ovanliga människor - 2009



Alexandra Kahwaji


I Januari var jag på Konsum Svea för att handla mat. Längst inne i affären vänder jag mig om för att gå till kassan. Då ser jag en vacker, färgad tjej i 40 års åldern komma gående mot mig med ett leende på läpparna. Det märkliga är att hennes huvud verkar stråla ut ett svagt vitt ljus. Vi möts och jag säger hej och hon hejar tillbaka på svenska. Hon verkar komma från Indien eller Sri Lanka och jag funderar länge om jag skall gå efter henne och fråga henne varifrån hon kommer, eftersom jag blev intresserad av att veta mer om henne och lära känna henne bättre. Antingen är hon en flykting, en Siddha eller en utomjording. En sak är då säker. Henne skulle jag vilja träffa igen!

Kvällen den 26 Januari när jag varit på Konsum Svea mötte jag en utomjording 40-50 år. Hon talade ett främmande språk i mobiltelefonen. Det är inte säkert att hon kan svenska, men det kommer jag att fråga henne nästa gång vi möts! Hon var ett mellanting mellan en utomjording och en jordbo. En hybrid. Det är intressant att se att utomjordingarna nått så långt när det gäller hybridprogrammet.

Den 27 Januari var jag på Hemköp och i kassan framför mig står en snygg långhårig brud. När jag kommer ut från hemköp och går därifrån ser jag att hon följer mig med blicken och drar flera gånger fingrarna genom håret och ser intresserat på mig. Hon har en vanlig mun och ögon. Jag kan inte skilja henne från en vanlig jordbo. Om hon trots allt var en utomjording skulle jag träffa henne igen!

De senaste två veckorna har jag sett två utomjordingar i Boden. Den ena var en man i 30 års åldern och hans ansikte påminde om en utomjordisk kvinna som jag sett i en dröm. Den andra var en utomjordisk kvinna i 50 års åldern som jag mötte när jag var på väg hem. Det var knappt så att jag kunde skilja henne från en jordisk kvinna, men det syntes på munnen och blicken...

Tisdagen den 24 Februari var jag på Åhlens och köpte en kartbok på bokrean. Två fina ljushåriga tonårstjejer var där och köpte böcker. De var snälla och troligtvis är de skoltjejer och de vill jag träffa igen.

Fredagen den 6 Mars var jag och köpte batterier till min hörapparat på Apoteket Laxen. När jag och min mor gick därifrån mötte jag en 10 poängare. Hon hade lång, lockigt, ljust hår och blå ögon. Henne skulle jag vilja träffa igen. Hon såg ut att vara i 20-25 års åldern. Vi hade bra och lång ögonkontakt. Kanske var hon var en Venusian!

Onsdagen den 18 Mars, såg jag samma utomjordiska kvinna som jag har sett två gånger tidigare. Klockan var mellan kvart över ett och halv två och jag såg henne inte långt från COOP Svea. Endast genom ett leende kan man särskilja denna kvinna från från mängden! Jag skulle vilja träffa henne igen. Jag har lyckats heja på henne, en gång.

I slutet av Maj var det en mörhårig tjej i min ålder och min kroppslängd som sade: Hej, Hej! till mig inne på Konsum Svea. Jag hejade tillbaka och undrade om hon var en utomjording eller inte? Om hon var en utomjording skulle jag vilja träffa henne igen.

I början på Juni så hälsade jag på en snygg tjej med långt hår, som såg ut att vara 25-30 när vi möttes vid Drottninggatan 50. Hon hälsade tillbaka - Hej, Hej fastän hon hade hörlurar i öronen. Jag skulle vilja träffa henne igen oavsett om hon var en utomjording eller inte.

I mitten på Juni såg jag en kvinna i 40-45 års åldern som påminde om en utomjording som jag drömt om. Hon talade i mobiltelefon och hade glasögon och bred mun med fylliga läppar. Jag ville inte störa henne i hennes samtal, så jag är inte säker på om hon var en utomjording. Men jag tror det.

I Augusti har jag sett två 10:or och båda kan ha varit utomjordingar: Den ena var en lång tjej i åldern 20-25 med blå ögon, mittbena och sandfärgat rakt hår som räcker ned till axlarna. Jag har sett henne två gånger och jag undrar om hon var en av George Adamskis utomjordingar? I varje fall skulle jag vilja träffa henne igen. Den andra var en ung tjej 15-20 med kortklippt svart hår och jag såg henne på Konsum Svea och jag känner igen henne. Men kommer inte ihåg var jag sett henne tidigare..Henne skulle jag vilja träffa igen.

New Torsdagen den 10 September mellan 12 och 13 var jag på ICA Kvantum och där i kassan sitter en ung, snygg tjej som är väldigt trevlig. Hon är en 10:a och i 18-25 års åldern. Kanske är hon en Venusianska, kanske en vanlig jordbo. I varje fall, så skulle jag vilja träffa henne igen.

En kväll då jag gick till Konsum Svea. Så möter jag två snygga mörkhåriga tjejer i 15-20 års åldern. Den äldre tittar länge i mina ögon och henne skulle jag vilja träffa igen.

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok