ovanliga människor - 2005



Alexandra Kahwaji


Söndagen den 6 februari 2005 möter jag en ljushårig tjej under järnvägsbron vid Sandenskolan. Hon ser ut att vara mellan 18-20 år, snygg som en åttapoängare och en rent ut sagt ungdomlig utstrålning från en perfektionist.Jag hoppas att hon var en utomjording. Därför att henne skulle jag vilja träffa igen.

Torsdag den 17 februari möter jag två tjejer inte så långt från Statoil. Den ljushåriga tjejen rör med sin hand flera gånger vid sin frisyr samtidigt som hon tittar på mig rakt i ögonen och ingen av oss kunde sluta att se den andre i ögonen. Det var en fin tjej, troligtvis en skolflicka, men kan även ha varit en utomjordiska. Hon var stilren i ansiktet. Henne skulle jag vilja träffa igen.

Fredagen den 25 februari möter jag två leende tjejer utanför Zorbas och nära tingsrätten. En tittade mig i ögonen och jag tittade tillbaka. Hon vänder ner blicken för ett ögonblick. Sedan tittar hon mig rakt i ögonen igen. Henne skulle jag vilja träffa igen om hon är en utomjordiska. Hon hade ljust hår och vackra mörkblåa ögon. Precis som en Venusianska.

Lördagen den 26 februari är jag påväg hem till mina föräldrar. Utanför järnvägsövergången vid Statoil så ser jag en tjej med axellångt ljust hår och ljusgröna ögon. Tänk om hon var en utomjording? Då skulle jag vilja träffa henne igen!

Söndagen den 6 mars klockan 21.30 har jag parkerat min bil utanför Konsum Svea och när jag stiger ur bilen får jag till min häpnad se en ljushårig tjej stå en bit från bilen.Hur hon har kommit dit har jag ingen aning om. Hon stryker sitt blonda hår medans jag tittar på henne och jag är nästan säker på att det är samma tjej som jag såg den 17 februari. Dum som jag var går jag inte fram till henne och lämnar mitt visitkort.Om hon är en utomjording skulle jag vilja träffa henne igen.

Torsdagen den 10 mars är jag i Älsbyn på ICA Supermarket med min far.Vi handlar mat och plötsligt dyker det upp en niopoängare som ser ut att vara i trettioårs åldern hon plockar åt sig varor och säger antingen Hallå eller Thor, jag vet inte,eftersom jag har svårt att uppfatta svaga ljud. Hon går till kassan och tittar åt mitt håll och vi får ögonkontakt och det verkar som hon är lätt sorgsen att hon inte får kontakt med mig. Om hon är en utomjordiska skulle jag vilja träffa henne igen.

Onsdagen den 16 mars går jag in på ungdomens hus och är på väg mot toaletterna när jag i förrummet får syn på en vacker tjej i 18-20 års åldern som sitter i en stol. Jag har ögonkontakt med henne hela vägen. Hon kan vara en utomjordingen, men troligare en skolflicka, henne skulle jag vilja träffa igen.

Torsdagen den 17 mars. Jag beställer fika på ungdomens hus när tre tjejer och en kille kommer in. Ledar tjejen hälsar på några ungdomar och sedan tittar hon på mig och säger - Hej, jag hejar tillbaka och jag tror att hon är en vanlig skoltjej och inte en utomjording. Hur som helst hon verkar trevlig så henne skulle jag vilja träffa igen.

Fredagen den 18 mars, jag är på väg hem till mina föräldrar och det gör jag genom att promenera, i början på gågatan får jag syn på en liten mörkhårig tjej och en längra ljushårig tjej. Den mörkhåriga tjejen hejar på mig och det underliga är att jag inte lyckas placera henne. Jag vet med andra ord inte vem hon är, men jag hejar tillbaka på henne. Om hon är utomjording skulle jag vilja träffa henne igen. Senare på hemvägen i lillskogen efter att jag varit och köpt tidningen så träffar jag på en tjej som bär glasögon. Jag säger hej på henne genom telepati och det märkliga är att hon svarar genom att bränna av ett stort leeende när jag passerar henne.Hon kan vara en utomjording,men jag är inte säker. Ett är då säkert, jag brukar då inte mötas av leenden på samma sätt som hon. Henne önskar jag att få träffa igen.

Onsdagen den 6 april klockan 13:50 ser jag på avstånd en riktig godbit promenera på gågatan i Boden. Hon är liten och mörkhårig och är en riktig snygging, hon promenerar tillsammans med en längre ljushårig brud, båda tittar på mig och det är enbart bredden på gågatan som skiljer oss åt. Den mörkhåriga är troligtvis enbart en skolflicka, men henne skullejag vilja träffa igen.

Samma onsdag går jag hem från Biblioteket, när jag kommer till Cafet i hörnan på gågatan ser jag två tjejer prata med varandra, och jag får ögonkontakt med en av tjejerna, men vänta nu, det är något speciellt med den tjejen, hon har djupt liggande vackra ögon och ögonfransarna är alldeles raka som på en linjal. Hon ser utomjordisk ut och henne skulle jag vilja träffa igen, oavsett om hon kommer från Jorden eller inte. Därför att hon var vacker.

Så till sist såg jag en mörkhårig tjej med flätor komma ut ur Sandenkiosken, henne skulle jag vilja träffa igen. Därför att hon var snygg.

I slutet av maj så är jag påväg mot gågatan, bakom biblioteket ser jag en tjej i vinröd tröja, hon smäller av ett vackert leende samtidigt som hon blinkar med ena ögat. Hon var så vacker så att henne skulle jag vilja träffa igen oavsett om hon är en utomjording eller ej.

Tisdagen den 14 juni har jag passerat övergångstället vid Åhlens och just kommit in på gågatan , när jag möter två tjejer, den ena blond den andra mörkhårig. Den mörkhåriga ler mot mig så vackert , ett rent utomjordiskt leende, hon skulle jag vilja träffa igen oavsett om hon är utomjording eller inte...

Fredagen den 19 augusti vid 3 tiden ser jag en "indiska" som ser ut att vara mellan 18-25 år. Hon tittar på mig två gånger och jag tittar tillbaka. Jag såg henne utanför systembolaget när jag cycklade in mot gågatan. Henne skulle jag träffa igen, oavsett om hon var en mästare, en utomjording eller en vanlig tjej...

I början på oktober så såg jag två trevliga tonårstjejer i lillskogen, de var tvillingar och efter att våra ögon mötts och jag hunnit en bit på vägen sa den ena tjejen till den andra "I am a stargirl............." Jag vände mig inte om därför att jag inte är säker på om de kom från Jorden och ville skoja lite eller så kom dom från en gammal civilisation här på jorden, eller så var de riktiga utomjordingar, hur som helst så vill jag inleda vänskap med dem...

I oktober ser jag två tjejer, en på cyckel samt en tjej som promenerar utanför Statoil. Jag blir intresserad av tjejen som promenerar, eftersom hon har en snövit hud. Hennes ansikte är snövit och likadant är det med hennes bröstkorg, eftersom hon har uppknäppt framtill. Kanske är hon en utomjording, kanske en vanlig skolflicka, men om hon är en utomjording så skulle jag vilja träffa henne igen.

Onsdagen den 12 oktober efter att ha varit med på en kort bön hos Bernth Öberg i Nya Korskyrkan, Boden, befinner jag mig utanför systembolaget, när en tjej cyklar på andra sidan gatan. Hon vinkar igenkännande och jag får för mig att det är en kubanska som är medlem i Nya Korskyrkan, Boden nu så här i efterhand är jag inte säker eftersom hon brukar ha några snygga lockar i håret och det har inte hon som vinkade, kanske var hon en mästare från Indien eller från rymden, vad vet jag, men en sån glad person skulle jag gärna inleda vänskap med.

I början på samma vecka, så var jag på kioskpiraten och handlade en dricka, det är på kvällen och när jag sedan sätter mig i bilen och skall köra iväg, så ser jag en bil som är parkerad 15 meter ifrån min, jag startar bilen och börjar sakta köra iväg..Ur den parkerade bilen kliver två tjejer fram och de liknar faktiskt de två systrarna som körde bilen med registreringsskylten ABM454. Så självklart vill jag bekanta mig med dom, våra blickar möttes ganska länge och vi hade svårt att slita våra blickar ifrån varandra...

Tisdagen den 18 oktober, så vandrar jag nerför staden på väg mot ungdomens hus, från övergångsstället vid åhlens ser jag två tonårstjejer komma emot mig, en av tjejerna, stryker sitt mörka hår med handen, vår blickar möts säkert i 10 sekunder, wow säger jag, hoppas hon var trevlig för henne skulle jag vilja träffa igen...

I slutet av december 2005, var jag på Konsum Svea för att köpa mig lite fikabröd. Klockan var mellan 20:00 och 21:00 när jag kom till kassan var det en snygg tjej i 35-40 års åldern före mig i kön. Hon sa åt mig att gå före eftersom hon hade glömt en vara. När jag kom fram till kassan, så tog jag upp plånboken för att betala. Då syntes mitt namn för den snygga tjejen som kommit tillbaka i kön. Hon sa: "Stefan, du kommer att få besök av Venusianerna om ett tag." Jag är skeptiskt lagd, men håller utkik efter utomjordingarna...Det skulle vara intressant att få träffa samma brud igen, Då skulle jag fråga henne om rymden och var hon kommer ifrån...

tillbaka till länksidan
förslag
läs och skriv i min gästbok