Ni kommer att få höra...rykten (om syner och drömmar angående tredje världskriget)...

men det är ännu inte slutet. (Matteus 24:6)


Tredje Världskriget
När:Matthias Lang: (1753-?)
Efter detta krig (andra världskriget) kommer en förryckt tid. Män klär sig som kvinnor och kvinnor som män, så man knappt kan se skillnaden på dem (Unisexmodet).
Man tror att det är fred, men det är det inte. De fina herrarna sitter tillsammans (EU) och driver in skatt; men då reser sig folket plötsligt en dag.
Det börjar i städerna med slagsmål överallt (Anarki). Rikt och förnämt folk blir nedslagna. Har man fina händer blir man dödad.
Men det dröjer inte länge förrän Vår Herre ingriper och sänder en sista varning. Det kommer ett tecken på himlen som syns vida omkring. Då dröjer det inte länge förrän de Röda (Ryssarna?) kommer...
Matthias Lang såg en landsväg anläggas mellan Straubing och Cham. Längs denna väg såg han de Röda storma fram i kriget." De röda är det fransmännen?" (fransmännen hade röda uniformsbyxor vid på den tiden) undrade folket.
"Nej, röda byxor har de inte, men röda är de ändå" svarar Lang och ger följande råd var människor kan gömma sig medans de Röda trupperna rusar fram: "Finns det ingen skog i området, måste de försöka gömma sig bakom vetestackarna."
På detta sätt är starttiden för tredje världskriget angiven- Det är vid tiden för veteskörden i Tyskland.


Alois Irlmaier: (1894-1959)
Det år som kriget (tredje världskriget) kommer, börjar våren mycket tidigt.Redan i mars är det så varmt att bönderna kan så, och det kommer att bli en god höst. Allt ser ljust och bra ut, och man pratar bara om fred. (Ryssland invald i EU?, Ett jättestort nedrustningsavtal?)
Men då händer plötsligt något. I ett land sydöst om Bayern begås ett politiskt mord på en person i hög ställning. Två lejda mördare betalda från utlandet, förövar mordet. Irlmaier ser att det ligger en dolk brevid offret.
Strax efter denna händelse bryter det löst. Det kommer som en blixt från klar himmel. Utan någon förvarning rullar en natt ryska pansartrupper längs tre olika stråk in genom Tyskland mot Rhen.


Anton Johansson: (1858-1926)
Omedelbart innan det tredje världskriget kommer är det mycket tal om fred och skenbara fredsavtal kommer att äga rum.

Inledningen på Tredje Världskriget

tillbaka till länksidan
suggestion
read and sign my guestbook