ovanliga människor - 2008



Alexandra Kahwaji


Fredagen den 4 januari var jag på Konsum Svea för att handla mat åt mina föräldrar. I kön framför mig till kassan står en ungdomlig ljushyad tjej med blont hår. Vad kan hon vara? 18-20 kanske? och en 10 poängare! Hon ser på mig två gånger medan hon köper en rulle Schweizernötchocklad. Nu så här i efterhand så kom jag att tänka på mitt vykort med Jul och Nyårshälsning som jag skickade till Billy Meier! och frågade om han kunde berätta om mig för sina utomjordiska vänner. Så tjejen i kön var antingen en utomjording eller en helt vanlig skolflicka!?

Onsdagen den 30 januari är jag på stan för att uträtta en del ärenden. I höjd med hälsokost så möter jag en mörkhyad man. Han är kanske mellan 30-40 år. Det märkliga med honom är att så fort han får syn på mig så tar han upp en liten lapp ur höger ficka. Han ser på lappen, sedan ser han på mig och stoppar tillbaka lappen. Han har små irisar och det är omöjligt för mig att läsa av hans sinnestillstånd, trots att jag ser hans ansikte i 5 sekunder kan jag inte läsa av hans sinnestillstånd. Ögonen är som en blank vägg. Om han är utomjording så vill jag träffa honom igen....

Fredagen den 15 februari är jag på väg hem, när jag vid Rönnbäcks gatukök träffar på två glada tonårstjejer. En utav dem hejar på mig och den andra säger att: "Vi är utomjordingar!" Genast blir jag misstänksam, därför att de gör inte Adamskihälsningen och räcker inte heller fram handen. Men om de mot förmodan skulle vara utomjordingar, så skulle jag gärna vilja träffa dem igen.

Lördagen den 5 april klockan 13:15 steg jag på buss 23 till Boden från Sunderbyns Sjukhus. På bussen befinner sig två mörhåriga tonårstjejer och jag sätter mig brevid dom på andra sidan gången. Jag funderar på om jag ska ge dom mitt visitkort, men jag låter bli på grund av feghet. Nu så här efteråt så kanske det var en dum ide eftersom tjejerna kanske var besökare från rymden. De steg av bussen före mig, närmare bestämt vid busshållsplatsen där jovhas kiosken varit. När de stiger av och går bort från busshållsplatsen använder en av tjejerna telepati vilket gör att det ser ut som hennes ögon ändrar färg.

Lördagen den 12 april klockan 19:42 var jag på Konsum Svea. Efter mig i kön var det en mörkhårig tjej i åldern 20 till 25. Hon är glad som en lärka och jag ser i ögonvrån när jag är på väg därifrån att hon står och tittar på mig. Hon kan ha varit en utomjording men troligare en skolflicka. Hon hade bra humör och henne skulle jag vilja träffa igen om jag får chansen!

Torsdagen den 22 maj, klockan 16:05-16:10 träffar jag på tre tjejer utanför Take Off, då jag är på väg för att köpa Pizza. Två av dem, båda mörkhåriga bär solglasögon, medans den tredje är ljushårig. Jag träffar på dem igen i Konsum Svea och då är de mörkhåriga utan glasögon. Jag misstänker att alla tre är utomjordingar. Det bedömmer jag på deras utstrålning som påminner om lycka och godhet. Jag får ögonkontakt med alla tre och de verkar vara i 18-20 års åldern. Jag håller dörren uppen för att de kan vara jordiska tjejer. Men hur som helst skulle jag vilja träffa dem igen...

Att utomjordingar ibland besöker Konsum Svea är ett faktum som jag vetat om länge. Jag har med egna ögon sett hur två pojkspolingar varit och handlat glass på Konsum Svea. Jag såg hur de kom ut från affären och gick runt gaveln där postlådorna. Jag såg genom glaset hur båda två försvann i tomma intet. När jag gick runt hörnet kunde jag konstatera att de var spårlöst försvunna.

När jag var på Konsum Svea så såg jag en snygg tjej i 20-25 års åldern. Hon hade solbränna och när hon gick förbi mig så strök hon sin hand över min stjärt. Om hon var utomjording skulle jag vilja träffa henne och var hon en vanlig tjej skulle jag också vilja träffa henne.

Den 2 juli var jag och Gösta Åhl på stan. Vid hälsokostbutiken ser jag en märklig tjej på en cykel. Hennes högra öga är nästan dubbelt så stort som hennes vänstra. Hjärntumör tänker jag, men ändrar mig snabbt när jag ser att pupillen på det högra ögat är nästan dubbelt så stort som hennes vänstra. Hon är vacker, kanske 25-30 och har långt ljust hår som täcker ändå ner till midjan? Henne skulle jag vilja träffa igen.

Den 16 juli var jag på stan för att posta några brev. När jag postat mina brev gick jag tillbaka till bilen på COOP parkeringen. På vägen dit så ser jag en vacker mörkhårig tjej i 40-50 års åldern. Våra blickar möts en lång stund och jag erfar frid, glädje och värme så länge våra blickar möts. Det är första gången det har hänt. Troligtvis var hon en utomjording från samma gäng som George Adamski mötte! Henne skulle jag vilja träffa igen!!!

Den 25 juli satt jag på en bänk på gågatan. Det fanns gott om tjejer att vila ögonen på. En tjej i tjugoårs åldern kom och gick tillsammans med sin pojkvän. Hon hade blonderat håret och nickade hälsande på mig. Vem hon var hade jag igen aning om. Men jag skulle gärna träffa henne igen!

Den 11 Augusti eftermiddag kommer jag ut från COOP Svea. Vid andra sidan av övergångsstället kommer går en tjej i 35-40 års åldern. Hon hejar på mig och jag blir konfunderad eftersom jag inte kan minnas att jag sett henne tidigare. Hon är glad och henne skulle jag vilja träffa igen...

Den 20 Augusti, klockan 1700 möter jag en liten, snygg mörkhårig tjej på Landstingsvägen. Hon hade vackra, blå ögon och ett vackert ansikte. Henne skulle jag vilja träffa igen!

Den 8 September såg jag en tjej i 40-45 års åldern som såg bekant ut. Det dröjde ett tag innan jag insåg att jag sett henne i en av mina drömmar, nämligen i drömmen om tredje världskriget. Henne vill jag träffa igen och inleda vänskap med. Var hon kommer ifrån vet jag inte.

Den 8 Oktober var jag ute och gick med min mor och vi mötte en mörkhårig tjej i 40-45 års åldern och hon hejade på mig och det hörde jag inte på grund av min dåliga hörsel. Hon såg bekant ut. Det dröjde ett tag innan jag insåg att jag sett henne i en av mina drömmar, nämligen i drömmen om tredje världskriget. Henne vill jag träffa igen och inleda vänskap med. Var hon kommer ifrån vet jag inte.

Näst sista veckan i oktober ringer det i telefonen. Jag svarar och i andra änden säger en kvinnlig röst - "Hej". Tyvärr är hon inte mer pratsam, utan jag lägger på telefonluren. Om det var en utomjording, så skulle jag vilja samtala med henne igen.

En kväll i början på november går jag iväg till Konsum Svea. En tjej kliver ur en bil och ropar mitt namn. Jag vänder mig om och får se en kvinna som såg ut att vara 45-55 år. Hon bär glasögon och jag tänker; "Hon är ingen utomjording" och jag vänder om och fortsätter till Konsum Svea. Sedan dess har jag sett samma kvinna i profil med samma glasögon och jag kan säga att en egenskap i hennes ansikte skiljer sig från en vanlig människa. Jag tror inte att hon är en utomjording, utan hon är en mix mellan scandinavisk ras och en utomjordisk ras. Jag skulle gärna vilja träffa henne igen och inleda ett samtal på tu man hand. Hon vet var jag bor!

Den 29 november går jag till Dollar$tore för att Julhandla. Väl inne på butiken träffar jag på en tiopoängare. Hon är ljushårig, har varma bruna ögon och är ljushyad med ett skandinavisk utseende. Jag möter henne inne på affären, men lyckas inte få fram ett "hej!". Henne skulle jag vilja träffa igen om hon var en utomjording.

Fredagen den 12 december, klockan 16:00-16:30 kom jag ut från COOP Svea när jag får syn på en kille med hög panna och sandfärgat, lockigt hår. Han påminner om Orthon och ser ut att vara i 30-40 års åldern. Han har vanliga kläder på sig och först så tror jag att han är en annan person som har psykiska problem precis som jag. Men han har inget körkort som denna man har som även har bil. Han hade även en jacka som påminde om Star Trek - The Next Generation. Om han är en utomjording skulle jag vilja träffa honom igen.

Måndagen den 15 december är jag på COOP Svea två gånger på kvällen. Första gången stod det två tjejer innanför den första dörren och en av dessa sade: "Vi är utomjordingar" till mig. Jag hade svårt att bedömma sanningshalten i hennes påstående. Men jag tror att de var båda två var vanliga tonårsbrudar. Men om de skulle vara utomjordingar så skulle jag vilja träffa dem igen. Nästa gång jag är inne på COOP Svea så ser jag en lång ljushårig brud mellan raderna, jag går förbi henne och våra ögon möts och hon har ett vackert leende och ett gott hjärta. Om hon är utomjording skulle jag vilja träffa henne igen.

New Tisdagen den 23 december hade jag varit och köpt tofflor åt min far. På vägen hem i närheten av bekväma skor. Ser jag fyra tjejer och den äldsta tjejen som har långt mörkt hår, nickar igenkännande åt mig. Jag blir fundersam eftersom jag inte känner henne. När jag gått ett kvarter så vänder jag mig om för att se var tjejerna tagit vägen. Då ser jag tjejen stå en bit från cafe ole och jag ser att hon har en liten liggande u-mun eftersom hon ler och det var kanske därför som hon nickade åt mig. Hon såg ut att bara vara 15 år och att hybridprojektet har nått så långt hade jag inte en aning om...Hon såg ju nästan helt mänskligt ut! Henne skulle jag vilja träffa igen!

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok