ovanliga människor - 2019



Alexandra Kahwaji


Söndagen 6 januari var jag och handlade på COOP Konsum och hade ställt mig i kön, då jag får ögonkontakt med en kvinna 50-60 och vi hälsar på varandra och jag tycker hon har annorlunda utstrålning kring huvudet, än andra människor. Jag funderar på att kontakta henne, men utesluter det, eftersom jag inte vet vad jag skall säga. Så här i efterhand kom jag på att hon hade samma frisyr som tonårstjejen som jag såg torsdagen den 27 december på Cafe Opalen och de var lika korta, så nu har jag en anledning att fråga henne, nästa gång vi ses. Jag har börjat besöka COOP Konsum efter klockan 18:30 på grund av att det är mer tjejer än efter klockan 17:00.

Förmiddagen Torsdag 10 januari väntade jag på bussen, när en invandrartjej ställde sig i porten bakom mig. När bussen anländer är hon först på att kliva på bussen. Hon sätter sig på vänster sida och jag på den högra. Det är två tomma sittplatser mellan oss. Vad jag inte blir klok på är om hon är afrikanska eller kommer från mellanöstern? Hon är 25-30 och har chokladfärgad hy och hennes beteende visar att hon vill vara ensam, så jag bryr mig inte om att prata med henne. Nästa gång jag ser henne skall jag fråga varifrån hon kommer.

Lördagen 21 januari var jag och handlade på COOP Konsum och när jag är på väg ut möter jag tre tonårstjejer och hon i mitten är liten och underligt nog har hon en bred mun med smala läppar. Jag hejar på henne och hon ler tillbaka. Hon är det närmaste en utomjording man kan komma och hon har vit hy som på ett skrivarpapper, men det kan vara smink precis som hennes röda läppar. Henne vill jag träffa igen.

Torsdagen 24 januari var jag på Bodens stadsbibliotek, när jag ser en mörkhårig tonårstjej som inte har några ytterkläder och inte ler när hon ser mig. Rösten i mitt huvud säger: Prata med henne, därför att hon är en utomjording. Men jag är skeptiskt lagd, därför att jag hört den uppmaningen förut och då har det visat sig vara jordiska personer. Det är precis som min kompis Tove Andersson säger: "Rösterna i huvudet säger vad man vill höra och de talar inte alltid sanning." Det har jag märk, därför att rösterna i mitt huvud har sagt att jag skulle bli kontaktad av en utomjording, bara några dagar senare och det har inte hänt. På kvällen var jag och handlade på COOP Konsum som vanligt och där såg jag två tonårstjer, en ljushårig och en med långt mörkt hår och henne tycker jag synd om, eftersom hon var på dåligt humör och det kan bero på att hon har mens och då kommer tjejerna i pulverform. Nästa gång jag ser henne skall jag prata med henne.

Torsdagen 7 februari var en kall dag och jag tog bussen till och från centrum. Efter att jag hämtat medicinen gick jag till Bodens stadsbibliotek och där hejade jag på en tonårstjej ur personalen. Senare möttes våra blickar, när jag var på väg ut. Om hon är kvar nästa vecka skall jag inleda ett samtal med henne.

Onsdagen 13 februari var jag och Gösta ÅhlBodens stadsbibliotek när jag får syn på en invandrar tjej 30-40 och jag hejar på henne och hon hejar tillbaka. Sedan ser jag en invandrartjej som är tonåring och henne tror jag sett tidigare i närheten där jag bor. Hon är yngre än 15, så henne hejade jag inte på. Efter att jag och Gösta Åhl fikat på Cafe Opalen, var vi på väg ut mot utgången av Enter Galleria mot gågatan, när jag får syn på en bredaxlad man 40-50 som verkar ha gulfärgade ögonvitor, men inte gulfärgad hy som människor med leversjukdomen - Hepatit. En röst inom mig säger: "Han är en utomjording." Men jag är misstänksam mot mina röster i huvudet, därför att de har haft fel tidigare. Så jag promenerar förbi och besökte Gunnar Lindfors på Å-center. När jag kommit hem gick jag och spelade två rader på viking lotto och en rad på EuroJackPot på COOP Konsum. En utav mina favorittjejer ur personalen var i kassan. Hon är 25-30 och mörkhårig.

New Lördagen 23 februari, efter klockan 18:30 var jag och handlade för andra gången på COOP Konsum. När jag var på väg mot Coca-Cola såg jag en ljushårig tjej i 30 årsåldern som jag hejade på. Sedan gick jag förbi godiset och då log hon. Det var en trevlig tjej, henne vill jag bli bekant med tänkte jag och jag fick möjligheten att bjuda in henne till varubandet i kassan, eftersom hon var nästa i kassakön.

Sedan fick jag en pratstund med henne medans vi packade varorna. Jag sa att: "Bor du också på Sveafältet?" och då sa hon: "Nej, jag kommer från Enus" i alla fall var det jag tyckte mig höra, men jag hör dåligt så jag frågade igen och då tyckte jag mig höra svaret: "Erikslund" och hon pekade mot Erikslund. Jag sa då att: "Då har du bil?" och hon svarade jakande på den frågan samtidigt som hon log och när jag hade packat klart sa jag "Ha det så bra" och gick samtidigt som hon log och tackade så mycket.

Så här i efterhand tycker jag att det inte var så smart att avsluta samtalet så fort, eftersom jag kunde ha ställt flera frågor, men jag hoppas träffa henne igen. Jag brukar gå till COOP Konsum efter klockan 18:30 och senast gå ifrån COOP Konsum klockan 18:45, Men inte på söndagen 24 februari för då vill jag inte blåsa bort. Det jag gillade hos henne var att hon log mycket, fastän hon såg ut att vara mer än 30. Hon uppfyller två kriterier på min kontaktannons: Min drömtjej

Torsdagen 14 mars var jag och Gösta Åhl och fikade på Cafe Opalen. När jag var på väg mot Cafe Opalens toaletten, så såg jag en invandrartjej i 25 årsåldern som log mot mig. Hon hade långt svart hår och kopparfärgad hy. Men eftersom jag hade behov att uträtta så sa jag ingenting, utan hoppades träffa henne igen efter toalettbesöket. Men då var hon borta. Jag tror att hon var en afrikanska, men hoppas naturligtvis att hon var en utomjording, eftersom de brukar ha kopparfärgad hy. I vilket fall som helst önskar jag att träffa henne igen.

Onsdagen 20 mars var jag och Gösta Åhl och fikade på Cafe Opalen. Medans vi fikade såg jag en lång ljushårig tjej eller en transkille, eftersom hon verkade sakna bröst. Hon/Han var i 30 årsåldern och var lätt solbränd. Hon/Han hade en tröja med regnbågens färger eller så var det en Pridetröja? Eftersom jag inte är intresserad av ha sex med bögar, så kontaktade jag henne/han inte. Sedan såg jag henne/han promenera på gågatan på nästa dag.

Torsdagen 21 mars var både misslyckad och lyckad. När jag steg på bussen, såg jag vad jag uppfattade en tonårstjej som hade nordisk ansikte, men även en solbränna, så jag undrade om hon kunde vara en utomjording. Tyvärr satt hon med mobiltelefonen, så jag satte mig bakom henne, istället brevid henne. Det var ett misstag, eftersom jag kunde ha fått reda på mer om henne om jag pratat med henne. Men på hemvägen med bussen pratade jag med en irakiska 50-60 som bor i Sverige.

Fredagen 26 april var jag och pantade flaskor på COOP Konsum. När jag kommer in i affärren ser jag två ljushåriga tjejer som verkar ha varit mor 50-60 och dotter 25-35. De skrattar, men jag tar mig modet att i alla fall heja på dottern och hon säger "hej, hej" och jag drar mig till minnes att rösterna har sagt att utomjordingarna skall heja på mig med orden "hej, hej" och inte tvärtom.

Sista helgen i april var jag på väg mot dörrarna på COOP Konsum. Jag tro att jag hörde någon säga "Hej, Stefan", men jag är inte absolut säker. Det kan ha varit en mörkhårig tonårstjej 15-18 som hade svarta glasögonbågar. Jag har aldrig hört att utomjordingarna använder glasögen. De röker inte, snusar inte, dricker inte alkoholhaltiga drycker och energidrycker.

Tisdagen 30 april var jag och pantade flaskor på COOP Konsum och 12? tonårstjejer i åldern 13-14 år var och köpte godis. Jag funderar på att ge dom mitt visitkort, men utesluter det eftersom de är så unga och jag vill inte bli kallad "fula gubben". En som inte var för ung men däremot tappade godis på golvet var en ljushårig tjej 25-30 som sedan hejade på mig efter att hon plockat upp godiset från golvet. Jag misstänker att hon var berusad eller påtänd och det var därför hon tappade godis på golvet, så jag hejade inte tillbaka.

Onsdagen 1 maj var jag på väg till COOP Konsum, när jag får syn på en ung kvinna som hade kinesögon, men med nordisk utseende i övrigt. Hon tittar mig inte i ögonen, så jag hälsade inte på henne. Nu är det så att det finns mixade förhållanden mellan kines och skandinav, så hon måste inte nödvändigtvis ha varit en utomjording.

Torsdagen 2 maj var jag på väg till Stora COOP. För att hämta ut böcker och en funktionsgenerator som jag skall använda till mina fri energi experiment. När jag och Gösta Åhl var på väg mot ingången så möter vi en rödhårig kvinna 30-40 och jag drar mig till minnes att rösterna sagt att jag skall möta en rödhårig kvinna vid posten som är utomjording. Jag funderar om det kan vara henne, men eftersom det skulle ha varit vid posten gick jag dit och fann ingen rödhårig kvinna där.

Torsdagen 2 maj var jag på COOP Konsum. för att panta flaskor, då en ung kvinna 30-40 kommer förbi för att leta efter mat. Jag funderar om hon kan vara en utomjording och efter jag pantat flaskorna och hämtat filen. Så möter jag henne och säger "Hej!" och hon säger "Hej!" utan att titta mig i ögonen, men när hon hälsar, så känner jag en ljummen känsla i min kropp och det får mig att undra vem hon egentligen är?

Är hon en svart magi häxa som överfört en demon till min kropp eller är hon en vit magi häxa som hoppas på att bota mina andningsbesvär och dåliga hörsel genom böner eller är hon en utomjording som ville påpeka att hon är annorlunda? Hur som helst, eftersom hon inte såg i mina ögon, så fick jag den uppfattningen att hon inte var upplagd för att prata med mig.

Onsdagen 8 maj var jag på väg från min kristna kompis Gunnar Lindfors på Å-center. När jag i backen mötte en glad kvinna 50-60 med en okänd sak i plastpåsen som hon rörde på när jag närmade henne. Jag sa "Hejsan!" och hon svarade med att säga "Hej, Hej!". Då mindes jag att rösterna sa att jag skulle vara observant på tjejer som säger: "Hej, Hej!". Men jag gick vidare, eftersom rösterna också sagt att jag skulle möta en ung, snygg invandrar tjej på Bodens stadsbibliotek men det hände aldrig. Det är som min kompis Tove Andersson säger: "Rösterna i huvudet säger vad man vill höra och de talar inte alltid sanning."

Fredagen 10 maj tittade jag på Aktuellt vid 18:00 och får mitt i sändningen se en grön testbild och jag tänkte då att det kan vara utomjordingar som vill kontakta mig på COOP Konsum. Jag går dit och får se flera män som har grön skjorta. En utav männen med grön skjorta möter jag vid utgången. När vi möts säger han ingenting och tittar mig inte i ögonen. Men jag känner värme i kroppen och undrar vem han är.

Onsdagen 15 maj var jag på väg till min kristna kompis Gunnar Lindfors på Å-center. När jag ser tre tjejer 30-40 som ser ut att vara invandrare, men jag är för feg och vågar inte inleda ett samtal med don. Jag har blivit osäker när det gäller tjejer på sista tiden.

Onsdagen 15 maj ringde 073-686 52 67 i min mobil och ett koll på Eniro gav ingen träff på det telefonnumret. Märkligt tyckte jag och 18:30 går jag till COOP Konsum. Där får jag syn på en tjej som ser vilsen ut i hyllorna. Jag tänker att jag kan hjälpa henne och frågar: "Hittar du det du söker?" och hon svarade: "Nej, inte direkt" Hon verkar inte upplagd för samtal, så jag frågar henne inget mera. Men så här i efterhand kunde jag ha frågat henne: "Var kommer du ifrån?" Det skall man göra med alla människor människor man träffar för att hålla samtalet igång. Då får man veta om man pratar med en utomjording.

Söndagen 19 maj var jag på väg ut från COOP Konsum, när får jag syn på en kille i 30 års åldern. Han verkar lycklig och vad mer är: Han har stora läppar som är rödbruna och jag drog mig till minnes 2006. Då jag såg en utomjording med liggande u-mun med smala bruna läppar på Nya Korskyrkan tillsammans med en utomjording med snövit hy. Hur som helst. Jag vill gärna träffa han med stora rödbruna läppar och fråga bland annat varifrån han kommer. Säkraste tiden för att träffa mig är mellan 18:30 och 18:45 på COOP Konsum.

Vecka 21 var jag på väg till COOP Konsum för att handla mat. Utanför butiken möter jag en glad ljushårig kvinna, 60-70 och jag tänker genast att hon måste jag heja på och hon ler ännu mer och hejar tillbaka. Kanske var hon en utomjording eller kristen, vad vet jag?

Torsdag 30 maj var jag och handlade på COOP Konsum. När jag kommer in genom dörrarna ser jag två tonårstjejer en bit från kassan. Om de är utomjordingar, så väntar de säkert på mig tänkte jag och går till mejeriavdelningen. På mejeriavdelningen får jag syn på en snygg mörkhårig tjej 25 som jag hejar på och hon hejar tillbaka. Hon ska jag fråga hur hon mår? Men när jag närmare henne två gånger går hon undan och jag förstår att hon inte vill prata med mig. Säkert en invandrartjej som inte får prata med svenska män, tänker jag och fortsätter handla. När jag kommer till kassan, så har de två tonårstjejerna redan lämnat butiken och jag tänker vad olyckligt av mig att inte gå och prata med dem på en gång. Då kunde jag ha listat ut varifrån de kommer.

Lördagen 1 juni var jag som vanligt och handlade på COOP Konsum. När jag kommer in genom dörrarna, ser jag att kvinna med glasögon och röd jacka är kund i kassan. Rösterna hade sagt att jag skulle se efter en kvinna med röd tröja och inte med röd jacka, så jag bryr mig inte om att kontakta henne. Nu så här i efterhand så borde jag nog ha frågat kvinnan med den röda jackan var hon kommer ifrån.

Söndagen 2 juni var jag som vanligt och handlade på COOP Konsum. När jag har handlat klart, ser jag att en liten tjej 10-15 är nästa i kön och hon köper dricka. Hon tittar på mig och jag på henne. Vad jag inte blir klok på är att hon ser äldre ut än 10 i ansiktet, medans kroppen säger att hon är 10. Hon har kopparfärgad hy och axellångt svart hår och det är först när jag kommer hem som jag tänkte på invandrartjejen på Cafe Opalen. Hon hade samma frisyr och samma färg på huden. Kanske var de systrar.

New Fredagen 7 Juni, var jag som vanligt och handlade på COOP Konsum. Efter att ha tagit Paprikan, var jag på väg mot filen, då en mörkhårig kortklippt tjej 30 med smycken i öronen kom emot mig. Trevlig tjej tänkte jag och hejade på henne. Hon hejade tillbaka, men något mer blev det inte. Det som talar emot att hon var en utomjording, var naturligtvis att hon hade gjort hål i öronen för att bära smycken. Inga Venusianer bär smycken, röker, snusar eller dricker. Men tjejer från andra solsystem kan gör det.

Jag vill att utomjordiska tjejer från andra solsystem kontaktar mig genom att säga: "Hej, Hermes!", varvid jag frågar var hon kommer ifrån och då får hon säga: "Jag kommer mycket långt härifrån". Då frågar jag: "Kan människor som kommer mycket långt härifrån, hela människor genom handpåläggning?". Varvid hon får svara: "Ja, det kan vi" eller: "Nej, det kan vi inte"

Om hon svarar: "Ja, det kan vi", så berättar jag att jag vill få tillbaka fullständig hörsel på båda öronen. Bli befriad från mina andningsproblem och lukthallucinationer samt få tillbaka tandhälsan eftersom jag inte har råd att gå till tandläkaren.

Om hon svarar: "Nej, det kan vi inte" vill jag ha bevis på att hon är utomjording. Hon kan visa UFO-film i mobiltelefonen eller visa stillbildsfoton på deras flygande tefat och moderskepp. Vill hon inte visa filmer eller foton, får hon berätta vad jag tänker på eller bli osynlig eller försvinna i tomma intet.

New Google Translation:

Friday June 7, I was as usual and traded at COOP Konsum. After taking the Paprika, I was heading towards the soured milk, when a dark-haired short-cut girl 30 with jewelry in her ears came against me. Nice girl I thought and cheered on her. She cheered back, but nothing more did happen. What speaks against her being an extraterrestrial, of course, was that she had pierced her ears to wear jewelry. No Venusians wear jewelry, smoke, snuff or drink. But girls from other solar systems can do it.

I want extraterrestrial girls from other solar systems to contact me by saying, "Hi, Hermes!", Then I ask where she comes from and then she must say: "I come very far from here". Then I ask, "Can people who come very far from here, heal people by laying on hands?". She can answer: "Yes, we can" or "No, we can't"

If she answers: "Yes, we can", then I tell her that I want to get back complete hearing on both ears. Get rid of my breathing problems and smell hallucinations and get back the dental health because I can't afford to go to the dentist.

If she answers: "No, we can't" I want proof that she is an extraterrestrial. She can show UFO movies in the mobile phone or show still photos on their flying saucers and motherships. If she does not want to show films or photos, she can tell you what I am thinking of or become invisible or disappear into nothing.

Fredagen 14 Juni, var jag som vanligt och handlade på COOP Konsum. När jag såg två tonårstjejer i spelhörnan. Jag sa ingenting eftersom jag tänkte på att köpa dricka. Tonårstjejerna var före mig i kön till kassan, men jag kände inte för att prata. När jag hade handlat klart, så gick jag hem. På vägen hem går den mindre mörkhåriga före mig och hon får ett samtal i mobiltelefonen. Just när jag passerar henne hör jag en mansröst från hennes mobiltelefonen som säger mitt riktiga namn och jag funderar hur det är möjligt. Antingen har hon blivit uppringd från en person i närheten eller från rymden.Om det är möjligt vill jag träffa de två tonårstjejerna igen på COOP Konsum.

Jag hejade på fyra tonårstjejer och de hejade tillbaka, men mest glad blev jag över att Matilda Modig hejade på mig, trots att hon gick tillsammans med sin pojkvän.

Torsdagen 20 Juni, var jag som vanligt och handlade på COOP Konsum. När jag får syn på en tjej 30 med långt ljust hår. Jag hejar på henne och hon ler ansträngt och hejar tillbaka. Hon går före mig i butiken och jag funderar på att samtala mer med henne, men utesluter det då hon inte ler, nästa gång våra blickar möts. Hon ställer sig vid frysdisken och kollar varor medans jag går förbi, utan att säga ett ord. Sedan när jag betalar ser jag henne vid chips/ostbåge hyllan. Jag funderar på om hon kan vara en utomjording, men utesluter det eftersom hon inte verkade vara intresserad av mig. Om hon trots allt var en utomjording vill jag träffa henne igen.

Torsdagen 27 Juni åkte jag buss från Landstingsvägen till Medborgarplatsen. När jagbn ska gå av bussen vänder sig en tonårstjej i svarta kläder som gått av innan mig, om och tittar på mig och dum som jag var så hejade jag inte på henne. Om hon var en utomjording vill jag träffa henne igen.

Onsdagen 3 juli hade jag varit på stan och hämtat ut ett paket på Stora Coop och när jag var mellan COOP Konsum och Pizzeria Take-Off såg jag en tonårstjej som tittade intresserat på mig och jag tänkte att hon måste jag heja på och hon hejade tillbaka. Nu så här i efterhand, tänkte jag att jag var dum som inte hejdade henne och frågade var ifrån hon kommer. Kanske var hon en utomjording som kollade i sin mobiltelefon och då vill jag träffa henne igen.

Lördagen 6 juli hade jag sett Sverige vinna över England i bronsmatchen och sedan tog jag en promenad till COOP Konsum. Där får jag se en vacker kvinna 40-50 som jag bedömmer är en invandrarkvinna och inte en utomjording och därför hejade jag inte på henne. Men om hon trots allt var en utomjording vill jag träffa henne igen.

Onsdagen 10 juli är jag på väg ut från COOP Konsum. När jag möter en kvinna 45-55 som var glad och jag hejar på henne och hon hejar tillbaka, underligt nog med en röst som var mellan en kvinna och en man. Jag funderade om hon var en Shemale. Alltså en man som klätt ut sig till en kvinna. Men några Shemale är jag inte intresserad av. Däremot om hon var en utomjording, vill jag träffa henne igen.

Torsdagen 11 juli, hade jag varit och hämtat ut medicinen och jag gick in på Stora Coop för att se om det fanns några intressanta tjejer. Jag ställer mig för att kolla på dagstidningarna och då kommer en liten ljushårig tjej 25-35 ur personalen med mera dagstidningar och jag hälsar på henne och hon säger "Hej, Hej" tillbaka. Vilken trevlig tjej tänker jag. Senare på dagen besöker jag COOP Konsum. När en lång kvinna 40-50, med svart lockigt hår ställer sig före mig i kön. Jag hälsar på henne och hon hälsar tillbaka. Men hon log inte tillbaka, vilket gjorde att jag inte frågade henne varifrån hon kommer. Men om hon trots allt var en utomjording vill jag träffa henne igen.

Måndagen 15 juli är jag på väg till Pizzeria Take-Off. När jag gått över gatan till trottoaren, så ser jag två tonårstjejer som ser trevliga ut komma emot mig. De skall jag hälsa på tänker jag och gör det och den mörkhåriga säger "Hej, Hej, Hej" och den ljushåriga säger "Hej, Hej" med mörkare röst, och sedan efter att vi mött varandra och gått vidare säger hon som jag uppfattar det: "Space". Men jag är inte riktigt säker på att hon sa "Space". Oavsett om de är utomjordingar eller inte, så vill jag träffa dem igen och bli kompisar, eftersom de var så trevliga. Vi kan träffas på COOP Konsum. Jag går dit varje dag tidigast 18:30 och lämnar Konsum Svea senast 18:45 som idag då jag ser vad som kan ha varit en ung militärtjej som nyligen ryckt in. Hon hade en röd namnbricka. Men jag såg inte vad det stod på den eftersom hon hade den lodrät. Om hon är intresserad av mig kan hon komma förbi Konsum Svea, när jag är där.

Onsdagen 17 juli är jag och Gösta Åhldollarstore när jag får se en snygg ljushårig tjej 20-25 prata med en kvinna och jag beslutar att inte störa dom. Sedan kom det fyra tjejer 18-25 och gick förbi mig och sedan vände de sig om och tittade på mig. Men det hade alla en mun som ett minustecken så de pratade jag inte heller med.

Torsdagen 18 juli var jag och handlade på COOP Konsum. När jag får syn på en snygg ljushårig tjej 15-20 med vita hörlurar i öronen, som jag hejar på och hon hejar tillbaka. Trevlig tjej tänker jag, men det blev inget mer. Men jag skulle vilja träffa henne igen om hon är en utomjording.

Fredagen 19 juli är jag på väg mot ingången på COOP Konsum. När en tjej 30-40 kommer cyklande. Jag hejar på henne och hon hejar tillbaka och sedan parkerar hon cykeln och börjar prata. Jag går fram till henne och frågar om hon vill mig något. Då förklarar hon att hon inte talar till mig, utan talar med en kvinna längre bort och jag vänder mig om och kan bara konstatera fakta. Det enda som talar för att tjejen var en utomjording, är att hon hade mycket fräknar i ansiktet och jag skulle gärna vilja träffa henne igen och få en pratstund. Därför att hon var trevlig.

På kvällen är jag återigen för att handla på COOP Konsum. När jag lämnat butiken och är på väg hem, så ser jag två tonårstjejer komma cyklande mot mig. Jag hejar på dom och de hejar tillbaka, men de var allvarliga. Så de var säkert inga utomjordingar.

Tisdagen 23 juli är jag på väg mot kassorna på COOP Konsum. När jag får se en tjej med vit hy 18-25, packa varor och jag börjar prata med henne. Det visade sig att hon inte kom från Boden och att hon undrade vad min hemsida handlade om? Jag borde ha frågat mer. Exempelvis om hon jobbade eller studerade och om hon hade semester?

Jag går till COOP Konsum. Två gånger om dagen, 17:00 och 18:30 och båda gångerna söker jag tjejer att prata med.

Tordagen 25 juli promenerar jag från Närpsykiatrin Boden mot Stora Coop. När jag passerar kungsbron, möter jag två kvinnor 50-60 och 30-40 varvid den yngre hejar på mig och jag hejar tillbaka. En sak var underligt med den yngre, hon saknade kvinnliga kurvor och var väldigt bred, så jag undrar om hon var född till man, men bytt kön. Om hon bytt kön eller är en shemale är jag inte intresserad av henne. Jag vill ha den äkta varan. Det vill säga tjejer som är födda med vagina. En sak var märklig. Hon hade vitt hår som tjejen jag pratade med Lördagen 23 februari, men uppsatt i nacken. Om hon var en utomjording, vill jag träffa henne igen.

Söndagen 28 juli är jag på väg ut mot dörrarna på COOP Konsum. När jag ser en mörkhårig invandrartjej sitta och knappa på sin mobiltelefon. Hon hade en svart tröja och jag frågade henne om det inte var varmt i solen och det erkände hon och jag sa samma för mig och min svarta keps.

Måndagen 29 juli 18:30-18:45 är jag och handlar på COOP Konsum. Jag ser en tjej 25-35 som också är där och handlar och jag funderar på om jag skall börja prata med henne, men utesluter det på grund av att hon var lite rund och det var fel av mig på grund utav två saker: 1. Jag är själv rund och 2. Hon hade en bra utstrålning. Det såg jag när hon samtalade med kassören. Nästa gång hon är och handlar skall jag kontakta henne, eftersom hon verkar vara lättpratad.

Tisdagen 30 juli 17:00 är jag och handlar på COOP Konsum. När jag är på mot filen, så står en tjej 20-25 i vägen och jag ber henne flytta på sig och det gör hon. När jag tar min fil passar jag på att fråga henne var hon kommer ifrån och det visar sig vara en invandrar tjej som trivs i Sverige och bara ibland har tillgång till Internet. Hon var glad och det var trevligt att prata med henne och jag hoppas att få träffa henne fler gånger, eftersom jag tipsade henne att googla "Hermes Atar" så kommer hon till min hemsida.

Onsdagen 31 juli var jag på väg hem från centrum, då jag får röd gubbe vid Rönnbäcks Gatukök när det ställer sig en ljushårig militärtjej 20-25 brevid mig och jag inleder ett samtal och får då reda på att hon varit militär i 1½ år och att hon tillhör artilleriregementet.

Onsdagen 31 juli har jag varit och handlat på COOP Konsum. När jag kommer ut på parkeringen, så ser jag två tonårstjejer i svarta kläder sitta på gräsmattan och kolla på folk. Jag frågar om de är invandrare och får till svar att de är bodensare som inte är intresserade av killar och har dricka. Jag får den uppfattningen att de är lesbiska och säger hejdå och den mörkhåriga säger hejdå till mig.

Lördagen 3 augusti var jag till COOP Konsum När jag möter två kvinnor 30-40 som hade varsin hund. Jag hejar och de hejar tillbaka, samtidigt som deras hundar stannat för att lukta. Då borde jag frågat om de också kommer från Boden och det borde jag också frågat två tonårstjejer med varsin hund. Då jag var på väg bort från affären.

Söndagen 4 augusti var jag till COOP Konsum och i dörren till butiken kommer 3 tonårstjejer varvid den ljushåriga säger någonting som jag inte hör, men jag hejar tillbaka. Inne i butiken söker jag upp dom och frågar om de kommer från Boden, vilket alla tre påstår att dom gör. Jag säger då att jag frågade därför att två av dom ser ut som invandrartjejer och sedan frågar jag om de har internet och efter lite betänketid påstår den ena av dem att hon hade. Då sa jag att om de googlar "Hermes Atar" kommer de till min hemsida. De var en trevlig bekantskap och jag önskar att träffa dom igen.

Måndagen 5 augusti var jag till COOP Konsum 18:30 och på parkeringen stannar en bil och ut kliver en kvinna 40-50 och hennes dotter 10-15. En sak var märkligt med dottern. Hon hade stora blå ögon och jag har aldrig sett sådana blå ögon tidigare. Om hon var en utomjording vill jag träffa henne igen.

Onsdagen 8 augusti var jag och Gösta Åhldollarstore när jag får se en snygg brunhårig tjej 25-30 som inte visste vad hon ville handla. Jag såg henne med 5 minuters mellanrum, utan att hon plockat någon vara. Sista gången möttes våra ögon och hon tittade mycket på mig när jag såg henne i ögonen.

Torsdagen 9 augusti var jag på väg från Närpsykiatrin Boden mot Stora Coop. När jag ser en liten tjej 15-18 sitta ensam på busshållplatsen. Jag sätter mig på samma bänk och frågar om hon skall till sävast och får reda på att hon bor i sävast och undrar om jag också skall till sävast. Jag svarar att jag skall stiga av vid landstingsvägen, eftersom jag bor i närheten. Hon frågar om hon får röka och jag ger mitt medgivande. Det skulle jag inte ha gjort, eftersom mitt psyke blev påverkad av ciggarett röken. Jag förklarar för henne att om hon googlar "Hermes Atar" så kommer hon till min hemsida och då frågar hon vad den handlar om och jag säger "religion, filosofi och utomjordingar" Jag kunde ha sagt "energiteknik och politik" också för att vara sanningenlig, men det glömde jag bort. Hon kunde bra svenska för att vara invandrartjej. Hon hade bara varit i Sverige ett år. Hon vill jag träffa igen.

Måndagen 12 augusti var jag och sökte efter tjejer att prata med på COOP Konsum. En ljushårig tjej 25-35 tittade på mig utan att le vilket gjorde att jag drog mig för att prata med henne. Såg på nyheterna att när tjejer har mens, kan de också ha smärta och det kan vara en orsak till att de inte ler. Hon hade en stor ryggsäck och nästa gång jag ser henne skall jag fråga om hon är militär. Varje dag brukar militärtjejer handla på COOP Konsum.

Fredagen 16 augusti var jag och sökte efter tjejer att prata med på COOP Konsum. Efter att ha fixat med Coca-Cola pallen, så att jag kunde ta en 1½ Liters Coca-Cola, så vände jag mig om och får se en lång ljushårig tjej gå till chipshyllan. Jag följer efter och får se att hon är lite osäker på vilken typ a chips hon vill köpa. Jag hejar på henne och hon ler och hejar tillbaka. Jag ser att hon är 20-40 med långt ljust rakt hår och rött läppstift. Jag frågar om hur läget är och hon säger att det är bra. Sedan frågar jag om hon bor på Sveafältet och det svarar hon att hon gör. Sedan frågar jag om hon har internet och det har hon och då säger jag att hon kan googla "Hermes Atar" så kommer hon till min hemsida. Sedan säger jag adjö och så här i efterhand borde jag frågat om varifrån hon kommer och om hon jobbar eller studerar. Eftersom hon också bor på Sveafältet hoppas jag träffa henne igen. En sak var bra med henne och det var att hon var lättpratad och hade inga svårigheter att svara, vilket gör att man vill prata bort en stund med henne.

Torsdagen 22 augusti var jag och sökte efter tjejer att prata med på dollarstore tillsammans med Gösta Åhl. När jag kollade på batterierna, går tre tonårstjejer förbi och den minsta med långt ljust hår säger någonting som jag inte uppfattar men jag hejar tillbaka.

Söndagen 25 augusti var jag och sökte efter tjejer att prata med på COOP Konsum. När det står två tonårstjejer i vägen ber jag att de flyttar på sig och det gjorde de. Nu skall jag ta chansen att samtala med dem tänkte jag och talade till tjejen med långt ljus hår och får reda på allt är bra och hon frågade mig hur jag mådde och jag sa att jag mådde bra och då svarade hon: "härligt". Det är roligt att prata med lättpratade tjejer och jag önskar bli kompisar med dem.

Fredagen 30 augusti var jag på till COOP Konsum. När jag får möter en tonårstjej vid övergångsstället. Det visade sig vara en tonårstjej från Syrien som var lättpratad och berättade bland annat att hon hade internet bara genom sin mobiltelefon och att hon bodde på Sveafältet. Henne vill jag träffa igen.

Lördagen 31 augusti var jag på COOP Konsum. När jag får se en sur tjej som har ett kors runt halsen. Hon är nog kristen som har mens tänkte jag och kontaktar henne inte. När jag går förbi snabbmaten ser jag en ljushårig tjej med hennes mörkhåriga kompis båda 20-30 och den ljushåriga tjejen ser glad ut och jag funderar om de är utomjordingar, men av någon anledning börjar jag inte samtala med dem och det var fel av mig. Ibland vill jag inte prata med tjejer och ibland vill jag det och jag vet inte varför. Men en sak har jag märkt och det är att det är alltid jag som får börja inleda ett samtal om det skall bli något samtal. Men jag vill träffa de två tjejerna igen, eftersom jag misstänker att de är lättpratade.

Torsdagen 5 september väntar jag på bussen vid medborgarplatsen, när jag får se en ljushårig tonårstjej som har med sig sin tjejkompis. Jag funderar på att kontakta henne, men utesluter det eftersom hon knappar på mobiltelefonen. Men om jag ser henne igen, skall jag kontakta henne.

New Torsdagen 5 september var jag inne på COOP Konsum. När det kommer in 3 tjejer 20-40. Nu ska jag försöka prata med dem tänker jag och följer efter dom. "Hittar ni det ni söker?" frågade jag och då började de prata. En snygg ljushårig tjej 30-40 inledde jag ett samtal med. Det visade sig att hon kom mycket långt ifrån Boden, närmare bestämt Stockholm och hon var pratglad. Hon lovade att kolla upp min hemsida och om hon läser detta vill jag att hon kontaktar mig, eftersom jag vill ha henne som kompis.

Fredagen 6 september var jag inne och handlade på COOP Konsum. När jag får syn på en ljushårig tjej 18-25 som står ivägen för mig och jag ber henne artigt att flytta sig, så jag kunde komma fram och och sedan hejar jag på en mörkhårig tjej 18-25 och hon hejar tillbaka. Så här i efterhand borde jag ha inlett ett samtal med den ljushåriga tjejen som jag misstänker är militär.

Onsdagen 23 oktober är jag och Gösta ÅhlBodens stadsbibliotek. När jag få se en tonårstjej sitta med en bärbar dator. Efter ett tag tar jag modet till mig och hejar på henne och sätter mig på den lediga stolen, brevid henne. Sedan läser jag ur tidskriften Tempus och ställer några frågor till henne och får reda på att hon studerar på Björknäsgymnasiet. Jag ser att hon är upptagen med sin bärbara dator. Så efter en stund stiger jag upp från stolen och säger hejdå och då får jag se att hennes underläpp formar sig till ett "V". Vem är hon egentligen, funderar jag och går därifrån förundrad.

Torsdagen 24 oktober är jag inne och handlar på COOP Konsum. När jag får se två tjejer 18-25, bland frysdiskarna och får reda på att de kommer från Boden och jag avslutar med att säga att om de googlar: "Hermes Atar" så kommer de till min hemsida.

Tisdagen 29 oktober hade jag och Gösta Åhl varit till Hörcentralen Sunderby Sjukhus. Där fick jag en ny hörapparat som jag behöver justera någon gång i framtiden. Om jag inte blir helad av en utomjording som exempelvis den jag misstänkte var på dollarstore. Det var så att när vi hade parkerat, så gick en solbränd tjej med svart hår 20-30 före oss och tog en kundvagn. Sedan såg jag henne inte förrän hon plötsligt med kundvagnen var före jag och Gösta i butiken. Jag kan ha varit ouppmärksam, så jag inte sett när hon kom med kundvagnen från sidan. Om hon var en utomjording vill jag träffa henne igen på dollarstore eller på Bodens stadsbibliotek när jag och Gösta är där på eftermiddagen 13 november.

Torsdagen 31 oktober promenerade jag från Närpsykiatrin Boden till Stora Coop. När en man 55-65 går förbi mig vid vägen mot spelhörnan. Det märkliga var att när han kom i närheten av mig, så förändrades mina tankar till perfekta tankar. Hur är det möjligt tänkte jag. Är han en utav gudarna? Alltså en andligt avancerad civilisation som lever parallellt med oss eller en andligt avancerad civilisation från Kosmos? Hur som helst vill jag träffa honom igen, eftersom jag vill veta vilka krafter han har och vilken religion/filosofi han praktiserar.

Onsdagen 6 november var jag och Gösta ÅhlBodens stadsbibliotek och där pratade jag kort med en pratglad tjej 18-25 från Iran. Hon vill jag träffa igen och gärna fortsätta vårt samtal.

Måndagen 11 november var jag på COOP Konsum och handlade. Efter mig i kön, var en utländsk kvinna från fjärran östern 50-60, som plockade sina varor i påsen, samtidigt som jag gjorde det. När våra ögon möts ser jag att de är vackert bruna med väldigt liten pupill och jag undrar om hon går på droger. Om hon är drogfri och är en utav mästarna från fjärran östern eller en utomjording, så vill jag träffa henne igen.

Onsdagen 13 november var jag på väg till toaletten på Cafe Opalen. När jag ser en vad jag först trodde var en sminkad tjej 25-30 före mig i kön. Men när det var min tur, ser jag att händerna är solbrända och att hon har ett nordiskt utseende i ansiktet. Hon kan ha varit en utomjording. Men det som talar emot det, var hennes humör. Hon log ingenting, under den tid av en minut, som hon var före mig i kön. Jag tror att hon var en vanlig tjej från Boden och ingen utomjording. Men hon får gärna visa mig fel genom att besöka COOP Konsum, 18:30-18:45 när det är bra väder. Jag är oftast den tiden på Konsum Svea.

Lördagen 23 november var jag på väg ut från COOP Konsum, när jag ser en ljushårig tjej 35-45 som är vid lökarna och som ser frågande ut. Jag frågar om hon hittar det hon söker och hon tar lök från hyllan. Jag frågar om hon också kommer från Boden och då säger hon att hon kommer från en utav byarna som heter Norrby. Det svaret gör mig fundersam, eftersom det inte finns någon by i Bodens kommun som heter "Norrby". "Norr" får mig att tänka på nordiska utomjordingar. Sedan ville hon fortsätta att handla, så jag sa: "Ha det så bra" och hon sa: "Tack det samma" och vi avslutade vi med att säga: "Hejdå" till varandra. I efterhand tycker jag att hon var en pratglad tjej som jag skulle vilja känna bättre. Bara kanske var hon en utomjording som inte ville avslöja sig.

Måndagen 25 november var jag och handlade på COOP Konsum, när jag såg en ljushårig tjej 20-30 med två killar med sig som parkerade bilen vid Konsum Svea och därför kontaktade jag henne inte, varken vid mejeriavdelningen eller när våra ögon möttes vid frukten. Jag brukar inte kontakta tjejer som har killar med sig, utan jag brukar bara kontakta tjejer som är ensamma eller har tjejkompisar. Om hon var en utomjording vill jag träffa henne igen.

Onsdagen 27 november skall jag och Gösta Åhl ut på stan igen och då skall vi besöka Enter Galleria och kolla på utställningen på Bodens Konstgille samt läsa tidskrifter på Bodens stadsbibliotek innan det är dags för fika på Cafe Opalen och sedan blir det att hämta ut ett stort paket på Stora Coop innan vi avslutar vår turne genom att besöka dollarstore. Jag hoppas möta en utomjordisk tjej som gärna får vara solbränd, men även andra utomjordiska tjejer går bra och ni får gärna le, när ni känner igen mig.

New Söndagen 15 december var jag och handlade på COOP Konsum, när jag får syn på en glad ljushårig tjej 20-25 vid frysdisken. Jag frågar henne om hon hittar det hon söker och sedan frågar jag varifrån hon kommer och då svarar hon att hon inte kommer från Sverige, utan från rymden! Men jag är inte så lättlurad så jag frågar om hon skämtar och efter ett tag kryper det fram att hon skämtade och hon visst kommer från Sverige och det är jag nöjd med så jag säger att jag ska handla vidare och önskar att hon ska ha det bra. Men när jag går förbi godisavdelningen ser jag en mörkhårig kvinna 45-50 som tittar på mig och henne tycker jag att jag känner igen. Det var mer än tio år sedan jag såg henne sist, om hon är den jag tror att hon är. Efter att ha betalt vid kassan, såg jag att den ljushåriga tjejen igen och nästa gång jag ser henne igen, skall jag fråga om hon är kristen, eftersom hon var så glad.

New Hej utomjordingarna. Jag vill träffa er på COOP Konsum och bli helade av er. Jag hör dåligt, har andningsproblem, har lukthallucinationer, lider av Paranoid Schizofreni, samt dålig tandhälsa, eftersom jag inte har pengar att gå till tandläkaren. Jag vill också träffa den ljushåriga kvinnan 60-70 som talat till mig två gånger på COOP Konsum, efter att jag hade drömt om henne. Antingen är hon från jorden som samarbetar med utomjordingarna eller så är hon en själv en utomjording.


New

Spacebrothers

Jag vill gärna träffa er utomjordingarCOOP Konsum.

I would like to meet the extraterrestrials at COOP Konsum.


tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok