ovanliga människor - 2011



Alexandra Kahwaji


Den 25 mars, så var jag på väg till sopstationen när jag såg en mörkhårig tjej som också var på väg till sopstationen. Jag gissar att hon var 20-25 år och hon var lite bortkommen i sopstationen. Så jag fick visa henne var hon skulle slänga soporna. "Tack, Tack" sa hon innan hon gick. Eftersom hon hade lättsamt humör så misstänker jag att hon är en utomjording. Dessutom hade hon en vätska med en stjärna på. Det som talade mot att hon var en utomjording var att hon hade en lätt makeup runt ögonen.

I början av juni, var jag som vanligt på COOP Konsum och där fanns en kort snygg ljushårig tjej i 35-40 års åldern. Det som intresserade mig mest var att jag kände igen de tecknen i ansiktet som jag vet är utomjordingar som är utplacerade i Boden. Vad de kännetecknen är kan jag inte avslöja på grund av säkerhetsskäl.

På kvällen den 29 juni är jag på väg hem från COOP Konsum när jag möter en snygg tjej med idealiserat utseende. Hon hejar på mig och jag nickar tillbaka. Hon verkar vara mellan 25-30 och jag skulle gärna vilja träffa henne igen och fråga var hon bor. Jag tycker att jag känner igen henne, men jag är inte säker.

Kvällen den 1 november, var jag på COOP Konsum när jag ser två fina och glada tjejer i butiken. De ställer sig bakom mig i butikskön och de har roligt när de pratar med varandra. En är ljusbrunett och den andra är svarthårig 18-25. De var väldigt vackra med ett idealiserat utseende. Kanske var de från rymden, kanske var dom invandrare. Hur som helst skulle jag vilja träffa dem igen och samtala med dom.

Tredje helgen i november, så såg jag två fina tjejer i tonårsåldern komma in genom dörrarna på COOP Konsum när jag var på väg ut. Jag hörde att de sa någonting om utomjordingar. Men själv tror jag att de var vanliga skolelever, kanske invandrartjejer. Men det är klart att de kanske var utomjordingar trots allt, eftersom den mörkhåriga tjejen hade en behaglig blick.

I slutet av november så var två hybrider och köpte mat på COOP Konsum. Jag hade ögonkontakt med dottern i kanske 10 sekunder och det gick inte att läsa av sinnestillståndet genom ögonkontakten. Jag skulle gärna vilja träffa dem igen.

COOP Konsum Tisdagen den 29 november vid 11 tiden på förmiddagen ui centrum är det en kille i 30 års åldern som hejar på mig. När han hejar på mig så lyser hans ansikte upp med glädje och jag fick uppleva vad George Adamski fick uppleva i sina närkontakter. "...med en glimt som berättar, att han är harmonisk och livsbejakande." och "...aldrig skall jag glömma den godhet och medkänsla hans blick utstrålar.." Antingen var han en utomjording eller så var han en homosexuell person som ville stifta närmare bekanskap med mig. Det florerar ett homosexuellt rykte om mig i stan och det är naturligtvis inte sant eftersom jag gillar tjejer och alltid gillat tjejer som den här och andra sidor visar.

I början på Jul veckan var jag på COOP Konsum och när jag gick ut från butiken såg jag vad som kan ha varit en Nordic utomjording. Hon hade axellångt hår, höga kindknotor och blå ögon och såg ut att vara mellan 30-40. Om hon var en utomjording vill jag träffa henne igen.

New I slutet av 2011 så var jag på väg ut från COOP Konsum när jag ser en äldre man i spelhörnan som ser på mig med kärlek och jag fick uppleva samma saksom George Adamski fick uppleva i sina närkontakter. "...med en glimt som berättar, att han är harmonisk och livsbejakande." och "...aldrig skall jag glömma den godhet och medkänsla hans blick utstrålar.." Antingen var han en utomjording eller så var han en homosexuell person som ville stifta närmare bekanskap med mig. Det florerar ett homosexuellt rykte om mig på stan och det är naturligtvis inte sant eftersom jag gillar tjejer och alltid gillat tjejer som den här och andra sidor visar. Om han var en utomjording vill jag träffa han igen.

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok