ovanliga människor - 2020



Alexandra Kahwaji


Torsdagen 2 januari ska jag och Gösta Åhl vara ute på stan igen. Då hoppas jag få träffa en utomjordisk tjej. Vi kommer bland annat besöka Bodens stadsbibliotek, Cafe Opalen och Dollarstore.

Under januari har det inte hänt så mycket på tjej fronten förutom att jag pratat med en tjej på COOP Konsum. Tyvärr vände hon munnen åt ett annat håll än mot mitt vänstra öra, så att jag hade svårt att uppfatta vad hon sa. Men så här i efterhand tror jag att hon sa att hon kommer från rymden och att hon ville hjälpa mig med mina problem, men jag är inte säker. Det kan ha varit önsketänkande.

Fredagen 31 januari, var jag och beställde Pizza på Pizzeria Take-Off. När jag hämtar Pizza, så håller en man 50-60 upp dörren och sedan pratar han till mig och tyvärr bryter han på något språk, så jag har svårt att uppfatta vad han säger. Men när jag är på väg hem hör jag att han säger "Stefan" och några ord till som jag har svårt att uppfatta. Nästa gång jag ser honom skall jag fråga om han kan bota människor genom att lägga händerna på dem. Jag brukar besöka COOP Konsum, varje dag tidigast 18:30 och senast 18:45. Då är utomjordingarna välkommen att prata och hela mig.

Onsdagen 26 februari var jag och Gösta Åhl och fikade på Cafe Opalen. När jag köpt fikat och är på väg till Gösta Åhl ser jag till min häpnad en äldre version av fotot på mannen från Mars sitta tillsammans med flera äldre herrar runt ett bord. Jag funderar på att gå fram till mannen och ställa frågor, men utesluter det eftersom jag inte vill att han skall bli avslöjad. När jag och Gösta Åhl är på väg mot bokrean, så säger en av de äldre herrarna att: "Vi är från Mars" i alla fall är det jag tycker mig höra, men jag är inte alls säker. Det kan vara önsketänkande från min sida.

Men efter det var jag på väg till toaletten på Bodens stadsbibliotek, när jag nästan höll på att krocka med en jättetrevlig mörkhårig tjej 30-40 som bar på en bärbar dator som jag sett tidigare sitta och använda datorn på Bodens stadsbibliotek. Då gick jag inte fram till henne, eftersom jag tänkte att hon kan vara upptagen. Nu hann jag säga hej till henne och hon blev jätteglad och hejade tillbaka. Jag vill gärna träffa både mannen från Mars och den mörkhåriga tjejen nästa gång jag och Gösta Åhl besöker Enter Galleria.

I mars månad utanför ingången på Drottninggatan 52 mötte jag en mörkhårig tjej 30-40 som först sa någonting som jag inte hörde. Men sedan sa hon att det var halt ute och att jag skulle vara försiktig. Jag vet inte om hon var en utomjording. Men om hon var det vill jag träffa henne igen och ställa frågor som jag hoppas få svar på.

2020-03-15 Meddelande till andligt avancerade utomjordingarna. Jag vill träffa er på COOP Konsum. och bli helad av er. Jag har två sjukdomar som jag tycker är jobbiga.

1.) Dålig hörsel på båda öronen. Jag är döv på höger öra och hör inte så bra med en hörapparat på mitt vänstra öra. Jag önskar att ni säger: Hej, Stefan! mot mitt vänstra öra och hälsar jag inte tillbaka så fråga: Hörde, du vad jag sa? och frågar jag då: Ja, är det någonting du vill?, så fortsätt samtalet och förklara att ni kommer långt ifrån Boden och att ni är här för att hela mig och bli kompisar med mig.

2.) Jag har också problem med andningen och för att jag skall vara symptomfri mot kläder tvättade i oparfyrmerade tvättmedel och kläder som är nya och inte luktar. Så tar jag 20 mg Olanzapin kväll och 4 mg kväll och 2 mg morgon av Zuklopentixol. Kläder som är tvättade i parfyrmerade tvättmedel och kläder som luktar, kan jag överhuvud taget inte ha.

Jag önskar att träffa samma två avancerade utomjordingar som jag först såg i Luleå 2001, vid busshållplatsen utanför psykatrin. De såg ut att vara 15-16 och en var ljushyad och den andra lätt solbränd. Sedan såg jag samma avancerade utomjordingar i Boden 2001 i korsningen Travbanegatan/Heimdalsgatan och de hade samma hudfärg, men då såg de ut att vara 8-10. Det hände innan jag fick problem med min hörsel och andningsbesvär sommaren 2001.

Jag vill också träffa vice kommendören Teel (Teal?) och bli helad av henne. Men det är inte allt. Jag vill också göra en intervju med Teel och vara med på samma bild som henne samt få en nytagen bild på Valiant Thor och en på Victor One. Den intervjuven med bilderna publiserar jag sedan i nästa nummer av UFO-Aktuellt.

I början på april var jag på COOP Konsum. Då en mörkhårig kvinna 45-55 öppnade glasdörrarna till mjölken, så att jag kunde ta ett paket hälsofil och när jag hade gjort det, så hade kvinnan flyttat sig från min högra sida till min vänstra och sa: "Hermes". Jag reagerade men sa ingenting. Det har hänt flera gånger att jag inte reagerat med intresse, när tjejer talat till mig. Jag misstänker att jag har problem med onda andar som gör att jag inte tar kontakt med tjejer som vill inleda ett samtal med mig.

Söndagen 19 april blev jag smygfotograferad på avstånd av en kille och tjej 20-30 i en vit bil, när jag var på väg till COOP Konsum. Jag såg dom igen på samma ställe på hemvägen och funderade om jag skulle kontakta dom. En som blev kontaktad av rymdmänniskor är den danska målaren, fotografen och forskaren Rene Erik Olsen. Han kommer ut med en intressant bok nu till sommaren 2020. Det kan bli en intressant läsning.

Tisdagen 28 april var jag på väg och lämna in veckans spel på spelhörnan i COOP Konsum. Jag möter en lång ljushårig tjej 30-40 vid Drottninggatan 50 och hon verkar glad så vi hejade på varann och efter jag lämnat in veckans spel gick jag in i affären och får där syn på en blond ljushårig tonårstjej vid självbetjänings kassan. Vi tittar på varandra och jag funderar om det är samma tjej som jag samtalade förra veckan med. Hon körde epa-traktor och jag vill gärna träffa henne igen och fortsätta samtalet.

Onsdagen 29 april var jag och Gösta Åhl och promenerade på stan, då en lång ljushårig tjej 30-40 promenerade förbi och jag funderar om det är samma tjej som jag hälsade på, dagen innan.

Söndagen 3 maj var jag och handlade på COOP Konsum. När jag får syn på två tonårstjejer 15-18 som var solbrända. Först trodde jag att de kom från Venus, men så såg jag att den långa mörkhåriga hade en tatuering på halsen. Den korta ljushåriga såg jag ingen tatuering på. Om de var utomjordingar vill jag träffa dem igen. Ni vet vilken tid på kvällen som jag brukar besöka COOP Konsum.

Onsdagen 20 maj var jag och Gösta ÅhlBodens stadsbibliotek, när jag får syn på en invandrartjej 25-35 som satt med en bärbar dator vid ett bord. En student tänkte jag och gick fram och frågade hur hon mådde och det visade sig att hon mådde bra och att hon studerade till arbete inom sjukvården. Eftersom jag inte ville störa sa jag att om hon går in på http://gratisenergi.se/ så kommer hon till min sida och sedan tog vi farväl av varandra. Senare, när jag och Gösta Åhl satt och fikade på Cafe Opalen vinkade vi till varandra. Vilken trevlig tjej, tänkte jag och tror att jag sett henne på sveafältet eller COOP Konsum, men är inte säker. Hur som helst vill jag träffa henne igen, eftersom hon var så trevlig.

Torsdagen 21 maj hade jag varit på COOP Konsum. När jag hade varit och handlat, väntade jag in Marie Vääti, så att vi kunde gå och prata bort en stund. I höjd med Drottninggatan 50 kom två tjejer 18-25 och hejade på oss eller på mig? Jag är inte säker på var jag sett dom förut. Kanske på Drottningatan 54 eller mellan COOP Konsum och Drottninggatan 50 för flera år sedan. De var inte vackrare än vanliga människor som George Adamskis utomjordingar. Men jag misstänker ändå att de var utomjordingar, eftersom de var väldigt glada, när de hejade på mig och jag vill gärna träffa dem igen och säga: "Hejsan, ni har jag sett förut, bor ni på sveafältet? Var kommer ni ifrån?.

Lördagen 6 juni, såg jag en tjej i rött 12-15 som stoppade ner kartonger i tidningssamlaren, eftersom kartongsamlaren var full. Jag sa åt henne när hon var klar. Men hon sa ingenting, dammade av händerna och gick därifrån för att några sekunder senare försvinna i tomma intet. Det påminner mig om två tjejer 7-10 som försvann i tomma intet på Enter Galleria för några år sedan. Jag vill så gärna träffa tjejen i rött igen. Hon verkar veta vilken tid jag går till COOP Konsum. Jag har många frågor som jag vill ha svar på. 1). Om du kan försvinna i tomma intet, kan du också hela människor? 2). Var kommer du ifrån? 3). Färdas du med flygande tefat och moderskepp? och andra frågor.

Torsdagen 18 juni satt jag på uteplatsen där jag bor. Då kom tre tonåringar på sparkcykel. En av dom, en ljushårig tjej 12-15 hejade på mig, vilket jag tycker är trevligt.

Onsdagen 19 augusti 2020 var jag och Gösta ÅhlEnter Galleria. När jag får se två tonårstjejer sitta mitt emot H&M. Jag tänkte ska jag gå fram och prata med dom, fastän jag hör dåligt. Då såg jag Mikael Jaako och Barbro Jaako och då gick jag fram och började prata med Mikael Jaako. Sedan när jag var på övervåningen på Enter Galleria utanför Bodens stadsbibliotek, kollade jag ner på de två tonårstjejerna, eftersom jag hade svårt att glömma dom. Båda gångerna tittade den mörkhåriga upp mot mig. Hur visste hon att jag tittade på dom? Jag vill gärna träffa dom utanför H&M. Jag vill veta varifrån de kommer och om de kan hela mina två problem - Dålig hörsel på båda öronen och mina andningsbesvär.

Torsdagen 27 augusti kom jag ut från toaletten på Cafe Opalen, när jag får syn på en glad mörkhårig tjej 16-18. Hon var utbytesstudent på Björknäsgymnasiet från Dubai och kunde svenska. Hon vill jag träffa igen. Jag gillar att prata med invandrartjejer, jag tycker att de är mer lättpratade än svenska tjejer.

New Onsdagen 2 september 2020 var jag och handlade 1½ Liters Coca-Cola Zero på COOP Konsum. Vid godiset får jag syn på två tonårstjejer 13-15 och en av dem såg ut som en lillasyster åt en av tjejerna som jag såg utanför H&M den 19 augusti. Nästa gång jag pratar med henne skall jag fråga om hon har en stora syster.

New Onsdagen 14 oktober öppnar jag dörren från toaletten på Cafe Opalen, och jag får syn på en tonårstjej 15-16 med långt ljust hår och jag hejar på henne. Men hon hejar inte tillbaka. Men det gör istället en liten svarthårig tonårstjej 15-16. Eftersom de väntade på att toaletten skall bli ledig, brydde jag mig inte om att fråga varifrån de kom. Efteråt kom jag ihåg att rösterna sagt att jag borde prata med den mörkhåriga.

New Torsdagen 15 oktober var jag och Torbjörn Björk på statsparken när en mörkhårig tjej 20-30 promenerade förbi. "Nu kommer helbregdagörerskan" sa jag till Torbjörn Björk. Men hon var upptagen med att prata i sin mobiltelefon, så hon reagerade inte. Efteråt kom jag ihåg att rösterna sagt att jag borde stoppa en mörkhårig tjej som promenerade i statsparken med en mobiltelefon. Hon kunde hjälpa mig.

New Torsdagen 29 oktober var jag på väg från närpsyk till statsparken när jag ser en mörkhårig kvinna 30-40 som hade satt upp sitt svarta hår och jag mindes en syn jag haft med en kvinna 30-40 som hade satt upp sitt svarta hår. Jag funderade om det kunde vara samma, men utesluter det eftersom hon inte ser annorlunda ut kring munnen.

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok