ovanliga människor - 2004



Alexandra Kahwaji


Den andra veckan i januari 2004 så gick jag över övergångstället på Domus och där utanför Domusentren står två unga tjejer. En längre mörkhårig tjej och en kortare ljushårig tjej med blå? ögon. Jag tuchar den ljushåriga tjejens hand och hon kommenterar det för sin kompis. Sedan när jag kör bil utanför bankomaten vid handelsbanken, så står de båda tjejerna vid övergångstället och den ljushåriga tjejen lyfter sin hand och gör en välkomsthälsning med den.

Jag tror att båda tjejerna kan ha varit utomjordingar eller åtminstånde skolelever i Boden. Hur som helst den lilla ljushåriga tjejen vill jag träffa igen! Hur som helst går det bra för mig på Björknässkolan efter det kommit fram att jag är kär i en tjej som går där. Jag har stigit i graderna bland tjejerna på Björknässkolan.

Fredagen den 23 januari, jag sitter i Björknässkolans Bibliotek som vanligt och läser kyrkans tidning, plötsligt kommer det in en mörkhårig ung tjej från utlandet ser jag och tänker att det är en skolelev. Hon går förbi mig och tittar mig i ögonen samtidigt som hon ler, ja det riktigt lyser om hela hennes varelse. Efter en stund kommer hon tillbaka och nu följer en kille med en röd bok efter henne och det märkliga är att det lyser om honom också, han är solbränd precis som Valiant Thor, ler och utstrålar lycka. Tjejen vänder sitt ansikte två gånger och tittar mig i ögonen samtidigt som hon ler. Om inte dom två är utomjordingar, då vet inte jag vilka som är det. Utomjordingar eller vanliga skolelever? Det dom har vill jag också ha, dom två vill jag träffa igen!

Torsdagen den 29 januari var jag på Bodens Stadsbibliotek, längst in i Biblioteket sitter en ung mörkhårig utländsk tjej, jag vänder mig om och tittar på henne, jag möts av ett vänligt leende och mjuka ögon, sedan håller hon för munnen och ler. Jag tror inte att hon hon är en utomjording snarare en skolelev, men henne skulle jag vilja träffa igen.

Tisdagen den 10 februari var jag på Björknässkolan. När jag gick förbi entren på väg mot kopieringsrummet såg jag en vacker mörkhårig, mjölkvit tjej sitta vid bordet tillsammans med en handikappad tjej, hon log åt mig och jag hälsade på henne, hon hälsade försiktigt tillbaka. Henne skulle jag vilja träffa igen.

Fredagen den 13 februari var jag på Björknässkolans Bibliotek när en ung tjej frågade mig om jag läste NSD som låg på bordet. Det gjorde jag inte, jag var upptagen med Kyrkans Tidning. Hon sätter sig ner mitt emot mig , hon är söt och vacker. Efter att hon har läst klart NSD och gör sig klar för att gå frågar jag henne om hennes gröna bok - World History. Hon förklarar att hon lånat den på skolan och letar efter en lämpig person att skriva om. Av detta drar jag slutsatsen att hon är en vanlig skolelev och inte en utomjording, men vad gör det, henne skulle jag vilja känna bättre.

Torsdagen den 26 februari gick jag från Björknässkolan till Ungdomens hus parkering där jag hade parkerat min bil. På vägen dit så mötte jag en tjej som sjöng för mig på ett okänt språk. Hon var fin, kanske var hon en utomjording, kanske en elev på Björknässkolan, hur som helst henne skulle jag vilja träffa igen. Jag tyckte att jag kände igen henne.

Jag satsar nu på fysiskt kontakt med utomjordingarna, så jag har beslutat att med hänsyn till utomjordingarnas säkerhet, att inte längre skriva om mina möten med utomjordingarna. Jag kommer enbart att skriva om mina möten med jordiska tjejer.

Onsdagen den 3 mars klockan 14.20 kommer jag upp från bokrean på Åhlens. Jag vrider huvudet till vänster när jag går och mötts av ett utomjordiskt leende från en tjej med axellångt brunt hår och mittbena. Jag ler tillbaka och jag tycker att jag sett henne förut, hon kan vara en utomjording eller en tjej från Björknässkolan. Jag är inte säker men en sak vet jag och det är att jag skulle vilja träffa henne igen.

Torsdagen den 4 mars ca klockan 14 så promenerar jag på väg mot Ungdomens Hus. På gångbron vid Sandenskolan möter jag två tjejer. Den mörkhårig ler och tittar åt ett annat håll, sedan vänder hon sig åt mitt håll och ler och jag kan inte låta bli att le åt henne. Hon har ett rent utomjordiskt ansikte och jag vet inte om hon är utomjording eller helt enkelt en vanlig skoltjej. Ett vet jag att henne skulle jag vilja träffa igen.

Måndagen den 8 mars ca klockan 21:50-21:55 så besöker jag och Tomme, Kioskbaren. Tomme hoppas på att träffa Malin som han är förtjust i men hon är inte där, istället är det en ljushårig brud som står i kassan. När jag kommer in står det en hel flock med unga tjejer som skrattar gott. När jag går förbi så tystnar dom och jag lägger speciellt märke till en tjej som står i hörnet. Hon ser söt och fin ut. När det är dags för mig att gå ser jag att en av tjejerna har en ansiktsmask och en skylt hängande runt halsen "Krama mig hårt". Jag avstår eftersom jag inte vill ha någon smörja i ansiktet, men när jag går ut möter mina blickar, den söta och fina tjejens blickar och en sak är säkert : Henne skulle jag vilja träffa igen.

Under mars månad så har jag haft ett underligt möte och det var när jag stod på övergångstället mellan Biblioteket och Domus. På andra sidan står en snygg och söt tjej med barnvagn. Hon tittar på mig och ler. Jag tycker att jag känner igen henne. Är det inte hon från Konsum-Svea som har färgat håret tänker jag. Signalen slår om till grönt och hon hejar på mig genom att bryta på Amerikanska "hey" säger hon, hejsan säger jag och passerar övergångsstället. Vad jag vet så har det inte flyttat hit någon Amerikan till Boden, den senaste tiden. Jag vet att besättningen ombord på Valiant Thors farkost "Victor One" ber för mig. Jag kan tänka mig att tjejen med barnvagnen var en av deras besättningsmedlemmar som var här på besök för att titta till mig. Jag är övertygad om att tjejen med barnvagnen var speciell eftersom hon log och hejade på mig, precis som hon kände mig! Jag tror inte att det var någon av systrarna i bilen ABM 454 som jag hemskt gärna skulle vilja träffa igen. Hur som helst skulle jag vilja träffa tjejen med barnvagnen igen.

Den 22 mars så gick jag ner till mediaavdelningen på Åhlens och då kommer en snygg och söt ljushårig tjej emot mig. Hon ler och tittar på mig och vi är nära att krocka med varandra. Henne skulle jag vilja träffa igen.

Onsdag den 24 mars är jag på väg från affären till Tomme, en sträcka på 200 meter! en mörkhårig ung tjej viftar energiskt med handen och vill ha lift, men jag skall bara 100 meter till, så jag avböjer den inviten. Nu i efterhand så inser jag att det var dumt gjort och jag borde ha stannat och frågat henne vars hon skulle, lite lift hade jag kunnat ge henne. Dessutom så här i efterhand misstänker jag att hon kan ha varit en utomjording som ville mig något. Om så är fallet så vill jag träffa henne igen. Men det är bäst för utomjordingarna att tilltala mig med namn på stan, eftersom jag oftast är där, eller varför inte besöka mig hos mina föräldrar eller i min lägenhet när jag är där.

Den 13 april klockan 14.30 är jag på Biblioteket som vanligt, när jag sitter ner och läser en UFO-bok så kommer två fina tjejer förbi. Jag har ögonkontakt med den mindre mörkhåriga tjejen och hon verkar intressant för min del. Efter en stund går jag upp från min stol och kollar efter var tjejerna befinner sig, vi möts och jag får möjligheten att kolla in den långa ljushåriga tjejen som har röda benvärmare. Vi fick fin ögonkontakt och både den lilla mörkhåriga och den långa ljushåriga tjejen skulle jag vilja träffa igen.

Den 21 juni ca 13:45 till 14:00 så promenerar jag på Gågatan just innan blomsterbutiken får jag syn på en snygg liten mörkhårig tjej, hon har ett ljuvligt ansikte och jag släpper henne inte ur blicken. När vi möts nickar hon igenkännande mot mig.Trevligt tycker jag och jag vet inte om hon är utomjording eller inte men vad jag minns så har jag inte sett henne förut!

I början på Juli möter jag en tjej med sin mamma? vid övergångstället till Hemköp. Modern frågar tjejen, som är högst 15 år om han blir helad när dom möter mig, den unga tjejen kisar med ögonen när hon ser på mig och säger Ja! När vi möts känner jag hur det utgår kraft från tonmårstjejen och jag blir berörd i hela min personlighet,tyvärr blir jag inte helad då, men jag kan bli det mellan den 18-25 Juli då väckelsepredikanter besöker Boden. Kanske var modern och tjejen utomjordingar, vad vet jag? Jag vill dock inbjuda de två till kvällsmöterna i Nya Korskyrkan i Boden den 18-25 Juli.

Lördagen den 21 augusti är jag på skördefest och miljödagar i Boden. Jag befann mig vid kyrkstugan som har medicinteknisk utrustning när jag plötsligt får se två snygga tjejer komma ut ur stugan. Jag blir attraherad av den mörkhåriga som jag tycker mig känna igen. Hon ler och våra ögon möts. Hon har vackra bruna ögon med minimal pupill, ändå var solen i moln. Jag känner igen henne och jag vill träffa henne igen. Kanske var hon en utomjording, men troligare var hon en skolflicka som går eller har gått på Björknässkolan.

Så har det hänt igen, jag var ute på stan och såg två unga tjejer sitta och ha roligt på en parkbänk vid resesäljarna.Jag log och gick förbi, efter några steg vände jag mig om och såg att de tittade på mig och att den ena ljushåriga flickan log och såg på ett foto och jag undrade om det var jag på fotot, kanske var de skolflickor, kanske var det utomjordingar, vad vet jag? Det enda jag vet är att jag måste hålla ögonen öppna hädanefter.

Lördagen den 25 september var jag och Veli Vääti hos ledaren för Elimkyrkan i Boden där träffade jag dottern Sarah och jag föll direkt för henne, nästa gång vi träffas så måste jag prata mer med henne - vilken pingla hon var!

Tisdagen den 28 september gick jag över övergångstället mellan Biblioteket och Domus, då får jag syn på en snygg Nordictjej med sneda ögon. Hon tittar mig djupt i ögonen, innan hon tittar åt ett annat håll. Hon skulle jag gärna vilja träffa igen.

Måndagen den 20 december får jag syn på en tjej med perfekt vackert ansikte och ung, inte mer än 18 år, gissar jag. Hon såg utomjordiskt vackert ut, med rena ansiktsdrag, en ren tiopoängare, svarthårig, nästan axellångt hår och svart ögon och en röd jacka, blå jeansbyxor. Hoppas jag träffar henne igen, för hon var verkligen snygg.

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok