ovanliga människor - 2014



Alexandra Kahwaji


Första veckan 2014 var jag på väg ut från COOP Konsum när en kille i 20-25 års åldern frågade om jag hade en cigarett. Det märkliga var att jag aldrig såg när hans mun rörde sig och en annan sak var att han verkade tala så högt att det blev överstyrning i min hörlur. I alla fall var det så jag upplevde det. En sak jag lagt märke till är att när jag tagit av mig hörluren och gör affirmationerna. Uppfattar jag min egen röst som skrällig ibland. Varför det är så vet jag inte. Kanske killen var en utomjording som var ute efter kontakt. I sådana fall är han välkommen att fika med mig och Gösta Åhl, nästa gång vi är på stan.

I mitten på januari fick jag besök av en väldigt liten utomjording i mitt vardagsrum. Hon var försiktig, så när jag skulle gå från mitt sovrum till mitt vardagsrum. Så försvann hon i tomma intet och jag tror jag har skrivit det tidigare. Utomjordingarna använder samma andliga teknik som Jesus när han plötsligt stog mitt ibland sina lärjungar efter uppståndelsen. Utomjordingarna använder bara sina flygande tefat när de ska färdas mellan planeterna. Men det vore trevlig om den lilla utomjordiska tjejen ville komma och hälsa på igen. Utan att försvinna i tomma intet.

I januari har jag sett två utomjordingar med medlidsamma ögon. Den första utomjordingen som besökte COOP Konsum var en kvinna i 30-40 års åldern och den andra var en flicka som jag såg mellan Coop Forum och Enter Gallerian den 23 januari ungefär klockan halv tre på eftermiddagen. Jag hoppas att jag träffar på flera av samma utomjordiska ras. Då skall jag bjuda in utomjordingarna till min lägenhet, så får de se hur jag lever.

Min lilla utomjording har visat sig igen och den här gången var dom två. Dom är avlånga och smala som en pinne eller smala som ett avlångt ljus. Dom försvann i tomma intet när jag närmade mig vardagsrummet.

Onsdagen 5 februari var jag och Gösta ÅhlBodens statsbibliotek och när vi skulle gå därifrån var det en tjej i 30 års åldern med en haka i form av ett V som tittade intensivt med sina mörkblå ögon i mina ögon under flera sekunder. Tidigare har jag sett hennes lillasyster som såg ut att vara i 15 års åldern och hon tittade överallt utom på mig. Antingen är de utomjordingar eller invandrare som läser Svenska För Invandrare. Jag tror att jag skall fråga var de kommer ifrån, nästa gång vi ses.

Dessutom börjar jag bli lokal kändis i Boden. Igår var det en kille i 20-25 års åldern som sa: "Hej, Hermes" och på morgonen när jag var på väg från COOP Konsum hälsade en kvinna i 30-40 års åldern på mig och jag hejade tillbaka. Vilka de två var som hejade på mig har jag ingen aning om.

I slutet av februari låg jag och vilade i mitt rum, när jag kände en främmande hand i ryggslutet. Jag vände mig om, men såg ingen. Jag fick för mig att handen kändes bra och jag kollade om jag var helad. Det var jag inte...Hur som helst, vill jag träffa den person som handen tillhörde.

Onsdagen 12 mars, var jag och klippte mig på Salong Saxarna och sedan gick jag förbi Gunnar Lindfors. Men han var inte hemma. Då bestämde jag mig för att gå till Biblioteket och på vägen dit var det två tonårstjejer som gick bakom mig. En sa "stefan" och jag funderade mycket över hur hon visste mitt förnamn. Trots att jag aldrig sett henne tidigare. Sedan när jag gick förbi Bukettens blomsteraffär mötte jag två invandrartjejer och jag fick ögonkontakt med en som hade problem med BHn och jag tänkte nästan fråga om jag kunde hjälpa till? Sedan mötte jag min kompis Thomas Nilsson vid Handelsbanken och vi samtalade en stund innan jag gick hem för dagen och beställde ett skrovmål på Pizzeria Take-Off.

Onsdagen den 28 maj, var jag och Gösta Åhl ute och promenerade i solskenet. När jag var på väg från Enter Gallerian och mot Coop Forum så såg jag att det var en tonårstjej med cykel och tjejkompis som tittade på mig. När jag gick förbi. Efter att vi fikat på Konditori Opalen och vi var på väg ut på gågatan möter jag en tjej med stora ögon, antingen var hon en utomjording eller så en tjej som läser Svenska För Invandrare. Jag ska fråga var ifrån hon kommer, nästa gång vi ses.

13 Juli runt två tiden, var jag och handlade på COOP Konsum . När jag var på väg ut såg jag någonting märkligt. Bland frukten såg jag vad jag uppfattade som en äldre kvinna och en yngre tjej i 20-25 års åldern. Den yngre var intressant, för hon tittade på mig med ögon som inte var riktigt jordiska. Hon hade stora nästan runda ögon, så uppfattade jag det. Men jag kan ha fel. Så antingen var hon en utomjording eller så var hon en tjej som läser Svenska För Invandrare. Jag ska fråga var ifrån hon kommer, nästa gång vi ses.

15 Juli på kvällen, var jag och handlade på COOP Konsum . När jag var på väg ut såg jag någonting märkligt. Efter mig i kassan såg jag vad jag uppfattade som en ädre kvinna och en yngre tjej i 35-40 års åldern. Den yngre var intressant, för hon tittade på mig med ögon som inte var riktigt jordiska. Hon hade stora runda pupiller. Så antingen var hon en utomjording eller så var hon en tjej som läser Svenska För Invandrare. Jag ska fråga var ifrån hon kommer, nästa gång vi ses.

När jag önskar kontakt med utomjordingar, brukar jag ibland se bilder för mitt inre med för mig okända människor. Men det är inte alltid jag kommer ihåg bilderna. Vecka 32 besökte jag centrum och där såg jag tre tjejer sitta på en parkbänk och prata. En av tjejerna hade brunt axellångt hår med mittbena och hon såg ut att vara i 18-20 års åldern och var vacker. Hon såg jag komma cycklande tillsammans med en annan tjej på torpgärdan den 13 Augusti. Henne skulle jag vilja bli bekant med.

Samma dag var jag, Gösta Åhl och Dean på Teknikens Hus vid Luleå Tekniska Universitet och där såg jag en kvinna med hennes son. Kvinnan hade en grön skjorta med vita circlar och det fick mig att öppna munnen och växla några ord med henne. Kanske var hon en utomjording eller en kvinna som var intresserad av New Age. Den 27 Augusti var jag och Gösta Åhl på stan. Jag fikade på Ungdomens Hus innan jag och Gösta Åhl handlade på Coop Forum . När vi kom genom dörren till Enter Gallerian så ser jag en man i 50 års åldern och jag funderade om han var en utomjording eller en kristen invandrare. Eftersom han hade ett så vänligt ansikte. Nästa gång jag ser någon av personerna jag räknat upp skall jag fråga var de kommer ifrån.

Den 1 oktober var jag på väg mot Statoil för att hämta ut två paket. En bit från COOP Konsum möter jag en kvinna i 40-60 års åldern och jag tänkte heja på henne, därför att hon log när hon tittade på mig. Tyvärr så hejade jag inte på henne. Däremot sa jag - Hallå till en ung tjej som hade ett underbart leende och trots att hon talade i mobiltelefon sa hon - Hej till mig. Antingen var hon en utomjording eller så var hon en tjej som läser Svenska För Invandrare. Jag ska fråga var ifrån hon kommer, nästa gång vi ses.

Måndagen 13 oktober var jag på väg ut genom porten på Landstingsvägen 5, när jag möter en lång rödhårig tjej som ser ut att vara mellan 30-40 och som hade en verklig intressant utstrålning. Hon sa någonting till mig som jag inte förstod och jag hejade tillbaka. Antingen var hon en utomjording, en svenska eller så var hon en tjej som läser Svenska För Invandrare. Jag ska fråga var ifrån hon kommer, nästa gång vi ses.

Lördagen 18 oktober klockan 14:05-14:15 var jag och handlade på COOP Konsum. När jag var på väg till drickorna ser jag en söt kvinna i 30-40 års åldern som log mot mig, när jag går förbi. Jag funderade på att heja på henne, men jag gjorde det inte. Efter att jag betalat drickan, så gick jag genom spelhörnan och där satt två yngre tjejer i 15-20 års åldern. Den mörkhåriga påminde om tjejen som hejade tillbaka den 1 oktober och hon hade långt mörkt hår och jag funderade om hon var dotter till kvinnan inne i affären. Det var nog ett misstag av mig att inte börja prata med kvinnan och den unga tjejen, kanske jag hade fått några ny vänner? Men jag lovar att börja prata, nästa gång jag ser dem.

Onsdagen 29 oktober var jag och Gösta Åhl på väg in till centrum. På vägen dit såg jag en ung tjej med vita irisar som omslöts av en svart ring och hon hade svarta pupiller. Jag blev naturligtvis överraskad. Men drog slutsatsen att hon använde färgade linser, men helt säker var jag inte, kanske var hon en utomjording trots allt? Nästa gång jag ser henne skall jag fråga henne om hon använder ögonlinser och varifrån hon kommer.

New Tisdagen 30 december var jag på väg hem, efter att ha varit hos Gunnar Lindfors. Efter att ha passerat Restaurang Milano bytte jag sida och i höjd med Lundagårdskolan mötte jag en liten kvinna med utåtstående ögon och jag blev fundersam. Antingen var hon en utomjording eller så hade hon kanske en stor hjärntumör som tryckte ut ögonen. Nästa gång vi ses skall jag fråga henne om hur det är.

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok