i efteråt kommer jag ihåg att hon liknade en tjej i ansiktet som jag har sett inför min inre syn och jag hörde då orden "Minns mig". Men jag är inte säker. Men jag skulle gärna vilja träffa dom igen och fråga om de bor i Boden och om de har något arbete. Annars kan jag med glädje konstatera att min hälsa blev bättre, efter att Marcus Bloom bett för mig i Nya Korskyrkan. Jag både hör bättre och andas bättre och hälsan har förbättrats i omgångar efter att han bett för mig!

På kvällen den 6 juni - Sveriges Nationaldag var jag och handlade på COOP Konsum och när jag kommer ut, ser jag en man i blå/vit randig tröja vara på väg in i butiken. Genast undrar jag om det är samma man som för två veckor sedan. Jag är inte säker, jag tycker att han är mer ljushyad men verkar vara lika bredaxlad som indianen. Märkligt tycker jag och går hem. Så här i efterhand kommer jag ihåg en rödhårig kvinna som var utanför min dörr för några år sedan och som såg ut att vara 50-60. Sedan hon vände på klacken och gick ner för trapporna, ställde hon sig vid porten till huset och jag som tagit hissen såg att hon hade blivit 10 år yngre! Detsamma kan gälla för denna man. Han kan ha ändrat färg på sin kropp till mer ljushyad. Onsdagen 7 juni klockan 13:30 kommer jag och Gösta Åhl att vara ute på stan. Så då är den mystiska mannen eller någon annan utomjording välkommen till en pratstund.

Onsdagen 7 juni var en bra dag. Fick prata med två tjejer. Katarina som jobbar på Å-Center som jag pratade med efter att jag besökt Gunnar Lindfors och så en tonårstjej med moped som jag först trodde att det var en motorcyckel, eftersom den var så ny. Hon sa att hon snart skulle fylla motorcyckel. Alltså 16. Hon var en trevlig bekantskap liksom Katarina. Det är på grund av att tonårstjejerna brukar ha bra ögonkontakt med mig som jag har en åldersgräns på 15 år när det gäller tjejer som kan vara intresserade av mig. Min drömtjej- Kontaktannons av Hermes Atar Trismegistus

Torsdagen 15 juni var jag och Gösta Åhl och fikade på Cafe Opalen som finns på Enter Gallerian. Vi satt strategiskt med ansikterna mot gången, där människorna passerade. Lars-Åke Engström kom och gjorde oss sällskap, en stund innan han gick vidare till Pizzeria Take-Off. Sedan dröjde det inte länge, innan tre tonårstjejer som såg ut att vara 14 passerade. Först såg jag ansikterna på de två första och de såg helt normala ut. Men den tredje hade ett avlångt ansikte med avlång näsa och hade ett udda utseende. Hon tittade på mig två gånger och jag misstänker starkt att hon var ett hybridbarn. Men jag är inte helt säker. Men om jag ser henne någon annan gång, skall jag fråga henne varifrån hon kommer.

Tisdagen 18 juli var jag och handlade på COOP Konsum. På vägen in blev jag omsprungen av två tjejer. Den ena var lång och hade ett ovanligt utseende. Hennes ansikte var nästan runt och jag drog mig till minnes en dröm som jag hade för några månader sedan. I den drömmen mötte jag kortväxta utomjordingar med runt huvud. Den långa tjejen kan ha varit ett hybridbarn mellan en lång mänsklig mor och en kort pappa med runt huvud. Om hon var en utomjording vill jag träffa henne igen.

New Under månaderna Juli-September har det varit tunnsått med utomjordingar. Endast en man som öppnade dörren för mig i trapphuset och sedan sa mitt namn, kan ha varit en utomjording. Han var vänlig och hade ett udda utseende med avlånga läppar och jag funderade om han var en utomjording eller homosexuell invandrare eftersom han visste mitt namn.

Gay or other Gods

The Christian Left Welcomes You



Det är så att jag var oförsiktig med en teckning på Jesus när han undervisar om kärlek och i den teckningen frågar en person om man skall älska även bögar eller de som dyrkar andra gudar. Jag satte upp den teckningen på min hemsida för att försöka få den kristna högern i USA på bättre tankar. Men invandrar kristna från Nya Korskyrkan tolkade bilden så att jag dyrkade de kristnas Gud men var homosexuell. Eftersom jag då var medlem i Nya Korskyrkan. Jag är inte homosexuell och aldrig har varit det och invandrar kristna är förlåtna för att de tror att jag är bög.

Min önskan är att utomjordingarna skickar tjejer i min väg, då de vill ha kontakt. Det har lyckats två gånger. Jag önskar att de säger mitt riktiga förnamn, när de vill mig någonting. En del tjejer har hejat på mig och då har jag hejat tillbaka, men inte inlett något samtal. En tjej som jag såg på COOP Konsum, hade glasögon och var mörkhårig med bred överkropp och såg ut att vara 25-30. Henne skulle jag vilja träffa igen eftersom hon log mot mig och sa tack, när jag inte ställde mig i vägen för henne, när jag hade fyra kassar tomflaskor vid godishyllorna.

Söndagen den 17 September röstade jag i Kyrkovalet 2017 och jag valde att rösta på Frimodig kyrka - Kyrkoval 2017. När jag var på väg för att handla på COOP Konsum, så går en ung muslimsk invandrartjej mot mig och säger någonting med så låg röst att jag har svårt att uppfatta vad hon säger därför att jag hade mitt högra öra vänt mot henne och på det örat hör jag bara ljud, men har ingen taluppfattning. Min bästa gissning är att hon säger "space". Men jag är inte alls säker. Jag hejade i alla fall på hennes två muslimska tjejkompisar. Det ska bli intressant att se om hon dyker upp något mer och i bästa fall ställer sig på min vänstra sida och talar till mig, eftersom det är på den sidan som jag har min hyfsade taluppfattning tack vare en hörapparat.

I början på oktober är jag på väg hem från COOP Konsum, när jag ser en man med avlånga läppar och underligt nog hade han ett ansikte som var rödfärgat och i ena handen hade han ett brev. Jag funderar på att gå fram till honom och fråga varför han är så röd i ansiktet, men jag utesluter det, eftersom jag vet att vissa ljushyade människor kan få röd hudfärg om dom solar för mycket. Dessutom stod han utanför ingången på Drottninggatan 50 och inte utanför ingången där jag bor.

Om han trots allt var en utomjording och vill mig någonting, så kan han ställa sig utanför ingången vid huset mitt emot. Men det är bättre om utomjordingarna skickar två tjejer som ringer på min dörr och hjälper mig med min hälsa. Annars var torsdagen 5 oktober en bra dag på brudfronten. Såg en mörkhårig 10 poängare med mittbena som såg ut att vara mellan 20-25 på Bodens Stadsbibliotek men hon såg mig inte i ögonen. Det gjorde emellertid en ung ljushårig skolflicka, utanför Coop Forum, när jag kom ut från Apoteket Laxen, där en trevlig och snygg ljushårig expedit 25-30 tog 39 kronor för en ask Alvedon. Från Medborgarplatsen tog jag bussen hem och samtidigt gick det av två gymnasietjejer från bussen som verkade på bra humör med tanke på deras leenden.

I mitten på oktober, så var jag på väg från COOP Konsum, och när jag är på väg att gå över övergångstället ser jag att en äldre man i 65-80 års åldern också går över vägen fast brevid invandrarnas samlingslokal. Vi möts på andra sidan vägen och jag kommer ihåg att utomjordingarna ville att jag skulle tala med en äldre man som också gått över vägen. Jag tittar på mannens ansikte och gör den bedömningen att han inte är en utomjording, eftersom han inte är glad och inte ler som George Adamskis utomjordingar.

"...med en glimt som berättar, att han är harmonisk och livsbejakande."
"...Jag ser honom le...hans hand rör vid min. Genast fylls jag av en djup glädje."
"...Djupt rörd av all den vänlighet som strömmar emot mig.."
"...Hennes blick uttrycker både värme och humor.."
"...jag har en känsla av att hon kan läsa varje tanke jag tänker.."
"...aldrig skall jag glömma den godhet och medkänsla hans blick utstrålar.."


George Adamski - Ombord på Rymdskepp (Parthenon 1958)



Men om han trots allt var en utomjording, så vill jag se honom igen.

Söndagen den 22 oktober, just efter 17, så är jag på väg till Tomme, när en ung man står och ser in i granerna utanför Hotell Bodens Bed & Breakfast och jag funderar varför han stirrar in i granerna, när jag ser varken hund eller katt.

Det blev en kort visit hos Tomme och när porten slår igen efter mig på Landstingsvägen 5, så vrider den unge mannen på huvudet och jag ser att han har ett vitt ansikte, precis som mannen jag träffade på i trapphuset där jag bor. Men den här mannen har inga avlånga läppar och han ler inte. Jag funderar om jag ska gå till honom och fråga hur han mår, men utesluter det eftersom jag inte vet om han är en invandrare som fått utvisningsbesked och därför är farlig. Han kan ju tänkas begå grova brott för att få stanna i Sverige. Men om han trots allt var en utomjording vill jag träffa honom igen.

Torsdagen den 26 oktober bjöd på slaskigt väder när jag och Gösta Åhl var utanför Enter Gallerian, men den bjöd också på möten med vackra människor. Jag hade hört av rösterna att en vacker tjej skulle kontakta mig på Enter Gallerian och fråga om jag inte var Hermes Atar Trismegistus? Nu hände inte det, men utanför Buketten möter jag två vackra tjejer i 18-20 års åldern och jag tänker att jag borde heja på dem, men utesluter det när jag ser att de har en mobiltelefon som de ser på. Annars hade jag frågat dem om de visste vad mitt alias är på Internet? Den enda tjejen som hejade på mig var min granne Matilda Modig, hon jobbar som butiksbiträde på Konditori Opalen. Jag besökte också COOP Konsum, och där såg jag ett par i 20-25 års åldern. Killen hade ovanliga ögon och hans flickvän hade mörkt hår och pratade i mobiltelefon så henne hejade jag inte på. Kanske var de utomjordingar. Om de var det skulle jag vilja träffa dom igen.

Fredagen 27 oktober var jag på COOP Konsum, på förmiddagen, då två tonårstjejer stod i vägen när jag skulle handla dricka. När de flyttade på sig, sa jag "tack" och då log den ena tjejen. I kassan stod de före mig i kön och när de handlat klart sa de: "vi är utomjordingar" och skrattade. Självklart var de två tonårstjejer som ville skoja lite grann, annars borde de inlett ett samtal med mig, vi har mycket gemensamt.

Vecka 44 bjöd på två färgade möten. Först en lång mörkbrun man som nickade åt mig på gångvägen mellan COOP Konsum och Drottninggatan 50. Ånej inte en homosexuell invandrare, skall ryktet aldrig dö ut? Tänkte jag. Några dagar senare mötte jag en chockladbrun invandrartjej utanför COOP Konsum. Hon stirrade på mig och jag funderade om hon var missbrukare, därför att hon hade bara tunna kläder på sig och ingen tröja eller jacka, trots minusgrader. Om de trots allt var utomjordingar vill jag träffa dem igen.

På morgonen, lördagen 11 november, var jag som vanligt och handlade på COOP Konsum. När jag är på väg mot drickorna, kollar jag som hastigast mot kassan och där står en mörkhårig kvinna i 40-50 års åldern och stoppar in varor i sin plastkasse. Hon har stora ögon med stora svarta pupiller och jag regerade först inte på det. Men så här i efterhand kan jag minnas att så stora svarta pupiller har jag bara sett två gånger tidigare. En gång på en jordisk tjej, när jag studerade på Komvux 1993 och en gång på COOP Konsum. Om hon var en utomjording, så vill jag träffa henne igen.

Torsdagen 7 december var jag och Gösta Åhl och besökte Konditori Opalen för en fika. Där såg jag två tonårstjejer som samtalade vid kaffeautomaten och jag känner igen dom. Jag tror att de är skoltjejer och inte utomjordingar. Jag är öppen för vänskap eller mer.

New 2017-12-13 Meddelande till utomjordingarna. Jag är sjukpensionär vilket betyder att jag inte jobbar på dagarna. Därför är ni välkommen att besöka mig, där jag bor. Det enda jag kommer att fråga efter är "lösenordet" och enbart ni utomjordingar vet vilket. Att ni skall kunna "lösenordet" är det enda jag begär för att jag skall acceptera er som vänner från Kosmos. Jag har inte längre något krav att ni som kommer förbi skall hela mig. Men det är bra om ni känner någon som kan hela mig. Jag längtar efter ert sällskap, speciellt på julafton och nyårsafton som jag kommer att fira ensam. Om ni väljer att kontakta mig på en neutral plats, så rekommenderar jag COOP Konsum. Där kan ni kontakta mig genom att säga "lösenordet", så bjuder jag hem er på fika.

New Några dagar före julafton 2017 fick jag besök av en kvinna som i ansiktet påminde om min mor. Enda skillnaden var att hon såg yngre ut i ansiktet som en 60-åring. Min mor dog 16/4-2012 84 år gammal. Jag var trött, så jag reagerade med att dra täcket över mitt huvud och somnade. Vaknade och kollade och hon stod och kollade in TVn. Sedan somnade jag om och när jag vaknade, så var jag åter ensam i tv-rummet och lägenheten. Om den varelse som liknade min mor var en utomjording, så begick hon ett misstag. Istället för att skicka någon som föreställde min mor, borde de skickat någon som jag inte känner igen och inte på kvällen då jag är trött. Då blir det lättare för mig att inse fakta att någon utomjordisk ras försöker kontakta mig. Eller är de jordiska mästare?

New På morgonen, sista dagen på 2017, var jag och handlade på COOP Konsum. När jag stod och funderade på om jag skulle handla lösviktsgodis, ser jag en ljushårig tjej gå förbi dagstidnings hyllorna. Då gick jag och tog en chocklad och sedan gick jag mot kassan. Den ljushåriga tjejen såg ut att vara mellan 30-35 och hade ett fyrkantigt ansikte med en hy som påminde om kvinnan som besökte mig för mer än en vecka sedan. Jag ser att tjejen samtalar med kassörskan och det verkar som om de känner varandra, så jag drar slutsatsen att hon inte är en utomjording och därför öppnar jag inte munnen, vilket kanske var ett misstag, eftersom hon trots allt kan vara en utomjording. Det är bara att hoppas att utomjordingarna skickar fler utomjordingar till min lägenhet och till COOP Konsum.

New Så här på årets sista dag, kan jag berätta att det är inte enbart tjejer som jag misstänker är utomjordingar. Två killar i 40-50 års åldern med rödaktig hy verkar bo någonstans i närheten av mig och sist så la den äldre och längre killen, en kasse utanför min portuppgång och gick därifrån till en väntande bil. Jag blev misstänksam och undrade om det var något skadligt i påsen och därför tog jag inte upp den. Den här äldre killen verkar veta när jag är på vissa ställen, utan att jag behövt tala om det. Så jag vill träffa honom på Bodens Stadsbibliotek vecka 1, 2018.

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok