ovanliga människor - 2013



Alexandra Kahwaji


I början på februari skulle jag gå över vägen på övergångsstället mellan Coop Forum och Enter Gallerian när jag ser en tonårstjej liten och smal som en pinne. När jag går över gatan, tittat hon på mig och ler - Kanske kommer hon från planeten Prio eller så är hon bara en vanlig tonåring som surfat på min hemsida på internet.

I mitten på februari skulle jag gå över vägen på övergångsstället mellan Enter Gallerian och Coop Forum när en tonårstjej går över som kisar med ögonen. Antingen var hon en utomjording eller så var hon en vanlig tonårstjej.

I slutet på februari skulle jag gå över vägen på övergångsstället mellan Coop Forum och Enter Gallerian när samma tonårstjej går över och ser mig rakt i ögonen under fem sekunder. Hon hade metalliclack i ögonen. Antingen var hon en utomjording eller så var hon en vanlig tonårstjej.

I mitten på mars, så var jag inne på och i kön står en mörkhårig tjej i 35-40 års åldern med stora ögon och lätt färgad hy. Hennes ögon påminner om den man som jag kände igen, när jag vaknade upp på rymdskeppet.

Sedan när jag går hem i närheten av Pizzeria Take Off så möter jag en man som också går med barnvagn och han ser annorlunda ut i ansiktet. Han ger mig en vänlig blick och jag känner lycka inombords. Antingen är han en kristen invandrare eller så är han en utomjording.

I början på april är jag återigen på COOP Konsum när jag har en lång tjej, med vackert långt svart hår, bakom mig i kassan. När jag har handlat klart , ser jag att hennes mor med glasögon också är vacker. Hon är i 40-50 års åldern och vi får bra ögonkontakt.

En torsdag i april tog jag en promenad med min skadade högerfot. I centrum får jag ögonkontakt med en ung och fin mörkhårig tjej med blå ögon. Vi ser in i varandras ögon i fem sekunder och jag kommer att kontakta henne, nästa gång vi ses.

Den 25 april tog jag och Gösta Åhl, en promenad till centrum. På vägen hem var jag ensammen och i höjd med det som varit lyktan, möter jag en snygg och söt tjej och vi har ögonkontakt med varandra länge. När hon kommer upp jämsides med mig, tar jag chansen och säger "Hejsan" efter några sekunder får jag ett "Hej" tillbaka och dessutom log hon. Antingen var hon en utomjording, som skulle kolla upp hur jag mår. Eller så var hon en ung tjej från Boden, som jag sett på Pizzeria Take Off

Den 3 maj tog jag en promenad in till centrum för att träffa Gunnar Lindfors. Några hus bortanför C4 såg jag plötsligt en färgad man och när jag gick förbi honom, så hörde jag att han sa någonting, men på grund av min dåliga hörsel, uppfattade jag inte om han tilltalade mig med namn eller om han sa någonting annat. Jag har på min hemsida klart och tydligt skrivit att jag är hetrosexuell och att jag alltid gillat tjejer. Trots det tror invandrare och svenskar att jag är homosexuell ryktesvägen. Jag såg många fina tonårstjejer i centrum men jag kan bara vara kompisar med dem. Tills de fyllt 18 då kan vi bli ihop. Min största önskan är att bli ihop med en utomjordiska och hon kan vara flera hundra år och se ut yngre än 40 exempelvis.

28 maj, tog jag en promenad in till centrum som vanligt. När jag passerat Hanssons Cafe och är på väg mot Enter Gallerian, så ser jag att en snygg utländskt tjej följer mig med blicken och det är trevligt. Hon verkar vara i 25-30 års åldern och sitter på samma parkbänk som 3 killar. Vilket gör att jag inte tar kontakt med henne. Nästa gång jag ser henne ensam skall jag kontakta henne.

Vecka 23 var en turvecka. Först kommer en tjej tillsammans med sina föräldrar och sin bror? Emot mig mellan Pizzeria Take Off och COOP Konsum. Hon ser på mig med sina vackra ögon och ler när våra blickar möts. Den andra tjejen, vilket jag misstänker är samma som jag hejade på den 25 april. Möter jag när jag handlat ett skrovmål på Pizzeria Take Off. Hon ler när våra blickar möts.

I slutet på juni är jag på väg mot centrum för att svalka av mig med en dricka. I höjd med Enter Gallerian, så möter jag en tjej med barnvagn i 30 års åldern som ler och hejar på mig. Jag hejar tillbaka och det märkliga är att antingen var det en tjej som jag känner, men inte sett på flera år eller så var hon en helt främmande person och kan ha varit en utomjordiska.

I slutet av vecka 32 såg jag en manlig utomjording i 40 års åldern inne på COOP Konsum och i början av vecka 33 såg jag en kvinnlig utomjording i 30 års åldern sitta och fika på Hanssons Cafe. Utomjordingarna tog ingen kontakt med mig och jag undrar om de bara är observatörer eller om dom vill att jag skall kontakta dom?

Vecka 34 är jag och hämtar ut ett paket på Coop Forum och när jag går i Enter Gallerian så ser jag en kvinna med mobiltelefon vid utgången mot gågatan. Hon tittar på mig med sina vackra ögon. De har stora svarta pupiller med en färgad ring runt om. Jag funderar om hon kan vara en utomjording eftersom själens spegel är lite ovanlig, men jag är inte säker på om hon är en vanlig människa? Jag låter bli att heja på henne eftersom jag misstänker att hon är en vanlig jordbo, men riktigt säker är jag inte. Kanske var det ett misstag att inte heja på henne?

Efter mer än tio veckor, utan att det har hänt något. Så ser jag en vacker tjej i 40-50 års åldern. Med långt ljust hår, när jag är på väg ut från COOP Konsum. Jag hejar på henne och hon hejar tillbaka. Kanske hon var en utomjording på grund av sitt goda humör. Kanske var hon en vanlig jordbo. Vad vet jag?

Vecka 47 skulle jag låsa upp lägenhetsdörren. När jag hörde någon säga, några ord bakom mig. Det är väl någon som skall med hissen tänkte jag. Men jag förstod inte hur personen i svart lyckats närma sig mig utan, ett ljud. Men det får jag skylla min dåliga hörsel på. Det är bara det att jag i ögonvrån såg hur vänsterbenet materialiserade sig ur tomma intet och jag blev nog lite rädd för det okända.

New I början på vecka 51 vaknar jag och får se en bild på en kvinnlig utomjording, sitta framför en dator skärm. Hon har mörkt hår och röd tröja och möblerna runt omkring var hämtad från en svensk skola. Efter ett tag så rör sig bilden till höger, ut ur rummet där jag ligger och sover. Jag tror jag vet vilken sorts utomjordisk ras som producerat bilden. Eftersom jag känner igen det mörka håret och skolinredningen från en dröm jag hade 2012.

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok