ovanliga människor - 2022



Alexandra Kahwaji

New Hejsan, tjejer! Vid bra väder är jag anträffbar när jag besöker Coop Sveafältet,
varje kväll omkring 18:30 och omkring New 14:00 Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag samt New 14:00 Lördag och Söndag.


I början på det nya året. Kvällen den 5 januari träffade jag två tjejer 15-20, på Coop Sveafältet. Det var mycket svårt att se åldern på dom. De var solbrända och kom från Boden och antingen gick de på Björknäsgymnasiet eller Luleå Tekniska Universitet eller var Soldater. På grund av min dåliga hörsel, hade jag svårt att höra vad dom gjorde. Men de var mycket trevliga att prata med och jag tipsade dom om min hemsida. http://gratisenergi.se/. Om de blev intresserade av mig, vill jag träffa dom igen.

Tisdag eftermiddag 5 april var jag och lämnade in veckans VikingLotto och Lotto onsdag och lördag. När jag kommer ut från Coop Sveafältet så möter jag en vacker kvinna 25-35 med långt mörk hår. Hon har ett brev i handen och jag förstår att hon är på väg till postlådan. Hon är glad, så jag hejar på henne och hon svarar med: "Hej, Hej".

Jag blir glad av hennes svar och minns rösterna som sa att den tjej som svarar med "Hej, Hej" och ler. Hon skall jag kontakta, eftersom hon kan vara en utomjording. Men rösterna har också gjort det klart att det är inomhus på Konsum Svea när den utomjordiska tjejen står bland hyllorna som kontakten skall ske.

Tidigare i vår har jag sett en ljushårig kvinna 45-55 som log åt mig vid godiset på Konsum Svea. Men jag kontaktade inte henne av någon anledning. Kanske på grund av att George Adamskis utomjordingar inte ser äldre ut än 40? Jag är van tonårstjejer, eftersom jag funnit att de är mest lättpratade.

Men den 24 februari, då Ryssland anföll Ukraina, var jag på väg hem från Coop Sveafältet då jag träffade på en kvinna 65-75 som jag tyckte att jag kände igen. Men jag är inte alls säker, men jag tror att det är samma kvinna som hade målat ögonlocken gröna och som jag mötte, utanför Opalen. Om det var samma kvinna, så vill jag träffa henne på Coop Sveafältet. Hon verkar veta vilken tid jag är där, så det är inget problem.

En kvinna 50-60 som hade linjer i ansiktet sa utanför entren till Coop Sveafältet. - Stefan, läge men tittade på en tjej som hade färgat håret, medans hon sa det. Jag funderade, varför hon inte vände sig mot mig. När hon sa - Stefan, läge. Därför brydde jag inte om henne och det kan ha varit ett misstag. Vad vet jag?

Höstterminen startade onsdagen 17 augusti och det betyder mer tjejer på Coop Sveafältet och som går omkring på Enter Galleria. Jag ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat denna sida på ett tag. Men det har inte hänt så mycket. Det är först nu på senare tid som jag vinkat till en invandrartjej på en parkbänk utanför Enter Galleria och hon vinkade tillbaka.

Jag har också hejat på en ljushårig tjej med fräknar, på Coop Sveafältet. och det lyste om hennes huvud, när hon hejade tillbaka. Jag hoppades att hon skulle ställa sig bakom mig i kassakön. Så att vi får en pratstund. Tyvärr tog hon snabbkassan. Så det blev ingen pratstund.

Sedan har jag väntat in en snygg mörkhårig invandrartjej med lockigt hår. Hon blev glad över att jag väntade på henne och jag hann i alla fall vinka till henne och hon vinkade tillbaka och sa: "hej" innan hon gick ut genom entren.

Tisdagen 30 augusti, väntar jag på bussen, vid hållplats Landstingsvägen/Sveafältet. Det är flera tonåringar som går förbi med karta i hand. En ung ljushårig tjej säger: "Hej, Stefan" åt mig. Men hon var yngre än 15, så jag svarade inte. Jag vill inte bli kallad fula gubben. Det var nog ett misstag, eftersom jag minns att rösterna sagt att en tjej som är utomjording. Skall hälsa på mig med just de orden. Nu tror jag att den här tjejen var bodensare och känner till mitt namn, via ryktesvägen.

New Tisdagen 11 oktober, var jag på väg till Coop Sveafältet, när jag får se två tjejer stiga ut ur en bil och de kom efter mig in i Konsum Svea. Jag vänder mig om i butiken och får se att den första tjejen, var sminkad. Men det var inte tjejen bakom henne. Tjejen utan smink kollar intresserad på mig, när jag lämnade in tisdagen och onsdagens spel. Om de var utomjordingar vill jag träffa dom igen på Opalen. När jag är där i veckan. Jag vill så gärna ha utomjordiska vänner.

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok