Natriumvätekarbonat



Bikarbonat

NaHCO3


Våran moderna diet med mycket socker, kött, sädesslag, alkohol och kolsyrade drycker skapar en sur omgivning i våra kroppar vilket gör oss mottagliga för tillväxt av mikroorganismer och svampar i våra kroppar. En basisk miljö i våra kroppar däremot kommer att medföra att sjukdomsorganismerna dör. På grund av den moderna människans diet och livsföring är våra kroppar lätt sura med ett Ph-värde av 6-6.5 men behöver vara 7.2-7.5 för att döda svampar.

Dr. Tullio Simoncini från Rom i Italien har arbetat med cancer patienter under många år. Han har upptäckt att all cancer är svamp infektioner skapade av svampen Candida. Candidasvampen som älskar socker, förbrukar upp till 16 gånger så mycket energi som en hälsosam cell i kroppen.

Honung



Honung


För att neutralisera Candidasvampen och andra mikroorganismer tillförs kroppen ett basiskt ämne blandat med socker i en kopp varmt vatten. Många människor idag lider av sura uppstötningar och därför rekommenderar jag att man blandar en tesked honung med en tesked Natriumvätekarbonat (Bikarbonat) i en kopp varmt vatten som du dricker innan du ska sova. Värm en kopp vatten på spisen eller i en tekokare. Tillsätt en tesked honung i det varma vattnet. Rör om honungen i koppen, så att den löses upp. Tillsätt en tesked Natriumvätekarbonat (Bikarbonat) och rör om blandningen i det varma vattnet. Drick! Detta neutraliserar magsyran och motverkar sura uppstötningar medans du sover, så att du är utvilad på morgonen.

För dig som nyligen har fått diagnosen cancer, måste du dricka blandningen morgon och kväll och för allvarliga fall av cancer, så ofta som möjligt. Den enda biverkan man kan få av Natriumvätekarbonat (Bikarbonat) är diarre. Om det inträffar, minska antalet koppar per dag. Det vore bra om du kunde köpa Ph-Stickor så att du kan kontrollera urinens Ph-värde.

- Hermes Atar Trismegistus

Källa: Honey+sodium bicarbonate

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok