ovanliga människor - 2016



Alexandra Kahwaji


Onsdagen 27 januari efter att jag varit och fikat på Cafe Opalen tillsammans med Gösta Åhl och besökt Gunnar Lindfors är jag på väg ut från Enter Galleria då en mörkhårig tjej med svarta ögon vänder sig om och tittar, först förbi mig och sedan på mig. Jag tycker att det är märkligt att en tjej har helsvarta ögon, men jag har haft brevvänner med helsvarta ögon och det var först efteråt som jag kom ihåg att rösterna ville att jag skulle kontakta en tjej med helsvarta ögon.

Onsdagen 3 februari efter att jag varit och fikat på Cafe Opalen tillsammans med Gösta Åhl och besökt Gunnar Lindfors, är jag på väg ut från Enter Galleria då jag ser en mörkhårig tjej i åldern 18-25. Hon ler och det var först efteråt som jag kom ihåg att hon liknade en tjej som rösterna ville att jag skulle kontakta.

Tisdagen 16 februari var jag på COOP Konsum och när jag skulle betala. Så får jag se en ljushårig tjej med stickad mössa och hon påminde om en tjej som jag sett för min inre syn som rösterna ville att jag skulle kontakta.

Rösterna har på den sista tiden, hävdad att jag kommer att bli kontaktad av utomjordingar som kommer att säga mitt namn, när de tilltalar mig. De har också hotat att sluta sända utomjordingar i min väg om jag inte tar kontakt snart. Det jag vet är att rösterna inte är att lita på eftersom jag har blivit lurad av dom tidigare. Många gånger har de sagt att jag kommer att vinna högsta vinsten på EuroJackPot och det har hittills inte inträffat. I mitten av januari hävdade de att jag skulle bli kontaktad av utomjordingar inom en månad. Nu är det mitten av februari och de har fortfarande inte kontaktat mig.

Jag har insett att utomjordingarna vill bli kontaktade, och det är upp till mig att försöka komma ihåg hur utomjordingarna ser ut i mina inre syner och försöka vara den som tar första kontakten. Jag hoppas att de fortsätter att skicka utomjordingar i min väg och att jag tillslut tar kontakt. Vilket redan har hänt en gång.

Torsdagen 25 februari var jag och Gösta Åhl och fikade på Cafe Opalen. När en man i 60-70 års åldern, ställer sig och stirrar på mig i 30 sekunder. Han har svarta ögon som ser sökande ut. Kan han vara en utomjording? undrar jag. Är det därför han stirrar på mig?

Torsdagen 10 mars var jag på COOP Konsum och handlade. När jag jag ser att tjejen i kön efter mig står och stirrar på mig, länge. Precis som mannen för två veckor sedan, så har hon vänliga svarta ögon. Hon verkar vara i 35-45 års åldern och genast gör jag upp en plan för att kontakta henne.

När hon handlat klart sitt 6-pack lättöl. Frågar jag henne om hon behöver hjälp att bära den. Men det behöver hon inte. Sedan frågar jag henne om vad hon tror att damfotbolls matchen mellan Sverige och Holland slutar? Hon säger att det nog blir en jämn match, som Sverige vinner med 2-1. Då tänkte jag säga att jag gissar på 1-1. Men ändrar mig och säger 2-0 till Sverige. Hon går mot bilen och våra vägar skiljs åt.

Det som talar för att hon var en utomjording, är att hon stirrade länge och ofta på mig, med sin varma svarta ögon. Det som talar emot var att hon köpte lättöl och jag har aldrig hört att utomjordingarna brukar köpa alkolhaltiga drycker. Å andra sidan, är det säkert svårt att berusa sig på lättöl.

Långfredagen 25 mars, var jag på COOP Konsum och kollade dagstidningarna. Då ställde sig en kvinna i 40-50 års åldern med mörkt hår och stora glasögon på vänster sida om mig. En bit från kön i kassan. En röst inom mig sa att: "Hon är nog en utomjording" och jag tänkte fråga henne om hon stod i kön. Men jag slog undan den tanken, eftersom det var två meter utan folk till kassan. Jag skall fråga nästa gång, någon ställer sig några meter från kön.

Påskaftonen 26 mars blev jag uppringd 3 gånger av samma kvinna och jag hade svårt att höra vad hon säger. Det låter som om rösten är bandad och det enda jag hör klart och tydligt var "Glad Påsk!!. Vem hon var har jag inte den blekaste aningen om. Men hon påminde om telefonsvarar rösten, när man ringer till mobiltelefon och skall tala in ett meddelande.

Fredagen 1 april var jag på väg till min kompis Thomas Nilsson när jag ser 2 män lasta av ett släp på Drottninggatan 54. En man med skägg och som ser ut att vara i 30-50 årsåldern säger Hej Stefan! och något annat som jag har svårt att uppfatta. Det är nog Pierre Boström eftersom han jobbar i flyttbranchen. Men jag är inte säker så jag varken hejar eller går dit för att prata och det visade sig vara ett (o)klokt beslut eftersom Thomas redan börjat med maten när jag kommer fram. Om ni som flyttade inte var Pierre Boström med medhjälpare. Försök att kontakta mig på COOP Konsum , när jag går dit och hälsa på mig så kan vi inleda ett samtal.

Lördagkvällen 2 april var jag återigen på COOP Konsum när jag ser en attraktiv tjej i 25-30 års åldern med röd jacka och svarta byxor. Jag bad henne att stiga åt sidan, eftersom hon stod mitt i gången. Hon svarade med utländsk brytning och gick därifrån. Inte en utomjordiska tänkte jag. Men väl en invandrare som inte är så bra på svenska fortsatte jag att tänka och kontaktade henne inte något mera.

På eftermiddagen den 6 april hade jag varit hos Gunnar Lindfors, när jag var på väg mot Enter Galleria får jag syn på två killar i åldern 25-35 som kommer gående mot mig. En utav killarna såg ut som Daniel Boström. Vad roligt tänkte jag och funderade på att gå fram för en pratstund. Men när vi var tio meter från varandra, så inser jag att det är ett misstag. Men jag lägger märke till att han har ett udda utseende. Kanske en invandrare tänker jag och går igenom porten på Enter Galleria. När jag hunnit till Cafe Opalen vänder jag mig om och får se de två killarna stå utanför porten till Enter Galleria och samtala. Sedan gick direkt till COOP Forum och hämtar ut ett paket.

Torsdagskvällen 8 april är det mörkt ute och jag är på väg mot COOP Konsum. När jag ser en kille på andra sidan vägen som i mörkret verkar vara samma person som jag såg utanför Enter Galleria på tisdagen. Han går fram och tillbaka mellan två bilar. Nu ska jag testa honom och går rakt emot honom över vägen. Då verkar han bli lite rädd och promenerar bort mot en av bilarna. Så här i efterhand påminner hans utseende om

Brother Bocco

Broder Bocco





Tisdagsmorgonen 12 april var jag på COOP Konsum. Efter att jag handlat, så ser jag att kunden bakom mig i kassan, inte har någon ögonvita. Skumt tänker jag och funderar kort om hon är en utomjording. Men jag slår bort den tanken på grund av erfarenhet. Jag har tidigare sett människor med helsvarta ögon, men de har blivit normala efter ett tag. Så jag misstänker att jag haft en synhallucination. Men jag skall ändå gå till COOP Konsum. samma tid på onsdagen för att se om hon har helsvarta ögon som på en insekt.

I mitten av april, ser jag för min inre syn ett ansikte på en tjej som ser ut att vara 18-25. När jag går till COOP Konsum. ser jag till min förvåning en tjej som liknar henne i ansiktet. Hon har en cykel och är på väg från affären. Medans jag är på väg till affären. Kanske var hon en utomjording, kanske inte. Men jag skulle gärna vilja träffa henne.

Måndagskvällen 18 april var jag som vanligt och handlade på COOP Konsum. När jag ser en tjej som har drag av Thailändskor, bland butikshyllorna. Hon är i en mycket svårbedömd ålder 15-30 skulle jag gissa. Men hon är glad de två gånger som jag går förbi henne. Kanske var hon en utomjording eller en Thailändska som bor i Sverige. Jag skulle vilja träffa henne och fråga ut henne.

En sak som var bra, var att jag träffa Pierre Boström och han sa att det var han som jobbade som flyttkarl. Den aktuella dagen då han hejade på mig från Drottninggatan 54. Så nu fick jag veta det. Bra!

Måndagen 25 april är jag två gånger på COOP Konsum. Första gången på eftermiddagen, så ställer sig en ljushårig tjej, med bruna ögon som ser ut att vara mellan 25-35. I kassakön bakom mig. Jag funderar om jag skall börja prata med henne, men jag avböjer eftersom hon ser så allvarlig ut. Jag är van att försöka prata med tjejer som är på glatt humör och eftersom jag väljer bort allvarliga och sura tjejer. Missar jag målet, eftersom man som Jesus efterföljare skall behandla alla lika. Jag får nog ändra taktik och börja prata med svårpratade tjejer.

Den andra gången jag är på COOP Konsum. Är det kväll och jag är på väg mot drickorna, när en man i 30-40 års åldern hinner före mig till glassen. Jag hinner först till drickorna och när jag skall förbi mannen. Så är han inte vänd mot mig, utan är vänd mot godishyllorna och säger någonting tyst. Som jag uppfattar det, så säger han någonting till en tredje person. Men när jag går förbi, så ser jag ingen. Vad konstigt, pratar han för sig själv, är han sinnes sjuk, funderar jag. Sedan går jag och tar en chocklad och han följer efter bakom mig och tar också chocklad. Det finns bara två alternativ. Antingen hade han läst min födelsedagsannons. Eller så var han utomjording. Om han är en utomjording och läser detta, så vill jag att nästa gång vi träffas att han talar med ansiktet vänt mot mig.

Onsdag 4 maj blev en minnesvärd dag. På förmiddagen var jag på hörcentralen i Sunderby Sjukhus och fick min hörapparat justerad. För er som som inte vet kan jag berätta att jag är döv på höger öra och måste använda hörapparat på vänster öra. Jag hör hjälpligt bra på det örat, även om jag ibland missuppfattar vad andra säger. Men eftermiddagen blev bra, eftersom jag hade ögonkontakt med en misstänkt utomjording.

Jag hade beställt en Pizza på Pizzeria Take-Off och medans de fixade Pizzan gick jag till COOP Konsum. När jag var på väg möter jag två tonårstjejer. Men vänta nu. Det är något skumt med den ena. Hon ser inte riktigt mänsklig ut i munnen som är liten. Hennes mun har en framåt skjutande underkäke, så att underkäken är några centimeter framför överkäken. Det är inte första gången jag ser en sådan tjej. 2015 såg jag en tjej med utskjutande mun. Men den var mycket bredare.

Jag stoppar det jag skall handla i matkorgen och ställer mig i kön. Tjejerna är två platser framför mig, så det blir inte att prata med dom. Jag ser att de köper dricka och betalar med kreditkort och jag får bra ögonkontakt med "utomjordingen". Efter att jag handlat går jag hem med matvarorna. De två tonårstjejerna har vid det här laget stannat en bit ovanför Pizzeria Take-Off och den ena pratar i sin mobiltelefon. Jag vinkar till dom på andra sidan vägen, men de vinkar inte tillbaka, men de ser när jag går in genom porten, så de vet var jag bor. S Johansson står det på dörren. De är välkomna att besöka mig.

Antingen var hon en utomjording eller så var hon invandrartjej med avvikande DNA eller att hon opererat munnen. Framtiden får utvisa.

Det verkar vara som om utomjordingarna önskar att jag skall kontakta dom. Två gånger har killar talat med låg röst i närheten av mig och jag har inte uppfattat vad de sa. Så därför har jag inte frågat om det är någonting de vill. Nästa gång de säger någonting tyst, ska jag fråga om det är någonting de vill? Jag tar dagen som den kommer och ser jag någon trevlig och intressant tjej, så försöker jag inleda ett samtal. Ett tips till alla tjejraggare är att prata med alla sorters tjejer, även de som inte är attraktiva, eftersom du då kan bli ihop med någon av deras tjejkompisar.

Ibland brukar jag se bilder inför min inre syn och efter några dagar brukar jag se människor som liknar dom. Men aldrig till 100%. Jag har nyligen sett en tjej i 13-16 års åldern och hörde en röst som sa: "Kontakta henne" Så nu ser jag med spänning fram emot att kontakta henne.

Fredagen 20 maj 15:30 - 15:40 är jag och handlar på COOP Konsum. När en kille i 30-40 års åldern med mustach hejar på mig. Jag tycker mig känna igen honom och hejar tillbaka. Jag tror att antingen bor han på Drottninggatan 52 eller Landstingsvägen 5. Jag tror nu att han var en utomjording. Därför att nu minns jag en dröm. Där jag åkte i baksätet på en bil. Ansiktet på chaffören såg jag aldrig. Men passageraren i framsätet, vände sig om och jag hörde en röst som sa: "Minns detta ansikte" och det ansiktet var identiskt med mannen som hejade på mig. Jag vill nu träffa honom och chaffören på COOP Konsum. Det som talar för att han är en utomjording, är att han hade samma utstrålning som George Adamski kosmiska vänner.

Söndagen 22 maj 15:30 - 15:40 är jag och handlar på COOP Konsum. Till min besvikelse dyker det inte upp någon utomjording. Men när jag går hem möter jag samma kvinna som hejade på mig när jag var på väg till affären. Hon hejar på mig igen och jag hejar tillbaka. Hon sa: "Fint väder idag!" och jag svarar "Jåå". Nästa gång skall jag fråga henne om hon bor på Drottninggatan 50? Det finns en minimal chans att hon är en utomjording, eftersom hon hejade på mig 2 gånger inom loppet av 10 minuter. Men hellre tror jag att hon är en vanlig människa.

Tisdagen 24 maj 15:30 - 15:40 lämnade jag in veckans EuroJackPot och sedan handlade jag på COOP Konsum. När jag går mot mejerivarorna, möter jag en utländsk tjej som är liten och smal. Den där tjejen skall jag prata med tänker jag och hittar henne bland chipspåsarna. Vi hejar på varandra och jag frågar om hon hittar det hon söker. Hon svarar att hon inte är säker. Då visar jag henne att det även finns ostbågar. Sedan ställer hon bakom mig i kön till kassan och jag frågar henne om hon är japanska? Nej! får jag till svar och då drog jag slutsatsen att hon är svenska trots brytningen. Antingen var hon en invandrare som hade AIDS eller Anorxeia, eftersom hon var så smal eller så var hon en hybrid mellan små och smala utomjordingar och en människa. Jag ska ställa fler frågor, nästa gång vi ses.

Fredagen 27 maj, vid 19 tiden möter jag en tjej i porten till Landstingsvägen 5. Hon talade i mobiltelefonen och jag ville inte störa med ett - hej! Men våra blickar möttes och hon hade ovanliga grå/blå ögon. Hennes ögon var så ovanliga, så att jag misstänker att hon är en utomjording allternativt en människa med ovanliga ögon. Nästa gång vi ses ska jag fråga om hon bor på Landstingsvägen 5.

Söndagen 29 maj 15:30 - 15:40 var jag och handlade jag på COOP Konsum. När jag får syn på en ljushårig tjej i 30 års åldern. Hon var vid glassen och jag vid tidningarna. Jag tänkte: "Om du kan läsa tankar, vänd huvudet och titta på mig". Och det gjorde hon! Då tänkte jag att det nog var ett sammanträffande och gick till drickorna. När jag var på väg mot tidningarna igen var hon på väg till kassan och hon vände sig om och tittade på mig. Hon kan ha varit en utomjording. Men troligtvis var hon en vanlig tjej som bor i Boden och den slutsatsen drar jag, när jag fick se henne utomhus. Hon hade en cykel och pratade med en kille med cykel och hund.

Under sommar månaden Juli var jag ofta på COOP Konsum. och en gång stod jag i kö till kassan, när en vacker tjej går förbi och ställer sig i kön bakom mig. Hon har små och smala ögon och ljust hår och troligtvis var hon 25-30. Jag funderade om jag skulle heja på henne. Då kom hennes kille in i butiken och då uteslöt jag att heja på henne. Nu så här i efterhand, kan jag tänka mig att hon var en utomjording, eftersom hon hade ovanliga ögon. Om hon läser detta, så önskar jag att hon besöker COOP Konsum. när jag är där och hon kan gärna ta med sig en tjejkompis.

Efter klockan 19, onsdagen 17 augusti var jag och handlade på COOP Konsum. När jag tar kassen och vänder mig om får jag se en tjej 20-30 som går mot andra sidan av butiken. Hon hade avlånga, sneda ögon som var större än de jag såg i juli. Kanske hon var en utomjording, men hellre en jordbo med kinesiska, mongoliska eller japanska föräldrar. Jennifer Love Lopez från Catfight AB är ett exempel på en tjej med sneda ögon som är svenska.

När jag var på väg mot COOP Konsum på lördagsmorgonen den 17 september, ser jag ett ungt par komma emot mig. De ser ut att vara i 20-25 års åldern och jag tycker mig höra tjejen ropa mitt namn på avstånd. Men jag är inte alls säker. Det kan ha varit en hörselhallucination. Alltså jag kan ha hört mitt namn nämnas innifrån min hjärna. Tjejen går mot postlådorna och jag in i butiken. Vi kommer aldrig närmare än 20 meter ifrån varandra. Om tjejen vill mig någonting, får hon lov att säga mitt namn på bara meterns avstånd. Jag hör dåligt, så på långt avstånd är jag osäker på vad som sägs till mig. Det går mycket lättare på någon meters avstånd. Så om den ljushåriga tjejen med de svarta ögonfransarna vill mig något får hon ropa mitt namn på kort avstånd, nästa gång vi ses.

Fredagen 30 september var jag på väg hem från COOP Konsum. När jag hade gått några meter från ingången hör jag en manlig röst som bryter på utländska. Den säger mitt riktiga namn - "Stefan" två gånger och jag stannar och vänder mig om. Jag ser en man som står vid ena hörnet vid ingången till COOP Konsum. Han tittar på mig, men säger ingenting och han vinkar inte till sig mig heller. Jag blir konfunderad när jag inte är säker på vem det är som ropat mitt namn. Ingen ger sig till känna och jag gissar på att mannen kan ha varit en homosexuell person vill lära känna mig för att få sig ett nummer. Men det kommer aldrig att hända, därför att jag är hetrosexuell och har alltid varit hetrosexuell, men har ett homosexuellt rykte som invandrare i Boden spridit ut på grund av att jag inte är aktiv på raggningsfronten, utan tar dagen som den kommer. Han kan också ha varit en utomjording, men då borde han ha sagt mitt namn - "Stefan" då jag vänt mig om. Min kompis Thomas Nilsson tror att det kan ha varit någon annan "Stefan" som mannen har ropat efter.

Lördagsmorgonen 1 oktober var jag på väg till COOP Konsum, när jag ser 2 tjejer i 20-25 års åldern komma emot mig. När de är 20 meter från mig, hör jag en mörk röst som säger någonting som jag inte uppfattar. De ser vackra och mänskliga ut i ansiktet. Säkert militärtjejer eller tjejer som bor i Boden tänker jag. När vi möts, så säger jag - "Hejsan" och de blir glada och säger - "Hej, hej". Så här i efterhand har jag kommit på vad rösten sa på 20 meters avstånd, nämligen - "Rymden"! De kan ha varit utomjordingar, de kan också ha varit jordiska tjejer, med ett rymdintresse. Men då borde de ha sagt någonting mer då jag hejade på dom. När jag är gått över vägen, vänder jag mig om ser att deras kläder, ansikten och hår blivit vita som snö. Märkligt tycker jag, men de är för långt borta för att kontakta dom. Jag misstänker att utomjordingarna sakta men säkert förbereder kontakt. Mina röster har varnat för att inte alla som försöker kontakta mig är utomjordingar, utan en del är jordmänniskor och de har också sagt att jag måste vara försiktig, eftersom inte alla utomjordingar är godhjärtade, utan en del är onda.

Onsdagen 5 oktober är jag på Bodens Stadsbibliotek när jag får se tre tonårstjejer sitta runt ett bord. "Hej Stefan" tycker jag mig höra en av tjejerna säga, men är inte säker, så jag går därifrån. Torsdagen 6 oktober är jag på väg hem när en äldre herre passerar utanför Enter Galleria "Hej Stefan" tycker jag mig höra, men är inte säker, så jag fortsätter min promenad.

Om utomjordingarna vill kontakta mig när jag är ute och promenerar på stan. Så vill jag att de stannar framför mig och säger: "Hej Stefan" inne i mitt huvud. Eller att de ställer sig på vänster sida och högt och tydligt säger: "Hej Stefan" mot mitt vänstra öra.

Måndagen 17 oktober är jag och Thomas Nilsson på väg mot COOP Konsum. Vi går från Landstingsvägen och när vi närmar oss parkeringsplatserna vid Drottningatan 54-52. Så står det en ung tjej med hund på en grön plätt. Hon känner jag först inte igen. Men säger "Hejsan" och får ett glatt svar "Hej, Hej" tillbaka. Även Thomas säger "Hej" och får ett "Hej" tillbaka. Thomas undrar om jag känner den tjejen. Men jag säger - "nej, men det borde jag, hon verkade vara 20-25" säger jag och då gick det upp ett ljus för mig. Hon sa "Hej, Hej" på samma sätt som tjejen jag mötte 1 oktober, men hon hade inte samma frisyr nu. Det var därför jag först inte kände igen henne. Att jag träffat samma misstänkta utomjording två gånger, har bara hänt en gång tidigare och det var när jag såg samma tonårstjej på Enter Galleria. Hon hade också bytt frisyr. Förhoppningsvis får jag träffa tjejen med hunden, fler gånger och då skall jag fråga henne om hon bor i närheten och varifrån hon kommer?

New Tisdagen 18 oktober är jag och handlar på COOP Konsum. Jag skulle just ta ner en fil från hyllorna då en ljushårig tonårstjej tittar på sidan av mig och säger "Hej Stefan" och några meningar till med låg röst som jag har svårt att uppfatta. Jag blir konfunderad och funderar om hon menar någon annan Stefan, eftersom hon inte tittar mig i ögonen, när hon hälsar. När jag inte svarar går hon tillbaka till sin unga mor och en till tonårstjej som har färgat håret lila. Sedan går jag till hyllorna för att köpa läsk och då går hennes mor fram för att ta en tidning. Jag säger "hallå" till henne och får ett leende tillbaka, men hon säger ingenting. Märkligt tycker jag och går till kassan och betalar för mina varor. Då ser jag den ljushåriga tjejen, stå och samtala med hennes mor i kön. De kan ha varit utomjordingar, men hellre vanliga människor som ville skoja lite.

New Årets sista vecka bjöd på två överraskningar. Den första var att en man med vita ögon, stod och stirrade på mig, när jag handlat klart och var på väg ut från COOP Konsum. Ånej, inte en homosexuell man tänker jag och går förbi honom, utom att säga ett ord. Så här i efterhand kan jag tänka mig att han kan ha varit en utomjording. Jag har bara sett en människa med vita ögon, en gång tidigare.

New Ibland ser jag inför mitt inre, bilder av människor som jag aldrig träffat förut. Så var det med den här gången också. Jag hade handlat klart på COOP Konsum. När jag ser två tonårstjejer komma in i butiken. En av dem tycker jag mig känna igen, Hon har en mössa och långt ljusbrunt hår. Vad märkligt tycker jag eftersom jag sett en tjej med det utseendet inför min syn, bara med den skillnaden att hon såg ut att vara 18 medans den här tjejen ser ut att vara 14-15 och därför hejade jag inte på henne. Kanske dumt gjort om hon var en utomjording.

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok