ovanliga människor - 2006



Alexandra Kahwaji


Vecka 4, 2006 går jag hem till mina föräldrar. Vid Sandenskolan möter jag ett tjejgäng på fyra tjejer. När vi möts vänder den tjej som är närmast mig sitt ansikte till mig och jag får ögonkontakt med hennes vackra ögon. Hon säger något i stil med "Hejsan, vi kan väl prata lite??" Jag går vidare utan att svara, och det var kanske ett misstag av mig. Hon kanske ville något viktigt?? Nu så här i efterhand så misstänker jag att hon kan vara en utomjordiska och jag borde ha pratat med henne. Hon kan också vara en vanlig skolflicka som sökt kontakt. Hur som helst så skulle jag vilja träffa henne igen, precis som tjejen som påstod att två venusianer skulle besöka mig snart.

Vecka 6, så ger jag mig av till ICA Kvantum för att posta ett viktigt brev. När jag kommer till framsidan på ICA Kvantum, så ser jag en ljushårig tjej med blå ögon, hon tittar på mig och ler ljuvligt mot mig, en snygg tjej tänker jag och ler lite smått tillbaka...Jag postar brevet och när jag går tillbaka hör jag en bil som spelar en trudelutt med signalhornet. Jag vänder mig om för att se vilken bil det är som spelat trudelutten. Jag kan tyvärr inte se någon människa i de bilar som jag gick förbi, så jag kan inte säga vem som spelade med signalhornet. Nu i efterhand undrar jag inte om tjejen som log så ljuvligt var en venusianska eller en nordic som dom också kallas. Hur som helst, henne skulle jag träffa igen därför hon var verkligen behaglig...

Torsdagen den 23 februari var jag och min kompis thomas på Konsum Svea och pantade flaskor. När vi går därifrån så får vi syn på en snygg tjej i 35-40 års åldern som kommer emot oss och hon är mörkhårig och håller vad jag uppfattar som en mobiltelefon intill vänstra örat. Hon har mycket vackra ögon och ler så smått. Kanske hon var en venusianska på rutinuppdrag? Hennes vackert utformade ansikte och svagt behagliga leende pekar på det. Vad jag vet så har jag aldrig träffat på henne tidigare, våra ögon möttes klockan 21:08 utanför Take Off. Hon kan ju naturligtvis också vara en Bodentjej, men hon påminde mera om George Adamskis och Howard Mengers utomjordingar! Henne vill jag träffa igen....

Söndagkväll den 26 februari, så var jag och min far på väg till Konsum Svea, jag kör in på parkeringen och letar efter en parkeringsplats. Jag får syn på en bil som har parkerat tvärsöver några parkeringsplatser, jag ser att mittemot bilen finns inga parkeringsplatser. Just när jag skall svänga in på parkeringsplatsen, så ser jag att det sitter en snygg tjej på i passagerarsätet fram i bilen. Hon har ett nästan axellångt ljus hår och djupblå ögon. Hon ler vackert mot mig när jag svänger in på parkeringsplatsen. Wow, tänker jag, vilken brud. Jag går in på Konsum Svea och köper det jag har tänkt, när jag kommer ut igen så är bilen kvar på samma ställe med den vackra tjejen kvar. Så här efteråt så vet jag inte om hon var en utomjording eller en vanlig snygg tjej, hur som helst skulle jag vilja träffa henne igen. Utomjordingarna träffar mig bäst på ICA Kvantum, Konsum Svea, Biblioteket eller Ungdomens Hus, det är dessa tre ställen jag brukar cirkulera på, när jag inte är ute och promenerar.

Vecka 12 så var jag på Åhlens nere på avdelningen där skivorna och böckerna finns. När jag går därifrån så ser jag till höger bland hyllorna en kille i 25-30 års åldern. Jag lägger märke till hans hår som är vitt som lin - En venusian kan hända tänker jag eller en kille som har färgat håret blir min andra tanke. OM han var en venusians så vet han var jag bor eller var mina föräldrar bor, besök mig gärna!

Vecka 16 så skulle jag jag köra med bilen till min kompis Thomas, när jag ska svänga ut på huvudleden, så ser jag en påsktjej och hon drog handen genom håret när hon såg mig. Sedan vänder hon sig om och tittar på tre på nästan identiska papper...Kanske var hon en utomjordiska som skall kolla upp min hälsa, vad vet jag. men om hon är utomjordiska skulle jag vilja träffa henne..

I påskhelgen som var så gick jag till mina föräldrar. När jag kommer in på gatan där de bor, så ser jag två tjejer i övre tonåren komma emot mig, kanske de är utomjordingar, tänker jag. När jag befinner mig på en armslängd avstånd, hejar jag på dem. Bara den ljushåriga hejar tillbaka. Hon är vacker, med ansikts långt hår och vit hy. Hon påminner om Jill som var i High Bridge, New Jersey 1957 tillsammans med Donn och Valiant Thor. Även om hon bara är en skolflicka, så skulle jag vilja träffa henne igen. Hon var trevlig...

Onsdagen den 4 maj promenerade jag förbi gågatan mellan klockan 1 och 2 på eftermiddagen. På en av bänkarna sitter en ung vacker tjej, kanske i 20-25 års åldern. Hon ler åt mig och hennes blick är livsbejakande och lycklig, jag själv blev glad. Jag tänker på henne medans jag går vidare mot ungdomens hus. Kanske var hon en utomjording eller en kristen tjej. Jag vet bara att jag skulle vilja träffa henne och presentera mig och ta henne i hand för att avgöra om hon är en kristen eller en utomjording. Sedan skulle jag bjuda henne på fika och inleda ett vänskapligt samtal med henne.

Måndag 8 maj, gick ut på stan och inte så långt ifrån Lyktan kom en tjej med snövit hy och mörkt hår, hon drar fingrarna genom håret när hon möter mig. Jag har nästan som vanligt tunghäfta och lyckas inte få fram ett hej ens. Kanske var hon en utomjording, men hellre tror jag att hon var en vanlig tjej i 25-35 års åldern. Henne skulle jag vilja möta igen, så att jag får en pratstund med henne..

Tisdagen 9 maj. Jag gick till Nya Korskyrkan för att hjälpa dem med datorkrångel. När jag är på väg mot Åhlens så kommer det två tjejer emot mig. Den ena som är en sjua på skala 1 till 10, tittar intresserad på mig och vi hade ögonkontakt. Hon hade vänliga ögon och ljust hår, kanske var hon en utomjording eller en kristen. Jag ångrar idag att jag inte hejade på henne. Sedan, när jag gick hem till mina föräldrar, såg jag en tjej med hund som kom emot mig i lillskogen. Hon var vacker och hade svaga igenkäningsmärken i ansiktet, så jag visste inte om hon var en venusianska eller inte.

Två gånger har jag mött samma unga tjej. Första gången när jag var på väg förbi Sandenskolan på väg hem till mina föräldrar och andra gången idag den 18 maj vid statoil. Båda gångerna ler hon innan jag möter henne. Men hon ser så ung ut, så jag har inte hejat på henne. På längden påminner hon om "Little People" som Adamski och Honey såg 1958. Kanske är hon en Venusianska men troligare en skolelev. Hur som helst nästa gång jag ser henne, skall jag heja på henne, kanske får jag en bakgrund om henne, så småningom...

Har sett två tjejer i mitten av maj, först på Konsum Svea, en snygg ljushårig tjej samt en mörkhårig kompis, sedan såg jag dom komma gående med var sin cykel, på Sveafältet. Jag är intresserad av den ljushåriga och önskar träffa henne...

Den 29 maj klockan 21:55 går jag ut från Konsum Svea och det regnar. Min jacka har blivit blöt av regnet. På andra sidan gatan går tre tjejer och samtalar. Jag befinner mig bara 1 meter bakom dom och det märkliga är fastän det regnar, så blir dom aldrig blöta och ingen av dom har på sig några regnkläder...En utav dom är mörkhårig och påminner om en utomjordisk tjej som jag såg i början på 2000-talet. Helt klart så vill jag träffa alla tre igen och samtala med dom...

Idag den sista maj 2006 är jag lite lessen på grund av att jag av allt att döma misslyckats med att bli en kontaktperson. För några veckor sedan hade jag en vision av en tjej som såg ut att vara mellan 20-25 år och talade till mig och påstod att hon var från en annan värld. Jag lade märke till hur hon såg ut och idag såg jag en tjej på cafe Hanssons som var väldigt lik henne. Tyvärr gick Gösta och jag på cafe Olle eftersom det är lungnare där...och det ångrar jag idag, eftersom jag hoppas på att bli kontaktad av utomjordingarna före midsommar 2006. Det är möjligt men inte säkert att det bor venusianskor i Boden...! Ikväll så hade jag en ny vision av tjejen och hon frågade varför jag inte kontaktade henne? Svaret blev varför kontaktade inte du mig?

Den 2 juni ca klockan 15:20 gick jag på gågatan i Boden. Där möter jag en tjej i 30-40 års åldern Hon tittar lite blygt på mig med sina bruna vänliga ögon-wow!, tänker jag och jag vill minnas att hon är en invandrartjej. Henne vill jag träffa igen!

Så har det hänt igen! Jag har sett en hybrid i Boden. Alltså ett mellanting mellan en utomjording och en jordbo. Jag skall inte berätta hur hybriden ser ut, utan bara konstatera att hybriden kanske lever och arbetar i Boden och är ungefär i min ålder. Jag har sett hybriden på nära håll och kan konstatera att man kan ta hybriden för en vanlig människa om man inte lägger märke på en sak. Jag skulle hemsk gärna vilja träffa hybriden.

Ett bra tillfälle är vecka 25-28.. Då är det kyrkan på stan. Annars är ett bra tillfälle någon bönekväll på Nya Korskyrkan som exempelvis den 20 juni klockan 19:00 i sommar. Det skulle vara bra om hybriden skulle vilja möta mig så fort som möjligt och be mig till perfekt hälsa, eftersom jag har problem med medicinering. Det är så att jag tar maxdosen 20mg Zyprexa och dosen verkar inte räcka till...hjälp! mig, utomjordingarna! Den räcker inte till när jag har tvättade kläder på mig, jag får andningsproblem!

Så vill jag bara säga att jag mött den ljushåriga tillsammans med sin mörkhåriga kompis. Vilka fina blå ögon som matchar hennes ljusa hår! Henne skulle jag vilja träffa igen. Dessutom var det en ljushårig tjej på cyckel som hälsade på mig. Men jag hälsade inte tillbaka, eftersom jag blev överraskad, jag hör också dåligt. Samma dag såg jag dessutom Tanya Erturk från IBK Boden, vilken pingla tycker jag!

Sist men inte minst så såg jag en ledsen utomjording på gågatan den 12 Juni, jag är säker på att hon är samma tjej som grät i Luleå sommaren 2001 den olycksaliga dagen då jag köpte silke till Eemans krets!

Jag har problem med andningen, så länge som jag har en tröja som är tvättad, räcker medicineringen inte till, hjälp! utomjordingarna! Så vill jag berätta att jag idag den 17 Juni klockan 20:00-20:05 såg jag tre fina och vackra tjejer med cycklar utanför kioskpiraten. Dom var ovanligt glada och deras samtal saknade slang och fula ord. Kanske var de utomjordingar som håller koll på mig, men de kan också ha varit skolelever på semester. Speciellt en av tjejerna var snygg. Hon som stod närmast bilen som jag hade parkerat, hon kunde ha passerat som en snygg venusianska. Jag vet av erfarenhet att ju mera jag skriver om utomjordingarna, ju större är chansen att jag träffar en. Eftersom de vet att jag är öppen för kontakt. Jag skulle verkligen vilja träffa de tre tjejerna igen! och inleda vänskap med dom.

Jag var och handlade på Konsum Svea och det var en fin ljushårig tjej som satt i kassan. Hon var i 25 års åldern och hon hejade på mig - Hej,hej sa hon åt mig och det enda jag fick fram var ett ointresserat hej. Det måste bli en ändring på det.

Tisdagen den 11 juni klockan 14:30 - 15:00 såg jag en snygg tjej som satt och fikade på Hanssons. Hon var i 25 års åldern. Jag uppfattade att hon hade smink på ögonlocken och då var hon ingen venusianska. Hon var vacker och henne skulle jag vilja träffa, varför inte på OAS-mötena?

Fantastiskt men sant. Jag såg samma tjej som var på Hanssons i en bil som var parkerad på OAS-mötena. Hon log åt mig flera gånger, men hon uppnade aldrig bildörren och följde med in. Mysko tycker jag. Kanske var hon en venusianska i alla fall, eftersom hon hade ett så behagligt leende. Henne vill jag träffa på OAS-mötet idag, lördag klockan 19:00.

Fredagen den 25 augusti klockan 16:55 körde jag förbi ranheimers trafikskola, och på motsatta sidan gick det en fin mörkhårig flicka i 30års åldern med hund som hon hade i band. Henne vill jag träffa igen.

För en-två veckor sedan var jag på ICA Supermarket och i ingången står två tjejer, en tar ett foto av mig och det visar sig senare att hon också vet när jag skall besöka Konsum Svea, därför att när jag kommer in i affären så kommer hon fram ur en av gångarna. Hon är ung och snygg och om några år så är hon mogen att bli min flickvän eller?

På onsdag den 23 augusti sitter jag på Pizzeria Okej i Älvsbyn. Klockan är efter 16:00 och jag tittar ut genom fönstret och får se en snygg tjej i 40års åldern gå förbi Pizzerian. Hon liknar faktiskt venusianskan? - Jill. Vem hon än var så skulle jag vilja möta henne igen.

Tisdagen den 29 augusti klockan 18:52 så svänger jag runt hörnet på polistationen. På andra siden kommer en mörkhårig 10 poängare tjej gående. Hon verkar vara på väg mot Hildursborg och hon bär en sportväska över axeln. Henne vill jag träffa.

Vecka 35 så kommer jag och kör bil på sandenområdet. När jag kommer till busshållsplatsen vid Sandenkiosken på högersidan, så ser jag en mörkhårig 10 poängare som har vikt upp byxbenen så att vaderna syns. Hon verkar vara mellan 30 och 40. Henne skulle jag vilja träffa igen.

Onsdagen den 6 september efter att ha postat ett viktigt paket, så går jag förbi coop och på andra sidan ser jag en snygg tjej med solbränna i 40 års åldern närma sig biblioteket innan jag släpper henne med blicken. Sedan går jag till ungdomens hus och fikar och efter det gick jag en sväng förbi åhlens.

När jag går mot biblioteket så ser jag att samma tjej står och väntar på grön gubbe vid trafikljuset. Jag går och ställer mig brevid henne ungefär en halvmeter ifrån. Hon är mindre än mig, kanske 1.60 jag är 1.79 och hon tittar blygt upp mot mig. Hon är troligtvis en invandrare, eller en av Sixto Paz Wells utomjordingar. Eftersom hon inte gav ut några speciella vibbar. Men hon hade ett behagligt ansikte så jag skulle gärna vilja träffa henne igen och samtala med henne.

New Torsdagen den 26 oktober, runt halv fyra på dagen var jag och min far på ICA Kvantum i Boden. Där var också en mörkhårig, vacker, söt tjej ur personalen som gick omkring med en kundvagn och bjöd på bröd med mellanlägg. Det märkliga var att vi tyckes känna igen varandra, när vi såg på varandra. Jag kan inte riktigt placera henne, kanske har jag sett henne på Björknäskolan. Hennes dialekt avslöjar dock att hon inte är härifrån, kanske hon är från Kärlekens planet - Venus. Hur som helst, henne skulle jag vilja samtala mer med, kanske över en fika eller en pizza.

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok