ovanliga människor - 2021



Alexandra Kahwaji

New Hejsan, tjejer! Vid bra väder är jag anträffbar när jag besöker Coop Sveafältet,
varje kväll omkring New 18:40 och omkring 13:30 Tisdag, Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag.


Lördagen 2 Januari, var jag på Coop Sveafältet, när jag får se två tjejer 20-25 som var vid glassen och de kunde inte bestämma sig för vilken glass de skulle köpa. Så jag frågade dom om de hittade vad de letade efter. De blev glada av att jag pratade bort en stund med dom. Men sedan blev de allvarliga igen, när jag gått därifrån. De var inte som Bollywood indiskorna som ler hela tiden. Men om de läser det här så vill jag bli kontaktad av dom via e-post.

Fredagen 22 Januari, var jag på Coop Sveafältet, när jag får se tre tjejer 18-25 som handlade godis. Jag tog chansen att fråga dom om de hittade det som de letade efter. De svarade att det gjorde de. Sedan tog de fram sina mobiltelefoner och jag sa att det var godisdags eftersom det var fredag och det svarade de ja på. De var inte särskilt pratsamma, så jag gick därifrån. När jag betalade i kassan så hejade den mörkhåriga tjejen med glasögon. Men jag var osäker på om hon hejade på mig eller på någon som just kom in i butiken. Så jag hejade inte tillbaka.

Söndagen 21 februari efter klockan 13:30 var jag på Coop Sveafältet, när jag får se en tjej 30-40 med långt ljust hår och svarta kläder med en svart keps på huvudet. Jag hejar på henne och hon hejar tillbaka. Innan jag gick till affären, så hörde jag av rösterna att jag skulle hålla utkik efter två tjejer som skulle fundera på vad de skulle köpa bland hyllorna och jag skulle fråga dom om de kan hela människor genom att röra mig med händerna. Men eftersom jag inte såg de två tjejerna så fortsatte prata med den långa ljushåriga tjej. Plötsligt sa hon, kanske: "vill du bli helad?" men jag är inte säker på om jag hörde rätt. Hon kanske sa något annat liknande, eftersom jag har dålig hörsel. Men om hon sa: "vill du bli helad?". Så är svaret på den frågan: "Ja!" och jag vill gärna träffa henne igen.

Torsdagen 29 april var jag på väg hem från Coop Sveafältet, när jag ser en tjej som påminner om en tjej som jag sett från min inre syn. Hon bär på en militär ryggsäck, så jag misstänker att hon var militär. Jag hejar på henne och hon säger: "Hej, Hej" tillbaka. Hon kan ha varit en utomjording, men varför bar hon då en militär ryggsäck? Hur som helst vill jag träffa henne igen.

Tisdagen 11 maj var jag på väg till Coop Sveafältet, när jag ser tre tonårstjejer som går över gatan. De är glada och dom skall jag heja på tänker jag och säger: "Hej" och tjejen som går först, blir extra glad och säger: "Hej, Hej" tillbaka och de två andra tjejerna hejar också på mig.

Den sista tjejen som är längst och ljushårig har en mössa på sig och jag funderar om hon är förkyld eller har corona? Hur som helst om de tre tjejerna är rymdisar, så vill jag träffa dom igen och fråga dom om alla tre är healers och kan hela människor: Jag misstänker att så är fallet, eftersom de var så glada.

Lördagen 19 juni var jag på Coop Sveafältet, när jag får se 4 tonårstjejer samtala med varandra vid godishyllorna. Jag går dit och ber dom flytta på sig eftersom de stod i vägen för mig. Sedan frågar jag en utav dom hur läget är och hon säger bra, men sedan går de därifrån. De var trevliga och jag hoppas få se dom igen. Då skall jag fråga om de kan hela människor. En av de fyra, en lång mörkhårig tjej, såg något äldre ut än de tre andra. Hon kanske har gått i helande skola?

Torsdagen 22 juli var jag och hämtade ut livsnödvändig medicin mot mina andningsproblem och min maniskhet. När sedan jag och Gösta Åhl var på väg mot Cafe Opalen, så ser jag en ung tonårstjej göra kärlekstecknet åt mig och titta mig rakt in i ögonen. Jag ler uppskattandet, men mer än så blir det inte. Om hon var en utomjording vill jag träffa henne igen. Jag vill också träffa den lätt solbrända mörkhåriga tjejen 20-30 som stod med den svarta cykeln utanför Drottninggatan 50, för mindre än en vecka sedan.

New Fredagen 1 oktober. Jag har börjat gå till Konsum Svea 18:40 istället för 18:30. Det beror på att jag chattar med Bergatrollet efter Rapport. När jag var på väg ut från Coop Sveafältet, Ser jag en mörkhårig tjej som använde sin mobiltelefon och tillsammans med henne var det en ljushårig tjej som jag tyvärr aldrig såg ansiktet på. De var 15-18 och den mörkhåriga var asiatiska och jag vill minnas att jag sett henne tidigare, men var? Hur som helst vill jag träffa dom igen. Jag kan alltid ge dem mitt visitkort eftersom jag har över 400 på lager. Jag vill träffa dom snarast möjligt och ta reda på varifrån de kommer.

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok