ovanliga människor - 2007



Alexandra Kahwaji


Tisdagen den 9 januari 2007 var jag och handlade ett gratulationskort åt min brors son, han fyllde 17. När jag går förbi fiket intill handelsbanken ser jag tre killar och en tjej sitta vid bordet närmast handelsbanken. När jag är på väg förbi cafet, så stryker tjejen sitt hår bakåt samtidigt som hon ser mig rätt i ögonen. Jag är säker på att jag sett henne förut. Det kan ha varit tjejen som hejade på mig på ICA Kvantum eller så är det hon som brukar stå i kassan i Sandenkiosken. eller så var det en av de två tjejerna som körde bilen med regestreringskylten ABM 454? Hur som helst är jag intresserad av henne, jag skulle gärna komma i kontakt med henne. Jag brukar besöka Ungdomens Hus för att fika på eftermiddagen före klockan 14:00, ICA Kvantum, Kiosk Piraten och Konsum Svea efter klockan 20:00 på kvällen.

Tisdag den 16 januari 2007 var jag och min far och handlade på ICA Kvantum i kassan sitter en ung ljushårig tjej med blå ögon. Kanske en venusianska men hellre troligt en tjej som gått ut björknässkolan. Hon verkar va mellan 20-25 och verkar vara en 8 på skala 0-10. Hon är söt och fin, henne skulle jag vilja träffa igen.

Klockan 20:10-20:15 den 25 februari 2007 besökte jag Kioskpiraten och när jag går in genom dörren, så ser jag en verklig pärla i butiken. Hon är lika lång som jag och har sitt långa hår i hästsvans. Hon är verkligen vacker och tittar intresserat in i mina ögon. Sedan ställer hon sig före mig i kön och vi ses inte mer den kvällen. Hon är både söt och fin. Henne skulle jag vilja träffa igen. Kanske var hon en utomjording eller en skolflicka som gått på Björknäsgymnasiet.

Fredagen den 30 Mars 2007 kör jag bil på kvällen till kioskpiraten när jag får syn på en mörkårig 10 poängare inte så långt ifrån korsningen Luleåvägen - Hermelinsgatan klockan ca: 19:45. Hon gick klädd i vit träningsoveralljacka och henne skulle jag gärna vilja träffa ögon mot ögon eller varför inte mun mot mun.

Sedan när jag är på väg in genom portuppgången ser jag fyra snygga mörkhåriga brudar, varav en kommer med sin cykel. Jag fick för mig att hälsa på de tre tjejerna som är på väg in genom portuppgången. Sedan begick jag ett misstag. Jag skulle ha stannat och kollat posten så de visste vilken lägenhet som jag bodde på. Jag skulle hemskt gärna vilja träffa alla fyra tjejer.

Söndagen den 8 April 2007 omkring 15:30-40 så var jag inne på COOP Svea (Konsum Svea). Jag tar Aftonbladet + Bilagan. När jag tittar upp får jag syn på två unga tjejer som är vackra med symmetriskt utseende. Den ena är brunhårig med axelångt hår. Den andra tjejen har vitt hår och har en nästan snövit hy. Så här i efterhand så tror jag att de antingen är utomjordingar eller så ett par väluppfostrade skolelever. Hur som helst var de vackra och söta och jag skulle gärna träffa dem igen och prata med dem.

Måndagen den 16 April 2007 omkring 18:30-35 är jag på ICA Kvantum för att handla. Innan jag går in i ICA Kvantum kommer två trevliga tonårstjejer på cykel emot mig. Jag funderar om de är utomjordingar på grund av deras goda humör. Men snart glömmer jag dom. När jag handlat klart och är på väg ut ur butiken, ser jag de två tjejerna igen vid en annan kassa. Återigen har jag svårt att bilda mig en uppfattning om hurvida de är utomjordingar eller inte. Deras glada humör tyder på det, men inte deras utseende. De var 6-7 av 10 poäng. Men om de var utomjordingar skulle jag vilja träffa dem igen! Kanske var de skolelever. Vad vet jag?

Onsdagen den 18 April 2007 på eftermiddagen går jag och Gösta Åhl tillbaka från Ungdomens Hus där vi varit och fikat. I höjd med COOP Konsum på Sveafältet kommer en ung ljushårig tjej på cykel. Hon nickar igenkännande på oss och sedan säger hon hej när hon cyklar förbi. Om hon är en utomjordiska skulle jag vilja träffa henne igen.

Fredagen den 27 April 2007 klockan 14:35 mellan Järnvägsövergången och Lundagårdskolan kör jag min bil, då jag får syn på en ung mörkhårig tjej i kort kjol komma gående på trottearen. Hon är en åtta-nio på en skala 0-10. När hon ser mig drar hon fingrarna genom håret och jag tycker att hon är en intressant tjej som jag gärna skulle vilja träffa igen. Mellan fyra ögon. Kanske var hon en utomjordiska? Men lika troligt var hon en skolelev...

Onsdagen den 2 Maj 2007 klockan 15:40 är jag på parkeringen. Jag har just klivit ur min bil, då jag träffar på tjejen som cyklar. Hon har vit hy och är fräknig i ansiktet. Jag hinner få fram ett hej och hon hejar tillbaka. Sedan säger hon någonting som jag håller för mig själv! Antingen är hon en utomjording eller så en skolflicka. Henne skulle jag gärna träffa igen, så att vi får prata!

Tisdagen den 8 Maj 2007 efter klockan 14:00 var jag på Konsum Svea och i kön till kassan, stod det en ljushårig tjej i 35 års åldern. Hon var mindre än mig och hon var snygg, en 8 poängare. Jag kunde inte se hennes öron eftersom håret var ivägen. Nu så här i efterhand kom jag på att hon liknade Semjase från planeten ERRA i Plejarens solsystem. Vem hon än var så vill jag träffa henne igen...

Drawing of Semjase

Semjase 340 (34) years


Tisdagen den 15 Maj 2007 klockan 19:30 var jag på väg hem från Bernth Öberg efter fika, samtal och bön. När jag kör hem sakta - 30, så ser jag två unga tjejer på trottoaren. Den ena är ljushårig och liten. Den andra är lång och mörkhårig och har vackert leende, som hon visar mig när jag passerar förbi inte så långt ifrån ICA Supermarket. Jag skulle helst gärna träffa dem igen. Antingen är de utomjordingar eller skolelever. Den mörkhåriga var mycket snygg, en 9-10 poängare. Bönen fungerade bra och jag blev förbättrad i min sjukdom..

Måndagen den 21 Maj klockan 14:50 är jag i min bil på bilparkeringen, då jag ser en snygg tjej gå förbi. Hon tittar intresserad på mig och jag tittar tillbaka. När hon gått förbi ser jag texten idrottsgymnasium på baksidan av tröjan och jag förstår att hon inte var någon utomjording, utan en helt vanlig skolelev. Henne skulle jag vilja träffa igen!

Asket från DAL-universum

Asket


Måndagen den 21 Maj klockan 15:30 passerar jag Sandenkiosken och på den högra trottearen kommer en tjej i svart med blont hår gående. Hon ser ut att vara mellan 30-35 år och snygg. En åtta poängare. Till min häpnad ser jag att hennes ansikte påminner om Asket från vårat parallelluniversum DAL! Vårat eget universum kallas DERN och Jorden är den enda planeten i vårat solsystem där människor lever ovan jord. Utomjordingarna har underjordiska baser på Månen och Mars. Om det var Asket som jag såg så skulle jag vilja träffa henne igen!

Lördagskväll den 26 Maj är jag på väg mot Konsum Svea, då jag får se två tonårstjejer sitta och gunga. Jag beslutar snabbt att ta en annan väg förbi Drottninggatan 48 och de två tjejerna beslutar sig för att gå och sätta sig på en parkbänk och de hejar på mig. Jag hejar inte tillbaka eftersom jag anser att de är för unga. De ser ut som skolelever och inte som utomjordingar eftersom de inte ser vackra ut i ansiktet. Om dom trots allt var utomjordingar så skulle jag vilja träffa dem igen! Ett tips till ni utomjordingar är att ni kan sitta på gungorna eller på parkbänken vid drottninggatan 48, eftersom jag brukar gå förbi där på väg till Konsum Svea.

Idag Onsdagen den 19 Juni, körde jag bil och när jag närmar mig järnvägsbommarna på lundagård ser jag två vänlig tonårstjejer stå och vinka. De var mycket vackra för att vara så unga. Den ena hade vitt lockigt hår med ett nordiskt utseende. Den andra hade ett guldblond lockigt hår samt en solbränd hy. Hon vinkade jag tillbaka till och för några sekunder så hade jag ögonkontakt med henne. Antingen var de Venusianer eller Marsianer eller någon annan sorts utomjordingar eller helt enkelt vanliga skolflickor vilket jag har svårt att tro. Tjejen som jag vinkade tillbaka till var en 10 poängare och den andra tjejen mer än 9 poäng. De hade ett idealiserat utseende! De vill jag gärna träffa igen!

Lördagen den 23 Juni klockan 16:40 var jag på Take Off. Där var också några tonåringar som hade ätit Pizza? Efter att jag beställt min Pizza, så går jag iväg för att köpa dricka på Konsum Svea. På vägen dit ser jag att den unga, ljushåriga tjejen tittar intressant på mig och ler vackert. Sedan följer de efter mig och i affären hör jag tjejen fråga sina killkompisar varför jag är överviktig. Det beror på att han dricker dricka och det är halva sanningen. Det beror också på att den psykmedicin som jag tar gör att jag går upp i vikt genom att öka sötsuget. Men hur som helst skulle jag vilja träffa den unga tjejen igen!

Tisdagen den 26 Juni hör jag två röster som verkar komma från min telefonsvarare. De talade högt, men jag hörde inte vad de sa eftersom jag inte hade hörapparaten på mig.

New Onsdagen den 27 Juni klockan 14:25 ser jag en ung ljushårig tjej vid övergångstället mellan Hemköp och Berlin. Det blir grönt och vi går mot varandra. Först halvvägs tittar hon upp och ser mig i ansiktet. Det är då som jag inser att jag ser en människa från en annan planet! Hon har ljusgröna ögon, men det är pupillen som överraskar mest den består av en genomskinlig kanal, lite mer än en centimer lång med en ljusgrön pupill i slutet av kanalen. Jag blir så överraskad så att jag inte hinner få fram ett hej...När jag kommer upp på trottearen vänder jag mig om för att se vars hon tagit vägen. Men hon är spårlöst försvunnen. Henne skulle jag vilja träffa igen...

Lördagen den 30 Juni klockan 13:15-25? så är jag på väg mot Åhlens/Hemköp och utanför Åhlens står en tjej med symmetriskt ansikte. Hon ser på mig, sedan letar hon i sin handväska och hon tar fram en lapp som hon läser på. Sedan tittar hon på mig utan att röra en min. Det är inte första gången någon tjej har tittat på mig, sedan på en papperslapp och sedan på mig igen. Första gången det hände var år 2001 då jag var på väg till en affär i Luleå för att köpa silke till min Eeman Screen Hon grät efter det hon hade läst på lappen. Jag blev fundersam, men inte tillräckligt för att inte fixa och använda mina Eeman Screen Hade jag begärt Cisordinol 0.5ml/100mg var fjärde vecka och låtit bli att använda Eeman Screen så hade jag varit friskare idag. Mer om min sjukdom kan ni läsa på: Statusen på min hälsa. Om tjejen utanför Åhlens var en utomjording skulle jag vilja träffa henne igen.

Tisdagen den 3 Juli klockan 21:15 är jag inne på Konsum Svea för att handla. Före mig i kön står en mindre tjej, snygg och med bruna ögon. Jag vet därför hon vänder sig om och tittar på mig..en kort stund. När jag kommer ut från Konsum Svea så har hon redan startat bilen. Vi ser varandra en sista gång innan hon kör iväg. Hon ler emot mig och jag kan inte glömma henne. Antingen är hon en utomjording eller en skoltjej. Henne vill jag träffa igen.

Torsdagen den 5 Juli var jag inne på Konsum Svea och där inne bland hyllorna var det en tjej som hejade på mig. Jag hejade tillbaka. Hon hade vitt hår och vit hy. Henne skulle jag gärna vilja träffa igen!

Måndagen den 9 Juli. Mitt emellan två drömmar ser jag en bild på en nordisk tjej, med axellångt hår. En tiopoängare i ansiktet. Hoppas jag träffar henne i verkliga livet! Det är nu andra gången i år som jag ser en bild mitt emellan två drömmar och båda gångerna har det varit en snygg tjej!

Onsdagen den 11 Juli klockan 20:20 utanför Konsum Svea ser jag en vacker tjej komma cycklande. Hon är målad med ögonskugga och hon är säkert en vanlig skolflicka på semester. Hon ler mot mig, när våra ögon möts, henne vill jag träffa igen!

Fredagen den 13 Juli klockan 10:15-25 så har jag varit på hörcentralen i Sunderby Sjukhus. På väg till hissen möter jag jag en ung tjej ur personalen som kommer med en patient i rullstol. Hon hejar på mig och jag tycker att jag känner igen henne och hejar tillbaka. Hon hade ett trevligt leende och var på bra humör, henne skulle jag vilja träffa igen...

Måndagen den 16 Juli, klockan 14:20 så kommer jag gående på gågatan. På en parkbänk sitter en ljushårig tjej och en mörkhårig tjej. När jag går förbi tjejerna, så tittar den ljushåriga tjejen intresserad på mig när våra blickar möts. Hon har isblåa ögon och axellångt ljust hår samt är en tiopoängare i ansiktet. Henne skulle jag vilja träffa igen.

Söndagkvällen den 22 Juli klockan 20:15-25 var jag på Konsum Svea och handlade. Tvåa i kön efter mig var en snygg ljushårig tjej, kanske en 9-10 poängare. Hon var tillsammans med en mörkhårig tjej. Kanske var de utomjordingar, kanske var de skolflickor på semester. Hur som helst så skulle jag vilja träffa dem igen!

Måndag den 6 Augusti klockan halv tre, promenerade jag på gågatan. Inte så långt från Örjans kläder ser jag en vacker tonårsbrud med ljust hår och solglasögon. Hon vänder sig om i 360 grader och jag ser hur snygg hon är - en riktig tiopoängare. Henne skulle jag vilja träffa igen.

För circka en vecka sedan var jag på väg hem från Konsum Svea, när det kommer en mörkhyad tjej som ser ut som en indiska, cycklande. Hon hejar på mig och jag har inte den blekaste aning om vem hon är. Antingen tillhör hon det vita brödraskapet eller så är hon en utomjordiska eller en vanlig flicka. Hur som helst så var hon en åtta poängare och jag skulle gärna vilja träffa henne igen!

Torsdagen den 17 Augusti 2007 klockan 11:50 så ser min kompis Per-Ola Berg en elva poäng tjej på Arlanda inrikets terminal. Hon såg ut som en Indiska och henne skulle jag vilja träffa.

Fredagen den 28 September klockan 16:30 var jag på väg till Konsum Svea, när jag möter en snygg mörkhårig tjej i 20 till 25 års åldern. Hon är en 9-10 poängare och henne skulle jag vilja träffa igen. Hon är en snygg tjej som går på universitet eller en utomjordiska som är sambo med en annan utomjording.

I helgen så hade jag varit på Konsum Svea och handlat mat. När jag går ut från affären möter jag en storbystad blondin i 25 års åldern. Hon har inte pumpat brösten med silikon utan istället så misstänker jag att hon är mamma med sprängfyllda tetrapaks. Det som var intressant var den tonårstjej som kom med sin vännina. Hon hade stora ögon och med pupillerna lika stora som en uggla. Jag gissar på att antingen var hon en utomjording eller så knarkade hon...om hon är en utomjording så vill jag träffa henne igen.

I somras så var jag och min far och handlade kläder på Dressman. I butik var det en snygg tjej i 20-25 års åldern. Utan att ta i min hand gjorde hon den utomjordiska hälsningen som Fred Steckling avslöjade. Är hon en utomjording, så vill jag träffa henne igen!

På eftermiddagen den 29 november när jag är på Konsum Svea för att posta ett brev. Vid ingången står det två tjejer - en med ljus lockigt hår och den andra med mörkt långt hår. De hade hund och de såg ut att vara från Venus därför att de var glada och hade fin blick båda två. Hoppas jag träffar dem igen. Då ska jag fråga om de var utomjordingar. Den ljushåriga påminde om en kvinnlig Orthon.

New Onsdagen den 5 december klockan 13:00 var jag på väg mot stan. Ungefär vid PG's mötte jag en tjej som jag misstänker är en utomjording. Hon hade vita pupiller och jag hade ögonkontakt med henne, kanske i fem sekunder...Henne skulle jag vilja träffa igen!

New Tisdagen den 11 december mellan klockan nio och halvtio på kvällen så är jag på väg in i Konsum Svea när jag ser en tjej göra hälsningstecknet och säga att hon är en utomjording. Efter henne kommer hennes kompis och hon skrattar. Så jag tror inte att de två var utomjordingar. Hellre var de två tonårstjejer som går i skolan. Hur som helst skulle jag vilja träffa tjejen som gjorde hälsningstecknet igen, därför att hon var söt!

New Fredag den 14 december klockan halv fem på eftermiddagen är jag inne på Konsum Svea och handlar. Väl inne i affären ser jag en mycket snygg tjej i åldern 20-25. Hon följs åt av en äldre kvinna som jag tror är hennes mor. Vi får ögon kontakt och hon är efter mig i kön. Kanske var hon en utomjordiska men troligare en skolflicka. Hur som helst vill jag träffa henne igen.

New Måndagen den 17 december är jag på väg till Konsum Svea när jag får syn på en ljushårig tjej i 20års åldern. Jag går in på Konsum Svea och det dröjer inte länge så blir det kolsvart i affären. När ljuset tänds igen, så är den goda och vackra tjejen inne på Konsum Svea tillsammans med några tjejkompisar. Henne skulle jag vilja träffa igen.

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok