ovanliga människor - 2010



Alexandra Kahwaji


I början på April såg jag en ung vithyad utomjording på Konsum Svea, när jag var där och handlade. Vi kunde inte sluta att ha blickarna ifrån varandra. Så intresserad var hon att hon handlade en gång till medans jag var i kassan. Hon hade med sig två unga flickor som var och en hade ett udda utseende i ansiktet.

Jag har träffat på en utomjording, när jag var och handlade på Konsum Svea. Hon hade bruna ögon, men när hon tittade mig rakt i ögonen använde hon hypnos, så att hennes ögon istället för att vara bruna, var de blåa med inslag av vitt och berg. Hon ville berätta att hon egentligen kommer från en bas där vatten möter is och berg.

Den 8 juni, träffade jag på min kompis Tomme utanför gallerian Enter. Vi hade samtalat några minuter när två unga tjejer kom ut. En var vithyad och hade vitt hår. Hon kunde inte sluta upp med att titta på mig medans hon gick. Kanske var hon en utomjording? Vad vet jag? Henne skulle jag vilja träffa igen.

Det mest fantastiska hände i måndags, då jag såg en utomjording på parkeringen vid ICA Kvantum. Det var första gången jag såg henne sedan juni 2001! Hon har bara åldrats 1-2 år i ansiktet på 9 år. Hon vet vem jag är och henne skulle jag vilja träffa igen.

New Den 9 juli såg jag en lång och smal tjej på Åhlens. Stackars anoretiker tänkte jag, sedan så ändrade jag uppfattning och funderade om hon inte var en utomjording som kommer från kontaktpersonen Ante Jonsson långa och smala ras?

Jag är kär i en av tjejerna i kassorna i Konsum Svea. Hon har rött hår och är lång. Jag tippar på att hon är i 20 års åldern.

New I kväll i vecka 41 så var det två svarthåriga tjejer på COOP Konsum. När jag gick förbi dom, så hejade den mindre på mig. Jag blev så överraskad så att jag inte fick fram ett ljud. Hon verkade vara 18-20 och båda är nog tonårstjejer från Boden. Jag skulle gärna vilja träffa den yngre och inleda ett samtal med henne, så att jag får reda på vad hon vill mig och var hon kommer ifrån.

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok